Moje IP : 188.134.128.178
Mohu se zeptat zaco jsem dostal ban na tuto IP ?
Prosím o stručné vysvětlení ..... ani nejsem na BAN listu
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 10.03.2012 - 11:24
Odesláno 10.03.2012 - 11:33
Důvod je prostý zneužití práv VIP které ani nenáležely tobě Vulgarita atd je toho víc
Odesláno 10.03.2012 - 11:36
zneuzivani prav je pojem dosti slaby, ja rikam, ze jsi delal vyslovene bordel... kdyz mi na TSku psalo nekolik lidi, ktere jsi vyvotoval, musel jsem se jim omlouvat... sypat si popel na hlavu, jen kvuli blbosti nekoho jineho.
Pripadne odbanovani zalezi jen na jedinem cloveku, nikdo jiny do toho nebude zasahovat.. pockej si na jeho odpoved
Pripadne odbanovani zalezi jen na jedinem cloveku, nikdo jiny do toho nebude zasahovat.. pockej si na jeho odpoved
Odesláno 10.03.2012 - 11:47
Slusny dotaz je jedna vec ale ptat se drze na neco co jsi ty sam delal a to ze banujes z dlouhe chvile jine hrace to je mazec - sup upaluj ,do skoly,pak studia a snad jednou vyrostes,pak se dojdi pobavit na ceskou herni scenu pro normalni lidi
Odesláno 10.03.2012 - 11:48
POPULÁRNÍ
Uz raz si sancu dostal: http://forum.4gf.cz/...1487-pls-unban/ A ze si ju premarnil a robil ako zmyslu zbaveny? Koho je to vina? Momentalne nevidim ziaden rozumny dovod k unbanu. Neskor. Mozno. Pocitaj vsak v radoch kvartalov roku.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních