Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Battlefield 3: (Preview)

6 odpovědí na toto téma

Kiddnes

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
18
Pozor ! Přinášíme vám zcela novou recenzi Battlefield 3

Už několik měsíců nás vydavatelé napínaly videi u kterých nám oči lezou z důlku. :drool: Hra se dá považovat za jednu z nejočekávanějších her za poslední dobu. Pro širokou veřejnost byl Battlfield 3 vydán ve čtvrtek odpoledne. Battlefield 3 nám přinese mnoho podobného Battlefieldu 2, např. Mapy, zbraně. vozidla.

Základ hry Battlefield 3 tvoří technologie, která jí umožní vyniknout především vysokou kvalitou grafického zpracování, propracovanými efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav. Svištící kulky, hroutící se zdi a exploze, které vás přinutí padnout k zemi, jsou prvky, díky nimž je bojiště živější a interaktivnější, než kdykoli předtím. Engine jse jmenuje "Frostbite 2.0". V Battlefield 3 se ocitnete v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty.

Myslím si že hodně hráčům se hra líbí a budou je zajímat "systémové požadavky":

Minimální požadavky Battlefiledu 3:Systémové požadavky Battlefield 3

- Procesor: Core 2 Duo 2.0GHz
- RAM: 2GB
- Grafická karta: DirectX 10 nebo 11 kompatibilní nvidia či AMD ATI karta
- Paměť grafické karty: 512 MB
- Místo na disku: 15 GB pro diskovou verzi nebo 10 GB pro digitální verzi

Doporučené požadavky Battlefield 3:

- Procesor: Quad-core Intel nebo AMD CPU
- RAM: 4GB
- Grafická karta: DirectX 11 Nvidia nebo AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
- Paměť grafické karty: 1 GB
- Místo na disku: 15 GB pro diskovou verzi nebo 10 GB pro digitální verzi

Hra se jdá spustit přes klienta podobnému jako steam. Program se jmenuje Origin. Bohužel, Origin musí být i během hraní neustále spuštěný. Elektronic Arts zavádí nový systém přihlašování do hry a kontroly nad ní. V Originu dáte spustit hru, a otevře se vám totiž stránka na které zjistíte vše o své postavě ale nejdůležitější na tzv. Battlelogu je spouštěč samotné hry Battlefield 3.

První dojmy hráčů:

"Vypadá to hodně luxusně, mám to před objednané, ale stejně nad tím budu slintat do vánoc, než budu mít nový PC:)"

"Je to supr BETU jsem si užil, doufám že ty mírné chyby doladí. Jestli SP bude vypadat, jako v ukázkách bude to supr!!! :-) "

Screenshoty ze hry:

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Díky za pozornost a příjemné hraní Battlefield 3. Doufám, že vás můj článek o hře nějakým způsobem nadchl a určitě si hru vyzkoušíte.

Zobrazit článek

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Tak hodně se toho už odladilo.Bohužel,co hru hodně tlačí dolů,jsou docela silné lagy.Hra je zřejmě zatím špatně odladěna.Místama je to nehratelný.Stalo se mi,že jsem chtěl vejít do dveří,vešel a najednou jsem zase před barákem.A takhle třeba i 5x za sebou.Jinak je to super.Mohu jedině doporučit.Nádherné mapy,skvělé zbraně,velké množství vozidel a letadel.A hlavně,opravdu obrovské mapy.Super je i balistika střel.Čím dál střílíš,tím víc musíš nadsazovat mířidla. :welldone:
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
Naprosto uzasna grafika vtomhle se bohuzel cod muze jit zahrabat...je tam brano mno veci jako v realu coz je skvele..BF sem si zahral a uz se my veze origo:-) neni skoda penez protoze MP je naprosto skvelej!
Odeslaný obrázek

kotva

Private

• Sponzor Silver
  • 29 Příspěvků:
24
  • LocationSlovakia
bol by niekto taky dobry a dam mi link kde to mozem rychlo stiahnuť ?

---Kenny---

Recruit

• Člen
  • 5 Příspěvků:
1
NE!!!

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Určite nie, nespomínam si, ale tuším si nezahráš bez origa ani SP, nie to ešte MP. Každopádne pochybujem, že vedenie podporuje neoriginálne kópie hier. Bojím sa, resp. nebojím sa ( mám to doma v origu ), že obísť to nejakým crackom bude dosť ťažký oriešok, BFBC2 sa nedalo, nie ešte toto.

Odporučím ti jedno, chceš si v pohode luxusne zahrať, tak si to kúp, nieje to síce 200kč, ale víc, ale oplatí sa to.

Odporúčam.

Nezabúdajte na COD, a OW, to je the best on this f world !!!! :-)

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
Ehm batly 3 sem hral crackle BF:BC2 (tet uz mam origo) crackle oboje je dobre dokonce uvazuji ze si 3 koupim (je to lechke)
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních