Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

yeddle mod ---problem??

6 odpovědí na toto téma

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
cus kdyz jsem si kdysi davno stahl tento mod udelal mi z normalu HC tzn. ze na promodu nemam crosshair ci jak se tomu rika a na normal nemam ani naboje :/ kdyz jsem mod smazal nic se nestalo naposledy pomohlo kdyz jsem hru reinstaloval ale to se mi delat nechce :/

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
crosshair das spatky tak ze napises ui_drawcrosshair 1 popripade cg_drawcrosshair 1

a naboje to teda nwm
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Pre ozrejmenie: niektore mody aby prisposobili uzivatelovu hru nastavuju premenne cez vzdialene prikazy. Toto nie je nic vynimocne. Zvycajne sa to roby kazdy mod.

Pokial chces premazat nastavenie, staci modifikovat/zmazat(uroby sa novy a cisty) config. Netreba nic reinstalovat.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Presne mnaauu staci smaznout cf sem to mel taky
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
a config se pak nahraje sam? jako novej?

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Dej si to na bind a mas to. Budes chodit ze serveru na serveru, zmacknes bind a vrati se ti zpet nastaveni, co jsi mel/chtel.

Na to staci do konzole napsat /bind F10 ui_drawcrosshair 1 a je to. Nebo na jinou klavesnici nebo cokoliv chces. Naboje myslim, ze jsem sebral pres UI v modu a neni to ani jako config, takze si myslim, ze jsi o to prisel jinde.

Jinak sever je nastaveny na HC + drobne upravy. Zamerovak, naboje a co jeste u nas ne-ee :) HC FTW
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
tak diky no

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních