Připravili jsme pro vás nový server pro Call of Duty 4 s modem Football
ip serveru: 88.86.107.135:29350 4GF.CZ #35 | FOOTBALL | CUSTOM-MAP
Zobrazit článek
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 30.10.2011 - 16:01

POPULÁRNÍ
Odesláno 30.10.2011 - 16:24
Tohle bude boží štvu dívaní se na filmy jdu vyskušat.
Odesláno 30.10.2011 - 16:45
omg a je po klasice,konec střílení
jde se hrát kopaná
,připomíná to ragby,ale proč ne!
Sranda musí být

Odesláno 30.10.2011 - 18:27
Vazeni, tak to je masakr... na odreagovani super...
moje poznatky:
* jednotlive zapasy pls zkratit, aby bylo mozne promichani hracu (kdyz se sejdou v jednom tymu solisti s nemoznym golmanem, tak je zle a jeden zapas trva dlouho, hra bez tymovych hracu prestane brzo bavit)
* zvysit bodovani za prihravku... aby se vyplatilo prihravat
* dalsi nebudu zminovat, bylo receno na TS...
btw. co prijde priste?? Codman ve stylu Pacmana? Codtris? Street Codfighter?
moje poznatky:
* jednotlive zapasy pls zkratit, aby bylo mozne promichani hracu (kdyz se sejdou v jednom tymu solisti s nemoznym golmanem, tak je zle a jeden zapas trva dlouho, hra bez tymovych hracu prestane brzo bavit)
* zvysit bodovani za prihravku... aby se vyplatilo prihravat
* dalsi nebudu zminovat, bylo receno na TS...
btw. co prijde priste?? Codman ve stylu Pacmana? Codtris? Street Codfighter?
Odesláno 30.10.2011 - 22:40
Fajn mód.. Vyzkoušel jsem ho, a je super. Rozhodně si ho někdy vyzkoušejte.
Život je jen jeden..
A tak ho využijte hraním jen těch nejlepších her!!
Odesláno 31.10.2011 - 11:03
Odesláno 31.10.2011 - 12:03
moje poznatky - super zábava, jen trošku poladit
1) síla kopu - někdy 1s podržení překopne hřiště, jindy 4s podrženi kopne par metru
2) sebráni míče protivníkovi - někdo ze 3m ano a někdo z metru ne
3) zápas na 15-20min
4)upravir speed na jinou nebo volitelnou klavesu
1) síla kopu - někdy 1s podržení překopne hřiště, jindy 4s podrženi kopne par metru
2) sebráni míče protivníkovi - někdo ze 3m ano a někdo z metru ne
3) zápas na 15-20min
4)upravir speed na jinou nebo volitelnou klavesu
Odesláno 31.10.2011 - 14:09
Chtělo by to sice trošku doladit, ale jinak je to -Super- mód a dobrý nápad
Život je jen jeden..
Odesláno 31.10.2011 - 15:10
vždyt' tam ani není časový limit
fail mod
Odesláno 1.11.2011 - 12:20
Musím říct,že je to naprosto BOŽí.Kam se na to hrabe FIFA od EA SPORT.Skvělá zábava a odreagování.Nejlépe se to hraje 5v5 a výše.SUPROVá PRáCE.
Odesláno 1.11.2011 - 12:33
Odesláno 1.11.2011 - 12:34
Super fotbal,velke nadseni u mne zavladlo,ale...
Golmanovo bugovani at to je nebo neni bug.. moc se mi to nelibi kdyz si golman hodi prez cele hriste mic a dobehne si ho a da gol a stihne se behem sekundy vratit zpet do sve branky....
Stridani pozic hracu v teamu jak psal Briky... chce to domyslet bud random prehazovani casove nebo po nejakych treba 5 kolech hry...
Zadalsi bych dal Auto kick do spectu afkujicimu hraci - Hajzalf tam stal snad 20 minut a vzdy se ceka na rozehry a podobne,nedej boze aby stal v kase... to by me jeb jeb.. sry buchla hlava...
Jeste jedna prosba,zvysit pocet spectators pro ty co se chtej aspon podivat a odkoukat jak se hraje nebo jen natocit videjko a pobavit se s kamarady na Skype nebo TS3...
Kapacitu jen pro spect treba na 40 - ve hre stale jen 10:10 nebo kolik je nastaveno,ale aby mohli byt divaci s nejakym balancem do spectu po dohrane hre aby byla moznost pro spectujici se zapojit do hry...chce to se domluvit na TS spatne se vysvetluje pismem
Tak snad pokud by moje nazory byli kladne hodnoceny treba se nekdo prijde zeptat jak je co presneji mysleno....
ALE JINAK HRA SUPER SUPER !!!!!!!!!!!! Dalsi oziveni 4GF , dalsi relax pro ty co je vse uz nudi a podobne...
Golmanovo bugovani at to je nebo neni bug.. moc se mi to nelibi kdyz si golman hodi prez cele hriste mic a dobehne si ho a da gol a stihne se behem sekundy vratit zpet do sve branky....
Stridani pozic hracu v teamu jak psal Briky... chce to domyslet bud random prehazovani casove nebo po nejakych treba 5 kolech hry...
Zadalsi bych dal Auto kick do spectu afkujicimu hraci - Hajzalf tam stal snad 20 minut a vzdy se ceka na rozehry a podobne,nedej boze aby stal v kase... to by me jeb jeb.. sry buchla hlava...
Jeste jedna prosba,zvysit pocet spectators pro ty co se chtej aspon podivat a odkoukat jak se hraje nebo jen natocit videjko a pobavit se s kamarady na Skype nebo TS3...
Kapacitu jen pro spect treba na 40 - ve hre stale jen 10:10 nebo kolik je nastaveno,ale aby mohli byt divaci s nejakym balancem do spectu po dohrane hre aby byla moznost pro spectujici se zapojit do hry...chce to se domluvit na TS spatne se vysvetluje pismem
Tak snad pokud by moje nazory byli kladne hodnoceny treba se nekdo prijde zeptat jak je co presneji mysleno....
ALE JINAK HRA SUPER SUPER !!!!!!!!!!!! Dalsi oziveni 4GF , dalsi relax pro ty co je vse uz nudi a podobne...
Odesláno 2.11.2011 - 14:10
je fajny a podte teraz volado nan
Odesláno 2.11.2011 - 14:31
Tak jsem tento mod taky vyzkoušel a je to super odreagování na čas strávený na tomto serveru. Ale po dlouhé době mě bohužel začnou bolet oči tak se vracím ke klasice SaD:-) Věřím, že najdete ještě nějaký dobrý mod...
Odesláno 2.11.2011 - 22:31
:-D counter strike footbal? a to tam ani nemusím prostě v cod4 není jediný mod kromě OW K3 apod který by byl prvně na cod4
Odesláno 3.11.2011 - 00:09
Nesnáším fotbalisty !!! Na základce nám sbalili všechny hezký holky. :-)
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 5.11.2011 - 20:27
Odesláno 6.11.2011 - 10:50
Odesláno 14.12.2014 - 23:06
Jakou klávesou se tam dá změnit vlajka týmu,děkuji.
Odesláno 15.12.2014 - 10:18
zajdu tam, ale radsi bych oprava bugu ^^
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních

Zpět nahoru