Ty žiješ? ... aha, ono je to asi tým, že popravde som na servery nebol strašne dlho. Až sa za to hanbím. Z časti za to môže strata lvl. Akosi mi to odobralo chuť všetko nahrávať od začiatku. No a na druhej strane tu máme letné obdobie a tak letné aktivity zmenili smer mojich záujmov. Ak by návštevnosť nebola taká aká je, iste by som sa to snažil nejako skĺbiť , ale čakať na servery 30 minút kým sa niekto pripojí a v poslednej dobe to bol len Nikita a sem tam Danko nie je najväčšia motivácia. Zabudol som na Kraťáska.

Danko štandardne odohrajte 2 až tri mapy a ak sa ešte niekto pripojí keď sme tam s Nikitom, tak dlho nevydrží.

Bohužiaľ, dostanú na prdel a vôbec sa nezamyslia nad tým prečo to tak je. Tiež som prvý krát dostával na prdel. Pár návštev na servery a situácia sa zmenila. Samozrejme, že tak ako Nikita mám odohrané roky. Keď niekto hraje Codko od prvotného dielu, tak nemôže skončiť na spodku tabuľky skóre. Inak radšej budem hrať s hráčmi, ktorý mi dajú zabrať a prehrám s nimi boj ako s hráčmi, ktorý sú večne niekdy zašitý a len čakajú kedy im kto vbehne do rány. A presne ako píšeš Niki - server som si obľúbil práve kvôli dobre odvedenej práci Charliho na tomto móde, kvôli povedal by som férovosti módu ku všetkým hráčom či majú lvl 50 alebo 100 (len na malé rozdiely nie ako na 52 a 62, že to tam niekto vyhráva len vďaka lvl a následným odpálením atómovky), kvôli slušnosti ostatných hráčov, ktorý tento server navštevujú alebo navštevovali (za ten čas len 2 dostali permu za neslušné správanie), kvôli celkovej atmosfére a ľuďom, ktorých som tam spoznal. Len taká perlička - tiež som si myslel, že Charlie a ty mate cheaty.

To boli tie prvé návštevy. Samozrejme, že som si Vás hneď čekol. A tak by to mal robiť každý. Mám podozrenie? Sú dva možnosti. Hráč používa cheaty alebo je jednoducho dobrý. Nahrám si demo, prezriem si ho a potom to riešim. Ale to by asi dnešný mladý hráči museli mať o kolečko v hlave viac.