Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Kempení

• Nemůžete odpovědět na toto téma
65 odpovědí na toto téma

Jecmen

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
138
  • xFire:Jecmen
  • LocationPříbram, Czech republic
Já to tak nějak střídám :) někdy rushuju (btw. když mi nespadne hra tak naběhám přes 4000m) a někdy kempim a nebo dělám kravinky. To záleží na mé náladě. Rush = přijdu z práce (takže moooc angry) a Kemp = byla u mě přítelkyně (nemám na nic sílu) xD. Další věcí ale musim zmínit fakt, že mi kempit moc nejde, v tom je expert mizu (jeho styl kemprush když už zbyde sám :), ale běžně tak s 20 killy za mapu což je slušný), hmm ale absolutně to neumim se snipou :D.
http://xlrstats.4gf....nfig=54&id=2189

Všichni na 54ku!!! by WW (powa)
Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
každej kempí v rámci nějakých možností . Navrhuji zkrátit čas na SaD #26 z původní 2:30 na 2:00. :tongue:

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
zrovna tet se me to nechce cist.

Ale podle me je kempa ten co KEMPI tak dlouho dokud se neplantne atd... a jen ceka na respu nebo nekde v baraku ci vez apod....

ale kdyz treba do pulky a bezis tak to je dobre(nwm jak to rict jinac)
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

YeeaH

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 66 Příspěvků:
70
Kemper...
-Hráč hrající za attack sedící na respu či zalehlí na určitém místě s bombou.
-Hráč který si počká celou hru na určitém místě než mu tam někdo proběhne.
-Hráč hrající se snipou,který čeká celou mapu na respu než mu znovu někdo proběhne.Dělá to většina lidí hold sniper je sniper ale toto ? Sám osobně se snažím co nejvíce rushovat někdy i se snipou,maximálně vyčkat než přepadají nády.
-Často někteří hráči označují za kempery ty co hrají převážně podle sluchu (Slyším kroky,vyčkám,zabijím)
-A největší zlo pro mě je převaha,určený hráč zůstane sám proti celému týmu a snaží se defusovat bombu je jasné že nepoběží hned k bombě ale začne hrát trochu staticky.Po zabití 3 nepřátel s určitého místa je označen za kempu NESMYSL.
Mohl bych toho podotýkat ještě mnoho,ale myslím že to dosti rozepsali a skvěle hráči nademnou.Zvlášť se mi zalíbila odpověď Playera. ^_^

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12
ono je nekdy lepsi kempit jak rushovat jelikoz kdyz na SgD 26 - kempim tak jsem "Kempa" coz mi ani newa ale kdyz rashuju tak jsem trapak co to neumí hrat ... obcas hraju tak nejak stredne ale to jsem zas lucker ktery jen prostreluje zdi ..takze nekdy si prote clovek nevybere =)

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle

Zobrazit příspěvekT3ror!sT pHiLxD dne 22.01.2012 - 01:35 napsal:

Sniper je jeste vybaven deaglem takze nevidim duvod proc kempit :D jasny je ze ve stavu 1/6 taky zakempim :D

Ale je neco jineho DM TDM aSaD..to sjou naprosto dva odlisne zbusoby hry..jako popravde na dm kempit a ceket nekde v rozku musi byt opravdu zabava..hlavne kdyz hraje cca 10 lidi a je velka mapa..ale nekdy se az divim jak dlouho dokazi nekteri jedinci lezet na jednom miste a jen lezet a lezet.pak po 5 minutach kill a zese cekaji...sad je limitovano casem kdyz masj att klidne at sedi ono se to samo neplacne takze vtom nevidim problem.je fakt ze takova hra vas nudi a je naprosto nezazivna..
Odeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Ahojte som tu nový tak vás všetkých zdravím :3:
Podla mňa je kempa hráč ktorý presedí večšinu hracieho času na jednom mieste.Hrajem štýlom taktického kempu t.j. presúvam sa medzi prekážkami a tam čupnem a rozhliadam sa 3-5 sec. či niekoho nezbadám alebo nezačujem a presúvam sa inam.Dosť často sa mi tiež stáva že ma obvinujú s kempu,lebo niekoho killnem zo statickej pozície.Obvykle mi to nevadí a ignorujem to,ale zarazilo ked ma s toho obvinil admin a teraz tu čítam že mu to nevadí a tiež z času na čas kempí.Pohybujem sa vo svete online hrania len chíločku a CoD4 bola moja prvá hra ktorú som hral online(asi pred rokom)Preto asi ešte beriem na rozdiel iných slová adminou dosť vážne a dotkne sa ma ked ma nepodložene obviní s kempu po nasledovnej situácii: v behnem do baráku a utekám po schodoch hore,v behu sa otočím a tam niekto v behne do dveri tak ho killnem.Vybehnem na poschodie kde sa pohybujem v podrepe a prídem k oknu pozrem von nikto,idem k druhému nikto tak po schodoch dole a zas tam niekto vletí tak další kill(celé to trvalo pár sec.) Hned na to sa objaví hláška nekempi!!! já na to nekempím!ked to píšem som v podrepe za nejakou prekážkou a ked chytím do ruky myš nabehne mi do aimu "dotyčný"-kill.Na to hodí hlášku a toto bylo co?a prihodí pravidlo serveru Permanentní kempy budou náležite odmeneny.No ja chápem že z jeho pohladu to bolo jasné kempenie,ale stávajú sa aj takéto blbé náhody.Normálne som sa zlakol aby ma nekikol alebo nedal BAN.Myslím že neni kempenie ako kempenie,ale tiež ma dlho nebaví zbesilo lietať po mape a strielať čo sa pohne(popravde moc mi to ani nejde a musím sa naučiť rýchlejšie "aimovať")
Inak super forum a držím palce (do budúcna určite podporím)

Příspěvek upravil Kratas-infarct: 11.05.2012 - 22:38

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Kratas záleží na tom o jaký server se přesně jednalo a pokud to byl nějáký z SaD serverů a ty jsi byl za attack tak tě admin může varovat za to že kempíš za attack

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Ne né SaD nehrávam (zatial ma to nejak nechytilo)bol to Yedlle či jak sa to píše DM.Ale tak nič hrozné sa naštastie nestalo bol tam ešte jeden admin a ten nas ukludnil lebo sme sa tam potom dotahovali jak deti.

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Na Yeddle modu vyreseno - kazdy hrac vydava nahodne zvuky v nahodnem intervalu. Takze kdo se hybe ma minimalni riziko, ze mu to uskodi. Blby, kdyz za nekym bezi a chce ho seknout knifem a zrovna zakasle nebo mu zazvoni mobil... ale kdyz kempa kempi a je zrovna nekdo pobliz, kdo na tyto zvuky uz dava pozor, tak vi presne, kde sedi a kempa vetsinou nema sanci. Je to jak antikemp, tak zaroven indikator pozic ostatnich hracu, aby se lidi dlouho nehledali, kdyz jich je malo.

A kdo by chtel hodne kempit, tak dostane od admina stan. Ale ne 2D na mape, ale opravdu 3D model stanu kolem pasu a s tim pak beha po mape :) plus jeste povida dokolecka dokola, jaka neni kempa a jak vsude jen sedi a tak... a k tomu nahodne zvuky a stan, kde kdyz se skrci, tak nic nevidi, protoze zaleze do stanu :D a aby toho nebylo malo, po killu je videt na jaky spawn se stan presunul, takze lze odhadnout, kde se kempa narodila a kam asi pujde....

Zpravidla ale hodne zalezi na mape, tezko to pausalizovat, co jeste neni kemp a co uz ano. To musi clovek odhadnout individualne podle situace a slozeni hracu... samozrejme ze jsou ale firmy se zvucnym jmenem, kde netreba odhadovat, ale lze uz rovnou predpokladat a ocekavat :)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
O tých zvukoch viem.Som čučal jak blázen ked začala zvoniť Nokia alebo začal prdeť :rofl: Ten stan som ešte nevidel už som nehral 2 týždne a 2ešte nebudem.Som v DE a pripájam sa cez obmedzený mobil.net.Tak už nech som doma a zastanujem si.

Stranger

Gunner Silver

• Holky :)
  • 64 Příspěvků:
133
  • HLSW:Stranger
Tak podle mého a jak již tu bylo napsáno-záleží na typu hry-o jaký server se jedná a s jakou zbraní dotyčný střílí.
Jestliže jsem na S a D a máme def. tak mi přijde nelogické "lítat" po celý mapě. Také nenadávám, když má někdo snipu-ani to nepovažuji za kempení. Ale když si někdo vezme těžkej, zalehne a dělá resp. kill, tak to kolikrát ze hry znechuceně odcházím-to považuji za těžkou kempu :unsure:

Stranger

Gunner Silver

• 64 Příspěvků:
133
..jelikož nejde upravit...jen upřesním slovem def. myslím defence..nikoli defuce ^_^

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Mě osobně kempení na DM nevadí je to také styl hry ale nesmí kempyt přímo na respu to bych ho nejraději roztrhl vejpůl a co se týče SaD tam je to dané za co hrajete defend může nebo spíše má kempyt. Atack utočí když je to jinak tak se to má trestat co snima jiného když kazí hru všem. :unsure2:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekKratas-infarct dne 11.05.2012 - 23:12 napsal:

Ten stan som ešte nevidel ....
Hodim jen link na tema, abych nezaplacnul post youtubem :) http://forum.4gf.cz/...tecne-i-pro-sd/

Jednou, po udeleni trestu, se roztrhnul pytel a par lidi to chtelo mit kazdou mapu, jentak :) :) :)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
:rofl: :rofl: :rofl: Nooo tak to fakt musím skúsiť ked dojdem domou,hodím si kemp niekde v kútiku a potom možem pobehovať v stane :rofl: Vypadá to super

Marketa

Private

• Others: Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
26
Podle vás jsem kempa já :yesek5:

Teapack23

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
32
Já tohle nijak moc neřeším ale někdy mě opravdu vytáčí když mě někdo opakovaně zabíjí za atack ze spawnu :fiery:

Stranger

Gunner Silver

• 64 Příspěvků:
133
No máme tu pro ně i hymnu :tongue: ....btw Maddy mi snad odpustí, že jsem si to dovolila zkopírovat sem ^_^ ...http://www.youtube.c...h?v=iNOpbuPbdVY

nerW

Gunner Gold

• Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia

Zobrazit příspěvekMarketa dne 12.05.2012 - 18:46 napsal:

Podle vás jsem kempa já :yesek5:
Jo jo marketka je multikempa, defus nejde, attac taky ne, claye, DS, a gulomet a lezi na respe.... respektive strazi resp aby ho nahodou niekto neukradol a ona sa nemala kde respawnovat.

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky
myslím ,že každý ví očem je slovo "KEMPA" a kdo jím ve hře v daný čas je
většina hráčů spektuje po své smrti a tím i posuzuje ostatní hráče jak hrají

KEMPA je ten ,který má v danou chvíly a v pravý čas něco dělat ,ale nedělá nic s tím spojeného

hraji v SADčku na 54ce a tam by měla být spolupráce teamu,bohužel někdy je to jen sólová akce hráčů
Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekDeltaForce dne 3.01.2012 - 08:14 napsal:

Děkuju za tvůj koment a ještě jedna věc kempení sniperů ??? Já osobně mi to nevadí když má snipu protože sem nikdy neviděl snipera rush.

Delto tak to buď rád, že jsi mě nepotkal na DM :D Protože u mě Sniper rush není vůbec nic nezvyklého, naopak, snažím se tak trénovat svou schopnost zareagovat co nejrychleji a nejpřesněji proti nepříteli na krátkou vzdálenost v případě, že jde po mě automatem jako slepice po flusu. Sám se snažím vyhnout kempení, na druhou stranu je něco jiného, když někoho vidím někam běžet a počkám si na něj, až budu mít lepší výhled, jenomže na to, abych to pak vysvětlil nepříteli, že to nebyl kemp je ten killcam moc krátkej :( Pak už je jen na každém hráči, jestli to dokáže pochopit či ne. Co se týče nepřátelských kemperů, dokáži se přes spoustu z nich přenést, nicméně co mě štve je to, když mě někdo zabije z respu na resp několikrát po sobě! :D To je s prominutím ubohost, bohužel...to je můj názor.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Pojem, alebo význam slova kempenie v Call Of Duty sa nikdy nezjednotí, nikdy nevysvetlí, nikdy nedôjde k jednoznačnej definícií tak aby s tým boli spokojné oba tábory. Podľa mňa - zbytočná snaha kempovi vysvetľovať to či ono a kempa bude naopak bezúspešne vysvetľovať rusherovi, že to čo robí nie je kemp. Najlepšie bude ak si každý hrá tak ako chce, poprípade ako mu povolia technické parametre PC a vlastné schopnosti taktiky, aimu atď. Hrať ako chce ale len do istej miery. Presne ako spomínal Gerorge v spojitosti s respkillom. Hrajte pre radosť a zábavu a my trošku viac bežiaci môžme naopak kemperom ďakovať za to, že vieme kde si zájsť po istý kill. :)

PS - ja Belyho na DM so snipou stretol a fakt to nie je nič príjemné. :D

Příspěvek upravil doDo': 12.05.2012 - 22:11

Shaman

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
0
  • LocationSlovakia
Kemp.... pamätám sí na svoje 11ročné JA, ktoré snáď išlo rozmlátiť počítač, keď ho nejaký kemper zabil (to nebol MW).Ešte než som začal MW hrávať, mal som ten istý pocit.Avšak postupom času som k tomu dostal iný prístup.Väčšinu kempov naozaj nie je problém zabiť, rusheri vedie zatopiť omnoho viac.A to hlavne pomocou známeho prehadzovania ákačka na desert a naspäť (rýchlejšie vystrelí).Vyššie zmieňovaný XksYpsolon je zrejme hráč, ktorého si cením zo všetkých najviac zo 4gf komunity.Aj keď je za kemp urážaný, nereaguje, neháda sa a nespráva sa ako sopliak.Nikomu do hry nekecá a nestará sa.Taktiež zmieňovaná Marketa - ano, je to kemperka a čo?Je to štýl hry.Je veľmi jednoduché určiť jej polohu keď hrá.

Mne osobne vadí jediný druh kempera - ten, čo neničí bombu keď má (samozrejme, najprv si vykilluje nepriateľov a niekedy sa stane, že zabudne na čas).Kempiť moc nezvyknem, ale často som kempou nazývaný len za to, že na mapách, kde sa ľahko prehadzujú granáty, vyčkám na respe, kým sa nevyhádžu.To ma dokáže vytočiť omnoho viac, ako nepriateľský kemper.

Najviac ma prekvapuje, že práve tí dobrí hráči, neustále upozorňujú na kempera.Pravdepodobne nevedia prekúsnuť, že ich niekto zabil.Kemp je proste štýl hry.Aj pri attack na S&D môže človek kempiť.Ak by to, že je attack znamenalo, že kempiť nemôže, defend by logicky nemal rushovať, ale chrániť planty.To je hlúposť.

Edit: Ešte doplním, pravidlá uvádzajú :
Je zakázano: jakékoliv omezování hráčů ve vstupu do hry nebo stylu hry

Příspěvek upravil Shaman: 15.05.2012 - 18:30

dimix

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
-19
ja rushuju se snipou xD a dari se mi to :DD

supka

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
3

Zobrazit příspěvekDeltaForce dne 3.01.2012 - 08:14 napsal:

Děkuju za tvůj koment a ještě jedna věc kempení sniperů ??? Já osobně mi to nevadí když má snipu protože sem nikdy neviděl snipera rush.
ja rushuju ze snipou ...ja zas nemozem kempit ani se snipou nepostojim na jednom mieste

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních