Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Apel na vsechny adminy YeddleModu

109 odpovědí na toto téma

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Me je to fakt jedno :) jak rikam, vyvoj modu byla super zabava, jak pro me, tak pro kamarady tak i pro lidi, co na nem hrali, poslouzil dokonce jako hodnotici prace v prvnim rocniku, kdy jsme meli jeden predmet pocitace a vicemene mi vyklad zdrojaku a predvedeni vysledku zajistilo jednicku bez prace. A od te doby jsem zacal delat mene a mene pro mod, az to dospelo do faze, kdy toho bylo dost a zivot jde dal. Prisel Komanc, coz me jeste na posledni chvili zvedlo naladu prilivem lidi, ale to taky vydrzelo chvili.... Takze za me - klidne mod necham, ale zivot na serveru organizovat uz nebudu, je to ciste na Vas, jak se o nej budete starat, ja Vam do toho kecat nebudu ;)

Par lidi umi delat i mapy, takze do budoucna se muzete sami zasobovat mapama, klidne poskytnu vsechny prefaby, ktere jsem za ty roky nasbiral a vyrobil, at mate s cim pracovat.... strucne a vystizne - ziju, ale uz ne pro COD ;)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Mapy by asi nebyl problém.Teď jsem teda zastavil práci na mapě,protože je venku hezky.Nejprve ale musíme dostat na server lidi,protože bez nich tam můžeme mít map hafo,ale nikdo je nebude hrát.
Odeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Takže za mňa hovorím že mod nechať prosím.Mne sa ten mod velmi páči a vždy ked môžem tak si ho rád zahrám.Popravde reklama na tento mod na jednom inom fore bola dôvod prečo po roku hrania som cod4mw patchol na verziu 1.7 a opustil oblúbené servery z 1.6 verzie.Velmi ma mrzí slabá návštenosť a obvykle sa tam naháňame s Dodom a danko na seba nenechá dlho čakať :) Takže 3 ked máme štastie tak niekedy 4 sa tam pekne vybláznime.Charlie patrí ti moja vdaka a obdiv za vyvinutie pekného modu a dúfam že sa tam ešte z času na čas ukážeš a dáš nám "co proto" :icon_gun2:

sweetNIKITA

Private

• Člen
  • 36 Příspěvků:
49

Zobrazit příspěvekdoDo' dne 9.04.2012 - 20:24 napsal:

NemeckejFojak je bezpochyby silný hráč, ale veď o to práve ide. Ja som rád keď je na servere a zdolať sa dá aj on. Je s tým veľa práce ale o to väčšie potešenie z hry keď sa to podarí. :D Tak ako dnes a to som nepoužil 2 x AC130. :(
Odeslaný obrázek
... inak dnes - slušná návštevnosť. :clap3:

Zdravím tě doDo. Děkuji ti za zastání. Jeden čas se tu na mě pořádaly hony. Nechápu, jak můžu já za to, že sem nechodí lidi hrát. Předně tento server už nenavštěvuji. Přitom jsem z trojky hráčů, kteří tu mají odehráno nejvíc hodin. To jsem si dokonce změnil nick na holku, aby to někoho tak nedráždilo. Tak silně nechápu, jak mě může Charlie vinit. Je to jistě velice chytrý pán, ale skamarádil se pak s našeptávači, kteří mu asi totálně vymyli mozek. Protože nechápu jeho myšlenkové pochody po jisté době. Já jeho mód považuji za nejlepší, na kterém jsem kdy mohl hrát a hrál jsem tu opravdu rád. Ale spoustě, velké spoustě lidí nesedl, tak Charlie usoudil, že za to můžu asi já. Je to jednoduchý. Mrzí mě samotného, že sem už nikdo nechodí. Chodili sem samí slušní hráči. Myslím slušní, jako že tu nikdo nikoho slovně nenapadal. A pak slušní jako ve skillu. Dodo byl a je dvojnásob slušný. Prostě mě bral jako soupeře a já jeho taky tak. Že jsme se navzájem poráželi byla motivace pro oba. A o to přeci jde. Nemůže přeci někdo, kdo si včera nainstaloval hru chtít porážet třeba mě, co to hraje už osm let. Tito hráči pro mě nejsou soudní a domluvit by měl Charlie jim. Mě taky nebavilo dostávat dřív na prdel a dostávám ve hře i teď, ale není to tak často. Jenže právě to mě motivuje. Charlie moc dobře ví, nebo kdokoliv jiný, že když mě párkrát zabil z nějakýho kempu, tak jsem měl za cíl už jen jeho. Ikdyž mě to taky stálo několik útoků. A nebřečel jsem, nežaloval a neodpojoval se hned. Abych se vrátil. Charlie se mnou přestal komunikovat. Nebych ani takovej frajer, aby mi odpověděl. Za co tedy všechno můžu. Pak už ani nezdravil. Je mi ho líto.

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Ty žiješ? ... aha, ono je to asi tým, že popravde som na servery nebol strašne dlho. Až sa za to hanbím. Z časti za to môže strata lvl. Akosi mi to odobralo chuť všetko nahrávať od začiatku. No a na druhej strane tu máme letné obdobie a tak letné aktivity zmenili smer mojich záujmov. Ak by návštevnosť nebola taká aká je, iste by som sa to snažil nejako skĺbiť , ale čakať na servery 30 minút kým sa niekto pripojí a v poslednej dobe to bol len Nikita a sem tam Danko nie je najväčšia motivácia. Zabudol som na Kraťáska. :) Danko štandardne odohrajte 2 až tri mapy a ak sa ešte niekto pripojí keď sme tam s Nikitom, tak dlho nevydrží. :) Bohužiaľ, dostanú na prdel a vôbec sa nezamyslia nad tým prečo to tak je. Tiež som prvý krát dostával na prdel. Pár návštev na servery a situácia sa zmenila. Samozrejme, že tak ako Nikita mám odohrané roky. Keď niekto hraje Codko od prvotného dielu, tak nemôže skončiť na spodku tabuľky skóre. Inak radšej budem hrať s hráčmi, ktorý mi dajú zabrať a prehrám s nimi boj ako s hráčmi, ktorý sú večne niekdy zašitý a len čakajú kedy im kto vbehne do rány. A presne ako píšeš Niki - server som si obľúbil práve kvôli dobre odvedenej práci Charliho na tomto móde, kvôli povedal by som férovosti módu ku všetkým hráčom či majú lvl 50 alebo 100 (len na malé rozdiely nie ako na 52 a 62, že to tam niekto vyhráva len vďaka lvl a následným odpálením atómovky), kvôli slušnosti ostatných hráčov, ktorý tento server navštevujú alebo navštevovali (za ten čas len 2 dostali permu za neslušné správanie), kvôli celkovej atmosfére a ľuďom, ktorých som tam spoznal. Len taká perlička - tiež som si myslel, že Charlie a ty mate cheaty. :D To boli tie prvé návštevy. Samozrejme, že som si Vás hneď čekol. A tak by to mal robiť každý. Mám podozrenie? Sú dva možnosti. Hráč používa cheaty alebo je jednoducho dobrý. Nahrám si demo, prezriem si ho a potom to riešim. Ale to by asi dnešný mladý hráči museli mať o kolečko v hlave viac.

sweetNIKITA

Private

• Člen
  • 36 Příspěvků:
49

Zobrazit příspěvekdoDo' dne 1.09.2012 - 09:50 napsal:

Ty žiješ? ... aha, ono je to asi tým, že popravde som na servery nebol strašne dlho. Až sa za to hanbím. Z časti za to môže strata lvl. Akosi mi to odobralo chuť všetko nahrávať od začiatku. No a na druhej strane tu máme letné obdobie a tak letné aktivity zmenili smer mojich záujmov. Ak by návštevnosť nebola taká aká je, iste by som sa to snažil nejako skĺbiť , ale čakať na servery 30 minút kým sa niekto pripojí a v poslednej dobe to bol len Nikita a sem tam Danko nie je najväčšia motivácia. Zabudol som na Kraťáska. :) Danko štandardne odohrajte 2 až tri mapy a ak sa ešte niekto pripojí keď sme tam s Nikitom, tak dlho nevydrží. :) Bohužiaľ, dostanú na prdel a vôbec sa nezamyslia nad tým prečo to tak je. Tiež som prvý krát dostával na prdel. Pár návštev na servery a situácia sa zmenila. Samozrejme, že tak ako Nikita mám odohrané roky. Keď niekto hraje Codko od prvotného dielu, tak nemôže skončiť na spodku tabuľky skóre. Inak radšej budem hrať s hráčmi, ktorý mi dajú zabrať a prehrám s nimi boj ako s hráčmi, ktorý sú večne niekdy zašitý a len čakajú kedy im kto vbehne do rány. A presne ako píšeš Niki - server som si obľúbil práve kvôli dobre odvedenej práci Charliho na tomto móde, kvôli povedal by som férovosti módu ku všetkým hráčom či majú lvl 50 alebo 100 (len na malé rozdiely nie ako na 52 a 62, že to tam niekto vyhráva len vďaka lvl a následným odpálením atómovky), kvôli slušnosti ostatných hráčov, ktorý tento server navštevujú alebo navštevovali (za ten čas len 2 dostali permu za neslušné správanie), kvôli celkovej atmosfére a ľuďom, ktorých som tam spoznal. Len taká perlička - tiež som si myslel, že Charlie a ty mate cheaty. :D To boli tie prvé návštevy. Samozrejme, že som si Vás hneď čekol. A tak by to mal robiť každý. Mám podozrenie? Sú dva možnosti. Hráč používa cheaty alebo je jednoducho dobrý. Nahrám si demo, prezriem si ho a potom to riešim. Ale to by asi dnešný mladý hráči museli mať o kolečko v hlave viac.

Ahoj Dodíku. Jsem rád, že jsi se ozval. Asi to bude jenom naše konverzace. Já hraji stále. Z nouze chodím na jiné servery na 4gf. Pokud budeš chtít zahrát, tak mi napiš na skype a já hned naskočím na jedle. Mám skype palmexmann. Tak hraji už jen s Martasem a kratasem. Na 54, 50, 26 4gf. Ale zas jen moje oblíbené sad. To ty moc nemusíš, viď. :-) Ale kvůli tobě si zahraji na jedle i dm. Tam je to přeci jen záživnější. Ikdyž je nás třeba jen 3 - 5. K těm cheatům. Ono se to nabízí jako vysvětlení, když hraješ s někým a on předvídá, zná mapu, odhaduje myšlení soupeřů. Ani na chíli nepřipustíš, že to může být jeho vyhraností za roky hraní. Někdy jsou soupeři ale tak čitelní a průhlední. Já taky někdy měl na někoho podezření. Můj názor na cheataře je ale nekompromisní. Okamžitý konec na serveru. Já si třeba hru užívám na maximální rozlišení. Někteří pro fps obětují i toto. Neměl jsem nikdy zásah do cfg. Vždy default. Ani to neovládám. Uzavřu to. Rád jsem tě viděl a snad se brzy postřílíme. :-)

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
byl jsem se tam mrknout když tam byli 3 lidi a docela mě to bavilo, škoda, že je to tam mrtvé
Odeslaný obrázek

Coach

-X3M-

• V.I.P Člen
  • 174 Příspěvků:
365
  • LocationČeská Lípa
Teď jsme tam dělali s kolegou křoví...po půl hodině se napojil jeden člověk a chvíli hrál...Nikdo víc...Ten server už je ztracenej :locked:

Příspěvek upravil Coach: 1.09.2012 - 12:03

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Nedělej paniku - není.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Vo tom nema cenu diskutovat kdyz by ho zavreli tak tu zas budou delat topici proc ho zavreli ze je to skoda aby ho otevreli atd.Nikdo nikdy neni spokojenej.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Tak neviem. Nezdá sa mi, že by bol server stratený. Dnes som si docela slušne zahral a ľudí bolo tak akorát.
Odeslaný obrázek

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Naprosto s doDem souhlasím, počet hráču mi přišel jako dostačující k tomu abychom se slušně vyřádily.

Poslední dobou jsem byl velice výtížený realným životem že mi nezbíval ani čas na codko ale problémi z reálu jsou (snad) vyřešené
takže času ted bude více. :yahoo:

Příspěvek upravil Komanc: 3.09.2012 - 10:53

Odeslaný obrázek

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
tak jsem měl hold smůlu, před nedávnem jsem to docela sledoval, ale vždy bylo prázdno, no až uvidim že tam lidi jsou, rád se tam na vás přijdu podívat :)
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
youko - to je normálne. Jedná sa o prázdninový deficit hráčov. Všímal som si aj iné servery a k predprázdninovej návštevnosti sa to rovnať nedalo. Na Yeddle nikdy nebolo tisíc hráčov a pokiaľ tam bude chodiť aspoň 5 hráčov a prídeme aj mi admini tak to bude dostačujúce.

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
toto bolo dnes doobeda, aj v malom pocte je to super :)

Přiložené soubory

Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
To sa dá. Večer hrajeme. :D

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Kurnik šopa!!!Kde sa stále flákam že vás nemôžem vymáknuť?!? Medzi 20:00 a 21:00 som tam

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Ok povinna navsteva serveru mezi 20.00 -21.00 hod :mfb: :locked:
Odeslaný obrázek

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
vidime sa tam
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Tak dnes to bola slušná návštevnosť. Prvú mapu som čakal pár minút, prišiel nejaký amík, po 2 minútach mi napísal aby som vypol WH, potom radar atď a potom sa odpojil. :D Ďalej bolo už len lepšie a lepšie. Dá sa ten náš server rozbehať, ale museli by sme tam chodiť častejšie. To sa zrejme nedá každodenne, keďže máme rodiny a aj iné povinnosti. Ešte by to chcelo vyhodiť pár máp a možno pridať iné. Ja na to oprávnenie nemám a Charlie je plne vyťažený, takže si musíme počkať pokiaľ bude mať viac voľna. Ale dnes bolo fakt super. Až som sa spotil pri tom masakry na tých malých mapách. :)
Odeslaný obrázek

... na taky ping to docela ujde.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
sepiš si co chceš udělat a já na to juknu

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
JJ, dík. Juknu na to. Na začiatok tak upraviť ten ping a vyberiem niektoré mapy na ktoré sú stále požiadavky o next map.

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Prvá novinka o zmenách na servere: odstránenie zopár máp z rotácie.
- yeddlemod_wasteland
- mp_silo_v1
- mp_fallout
- mp_highrise
- mp_verla4
- mp_yeddlemod_office
- mp_castle_v1
- mp_convoyassault

- yeddlemod_wasteland, tam včera ešte bol. Nejako sa jej z rotácie nechce, ale pôjde. S Maršálem máme dohodnuté pridanie nových máp. Predpokladám, najskôr cez víkend a tých máp bude viac ako sme s aktuálnej rotácie vylúčili. Dúfam, že budú všetky ok a nebude nám to padať. Chvíľu potom bude trvať kým ich otestujem a nakoniec, ktoré budu v pohode zaradíme do novo vytvorenej. Ja osobne sa na nové mapy teším.

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Už si leštím zbraně xD doDíku připrav se na nespočet olova ve tvém virtualnim těle :sm548: :icon_gun2: ^_^
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Pokúsim sa to zvládnuť. :D

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Bolo by asi dobre zrušiť práva "map admin" hráčom , ktorý už túto funkciu nezastávajú. Neviem ktorý z nich ma práva, ale niekto z nich prepol mapu. With0ut_Spanky alebo martas_cz.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Kdyz je pritomen admin tak nema mapu co prehazovat,a kdyz neni tak se ma hracu zeptat jestli to chteji.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Jj Geo. Bolo to hneď na to ako som sa pripojil. Ledva si všimli, že som tam.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
poupravíme dodo přes den mě to připomeň a něco tam nahážu a upravim. S adminami taky něco uděláme

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Ok, super. Kedy? Do 17:00 som v práci.

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních