ahoj ..briki mě zabanoval za wh ..ale ja žadnej WH nemám !!! Damien tam psal že ho mám a briki mu uvěřil a dal mi perma..prosím o unban..(P.S. žádnej WH němáám !!!! )
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 22.01.2012 - 13:53

Odesláno 22.01.2012 - 13:53

83.208.202.122 IP
pb guid:000c4bda
pb guid:000c4bda
Odesláno 22.01.2012 - 14:01

Damien je clovek, kteremu neverim ani pozdrav... ten ban jsem dal ja ne kvuli Damienovi, ale kvuli demu ze serveru 28, ktere nam poslal admin Seeker...
to demo je podle meho nazoru naprosto jasne prukazne, dukaz ti doda William Wallace za par okamziku... bud trpelivy...
pozn. jestli si myslis, ze tady banujeme bez dukazu jen na udani, tak se seredne pletes...
pokud ti dukaz nebude stacit, dostanes cele demo
to demo je podle meho nazoru naprosto jasne prukazne, dukaz ti doda William Wallace za par okamziku... bud trpelivy...
pozn. jestli si myslis, ze tady banujeme bez dukazu jen na udani, tak se seredne pletes...
pokud ti dukaz nebude stacit, dostanes cele demo
Příspěvek upravil Briki: 22.01.2012 - 14:04
Odesláno 22.01.2012 - 14:06

Ale chápeš..že vždy když skočím kolem zdi tak tam střelím jestli tam někdo je ? ..omg
Odesláno 22.01.2012 - 14:06

Omene urcite bys nebyl potrestan bez jasneho dukazu.
Urcite nebudem banovat jen na psanou stiznost ze mas WH je podan dukaz (DEMO)
Urcite nebudem banovat jen na psanou stiznost ze mas WH je podan dukaz (DEMO)
Odesláno 22.01.2012 - 14:10

A kde máš teda to demo ?
Odesláno 22.01.2012 - 14:13

omene, kdyz vyskocis zpoza rohu a strilis po hraci, o kterem jsi nemohl vedet, a zapomenes, ze za rohem je jeste bedna a my se pak divame na situaci, kdy stirlis do bedny jak prdlej a ejhle za bednou chlap
pro me je to jasne, nase rozhodnuti muze zvratit jiz jen main admin..
pro me je to jasne, nase rozhodnuti muze zvratit jiz jen main admin..
Odesláno 22.01.2012 - 14:14

Odesláno 22.01.2012 - 14:16

Hmm..prostě nwm jak vám to mám říct ale NEMáM WH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odesláno 22.01.2012 - 14:22

čekám..chci vidět to demo
Odesláno 22.01.2012 - 14:27

Čekáám !!!!!
Odesláno 22.01.2012 - 14:32

POPULÁRNÍ
takze tu mas dokaz ze mi si len tak nebanujeme hracov podla toho ako sa vyspime alebo aku mame naladu. Urobil som si stebou tu namahu aby som ti to uploadol na youtube, pretoze si mozno nevies prehrat demo tak aby sme predisli nezhodam. Nahral som iba zaciatok dema na youtube pretoze uplne staci nato aby ta usvedcilo z WH. Musim podotknut ze to demo je omnoho dlhsie a je tam este viac dokazov o WH omena
. Zelam ti vela stastia na inych serveroch s tvojim WH. Vlastne nezelam....
http://youtu.be/HRHB_ENF0Bg
PS: pre tych ktory si chcu pozret cele demo je tu
WH.28.zip 2.01MB
42 Počet stažení

http://youtu.be/HRHB_ENF0Bg
PS: pre tych ktory si chcu pozret cele demo je tu

Odesláno 22.01.2012 - 14:42

POPULÁRNÍ
Sorry, že sem píšu, ale přece jenom jsem to demo natáčel já, takže s tím nějakou souvislost taky mám... To demo ti sem házím celé a některé killy jsou opravdu krásné
... Že vás to baví 
A Briki promiň, že to demo natáčím tak velké
Snad si to profackování rozmyslíš 
WH.28.zip 2.01MB
42 Počet stažení

A Briki promiň, že to demo natáčím tak velké

Odesláno 22.01.2012 - 16:26

Blahopřejeme adminu
Odesláno 22.01.2012 - 16:28

NECHÁPU!!! ALE OPRAVDU NECHÁPU!!!
Je až k neuvěření co si omene dovolíš""
Vědomě hraješ z WH a poté co jsi zabanovÁn, si najivně myslýš že napíšeš o unban a ještě k tomu osočuješ admini z neopodstatněného banovÁní!
A vrcholem je když se tu chceš obhajovat (PŘESTO ŽE JSI SI STÁLE VĚDOM ŽE TO Wh MÁš!!!) tudiž né jen že se snažíš obelhÁvat celou komunitu 4Gf a ostatní hrÁče ale i sÁm sebe .
Abych to vše schrnul, tak jsem rÁd že zde na serveru 4Gf mÁme takové všudy-přítomné admini a další hrÁče co jim není lhostejné vše nekalé co by se mohlo vyskytovat a tak znepříjemnovat hru na serverech 4Gf.
VšEM ADMINUM PŘEJI šTASTNý LOV!!!!!!
PS"Nebylo-by na škodu vytvořit virtuÁlní vězení
Je až k neuvěření co si omene dovolíš""
Vědomě hraješ z WH a poté co jsi zabanovÁn, si najivně myslýš že napíšeš o unban a ještě k tomu osočuješ admini z neopodstatněného banovÁní!
A vrcholem je když se tu chceš obhajovat (PŘESTO ŽE JSI SI STÁLE VĚDOM ŽE TO Wh MÁš!!!) tudiž né jen že se snažíš obelhÁvat celou komunitu 4Gf a ostatní hrÁče ale i sÁm sebe .
Abych to vše schrnul, tak jsem rÁd že zde na serveru 4Gf mÁme takové všudy-přítomné admini a další hrÁče co jim není lhostejné vše nekalé co by se mohlo vyskytovat a tak znepříjemnovat hru na serverech 4Gf.
VšEM ADMINUM PŘEJI šTASTNý LOV!!!!!!

PS"Nebylo-by na škodu vytvořit virtuÁlní vězení

Odesláno 22.01.2012 - 16:39

Zase píšete kam nemáte!!! -1 všem co tu nemají co psát! Není to za obsah příspěvku, ale za nedodržování pravidla daného fóra..

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních