Zdravim
Chtěl by jsme vás poprosit o UB... Důvod méjo banu byl : mel jsem jiz z predesleho banu na bindu "^6 (ruzova) Markus je kus vola... TIMTO by jsem se chtel omluvit dotycnemu adminovi... nemelo to byt nic proti jeho osobe predtim u me byl kamos a nabindoval. Nyni jsem nemel jakykoliv duvod to psat! UKLIK jsem se na i (na tomto písmenu jsem to měl nabindované) Ještě jednou se omlouvám. A pokuď mi nebude poskytnut UB tak prosím aspoň o příkaz na smazání bindu.. (jenom na to i)
Predem dekuji...
Jmeno ve hre: DuRi'<3
pb: e713390c
IP:90.178.129.113
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 17.11.2011 - 13:37
Odesláno 17.11.2011 - 13:54
Příkaz do konzole [~] /unbind i
a pokud se jedná o UNBAN, tak to už ten jeden den vydržíš. A nedoporučuji znovu jak už bindovat, nebo psát neco podobného, příště to bude o mnoho delší!
a pokud se jedná o UNBAN, tak to už ten jeden den vydržíš. A nedoporučuji znovu jak už bindovat, nebo psát neco podobného, příště to bude o mnoho delší!
Odesláno 17.11.2011 - 14:48
jasne... mne jde jen o t o,ze dnes je svatek a ja tu o vikendu ani pres tyden nebudu :'(
Odesláno 17.11.2011 - 15:40
Unban zamítám
3 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních