4GF Turnaj #2
Witík
4.11.2021
Ahoj všichni 
Chtel bych se vás tímto způsobem zeptat, jestli by byl zájem o další turnaj jako byl minulý rok.
Zajímá mě, kolik lidi by bylo, kolik týmu by jsme složili a jestli by o to byl vůbec zájem.
Chtel bych se zeptat jestli by jste měli radši svůj tým, nebo zase vylosovaný, jestli má někdo něco co by udělal jinak, nebo třeba lip. Chtel bych se vyvarovat tomu co se stalo minuly rok, ze se někdo přihlásil a pak ani nedošel…
Od minule jsme se v něčem poučili, něco bych udělal třeba jinak.
Tak sem pište, kdo by šel. Kdo by chtel losovat, kdo vlastní tým a nějak společně se domluvíme jestli to teda bude mít cenu podle účasti

antifasatan
madara
rostik.cz
cinikcz
kucik
nopixel
Bruno
Bady
Bengoro
Kvrdlic
n1keXx
Obra
Pepicek_noob
pidimamina
Luck4ever
Liza
Příspěvek upravil Lameduck: 12.11.2021 - 19:35

Chtel bych se vás tímto způsobem zeptat, jestli by byl zájem o další turnaj jako byl minulý rok.
Zajímá mě, kolik lidi by bylo, kolik týmu by jsme složili a jestli by o to byl vůbec zájem.

Chtel bych se zeptat jestli by jste měli radši svůj tým, nebo zase vylosovaný, jestli má někdo něco co by udělal jinak, nebo třeba lip. Chtel bych se vyvarovat tomu co se stalo minuly rok, ze se někdo přihlásil a pak ani nedošel…

Od minule jsme se v něčem poučili, něco bych udělal třeba jinak.
Tak sem pište, kdo by šel. Kdo by chtel losovat, kdo vlastní tým a nějak společně se domluvíme jestli to teda bude mít cenu podle účasti

antifasatan
madara
rostik.cz
cinikcz
kucik
nopixel
Bruno
Bady
Bengoro
Kvrdlic
n1keXx
Obra
Pepicek_noob
pidimamina
Luck4ever
Liza
Příspěvek upravil Lameduck: 12.11.2021 - 19:35
Madara369
4.11.2021
Witík
5.11.2021
Uvidíme jak to bude s účastí aby to mělo smysl.. Je to docela náročné jak z organizačního hlediska turnaje tak z příprav pro modré hvězdy. Tak aby to mělo význam do toho ten čas dát

Witík
8.11.2021
Tak se nějak domluvte, buď tady nebo ve hře, na ts atd a složte si týmy a napište je sem
Luck4ever
8.11.2021
Já bych se přidal, ale podle termínu, nevím jak to budu mít v práci zrovna. A týmy bych dal zase random asi, to nechám na vás.
K1mb4l
9.11.2021
takže to znova nainstalovať ?
Příspěvek upravil K1mb4l: 9.11.2021 - 16:49
Bady
12.11.2021
Kvrdlic
14.12.2021
pár hráčů se stále ptá jestli někdo neví jestli ten turnaj bude nebo ne , tak se zeptám zde jak to vypadá ?
Witík
15.12.2021
Pár hráčů nestačí. Kontroloval jsem anketu asi dva týdny a s tím počtem nemělo cenu dělat nějaký turnaj. Zde se taky nikdo moc nevyjádřil tak jsem to pustil z hlavy. Teď když jsme bez tska tak by každý musel být na dc a moc nevím jestli by to každý zvládl.
Witík
18.12.2021
Nechci 4gf turnaj dělat na jiném než 4gf ts. Navíc už to ani nechci dělat na ts. Je to zastaralé a discord je pro to snažší.