Vážení a milí přátelé, jelikož nám uplynula doba tohoto prográmku a prodloužení by nás stálo
55$ tak jsme toto zatím zamítly, jelikož pro nás je primární udržet chod serveru a sami víte jaká je doba zdražování.
Tak se nezlobte a využívejte třeba DS, je na daleko lepší úrovni než TS
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 1.12.2021 - 19:28
Odesláno 2.12.2021 - 08:01
Taky jsem nerad přecházel na discord ale po chvíli jsem si zvykl. Je oproti ts daleko lepší. Spoustu lidem vyresi problém s horším mikrofonem. Je propojeny se servery 4gf. Vidíte tam všechny eventy a novinky ve hře. Já jsem tam 24/7 takže když mi tam napíšete, ze mate nějaký problém tak muzu reagovat prakticky hned. A nic nestojí - v doby kdy se skudli každá korunka na chod serveru je to super.
Odesláno 2.12.2021 - 11:07
Můžete mít aplikaci discordu, nebo v prohlížeči. Je zadarmo i na telefon. Jsou tam založené místnosti pro Cod4. Po domluvě by mohla být i soukromá pro někoho.
Odesláno 2.12.2021 - 17:09
Někteří lidé měli problémy s discortem že jim nešel proto když se poprvé zrušilo TS tak jsem vzal hosting nabízel jsem že vám dám IP můžete ho zveřejnit a ať chodí lidí i tam ale chtěli jste vlastní , já klidně můžu limity navíšit ale je to na vás jestli to chcete nebo ne vnucovat to nebudu ale už to píšu po třetí za celou dobu a žádná odpověď
Odesláno 2.12.2021 - 18:07
ok , díky za odpověď
Odesláno 6.12.2021 - 12:14
Ahoj,
kdyby někdo chtěl místnost na DS (jak na mluvení tak na psaní) stačí říci a založím. Samozřejmě se nebráním jakémukoliv vylepšení. Můžete mě kontaktovat jak tady nebo přímo na DS (tam jsem pořád).
kdyby někdo chtěl místnost na DS (jak na mluvení tak na psaní) stačí říci a založím. Samozřejmě se nebráním jakémukoliv vylepšení. Můžete mě kontaktovat jak tady nebo přímo na DS (tam jsem pořád).
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních