Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nový heslo

6 odpovědí na toto téma

C-wejn

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
3
Zdravím, potřeboval bych poradit. Chtěl bych si vytvořit nový učet, protože už si nepamatuji heslo ke staremu učtu. Nemám už přístup ani na email na který byl, takže ho ani nemohu změnit. Když jsem zkoušel založit nový učet, za boha jsem se nemohl prokliknout tím kontrolním obrázkem na konci. Po kliknutí na něj mi vyskočí prázdne okno a nic..

Nitro0o

Wayfarer

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 115 Příspěvků:
133
Čau, napsal jsem ti zprávu, tak na to mrkni...

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Ale ty nemusis na tom captha systemu na nic klikat staci spravne dat dokupy obrazek nebo spravne seradit obrazky podle skupin pote uz jen dat registrovat

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
a pokud mas heslo ulozene v prohlizeci tak jsi schopen si to heslo z prohlizece vytahnout pokud mas chrome tak vpravo nahore klikni na ty tri tecky najdi polozku hesla a automaticke vyplnovani na to najed vyjede ti dalsi nabidka ve ktere klikni na spravce hesel pote nahore v prohledat hesla napis 4gf.cz a pote uz to jen projdi a nech si zobrazit heslo

C-wejn

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 9 Příspěvků:
3
Zkoušel jsem si to heslo zobrazit, ale už mi ho to nenašlo. Zkoušel jsem to hned jako první :D Vůbec netuším, jak tu mohlo bejt, když jsem komplet přeinstaloval komp a nemám ani přihlášenej účet google xD je fakt, že ten obrázek jsem nezkusil posunout, byly tam na výběr 3 možnosti a u toho otazníky aby jsi vybral co to je, tak jsem na to klikal... pěkně de..lní tohle jsem ještě neviděl.. :D

Příspěvek upravil C-wejn: 27.12.2024 - 17:42

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
no takhle je tento captha uz od zacatku

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
jinak prinejhorsim ti mohu zmenit mail na uctu a pak si zazadas o obnoveni hesla kde ti prijde mail kdyz to budes chtit tak mi kdyztak pisni pm nebbo pokud mas discord a jsi ve skupine 4GF tak mi napis tam spis na forku nejsem 24/7 a na discordu mi prijde oznameni na mobil kdyz nejsem na pc

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních