←  Články / Articles

For Gamers Fusion

»

TeamSpeak

, uživatelova fotka apple*CZ* 1.12.2021

Vážení a milí přátelé, jelikož nám uplynula doba tohoto prográmku a prodloužení by nás stálo
55$ tak jsme toto zatím zamítly, jelikož pro nás je primární udržet chod serveru a sami víte jaká je doba zdražování.
Tak se nezlobte a využívejte třeba DS, je na daleko lepší úrovni než TS
Odpovědět

, uživatelova fotka Witík 2.12.2021

Taky jsem nerad přecházel na discord ale po chvíli jsem si zvykl. Je oproti ts daleko lepší. Spoustu lidem vyresi problém s horším mikrofonem. Je propojeny se servery 4gf. Vidíte tam všechny eventy a novinky ve hře. Já jsem tam 24/7 takže když mi tam napíšete, ze mate nějaký problém tak muzu reagovat prakticky hned. A nic nestojí - v doby kdy se skudli každá korunka na chod serveru je to super.
Odpovědět

, uživatelova fotka Witík 2.12.2021

Můžete mít aplikaci discordu, nebo v prohlížeči. Je zadarmo i na telefon. Jsou tam založené místnosti pro Cod4. Po domluvě by mohla být i soukromá pro někoho.
Odpovědět

, uživatelova fotka Kvrdlic 2.12.2021

Někteří lidé měli problémy s discortem že jim nešel proto když se poprvé zrušilo TS tak jsem vzal hosting nabízel jsem že vám dám IP můžete ho zveřejnit a ať chodí lidí i tam ale chtěli jste vlastní , já klidně můžu limity navíšit ale je to na vás jestli to chcete nebo ne vnucovat to nebudu ale už to píšu po třetí za celou dobu a žádná odpověď
Odpovědět

, uživatelova fotka apple*CZ* 2.12.2021

Kvrdlic Diky za nabidku ale neni zajem, IP si klidne posilej po PM naseho webu ale jen PM zadne zverejnovani IP nebude.Kdo chce napise ti a ty mi das pristup.
Odpovědět

, uživatelova fotka Kvrdlic 2.12.2021

ok , díky za odpověď
Odpovědět

, uživatelova fotka Brown* 6.12.2021

Ahoj,

kdyby někdo chtěl místnost na DS (jak na mluvení tak na psaní) stačí říci a založím. Samozřejmě se nebráním jakémukoliv vylepšení. Můžete mě kontaktovat jak tady nebo přímo na DS (tam jsem pořád).
Odpovědět