Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žiadosť o BAN

wh

• Zamčené téma Téma je zamčeno
16 odpovědí na toto téma

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
nick : eLEST

server : 26

čas : 0:20

WH

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
doplnim guid pro ostatni adminy 83743e4b a juknete na staff chat

na demo jsem se dival nekolikrat, na celem demu jsou vyslovene podezrele 2 killy... rozhodne nejde o typicky prukazne demo.
Chtelo by to delsi zaznam. Ale je tu par dalsich adminu a uvidime, jaky na to budou mit nazor oni.

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
Hráča sme sledovali dvaja, s Condikom.

Ma preukazatelne WH bez spekulovania by som mu dal takého BANána, že by si ani jeho PROVIDER nezahral.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
nicmene permaban za 2 podezrele killy na zaklade meho pocitu mi nepripada spravne... ty jsi zaujaty a proto rikas stopro WH, ja rikam, ze o drtive vetsine nepratel jsem vedel podle sluchatek + jeden promodovej prustrel... jestli mas dalsi demo, sem s nim...

navic to demo skoukne vice adminu, takze vydrz

Příspěvek upravil Briki: 24.03.2012 - 09:11

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
Jak napisal briki nedostatok dokazov nebolo tam vidiet ciste WH videl som len hraca co ma nacvicenu mapu (tie priestrely) ale to neznamena ze WH nema skor ci neskor sa natoci video kde to bude jasne vidiet a potom sa zabanuje.

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
ja viem, že musí byť v tomto zodpovední, viem, že moje svedectvo tomu nijak nepomôže, ale jednoducho som videl, ako hral. Istota, istota a istota. A to, že sa nechá zopár krát zabiť, na hre nič nemení. Tak isto, keby mám ja WH, tak sním hrám tak aby to nebolo vidno. No nešumel by som do steny ako úplny amatér.

Veľa šťastia pri chytaní hackerov, dúfam, že si pohnete. škoda, že seeker nemal čas sledovať toho hráča online - pripojiť sa inkognito. škoda boha, škoda.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
stejnym zpusobem hrajes ty.. sledujes hrace, obcas se nechas zabit.. mame te snad zabanovat za WH???

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
kľúúdne ma zabanuj, aj tak nemáš dôkaz !!! :-D

idem čakať na hackerov, snáď ich prichytím pri niečom RELEVANTNOM !!!

s pozdravom Trojan

čus

swif

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
3
taky jsem vcera bo predevcirem na nej "nadaval"... aji jsem tu psal na chatu, at dojde na 26tku admin... hraje strasne na jisto... až moc prostě...

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
na to aby sme ho mohli zabanovat je potreba prukazne demo proto je lepsi natacet vice dem a pokud mozno delsich klidne ho muzete natacet celou mapu ale nepsat mu ze ho sledujete nebo natacite.
Odeslaný obrázek

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
Tak ale seeker neber to v zlom, ale na to je admin, viem, že máte povinnosti a aj iné starosti ako sledovať hráča, ktorý je pochybný. Ak správne chápem, admini sú tu na to, aby dodržiavali poriadok v hre, v chate. Zabraňovali znepríjemňovaniu hry hráčom ktorí si sem prišli poctivo zahrať.

Opakujem, neber/te to v zlom.

Som na vašej strane, a vašu prácu si vážim.

čus

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Trojane ale uvědom si to že jakmile jde nějaký admin do spectu tak to je předem jasné že to ta daná osoba vypne takže admin má mizernou šanci chytit cheatera aby s nim natočil věrohodné demo

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
lidi, nerikejte, ze to neni vase prace chytat cheatery, vzdyt admin neni stroj, nemuzeme u toho sedet 24/7.. obcas si chceme i normalne zahrat a ne porad behat po serverech a natacet a natacet... nejrafinovanejsi cheatery nikdy nenatocila hvezda, vzdy to byl nekdo z beznych hracu, protoze jak rika Karel, jakmile dojdeme do spektu, okamzite vypinaj...

Jednou jsem stravil 3 odpoledne, kdyz jsem pochytal hrace jako Tumic, Frostik, Omen a par dalsich... do meho profilu se nepripocetlo ani jedno jedine XP a presto jsem sedel cele dny u kompu. A takto to dela spousta adminu, aniz by to nekdo z beznych hracu vedel.

Aby to tu nebylo uplne "cheater free", potrebujeme pomoc i od vas beznych hracu, jakmile se vam nekdo nezda, v tichosti ho nahrejte, nepiste do chatu, jen v klidu nahravejte. Pokud mu ze spektu pisete, ze ho nahravate, takovy hrac pak zacne schvalne strilet do zdi a demo je pak bezcenne, protoze nahodne wallbangy se banovat nedaji. Ja osobne nahravam treba 5-6 dem po 2MB, tak aby se to dobre hodnotilo.

Diky za spolupraci

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
K4, nehovor mi, že tam nechodíte inkognito. ;) pokial viem, tak tam môžete chodiť inkognito, a ja na vašom mieste by som to aj robil. :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Mohou chodit inkognito jen modré hvězdy ale ty jak možná víš sám nemají moc času aby si vůbec zahráli například já toho času taky moc nemam, práce, rodina a také se věnovat dětem takže když přijdu na chvilku na server tak si chci zahrát a né běhat po serverech a nahánět cheatery na to večer když přijdu z práce nemam chuť ani náladu.jediný den kdy jsem doma a mam více času je jen Sobota

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Topic Starter
  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
Ja nevravím, že to musíte robiť pravidelne. Mňa by to tiež nebavilo. Tak si dajte na TS schôdzu s modrými, a zmeňte si pravidlá, nech môžete chodiť tiež inkognito.

Na videu, nebolo vidno žiadny náhodný kill. Presné mierenie, čumenie do steny, sú pre mňa jasné znaky prítomnosti hackov.

Keby sem napísal každý hráč, ktorého zabil nekorektným spôsobom, tak by ste mu aj tak nedali BANán ? Lebo to nieje na DEME ? To nieje zaujatosť. Videl som to čo som videl. Máte demo s podľa vás dvoma pochybnými zásahmi. Čo viac potrebujete ? Keď napíše do chatu, že má WH a už to vypol ? To nieje dôkaz ? Je, bez ohľadu na to, či to myslel z haluze alebo vážne. Ten hráč sa sám prezradil tým, že prestal killovať cez steny. A už konečne skapíňal.

Kuk,

Toď vsjo. fon Trojan

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
No comment Trojan.
Lock
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních