Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nove zmeny na modu

• Nemůžete odpovědět na toto téma
35 odpovědí na toto téma

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Supermario Clayboy odesel do vecnych lovist, misto nej je ted 3x smoke perk. Slouzi pri SD pro maskovani plantu at pro utok nebo obranu. Ma zkraceny interval vybuchu, takze lze pripadne hodit sniperovy do prosotru a v pripade spravneho nacastovani se objevi smoke v zornem poli mezi sniperem a hracem (kdyz bouchne ve vzduchu, tak v tom miste se objevi mlha).
Clay se casto pouzival na DM mnoha lidmi a casto byl pricinou odlivu hracu jakmile se sesla skupina, co je pouzivala kde mohla.

AK47 - prevzato z 4gf OW modu, nevim jak to spravne nastavit, aby si nikdo nemusel stezovat. Upravil jsem jen palebni ucinnost, takze jako ostatni - jeden zasah = smrt.

MP5 - zvysena palebni ucinnost, casto 4-6 ran, nez clovek mel kill

A to je prozatim vse

PS: Dalsi zbrane co by kdo rad mel ucinnejsi klidne piste, vetsina (vc. me) pouziva M4, M4 sopmod a mozna jeste dve dalsi, zbytek je vicemene chaos. Maji nejake upravy, ale nikdo to uz nezkousel. Cilem je maximalni ucinnost aby jedna rana znamenala zasah, maximalne 2-3, pokud se clovek blbe trefi nebo to je zkrz zed apod.

---------
EDIT: Tak na testserveru mi to pridalo 3 smoke nady, v reale uz ale jen zase 2. Takze prozatim budou jen dva, uvidime, jak se mi to podari opravit :) stejne tak jako minus skore v ranktable....
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Guest_Ib!za_*

• Host

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 25.02.2012 - 14:12 napsal:

AK47 - prevzato z 4gf OW modu, nevim jak to spravne nastavit, aby si nikdo nemusel stezovat. Upravil jsem jen palebni ucinnost, takze jako ostatni - jeden zasah = smrt.

:ThanxSmiley:

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Dnes jsem zvedl top LVL na 200, od LVL99 uz bude pro vsechny stejna ikona, jen ruzna cisla. Mnozstvi XP zapotrebi se opakuje porad stejne. Kdy to hodim na server jeste nevim, pockam, jestli se nenajdou jeste dalsi duvody k upravam mod ff souboru....

Nekoho jeste neco napada, co se nedavno resilo nebo jsem kdysi slibil?
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
neuvazoval jsi nad zmenou skinu AKu? ta cirkusova varianta se nekomu muze libit, ale me osobne to spis odrazuje.

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
hmm....cely yeddlemod je cirkus, nemyslis? Bee-nade, Carstrike, katana, nahodne zvuky vsech hracu, Clayboy (Gameboy Claymore, nedavono ostranen), barevny smoke......

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
  • HLSW:papez.jv4@seznam.cz
  • xFire:pep4n
To vypadá, že se tam zas přijdu čas od času podívat. ;-) doprá práce

Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Nezabudni: broku a klasicke RPG :-))))

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Brokovnice už by měla být dána zpět.Zhruba když se dělal S&D server.Pro klasiku RPG bych byl taky.Ale pouze,pokud by šlo zároveň zanechat i to naváděné :D
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
No mozna by to slo :) vyhodim marty perk a bude tam bezna RPG... ale zase mit dve RPG je takovy k nicemu.... to navadeni je skript, lze vyhodit raz dva a je zpet obyc RPG. Jo a brok ma kocicak uz davno zpet, resp. oba broky, jen PrdiBrok necham dal prdet :)

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA
Mám jednu drobnosť...po ukončení mapy a zobrazení tabuľky sa následne nezobrazuje koľko XP som dosiahol...nvm, či to tak má byť. Dá sa nastaviť zobrazovanie tejto tabuľky? :mfb:
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Pravidlá a informácie 4gf

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Obcas na yedle zajdu na dm ale i sad sem hral hlavne zasluhou komamce.Ty upravy zbrani sou perfekt :4:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
CHarlie, skriptovo sa da urobit, ze sa pouziva jeden weapon file ale tvari sa to ako dve zbrane. Jedno RPG Classic a druhe RPG Guided. Staci nieco prepisat tam, nieco tu a nieco onam ^_^. Ale ak by to robilo problem, nehraj sa s tym, nechaj tam len navadzane. Huuuaaaa... 3 kusy dymu, mu-he-he. To je lepsie ako RPG :-))))

Mimochodom, co takto zmenit model AC130 na model s "hitovacim" povrchom? Aby sa dala zostrelit? Staci poziadat, dodame :-)) + dorobit skripty na kontrolu damage.

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
To by bylo hezký,sestřelit A130 :D Mělo by mít ale dost velkou damage. ;) 6-8 zásahů RPG ??

Příspěvek upravil Lachy: 11.04.2012 - 09:52

Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekIPSC dne 11.04.2012 - 09:17 napsal:

Mám jednu drobnosť...po ukončení mapy a zobrazení tabuľky sa následne nezobrazuje koľko XP som dosiahol...nvm, či to tak má byť. Dá sa nastaviť zobrazovanie tejto tabuľky?
Cece, to tam snad ani nikdy nebylo a ani me nenapada, jak to tam nacpat, ale tipoval bych novy objekt v menu filech.... nekde ta promenna v systemu urcite bude zaznamenana, takze by to melo znamenat doplneni pozice XY a toho dvaru....

Zobrazit příspěvekmnaauuu dne 11.04.2012 - 09:43 napsal:

CHarlie, skriptovo sa da urobit, ze sa pouziva jeden weapon file ale tvari sa to ako dve zbrane. Jedno RPG Classic a druhe RPG Guided. Staci nieco prepisat tam, nieco tu a nieco onam . Ale ak by to robilo problem, nehraj sa s tym, nechaj tam len navadzane. Huuuaaaa... 3 kusy dymu, mu-he-he. To je lepsie ako RPG :-))))

Mimochodom, co takto zmenit model AC130 na model s "hitovacim" povrchom? Aby sa dala zostrelit? Staci poziadat, dodame :-)) + dorobit skripty na kontrolu damage.
Ten smoke perk ma bohuzel jen 2 smoke nady, nevim proc to neche dat i treti. Weaponfile mam nastaveny, takze tipuju nejaky zadrhel v loadout skriptech....

A s tim AC ja nevim me se to docela zamlouva, ze nejde sejmout. Je to proste mala chvlie klidu pro toho, kdo zrovna lita. Naopak kdyz lita harier, tak ma ochranu a nelze zapnout AC.

To spis premyslim omezit AC jen na jeden typ naboje a to na stredni kanon. Tim by se z toho stala vyrovnana zbran v porovnani s ostatnima a je vystarano... to mam v planu uz dlouho, ale nejsou lidi

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA
Dík za odpoveď.
Popri tom ma napadá, či môžeš urobiť prehľad aktivovania perkov po lvl a zbraní tak, ako je to na ow, lebo npr. vidim perk1= 3fragy a vrhacia katana, ale táto mi nefunguje, buď zle mačkám aktiváciu alebo nemám na ňu lvl.
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 10.04.2012 - 23:36 napsal:

hmm....cely yeddlemod je cirkus, nemyslis? Bee-nade, Carstrike, katana, nahodne zvuky vsech hracu, Clayboy (Gameboy Claymore, nedavono ostranen), barevny smoke......

jde o to, ze tu zbran mas pred ocima furt... nade je uletarna ale taky nebzuci porad, i kdyz ho mas v kapse...
nahodne zvoneni mobilu, kaslani .. to je super :) to me bavi...

btw. omg, omg, furt si na neco stezuju, omg... :D

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 11.04.2012 - 10:47 napsal:

Ten smoke perk ma bohuzel jen 2 smoke nady, nevim proc to neche dat i treti. Weaponfile mam nastaveny, takze tipuju nejaky zadrhel v loadout skriptech....
Mam dojem ze to obmedzenie je waeponfile + csv tabulka. Vo weapon file nadefinujes, kolko ich maximalne moze mat hrac u seba. V CSV si povies, ak ma tento perk, daj mu tolkoto :-) Pricom to nemoze prekrocit maximalku vo weaponfile.

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 11.04.2012 - 10:47 napsal:

A s tim AC ja nevim me se to docela zamlouva, ze nejde sejmout. Je to proste mala chvlie klidu pro toho, kdo zrovna lita. Naopak kdyz lita harier, tak ma ochranu a nelze zapnout AC.

No-problemo. Uz by sa ty mody zacali podobat, co by nebolo moc dobre.

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Tak,tak.
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekBriki dne 11.04.2012 - 11:41 napsal:

jde o to, ze tu zbran mas pred ocima furt... nade je uletarna ale taky nebzuci porad, i kdyz ho mas v kapse...
nahodne zvoneni mobilu, kaslani .. to je super :) to me bavi...

btw. omg, omg, furt si na neco stezuju, omg... :D
Haha, tak to je docela dobrej napad, nahodny bzuceni v kapse... naskriptovat nahodny interval, ktery bude simulovat omlyem odjisteny granat a kdyz se ti to stane, tak ho musis rychle nekam zahodit :D jo a ten kecalek, ten je fajn :) to jsem namluvil ja, editoval pres Wave editor a poslal do modu :) prislo mi vyhodnejsi nez nejakyho takovyho kicknout tak ho zneuzit pro zabavu ostatnim, kdyz uz kazi naladu kecama.

Zobrazit příspěvekIPSC dne 11.04.2012 - 11:02 napsal:

Dík za odpoveď.
Popri tom ma napadá, či môžeš urobiť prehľad aktivovania perkov po lvl a zbraní tak, ako je to na ow, lebo npr. vidim perk1= 3fragy a vrhacia katana, ale táto mi nefunguje, buď zle mačkám aktiváciu alebo nemám na ňu lvl.
Hele, perky jsou free for all, nic neni vazane na level, jen par zbrani a to aby to nebylo uplne vsechno zadarmo od lvl55. A prehled co je vazane na lvl je tady na fore a myslim, ze to bylo jeste nekde, uz nevim kde... ale hodit to primo do hry by asi taky nemusel byt takovy problem. Jen to je piplacka, protoze vzdy odhaduju pozici XY, pak kompilace, sup do hry a vyzkouset, pak zase posunout doleva, doprava, nahoru anebo dolu, znovu kompilovat, znovu zkusit, pak se jdes napit, najist, neco zapomenes a znovu opravit, zkompilovat, .....
Asi bych vyhodil jeden radek na uvod modu, kde se pise za kolik bodu je jaka odmena a pridal radek jaky LVL je jaka zbran. To je za minutu hotovy....

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
PS:
http://www.youtube.c...h?v=1Hq8_3j8gE0

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Hele, prave jsem nasel na youtube, nekdo si nahral yeddlemod a je to docela vtipny ty komentare
http://www.youtube.c...feature=related

antifasatan

Vládce všech galaxií

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 452 Příspěvků:
651
sonyho znám s ním sem tam často hrávával
a k tomu křoví..BUdu tam chodit každej den tak na 15 min

Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
to byb bylo dobre upravit to ze kdyz je zacatek kola a ty si nastavujes zbran tak aby te to nekoplo to i na OW bych to bral je to docela blbe no jako jo aby sis uvedomil ze uz hrajes tak te to kopne ale tak to si musisi hlidat ja bych to zrusil to kopani kdyz je zacatek ci konec kola
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Dejv

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 29 Příspěvků:
52
Dneska jsem tam byl juknout a musim rict pekny :party0044: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: hlavne ta m4 je mazecka.
Zacnu navstevovat :)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
ja bych se chttel zeptat jestli ten stan je nebo nenidanej na DM ze tam by to bylo dobre nic ti to neudela jen ti to da stan to bych rekl ze se to muze na Dm povolit treba kdyz tam bude fakt dlouho. A este jestli by ty zbrane nesli vratit do normalniho miritka ze se me zda ze je to priblizene ja uz sem si na to zvykl ale slo by to do normalu nwm jestli budou souhlasit i ostatni
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Ten stan na DM je,ale musí ho aktivovat admin.Samozřejmě je nutné,aby se to nezneužívalo. Jinak ohledně zbraní Ti musí odpovědět Charlie.
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Stan je na DM i SD, stejne tak kecalek. A to musi dat admin, protoze vetsina veci na serveru je ovladana adminem aby zustal zachovan lidsky pristup. Je to trosku pracnejsi, ale na druhou stranu kazdy si nekdy trochu kempne. Ne moc, ale treba je mraky lidi a behat krizem pres celou mapu nema moc vyznam, tak si kazdy hlida svuj kout a tam pobiha dokola. Potom jsou hraci, co naopak behaji dokola a vsechny tyto hrace kosi dokolecka dokola :) Nebo je naopak malo lidi a hledaji se navzajem, takze treba nekdo voli taktiku kdy se hybe jen, kdyz ma pocit, ze ho nikdo nevidi. A proto auto stan nechci delat. Je to proste FreeForAll bez limitu s jen par zakladnima pravidlama - no notorious camp, no insult, no cheats.

A co zbrane? To je takova vec.... jeden cas jsem predelal aim tak aby nezoomoval, protoze to je uz z nazvu AIM a ne ZOOM... no vysledek byl takovy, ze nekterym zbranim to neuskodilo, ale nekterym to totalne zmrsilo hratelnost, protoze model nebyl delany na to nastaveni. Takze pak aimovana zbran klidne zabrala 3/4 monitoru nebo se to protahlo na kilometr daleko. K tomu vlastni FOV a byl to most na druhy konec mapy a ne zbran. Postupne jsem zjistil, ze zrejme ne vsechny zbrane delal jeden clovek nebo skupina lidi, ale kazdy delal neco v COD4 teamu a nakonec nekdo jiny upravoval aimy tak, aby to jakztakz slo dohromady. Takze jsem to pak predelal zase jinak, aby to byl lehky zoom a stale aim a zase dalsi problemy.... a mezitim ti vzdy nekdo rekne, muze to vic zoomovat, muze to mene zoomovat, muze to delat no zoom, muze to delat tada, muze to delat tudu?

Takze suma sumarum - se zbranema budu hybat minimalne. Neni to optimalni, takze drobnosti bychom se mohli spolecne podivat a zamyslet se nad tim, ale kompletni prekopavani e-ee. To je spis takova odpoved pro vsechny dalsi, co by chteli spustit tu vlnu ja bych taky ja bych taky :)

Dohodneme se takto - kdyz neco bude, tak staci strucne: "typ zbrane, co je za problem a co si predstavuju ze by mohlo byt reseni". Neslibuji nic, ale podiskutujeme o tom ;)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Vcera jsme tam hrali respektive dnes po pulnoci a muzu rict ze se to opravdu hodne zlepsilo zbrane atd. Odeslaný obrázekZacnu navsetevovat casteji Odeslaný obrázek
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Děkujeme všem hráčum , kteří se přišli podívat na yedlemod , a zároven mám pro nás hrače přislíbeno při takoveto aktivite hráču na serveru nejake novinky ,co se tice novych map atd ^_^
Odeslaný obrázek

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 11.04.2012 - 15:52 napsal:

Haha, tak to je docela dobrej napad, nahodny bzuceni v kapse... naskriptovat nahodny interval, ktery bude simulovat omlyem odjisteny granat a kdyz se ti to stane, tak ho musis rychle nekam zahodit :D jo a ten kecalek, ten je fajn :) to jsem namluvil ja, editoval pres Wave editor a poslal do modu :) prislo mi vyhodnejsi nez nejakyho takovyho kicknout tak ho zneuzit pro zabavu ostatnim, kdyz uz kazi naladu kecama.

Hele, perky jsou free for all, nic neni vazane na level, jen par zbrani a to aby to nebylo uplne vsechno zadarmo od lvl55. A prehled co je vazane na lvl je tady na fore a myslim, ze to bylo jeste nekde, uz nevim kde... ale hodit to primo do hry by asi taky nemusel byt takovy problem. Jen to je piplacka, protoze vzdy odhaduju pozici XY, pak kompilace, sup do hry a vyzkouset, pak zase posunout doleva, doprava, nahoru anebo dolu, znovu kompilovat, znovu zkusit, pak se jdes napit, najist, neco zapomenes a znovu opravit, zkompilovat, .....
Asi bych vyhodil jeden radek na uvod modu, kde se pise za kolik bodu je jaka odmena a pridal radek jaky LVL je jaka zbran. To je za minutu hotovy....

ok Charlie - keď je to tak ako píšeš, potom je zbytočné sa s tým zapodievať...bolo by to málo informácii za veľa energie ... dík za odpoveď.
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
No mel sem stan a je fakt dobrej az na to kecani to bych omezil jen po nake dobe by to mluvilo vym ze je to za trest ale tak. A mozna G3 pridat dmg kdyz ma tlumic to by bylo taky dobre
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

antifasatan

Vládce všech galaxií

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 452 Příspěvků:
651
Co se týče zbraní tak bych možná upravil fire rate u AK 47. Podle toho jak to střílí bych řek že je to MP 44

Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekBrnda dne 14.04.2012 - 16:52 napsal:

No mel sem stan a je fakt dobrej az na to kecani to bych omezil jen po nake dobe by to mluvilo vym ze je to za trest ale tak. A mozna G3 pridat dmg kdyz ma tlumic to by bylo taky dobre
Kecani zustane na trestech fakt nic menit nebudu :) ale G3 klidne. Mela by kazda zbran zabit jednou ranou, kdo ma vestu tak nahodne mezi 1-3 rany. Nekam si to napisu.

Zobrazit příspěvekantifasatan dne 14.04.2012 - 17:15 napsal:

Co se týče zbraní tak bych možná upravil fire rate u AK 47. Podle toho jak to střílí bych řek že je to MP 44
AK47 taky neni problem, pisu si to k poznamce G3

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
Klasicka broka je stale chrastitko. nebola vratena naspet :-(

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Jakto? Vzdyt jsem to vytahnul z 4gf modu a zvysil damage? Mrkni prosimte na to, je mozny, ze jsem nekde udelal chybu, nestouram se v tom tak casto jako driv....

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Bylo par veci zmeneno ci upraveno v prvni rade se nastavil antikemp( kdy hrac ktery se zdrzuje nejaky cas na jednom miste je oznacen pro zabiti)
a za druhe byla pozmenena respochrana (drive respochrana brala zbran a z kourila hrace nyni hrac co ma ochranu je chranen do te doby nez vystreli hrac ktery strily na ochranu nepritele nezasahne do te doby nez nepritel o svou ochranu nepride nebo nevystreli)
TIMTO CHCI PODEKOVAT 4GF VEDENI KTERI NA TETO UPRAVE PRACOVALI PREDEVSIM ČIČA DOBRA PRACE
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních