Ahoj,
píši s dotazem a případnou prosbou - na podnět od antiho se chci účastnit záchrany serveru a znovu se stát i sponzorem. Na 4GF hraju, samozřejmě hodně přerušovaně již asi 10 let, možná déle, v podstatě kromě roku ještě na Gameparku jsem hrál jen na těchto serverech.
Nikdy jsem nic nijak neřešil a vždy, když jsem se ke hře vracel expil jsem celý level od znova, tentokrát již bohužel nemám tolik času a hlavně servery nejsou tolik plné, aby se mi to zcela dařilo.
Naposledy jsem hrál cca před 2 lety, level jsem měl okolo 90, pod nickem euphoriC. Bohužel na mém starém PC proběhl kompletní reinstall bez možnosti zálohy a zároveň bydlím na dvou místech, kde ve druhém bydlišti mám NTB, na kterém bych chtěl také hrát.
Chtěl bych se zeptat, je zde nějaká možnost, kdybych poskytl IP adresy obou počítačů mi například alespoň ten level 90 navrátit, abych nemusel jet úplně od začátku?
Bohužel svůj předchozí PB guid kvůli reinstallu neznám.
Díky za odpověď.
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 13.10.2022 - 17:37

Odesláno 13.10.2022 - 17:50

Ahoj posledni co jsem nasel bylo lvl 88 mas to tam
Odesláno 13.10.2022 - 17:54

Mas tam i sponzora jeste do 11.12
Odesláno 13.10.2022 - 18:08

Ahoj, super. Moc děkuju, pojede mi to i na jiné IP když se přihlásím na stejný účet v klientovi ?
Odesláno 13.10.2022 - 18:11

Urcite ano
Odesláno 13.10.2022 - 18:13

Super, moc díky.

Odesláno 13.10.2022 - 19:28

Jen k tomu dodám že nelze sdilet jeden herni ucet mezi dvema zarizenima takze na tom pc kde se ti ted nastavil lvl tak tady ho mas ale to dalsi pc bude muset ject od zacatku jelikoz lvl a celkove herni profily jsou vazane na hardware + CD klic
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních