Už několik měsíců nás vydavatelé napínaly videi u kterých nám oči lezou z důlku.

Základ hry Battlefield 3 tvoří technologie, která jí umožní vyniknout především vysokou kvalitou grafického zpracování, propracovanými efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav. Svištící kulky, hroutící se zdi a exploze, které vás přinutí padnout k zemi, jsou prvky, díky nimž je bojiště živější a interaktivnější, než kdykoli předtím. Engine jse jmenuje "Frostbite 2.0". V Battlefield 3 se ocitnete v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty.
Myslím si že hodně hráčům se hra líbí a budou je zajímat "systémové požadavky":
Minimální požadavky Battlefiledu 3:Systémové požadavky Battlefield 3
- Procesor: Core 2 Duo 2.0GHz
- RAM: 2GB
- Grafická karta: DirectX 10 nebo 11 kompatibilní nvidia či AMD ATI karta
- Paměť grafické karty: 512 MB
- Místo na disku: 15 GB pro diskovou verzi nebo 10 GB pro digitální verzi
Doporučené požadavky Battlefield 3:
- Procesor: Quad-core Intel nebo AMD CPU
- RAM: 4GB
- Grafická karta: DirectX 11 Nvidia nebo AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
- Paměť grafické karty: 1 GB
- Místo na disku: 15 GB pro diskovou verzi nebo 10 GB pro digitální verzi
Hra se jdá spustit přes klienta podobnému jako steam. Program se jmenuje Origin. Bohužel, Origin musí být i během hraní neustále spuštěný. Elektronic Arts zavádí nový systém přihlašování do hry a kontroly nad ní. V Originu dáte spustit hru, a otevře se vám totiž stránka na které zjistíte vše o své postavě ale nejdůležitější na tzv. Battlelogu je spouštěč samotné hry Battlefield 3.
První dojmy hráčů:
"Vypadá to hodně luxusně, mám to před objednané, ale stejně nad tím budu slintat do vánoc, než budu mít nový PC:)"
"Je to supr BETU jsem si užil, doufám že ty mírné chyby doladí. Jestli SP bude vypadat, jako v ukázkách bude to supr!!! :-) "
Screenshoty ze hry:

Díky za pozornost a příjemné hraní Battlefield 3. Doufám, že vás můj článek o hře nějakým způsobem nadchl a určitě si hru vyzkoušíte.
Zobrazit článek