Největší novinkou je hlavně to, že zbraně budou získávat zkušenosti. A právě tímto způsobem budete pro zbraň odemykat dodatky jako lepší hlavně, zaměřovače, granátomet a tak dále včetně kamufláží. Kromě toho všeho je zde ale ještě další věc, zvaná "Proficiency" ("dovednost") zbraně. Díky upravám v této části si budete moci každou jednotlivou zbraň přizpůsobit přímo svému stylu hraní. Například si můžete odemknout větší přesnost a menší zpětný ráz. Další odemykatelné bonusy jsou závislé přímo na vaší třídě, například Assault si může odemknout zadržení dechu jako má Sniper.
http://www.youtube.c...d&v=NMgyMHpyuBY
Zdroj: czechgamer.com
Zobrazit článek
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 2.11.2011 - 14:20

Odesláno 2.11.2011 - 20:20

to zní pěkně, připomíná mi to Merciless mod pro CoD United Offensive. Bral bych to i ve 4ce

Odesláno 2.11.2011 - 23:01

Koncem tohoto roku by měl vyjít OW3(MW3 mod) mod,třeba to budeš mít v tom.Jinak už jsem zjistil testování OW2 modu ve verzy 1.4.Bližší info zatím nemám.
Odesláno 2.11.2011 - 23:17

Tak teď jsem se dostal na server,kde tento mod je.Je to v podstatě BO mod,takže se nemůžu dočkat,až ho zkusím.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních