Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

TS ...

• Zamčené téma Téma je zamčeno
12 odpovědí na toto téma

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
Hraci

Koublis
Str1ppz
Skun3k
KocoureQ

ID apod. nevim sorry mam perma :D ro jsou nicky z TS

hrali jsme proste jen tak CW a koublisovi to nejak strilelo skrz baraky apod. tak rikam posles mi demo j? on se napojil na nas kanal na 4gf TS a rika: "co chces ty curaku ti naseru" tak sem mu rekl jako ze co rozjizdi kvuli demu ze uz ted mi bylo jasny ze cheatoval ... a on ze mi vymrda mamu a podobne Do chatu zacali chodit pdoobne obrazce "o moji mame"
http://a7.sphotos.ak...538258770_n.jpg
ze je to spinava ciganska kurva a podobne bohuzel jak se nahrava jsem prisel az ke konci a konec nahrany mam tam uz to ale jak to byva utichalo ale o matchach tam stejne neco padlo no a pak uz jen rozebirali reedyho a Epica. Kdyz to zacalo psal jsem marsalovi na TS at se pripoji na chanel a ten zacatek se muzete v klidu zeptat reedyho nebo epica diky moc
Screen z chanelu mi nesel udelat ale vyfotil jsem to mobilem :D
dale na 100% vim ze str1ppz a skun3k a koublis hraji with WH to jsem jiz psal briketkovi
Diky a doufam ze s tim neco udelate :)

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
Jinak ten zaznam z TS je moc velky na nahrani

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
http://uloz.to/xpnCL...31-18-47-28-wav

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
ohledne cheatu, chybi dukaz ze cheatovali na 4GF... k tomu, co jsem videl mimo 4GF, se vyjadrovat verejne nebudu

Jinak ten zaznam z TSka je znamkou toho, ze populace hloupne... Nedokazu si predstavit, ze se takhle bavi dnesni mladez. Takovy zvratky... Ostuda komunity 4GF...

Příspěvek upravil Briki: 31.03.2012 - 19:36

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
Na to WH jen upozornuju je jasne ze za cheating na FGH neni mozne dostat ban na 4gf :) logicke skoda ze jsem nestihl ten zacatek to bys teprve videl jinak pochybuju ze to je mladez jsou starsi 20+ az na ty dva kidy koubls je strasi a o to to je smutnejsi :( mel jsem z toho dobre nervy

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Bohuzel pro tebe, v zamcene mistnosti si muzou delat co chteji... pokud by neco podobneho probihalo na verejnem kanale, byla by situace jina. Tot muj nazor...

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
to byl nas FUN kanal

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
No, když jsme s nima hráli ''pcw'' my, tak to bylo 13-0 a potom jsme leavovali protože to byla nuda, takže na WH to nevidim. I jsem jim párkrát mixoval a WH fakt neměli. Možná se to změnilo, nevim.

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
jenze pkazdy hrajou za ten klan vicemene jinny hraci :D

Koublisss

Recruit

• Zabanovany
  • 1 Příspěvků:
-14
Co se tyce nadavek nevim proc zatim hledas neco osobniho... tebe ani tvoji mamu neznam a nikdy jsem vac nevidel tak nevidim duvod plakat... co se tyce toho ze mam "WH" tak nikdy jsem nikdy nic podobneho nepouzival... ze dostanete na CW vyprask neznamena ze ostatni sou cheateri a proto ty mas tak spatne skore... need more skill ;-) a kdyz ti vadi ze ti nekdo leze do mistnosti tak si ji snad zamknu a vyhodim ho ne? btw: tohle neni zadost o UNBAN...
edit: Marsale? Me fakt zilu netrha ze mam ban i ve hre ale presto se te ptam proc mam ban i ve hre? vzdyt jsem se prohresil na teamspeaku a jestli jsem pouzil ve hre nejakou nadavku rasistickou tak bych mel byt odmemen jako kazdy jiny hrac ne? Ale to co jsi odpovedel morisoj na teamspeaku na otakzku : proc ma Koublis ban i ve hre? A to co jsi mu odpovedel to je bida Marsale..

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
to neznamena ze se musis chovat jak maly kid WH tlamo :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
- dementni chovani na zamcenem neverejnem kanale neni v rozporu s pravidly
- phil opustil komunitu 4GF permanentnim banem
- koublis se dockal toho, k cemu se milovymi kroky blizil dost dlouhou dobu

toto jsou duvody k zamknuti topicu

Příspěvek upravil Briki: 31.03.2012 - 23:00

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

Bohužel jsem si ten soubor stáhnul také a bohužel vyslechl až do konce.
Proto mě to nedalo a musel jsem tento topik ještě otevřít a dopsat co si myslím.
Pánové, kteří se v oné nahrávce slyšíte ......... jste fakt spodina, hulváti nejvyššího kalibru a lidé, se kterými bych se opravdu nechtěl potkat osobně a nedej bože někde ve společnosti.
Taky jsme za mlada dělali blbosti, ale proč mám pocit, že virtuální svět vám dává křídla, která byste potřebovali přistřihnout ?!
Slyšet vás vaši rodiče, prarodiče, učitelé, přítelkyně a normální kamarádi.............. dlouho byste svoji reputaci museli napravovat a myslím, že někde by se vám to ani nepovedlo.

Je to smutné zjištění, že tu trávíme čas s takovou lůzou :unsure:

LOCK
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních