cus kdyz jsem si kdysi davno stahl tento mod udelal mi z normalu HC tzn. ze na promodu nemam crosshair ci jak se tomu rika a na normal nemam ani naboje :/ kdyz jsem mod smazal nic se nestalo naposledy pomohlo kdyz jsem hru reinstaloval ale to se mi delat nechce :/
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 16.03.2012 - 07:39

Odesláno 16.03.2012 - 07:41

crosshair das spatky tak ze napises ui_drawcrosshair 1 popripade cg_drawcrosshair 1
a naboje to teda nwm
a naboje to teda nwm
Odesláno 16.03.2012 - 09:08

Pre ozrejmenie: niektore mody aby prisposobili uzivatelovu hru nastavuju premenne cez vzdialene prikazy. Toto nie je nic vynimocne. Zvycajne sa to roby kazdy mod.
Pokial chces premazat nastavenie, staci modifikovat/zmazat(uroby sa novy a cisty) config. Netreba nic reinstalovat.
Pokial chces premazat nastavenie, staci modifikovat/zmazat(uroby sa novy a cisty) config. Netreba nic reinstalovat.
Odesláno 16.03.2012 - 10:07

Presne mnaauu staci smaznout cf sem to mel taky
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 17.03.2012 - 13:18

a config se pak nahraje sam? jako novej?
Odesláno 17.03.2012 - 13:31

Dej si to na bind a mas to. Budes chodit ze serveru na serveru, zmacknes bind a vrati se ti zpet nastaveni, co jsi mel/chtel.
Na to staci do konzole napsat /bind F10 ui_drawcrosshair 1 a je to. Nebo na jinou klavesnici nebo cokoliv chces. Naboje myslim, ze jsem sebral pres UI v modu a neni to ani jako config, takze si myslim, ze jsi o to prisel jinde.
Jinak sever je nastaveny na HC + drobne upravy. Zamerovak, naboje a co jeste u nas ne-ee
HC FTW
Na to staci do konzole napsat /bind F10 ui_drawcrosshair 1 a je to. Nebo na jinou klavesnici nebo cokoliv chces. Naboje myslim, ze jsem sebral pres UI v modu a neni to ani jako config, takze si myslim, ze jsi o to prisel jinde.
Jinak sever je nastaveny na HC + drobne upravy. Zamerovak, naboje a co jeste u nas ne-ee

Odesláno 20.03.2012 - 13:26

tak diky no
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních