Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

ZMĚNA BODOVÁNÍ NA 62ce a 52ce FFA

29 odpovědí na toto téma

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Zdravím.Dostal jsem takový nápad a myslím si že i dobrý.Vylepšit bodování na těchto 2 serverech v režimu FFA.Důvod???Příklad:Na server dorazí úplně nový hráč a zbytek bude stálice.Mně nepřipadá příliš férové,aby tento hráč měl za zabití těchto zkušenějších šarží stejné bodování jako oni za něj.Návrh???Nechat bodování tak jak je doteď(15,20,25) s tím rozdílem,že se ke každé této sumě připočítá navíc ještě počet bodů,které odpovídají levelu daného zabitého hráče.Zdá se mi to velice férové neboť vyšší level by měl znamenat více zkušeností(aspoň teoreticky).Myslím si,že by to prospělo celé hře a mohlo by to i zamíchat se skore(hra bude napínavá až do konce).A ještě jedna věc.Nebylo by také od věci dát za 1. místo jako bonus 500 XP,za 2. 250 XP a za třetí 100 XP.Předem děkuji za ochotu :).

Guest_Ib!za_*

• Host
Good Idea! Jsem pro. :yesek5:

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
nevím nevím ale vetšinou lidi kteří jsou na prvních třech postech kempí jak nechci říct co tak to by jsme je v tom případě odměňovaly za kempení a to mi přijde jako naprostej nesmysl

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Asi tak, málo kdo na ffa běhá po mapě a nekempí. Kor když se hraje nějaká menší mapa, jinak expit se dá v pohodě na S&D buď 26 nebo líp 54. Hlavně to expení na ffa je prakticky zadarmo, takže si myslím, že jsou zde ty xp přiměřené výkonu každého hráče. Přece jen něco jiného je, když člověk na ffa střílí a stále se do někoho trefuje a něco jiného je když se člověk na S&D schovává a snaží přežít za každou cenu :)
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Takže na SaD je kempení v pořádku(tam to nikomu teda nevadí),ale nedejbože že kempí na FFA???Buď teda kempení zakažte úplně,anebo se o něj neopírejte v argumentech.Je kempení povolené???JE.Takže argument tohoto typu neberu jako důvod říkat spíše ne než ano.Týmové hry nehraji,protože mě absolutně nebaví.Nevím proč bych mým návrhem měl podporovat kempy,to mi nějak uniklo a argument,že většinou jsou na prvních 3 místech ve FFA kempy je absolutně nesmyslný.Občas se podívejte,jak hraje ALIPOHODA. Bývá z 90% na prvním místě a z 80% nekempí,protože ho sleduji často ve specu.Takže jsem vyvrátil váš argument,něco jiného proti tomu.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
SaD je vo uplne necem jinem nez DM petre to nemuzes srovnavat tam se hlida plant.A kemp na DM skusil bych dat po 3-4 minutach bez hnuti na miste automaticke oznaceni hrace a trvalej kemp by se omezil na chvilkovej.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 17.03.2012 - 15:42

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Já bych tu kempení vůbec nijak neřešil a vůbec bych ho neomezoval.Pokud vám ale vadí kempení(já ho také nemám rád),tak zrušte claymorky,stun granáty a flash granáty a dejte tam místo toho něco lepšího např:moc pěkný je semtex z BO a nůž ve formě akimba(také z BO).Jinak bych ale do kempení vůbec nezasahoval,ale tyto nástroje vám ho velmi omezí.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, dovolte mi abych se také vyjádřil. Hraji na 62. nebo 52. a jsem proti změně bodování. Není pravda, že tam vítězí jen kempeři. Spíš je to právě na opak a kempeři nemají šanci a už vůbec nemají šanci na menších mapach. Pokud někdo kempí a myslím tím to, že si lehne někam do rohu a doslova čeká na to, kdo mu vběhne do rány, tak stejně neudělá tolik killů, aby vyhrál. Já kempery řeším stunem a nožem :D a pokud chcete dát šanci i novějším hráčům, tak omezte například nuke nebo házení granátů s plynem na resp. Na druhou stranu...taky jsem ze začátku nadával, ale postupem času jsem si začal uvědomovat, že je to prostě motivace a ta je mnohem silnější, než všechny výhody související s vyšším lvl. Z vlastní zkušenosti vím, že je možné vyhrát i bez používání nuke a že je možné jen střelbou se dostat na vrchol. Doporučuji všem hrát, hrát a hrát a ono to nakonec příjde.

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
no s ti kempenim je to nekdy pravda a nekdy ne ja treba kdyz si vezmu male AK a beham po mape tak se klidne dostanu i nahoru a kdyz uz mam full bodu tak dam nuke ale de to i bez nej jak rikal bengero.

a s tema expa je to dobrej napad ale mato sve vyhody i nevyhody no
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Nikdo me nebude rikat abych nic nepoustel kdyz mam full tak neco pustim. :unsure2:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Prostě podle mě jsou xp na ffa přímo úměrné tvé snaze někoho zabít - není to těžké. A na S&D musí občas zakempit každý, pak už jde jenom o to, jestli člověk kempí za defend nebo attack. Ale i to se dá pochopit, prostě né každý má žaludek na to pochopit, že S&D je o opatrnosti a né o tom, že všichni bezhlavě poběží na smrt. Ten kdo to hraje to chápe, a nikdy s tim nebyl nejmenší problém.
Odeslaný obrázek

Starty

Private 1st Class

• Člen
  • 52 Příspěvků:
14
  • LocationOsnice

Zobrazit příspěvekS-N-D-K:GEORGE dne 18.03.2012 - 10:14 napsal:

Nikdo me nebude rikat abych nic nepoustel kdyz mam full tak neco pustim. :unsure2:
přesně taaak :yesek5: zas ale když něco lítá každý kolo, tak je to otravný. Většina hráčů tady je ale rozumných, takže se dá hrát v pohodě. A odejít jde vždycky.
PS: Systém antikempu je výborně řešený v YEDDLE modu, tak komu to vadí, může tam ;)
Odeslaný obrázek zkuste si hrát na 50 fps

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141

Zobrazit příspěvekS-N-D-K:BELY dne 18.03.2012 - 11:19 napsal:

Prostě podle mě jsou xp na ffa přímo úměrné tvé snaze někoho zabít - není to těžké. A na S&D musí občas zakempit každý, pak už jde jenom o to, jestli člověk kempí za defend nebo attack. Ale i to se dá pochopit, prostě né každý má žaludek na to pochopit, že S&D je o opatrnosti a né o tom, že všichni bezhlavě poběží na smrt. Ten kdo to hraje to chápe, a nikdy s tim nebyl nejmenší problém.

Chci udělat tu hru zajímavější,začíná to být poměrně nuda.Výsledky mohou být i velmi překvapující a o to mi jde.Stereotyp je nuda,hra do posledního dechu mnohem zajímavější.Každý hráč má svou cenu a to vyjadřuje jeho level.Když budou body za každého hráče stejné,jakobyste tím říkali"Proč vlastně jsou ty levely"???.Ano,odemykají vám zbraně,nové killstreaky apod.Má odpověď???Právě proto by zde měl být rozdíl,aby ty levely měly nějaký smysl.

UDĚLEJME TU HRU ZáBAVNĚJší A SPRAVEDLIVĚJší.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Zmena je zivot a proti zmenam k dobremu nic nemam :yesek5:

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
hmm...

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Pokud jsem to teda dobře pochopil, tak hráč, který má například lvl 11 a sejme dobrého hráče, tak dostane bonus v podobě hodnoty jeho lvl? Například killne hráče s lvl 100 a těch 100 dostane v podobě xp? To je jasná podpora kempení, to mi pak stačí 10x sejmout někoho s lvl nad sto a jsem vítěz. LVL hlavně ve ffa vůbec nedokazují hráčské schopnosti. Mělo by to tak být, ale není. Dokazují, že hráč u toho sedí několik hodin denně. Je to tedy o vytrvalosti. Zrovna včera večer byli na 62. hned dva hráči s lvl kolem 30 a řada zkušených hráčů které znám neměli šanci. Nepomohlo jim ani nuke. Myslím si, že bodování je nastavené dobře, neustále změny by přinesli jen chaos. OW je dobře nastavený mod. Nechci dělat reklamu, ale zkuste si zajít na některý madarský server s ow a to teprve uvidíte bordel v nastavení. Pak si začnete vážit těchto serverů. Prostě a jednoduše o hráčských schopnostech nevypovídá lvl. Navíc je řada věcí, které ovlivňují naše hraní, například myš, lepší procesor a grafická karta, kvalita monitoru, sluchátka a další a další věci. Xm8 nebo plynové granáty vítěze nedělají.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 18.03.2012 - 12:43 napsal:

Chci udělat tu hru zajímavější,začíná to být poměrně nuda.Výsledky mohou být i velmi překvapující a o to mi jde.Stereotyp je nuda,hra do posledního dechu mnohem zajímavější.Každý hráč má svou cenu a to vyjadřuje jeho level.Když budou body za každého hráče stejné,jakobyste tím říkali"Proč vlastně jsou ty levely"???.Ano,odemykají vám zbraně,nové killstreaky apod.Má odpověď???Právě proto by zde měl být rozdíl,aby ty levely měly nějaký smysl.

No já tě asi zklamu...cenu hráče přeci nemůže vyjadřovat lvl. Jsou hráči, kteří mají lvl nad sto a prostě jim to nejde, třeba mají málo výkonnou pc sestavu. To by byla podpora kempu jak... Hru by například oživilo, kdyby hráč, co nejméně naběhal za celou mapu, tak se mu nezapočítávalo skore do lvl. Podobně jako když jsou na mapě jen tři hráči.

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 18.03.2012 - 12:43 napsal:

Ty to stále nechápeš, nejde o to, jaký máš level, ale o to, jak to kdo umí. Každý nepotřebuje použít nuke aby se dostal na první místo, nebo třeba plynový granát. Level hovoří jenom o tom, jak dlouho to ten dotyčný hraje a nikoliv o skillu. Chceš vyšší level?Hraj a zasluž si ho tak jako ostatní, to je férové a stejně, co budeš dělat až budeš mít nejvyšší level?Právě to pomalý dělání levelu tuhle hru dělá zábavnou. Právě to je ta věc, co nás nejvíce ve hře baví, pomalé expení.
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Promluvil jsi mi z duše. Souhlas, souhlas, souhlas. My jsme také neměli žádné výhody a pokud jde někomu o to, že je hra nudná apod. tak se jedná o subjektivní pocit. Například pro mě je to stále zábava a i s vyšším lvl neztrácím motivaci. Prostě si tím musí projít všichni a snažit se bez výhod porazit ty nejlepší. Jedině tak se to naučíte.

Příspěvek upravil Libunda: 18.03.2012 - 18:53
necituj poslední příspěvek, je to zbytečné

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141

Zobrazit příspěvekBengoro dne 18.03.2012 - 13:27 napsal:

No já tě asi zklamu...cenu hráče přeci nemůže vyjadřovat lvl. Jsou hráči, kteří mají lvl nad sto a prostě jim to nejde, třeba mají málo výkonnou pc sestavu. To by byla podpora kempu jak... Hru by například oživilo, kdyby hráč, co nejméně naběhal za celou mapu, tak se mu nezapočítávalo skore do lvl. Podobně jako když jsou na mapě jen tři hráči.

Dobrá,takže budeme hrát COD 4 alá ATLETIKA.Pozvu sem tedy u USAINA BOLTA,který bude mít jistě radost z toho,že si bude moct zaběhat i jinde než na atletické dráze.Výborný nápad,jednoznačně palec dolů.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
qqqq

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 18.03.2012 - 14:30 napsal:

Dobrá,takže budeme hrát COD 4 alá ATLETIKA.Pozvu sem tedy u USAINA BOLTA,který bude mít jistě radost z toho,že si bude moct zaběhat i jinde než na atletické dráze.Výborný nápad,jednoznačně palec dolů.

Vždyt nemusíš běhat. To je věc každého. Každý má jiný herní styl.

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Vy si vážně myslíte,že nevím,že level fakticky nevypovídá o schopnostech daného hráče(můžeme se pouze domnívat)???Také ale nic neříká o času,který dotyčný u této hry strávil(opět se můžeme pouze domnívat).Vůbec mi nejde o to,abych měl level nahrabaný dříve.Ale vy jinými slovy říkáte toto:"Zrušme tedy levely,stejně jsou zbytečné a o nikom nic nevypovídají".Ok,mně to vadit nebudu.Dostaneme se tedy do fáze,kdy budou všichni mít všechno.Levely nebudou,budou jen nápisy jmen.Každá hra se začne od absolutní nuly a budou se sbírat pouze XP body pro danou hru(budou mít tedy pouze smysl"jsem skutečně lepší hráč než ty a na odemykání killstreaků").Vítez této hry bude skutečně lepší než ostatní.V další hře se opět začne od začátku.Toto je opravdu nejspravedlivější a jednoznačně s vámi souhlasím.Udělejme to.PS:Stejně ale nakonec neuznáte vítěze jako lepšího neboť kdo bude kempit,bude automaticky podle vás lama a ne lepší hráč.Nechápu,proč se tu pořád to kempení řeší a bere se to i jako argument pro to,říci mému návrhu ne.Co je ve hře povolené se nedá brát jako argument proti mému návrhu.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Koukám, pozoruji a koukám jak se to tu rozjíždí :( Výše zmíněné nápady nejsou tak jednoduché, jak se vám asi ani nezdá. Zde respektujeme skoro jakýkoliv styl i když je to někdy o nervy :) A po pravdě se mi ani nezamlouvá tato myšlenka bodovat lépe hráče s nižším lvl. Zamyslíme se a uvidíme co by se dalo dělat ke zpříjemnění hraní na našich serverech. Samozřejmě to ale nečekejte hned :D :;:

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 18.03.2012 - 15:05 napsal:

Vy si vážně myslíte,že nevím,že level fakticky nevypovídá o schopnostech daného hráče(můžeme se pouze domnívat)???Také ale nic neříká o času,který dotyčný u této hry strávil(opět se můžeme pouze domnívat).Vůbec mi nejde o to,abych měl level nahrabaný dříve.Ale vy jinými slovy říkáte toto:"Zrušme tedy levely,stejně jsou zbytečné a o nikom nic nevypovídají".Ok,mně to vadit nebudu.Dostaneme se tedy do fáze,kdy budou všichni mít všechno.Levely nebudou,budou jen nápisy jmen.Každá hra se začne od absolutní nuly a budou se sbírat pouze XP body pro danou hru(budou mít tedy pouze smysl"jsem skutečně lepší hráč než ty a na odemykání killstreaků").Vítez této hry bude skutečně lepší než ostatní.V další hře se opět začne od začátku.Toto je opravdu nejspravedlivější a jednoznačně s vámi souhlasím.Udělejme to.PS:Stejně ale nakonec neuznáte vítěze jako lepšího neboť kdo bude kempit,bude automaticky podle vás lama a ne lepší hráč.Nechápu,proč se tu pořád to kempení řeší a bere se to i jako argument pro to,říci mému návrhu ne.Co je ve hře povolené se nedá brát jako argument proti mému návrhu.

Nevím jak ostatní ale mě šlo pouze o to, aby jsi pochopil fakt, že není třeba nic měnit, že je to takhle bodované dobře. Vím, že se občas najde věc, kterou by bylo lepší změnit, ale tímhle návrhem jsi se podle mého moc netrefil. To však nemění nic na tom, že jsi u mě zůstal mezi plnohodnotnými a férovými hráči. ;)
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
A další věc je ta, že tímto bodováním by se ty srv. pravděpodobně staly rychlo expící, neboť by pro řadu hráčů nebylo problém nahrát (odhadem) 8-10 tis. za mapu.

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
nwm nechtelo se me to cist ale pokud vim tak uz se o tom mluvilo ze za zabiti velkeho lvl ci admina by byli extra expi???nebo se o tom nemluvilo???
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
jsem proti, Petře
tímto by jsi vyhnal ze serverů hráče vyžším lvl. Když tam půjdu já se 135 tak bych musel vysekat celý protitým, abych dosáhl nějakého hodnocení. Kdežto lvl10 si na mě počká a má vyhráno??? BLBOST !! Já si myslím, že je to nastavené dobře a není potřeba do toho štourat (ono taky nejde technicky všechno, co si kdo vymyslí) a novinky tady taky jsou - to pro zpestření a zahnání stereotypu.

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Chtěl jsem jen,aby ty levely měly nějaký hlubší význam a ne aby se na to dobře koukalo.Prostě mi nepřipadá fér,aby každý hráč měl stejnou hodnotu.To doufám uznáme všichni.V tom vidím smysl oněch levelů.

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
jako je pravda ze pokud se do budoucna bude neco este pridavat do OW na vetsim lvl tak tyhle expi sou male kdyz je tam potom nahrat 1 kk xp ale to je do budoucna no ale podle me je to dobre i ten first kill by se mohl uskutecnit
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekBrnda dne 18.03.2012 - 17:53 napsal:

nwm nechtelo se me to cist ale pokud vim tak uz se o tom mluvilo ze za zabiti velkeho lvl ci admina by byli extra expi???nebo se o tom nemluvilo???

Padavane, kde jsi usnul? :D Vždyť i ty jsi se zúčastnil naší konverzace na tohle téma :D a teď sem přijdeš a tváříš se jako po vymazání paměti :D :D
Odeslaný obrázek

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních