Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

#27 | SURV | ROTU

67 odpovědí na toto téma

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • HLSW:Lisyn7
  • xFire:legolama
  • LocationSemice
ale to by brndo asi neslo si myslim bo ja kdyz sem zkousel v hospitalu sem si stoupl pred ten vchod na me chodili kdyz sem si stoupl na kraj v chodu tk behali do steny a ne ke me a kdyby tam takhle nekdo stal tak by porad behali do steny a pak by vsichni zombie umirali sami

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
ok ne po 5 :D ale po 15-30sec. staci? :D :D :D :D :D :D :D
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

YeeaH

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 66 Příspěvků:
70
No pánové podle mě by nebylo špatné přidat více zbraní je jich tam celkem málo a znuduje mě střílet furt pěti stejnýmy zbraněmy , Potom bych přidal + nějaké další kola popřípadě i nějaké bonusové kola. :party-drinkers1: Nevím jestli by to šlo a jestli by to mnaauuu zvádl a našel si na to čas :cheers1: , tak a tedka do mě :paladin:

Příspěvek upravil YeeaH: 15.03.2011 - 17:41

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Bohužel weapony se přidat nedají protože my můžeme jedině opravovat scripty nic vic

YeeaH

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 66 Příspěvků:
70
:blowup:

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
amen ^_^

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Me tak napadlo vymenit nejaky weaponfiles. Nevim jak ostatni, ale kdyz dostanu snipu z te pistolove tomboly, tak si rikam ze jsem akorat vyhodil 750 bodu a mam strach to zapnout znovu, abych treba dostal lepsi pistol (ale stale mi zustala ta snipa).

Pokud se nemylim, tak by nemel byt problem vymenit weaponfile kus za kus s tim, ze tam bude (priklad) M4A1_mp ale defakto to bude (opet priklad) prejmenovana p90_mp. Hra to nejspis nepostrehne a zbrane jsou soucasti hry, takze precache apod by nemel byt problem. Ovsem netusim, jestli treba uz neprisli v Rotu teamu na zpusob jak nektere zbrane vynechat....
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
snipa ma obrovsku vyhodu, je silna. skus hrat niekedy so snipou ;)

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Vsak zkousel, jenze to mi je uz milejsi ten pistolukosip (kuse). Ale to byl jen takovy napad, nerikam ze ted nutne honem honem chci vsechny weaponfiles vymenit, jinak budu spamovat forum a chat :D
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
update:
- ammobox pre Engineera
- motorova pila pre Scouta (je to taka hracka, ale niekoho mozno potesi)
- at4 pre Soldiera

Vymena mapy:
- mapa Labirinth bola nahradena mapou Islands

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Na pilu se tesim, koukal jsem do kodu a rikal si, kde je :D

YeeaH

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 66 Příspěvků:
70

Zobrazit příspěvekmnaauuu dne 20.03.2011 - 21:12 napsal:

update:
- ammobox pre Engineera
- motorova pila pre Scouta (je to taka hracka, ale niekoho mozno potesi)
- at4 pre Soldiera

Vymena mapy:
- mapa Labirinth bola nahradena mapou Islands
U toho at4 bych vypl sebevraždu , když se nezabiju granátem , C4 , claymorkou tak by to nemuselo být ani u at4 :party0002:

Příspěvek upravil YeeaH: 21.03.2011 - 10:58

g4llardo

Recruit

• Člen
  • 5 Příspěvků:
-2
Chtělo by to vyměnit pár za bugovaných map, zombící se seknou a nejdou najít (pod mapy atd.)

Starty

Private 1st Class

• Člen
  • 52 Příspěvků:
14
  • LocationOsnice
chtěl bych se taky zeptat, co znamená ten Flare u soldiera? Jinak rotu hodně dobrý :) tušim že to muselo stát hrozně práce, všechna čest, já bych na to nervy asi neměl. Jo a ještě mě napadlo je nějaký systém na výběr zbraní? Vždycky tam stojim celý kolo a někdy i víc, než mi padne co chci. Díky
Odeslaný obrázek zkuste si hrát na 50 fps

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
Rotu nie je nas mod. Tento mod som upravoval a opravoval na urovni skriptov. Osobne netusim, ci mod dalej vyvyjaju ale dufam, ze ano. Potencial ma velky.

K mapam: Ako ste si vsimli, final zombik nam poskakuje po mape v intervaloch 20 sekund. Nieco podobne urobim aj pre normalnych zombikov, Ak by nahodou ostali bugnuti, necham ich skocit niekde do mapy ;) To bude zabavy ^_^

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
pridane mapy: mp_surv_toujane a mp_frnp_simpsons

odobrata mapa mp_surv_islands - voda da dala bugovat

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
dohral som mapu mp_toujane ale na konci chudak hlavny zombie neprisiel iba odniekal po nas plul tie svoje cervene navadzane bubliny ale neprisiel niekde zostal asi seknuty cakal som asi 5 minut a neprisiel tak som dal !endmap

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
huh, mrknem na to vecer :-(

Ozzy

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
1
cest lidi chtel bych oznamit ze na mape Arena 69 se boti sekaji na respu tak by bylo dobre tudle mapu oddelat :-)

keZz

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
0
Chtěl bych vás poprosit jestli by se dalo něco udělat s bugama bosse na těchto mapách AREA69 a GROUNDWAR možná jich je víc ale na těhle2 je to pravidlem.
Metal nechte dětem Trance teď hýbe světem ...

Snpr_Rostik

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
0
pls, nevi nekdo, proc se mi nezvysuje lvl, ale přitom hodnost ano? proste mam uz stribrnou hvezdu, ale pritom porad lvl 1, takze si nemuzu vylepsovat vojaka, coz "trochu" nastve... Diky za kazdou radu.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Teď mě tak napadlo, a vylepšuješ si lvl vojáka výměnou za skillpointy? Dělá se to tak, že zmačneš B, v menu zvolíš 1 a pak už jen myší přiděluješ body k jednotlivým class a tím je vylepšuješ.

Snpr_Rostik

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
0
Ou, tak to bylo tím... "Problém" vyřešen, díky moc, příště si napřed přečtu návod...

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Nemohli by ste prosím poradiť kde ten návod nájdem? Mačkám B jak d...l a nič.Ukazuje mi 90 skillpointou a ja neviem čo snimi a nemám žiadnu klasu sprístupnenú.
Dakujem

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
mam pocit ze je to nastavene na quick message... nemas quick message prebindovany na jinou klavesu?

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
NE ne už to mám teraz som na to došiel.To sa musí zapínať priamo v hre a ja som to skúšal ešte v menu ked som vybral klasu.To je tak ked človek nieco rieši o 3tej ráno :yawnhd0: sory a dakujem Briki

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
lameduck myslim ze robil komplet navod ako hrat tento mod len neviem ako je na tom ci to ma uz hotove....

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Po stránce textové by to mělo být snad už hotové, teď už jen dodělat a poladit tu grafickou část(obrázky).

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních