To snáď nie je pravda!

Skoro hodinu som sa drbal s príspevkom, kde by sme to už konečne ukončili a tá pošahaná Opera hodí hlášku s nejakou chybou a všetko bolo v prdeli.
A to som si chcel po pár dňoch absencie zahrať. Takže znova. Venco ako jediný mi do rotácie zasiahol najviac (asi ma nemá rád)

a preto musíme urobiť kompromis. Z mojej navrhovanej rotácie chce dať 8 máp preč a samozrejme tým pádom navrhuje dať 8 máp späť, ktoré tam vidieť chce. Kompromis: pol na pol.
Lachy - navrhuje dať do rotácie tieto mapy:
mp_northport

... neznášam ju, takže ide čisto o moje osobné pocity a záujem aby táto mapa v rotácií nebola.
mp_yeddlemod_turban_x

... spustí sa mapa a každý hráč si pridáva ako zbesilý jas na monitore. Takže neviem keď v rotácií za bieleho dňa turban už je.
mp_complex

... pár jedincov si zvyklo zakempiť sa v budove a kosiť to na spawne - tam kde je ten tank. Ale prečo nie.
ROTACIA.
mp_shipmentx2

... nikdy som ju nemal rád, hlavne keď sa na mape stretlo pár kempov.
mp_strike

... nedával som len kvôli tomu, že sa jedná o originál mapu a možno už obohranú. Inak v pohode.
ROTACIA.
mp_verla4

... tiež som ju nedával kvôli pár respkillerom. Nevadí - vystrieľame ich.
ROTACIA.
mp_yeddlemod_delta

... keď sme na servru šantili 2 až 4 tak to šlo, ale keď je tam viac hráčov tak sa jedná o chaos a nováčikovia sa hneď pri prvých náletoch odpájajú.
mp_yeddlemod_office

... túto mapu tiež nemusím, ale oproti shipmentx2 ju považujem ako menšie zlo.
ROTACIA.
No a mapy ktoré by Lachy do rotácie nechcel:
mp_carentan

... mapa carentan ako taká je podľa mňa stále obľúbená a bola by jej škoda.
ROTACIA.
mp_tigertown_v2

... docela dosť miest na kempenie, ale dá sa to prežiť.
ROTACIA.
mp_higrise

... obľúbená mapa z MW2 a aj keď má svoje muchy v rotácií by som ju nechal.
ROTACIA.
mp_silo_vlc

... hrať prevážne ostanú len tí, ktorý si chcú zašantiť s kukátkom. Nevravím, že si ju nezahrám ale chýbať mi nebude
.
mp_pow_rld

... viem, že modifikovaný powcamp už máme, ale je to dobrá mapa. Málo okien - málo veverek.
ROTACIA.
mp_docks

... hral som ju párkrát a tiež mi chýbať nebude.
mp_valley

... dobrá a pekná mapa od Lachyho. Dosť ťažká.
mp_yeddlemod_halabala

... vhodná na snip. Nevadila mi - niečo muselo preč z rotácie.
Myslím, že som zohľadnil všetky pripomienky. Komanč súhlasil, tak ako to bolo navrhnuté prvý krát a tak či chce alebo nie, bude musieť súhlasiť aj s touto variantov.

Mistr antifasatan nechcel mať v rotácií deltu a Showdown. Delta tam teda nie je a Showdown tam ani nebol. Dovolím si to teda v ďalšom príspevku celé zhrnúť a posunúť to nášmu najvyššiemu.