Kemp.... pamätám sí na svoje 11ročné JA, ktoré snáď išlo rozmlátiť počítač, keď ho nejaký kemper zabil (to nebol MW).Ešte než som začal MW hrávať, mal som ten istý pocit.Avšak postupom času som k tomu dostal iný prístup.Väčšinu kempov naozaj nie je problém zabiť, rusheri vedie zatopiť omnoho viac.A to hlavne pomocou známeho prehadzovania ákačka na desert a naspäť (rýchlejšie vystrelí).Vyššie zmieňovaný XksYpsolon je zrejme hráč, ktorého si cením zo všetkých najviac zo 4gf komunity.Aj keď je za kemp urážaný, nereaguje, neháda sa a nespráva sa ako sopliak.Nikomu do hry nekecá a nestará sa.Taktiež zmieňovaná Marketa - ano, je to kemperka a čo?Je to štýl hry.Je veľmi jednoduché určiť jej polohu keď hrá.
Mne osobne vadí jediný druh kempera - ten, čo neničí bombu keď má (samozrejme, najprv si vykilluje nepriateľov a niekedy sa stane, že zabudne na čas).Kempiť moc nezvyknem, ale často som kempou nazývaný len za to, že na mapách, kde sa ľahko prehadzujú granáty, vyčkám na respe, kým sa nevyhádžu.To ma dokáže vytočiť omnoho viac, ako nepriateľský kemper.
Najviac ma prekvapuje, že práve tí dobrí hráči, neustále upozorňujú na kempera.Pravdepodobne nevedia prekúsnuť, že ich niekto zabil.Kemp je proste štýl hry.Aj pri attack na S&D môže človek kempiť.Ak by to, že je attack znamenalo, že kempiť nemôže, defend by logicky nemal rushovať, ale chrániť planty.To je hlúposť.
Edit: Ešte doplním, pravidlá uvádzajú :
Je zakázano: jakékoliv omezování hráčů ve vstupu do hry nebo
stylu hry
Příspěvek upravil Shaman: 15.05.2012 - 18:30