Zdravím,
je to tak.Podávám si žádost o unban, i když vím, že šance je minimální.Nedavno sem se ptal, co je za problém, když se nemůžu připojit na Vaše servery.(1, 2, 3, ....., 11 a nic)Maršál řekl, že ví, co stím mám a dodal ktomu, že mi dává ip ban.
Chci tedy požádat o vysvětlení té ''chyby'', + bych byl velice rád za unban.Vím, že potom, co sem na Vašich serverech předvedl, je pravděpodobnost unbanu mizivá, spíše žádná.
Také se chci velice omluvit celému admin týmu (hlavně Karlovi, za to, jak sem po něm vyjížděl, kvůli nicku Dante, Maršálovi, za čas, promarněný semnou (hodnost 110+) a Mňauovi, za tentýž problém.).Dále se chci omluvit Dantemu, za to, že sem mu ''ukradl'' jeho nick a Spajk'zovi, za tentýž problém.
Vím, že mě tu už asi nikdo chtít nebude, ale prosím Vás, dejte mi ještě jednu šanci.(na cizí nick nešáhnu, budu se chovat slušně, nebude se nad nikým zvýhodňovat (např. level od nejmenovaného hráče))
Dále píšu také proto, že můj bratr má sdílenou ip semnou.Je to vůči němu ''nefér ''.(ale můžu za to jen a jen já, vím to)
Můj PB GUID (posledních 8 znaků) : 6214c9a1
Moje ip : 109.80.114.55
Doufám, že mi alespoň někdo odpustí.(Doufám ale i v to ub)
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 15.12.2011 - 18:41

Odesláno 15.12.2011 - 18:54

Já se ti osobně divím že sis nenechal svůj nick wampire a šahal si na jiné ale co jsou vánoce a myslím si osobně za mě že by si šanci měl dostat a co se týče bratra si to vyřidte doma a netahej ho sem to je asi vše ale uvidíme co Maršál dekuju Delta
Odesláno 15.12.2011 - 18:57

Já ho sem netahám tak, aby mi to pomohlo v ub.Vím, že je to moje chyba a už sme si to vyříkali.
Odesláno 15.12.2011 - 19:30

tady uz nejde o jednotliva provineni, tady jde o to, ze jsi temer vsechny hlavni administratory "tahal za nos" - velmi slusne receno...
nastvat prakticky nejvetsi personu 4GF, to se proste nevyplaci...
zda unban ci neunban resit nebudu, nazor mam, netreba ho ventilovat, ale mas + za zadost plnou pokory...
nastvat prakticky nejvetsi personu 4GF, to se proste nevyplaci...
zda unban ci neunban resit nebudu, nazor mam, netreba ho ventilovat, ale mas + za zadost plnou pokory...
Odesláno 15.12.2011 - 20:43

Nebudem rozhodovať za iných nato som malý level, ale právo slobodne vyjadriť svoj názor mi hádam nikto nechce zobrať.
Dal som ti + za tvoj Unban. Či si to napisal úprimne alebo si napisal iba to čo chceme počuť vieš iba ty a ty s tým musíš žiť. Ale ako napisal Delta..... keď sú tie Vianoce a vianočný čas si myslim že šancu si zaslúži každý. Je jednoduché niekoho zabanovať a opakovane. Vedenie 4GF má veľké srdce povedal by som že obrovské, ale ked ho 8krát zákerne prebodneš dýkou, tak bude už ťažko biť pre teba. A keby to ešte vydržalo, tak ver tomu že 9-ta dýka bude tá smrtelná.........
Dal som ti + za tvoj Unban. Či si to napisal úprimne alebo si napisal iba to čo chceme počuť vieš iba ty a ty s tým musíš žiť. Ale ako napisal Delta..... keď sú tie Vianoce a vianočný čas si myslim že šancu si zaslúži každý. Je jednoduché niekoho zabanovať a opakovane. Vedenie 4GF má veľké srdce povedal by som že obrovské, ale ked ho 8krát zákerne prebodneš dýkou, tak bude už ťažko biť pre teba. A keby to ešte vydržalo, tak ver tomu že 9-ta dýka bude tá smrtelná.........
Odesláno 15.12.2011 - 21:37

Napsal sem to opravdu upřímě, mrzí mě, co se stalo a mrzet bude.Čas nevrátím, což znamená, že ani mé chyby.Doufám ale, že dostanu šanci ukázat, že sem se opravdu změnil.Vím ale, že už si o mě obrázek každý udělal.Už můžu jen doufat, že se nademnou Maršál slituje.
Příspěvek upravil Libunda: 26.01.2012 - 21:36
Odesláno 15.12.2011 - 22:08

Dej tomu čas a o víkendu to hodím do placu, velká rada zasedne a verdikt se dozvíš v neděli.
Ps: dej se na modleni....
Ps: dej se na modleni....

Odesláno 15.12.2011 - 22:24

Dík za to, že se tím vůbec zaobíráš/te.Pokud mi to modlení pomůže, proč ne.Dnes to balím, pomodlit a spát
, čau.

Příspěvek upravil Libunda: 26.01.2012 - 21:36
Odesláno 18.12.2011 - 10:42

Koukám že jsi netrpělivý, jak sáňky v létě, tak zde máš verdikt.
Ano budeš odbanován, ale až 31 ledna 2012. Pokud jsi si myslel, že tu budeš hrát přes prázdniny, tak to tě musím zklamat. Nebudeš! Za tvé chování vůči vedení a neomalenost ke komunitě je tento trest adekvátní. Toto odbanování má ale podmínku! Při sebemenším hrubém prohřešku vůči pravidlům 4GF.cz bude ban opět vrácen a brány 4GF pro tebe budou na vždy uzavřeny bez dalších diskuzí! Tato podmínka platí na neurčito.
Ps: proti tomuto rozhodnutí není odvolání. Přijď se připomenout 31.1.2012 do této žádosti, kterou nechám odemčenou.
Ano budeš odbanován, ale až 31 ledna 2012. Pokud jsi si myslel, že tu budeš hrát přes prázdniny, tak to tě musím zklamat. Nebudeš! Za tvé chování vůči vedení a neomalenost ke komunitě je tento trest adekvátní. Toto odbanování má ale podmínku! Při sebemenším hrubém prohřešku vůči pravidlům 4GF.cz bude ban opět vrácen a brány 4GF pro tebe budou na vždy uzavřeny bez dalších diskuzí! Tato podmínka platí na neurčito.
Ps: proti tomuto rozhodnutí není odvolání. Přijď se připomenout 31.1.2012 do této žádosti, kterou nechám odemčenou.
Odesláno 18.12.2011 - 10:55

Opravdu děkuji, za možnost, se tu ještě někdy ukázat.31.1 jsem tu.
Odesláno 31.01.2012 - 12:23

Tak je to tu.Den, na který se těším, jak jen to jde.Tímto chci tedy požádat o ten unban, jelikož je 31.ledna.A ještě jednou, chci všem, kteří mi dali, nebo i dají šanci poděkovat.
Odesláno 31.01.2012 - 13:22

si ty dny odpočítával co ?? ale já si osobně myslím že jsi čekal dlouho a že tu šanci by si měl dostat ale uvidíme co na to vedení ale už hraj jen pod wampirem a neber si jiné nicky
Odesláno 31.01.2012 - 13:55

No budu hrát hlavně pod nickem blaster2x.(ten je můj)Jinak dík Delto, ty jsi jeden z těch, co mi tu šanci dali.A toho si vážím.
Odesláno 31.01.2012 - 20:30

Odesláno 31.01.2012 - 21:45

Byl jsi odbanován ale ještě jednou a pořádně si přečti co jsem napsal dříve a věř že to platí na 100%!!! Jen jednou na tebe přijdu nebo dostanu hlášení a končíš!!!
Citovat
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních