Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 17.04.2012 - 23:39
Zdravím... po dlouhé abstinenci hraní na serveru 4gf se mi zastesklo a rád bych zase hrál mezi známými hráči a pár kamarády co jsem si zde udělal. ban jsem dostal za svou drzost, nerespektování autorit a špatnému chování. Tímto bych se rád všem zůčastněným, kteří semnou v minulosti měli konflikt OMLOUVáM a doufám, že jsem již dosáhl vyššího poslání a lepšího chování. Za těch pár měsíců jsem přehodnotil svůj život a uvědomil si své priority mezi které už starý GoSsu a jeho chování nepatří. Pokud by jste byli schopni překousnout mé neshody s vámi a odpustit mi byl bych rád. V druhém případě pokud bych vám stále ležel v žaludku se asi nic dělat nedá a budu se muset smířit s tím, že si už na 4gf serveru nikdy nezahraju což by mě mrzelo.
Nač mít ve světě nepřátelé a lidi, kteří by mne nenáviděli, svět je natolik zkažený, abychom my příspívali svou zlobou.
S pozdravem GoSsu
IP: 78.157.166.21
PB guid: e4c26445
Nač mít ve světě nepřátelé a lidi, kteří by mne nenáviděli, svět je natolik zkažený, abychom my příspívali svou zlobou.
S pozdravem GoSsu
IP: 78.157.166.21
PB guid: e4c26445
Odesláno 18.04.2012 - 00:07
teraz uz nemam cas rano vstavam do prace zajtra sa vyjadrim......
Odesláno 18.04.2012 - 07:00
Odesláno 18.04.2012 - 07:36
Promin ale ja jsem proti , po tom co jsi zde predvadel na foru , TS a ve hre.
Ale je to vedeni jestli ti podaji pomocnou ruku nebo ne .
Ale je to vedeni jestli ti podaji pomocnou ruku nebo ne .
Odesláno 18.04.2012 - 08:13
Odesláno 18.04.2012 - 08:18
Seeker... v pořádku názory druhých neberu, jen bych chtěl dodat, že já mám alespoň tu slušnost o toto požádat tak jak se sluší a omluvit se těm, se kterými jsem si nerozuměl a měl problém. To že tam jsou horší jedinci, kteří tuto cestu obcházejí a admini neví co s něma.. taky mám veřejnou IP adresu a nebyl by problém to nějak obejít ale jak říkám nemám důvod obcházet autority.. když mě tam nebudou chtít tak tam nebudu je to jejich rozhodnutí
Odesláno 18.04.2012 - 09:01
Omlouvat se zde není na místě..omluv se spoluhráčům na servrech,kterým jsi ublížil,Podle mne,pokud nedovedeš při hře a dokonce ani na TS brzdit své emoce,nemáš tu co pohledávat.Toto je kolektivní hra...tu si chodí hráči,po práci,či škole pouze zahrát...odreagovat se,a né poslouchat nějaký trapný urážky na svou osobu.Pokud toto nepochopíš..budeš tu mít prostě pořád s adminy či vedením problémy.
Odesláno 18.04.2012 - 09:08
Palko to abych se mohl jednotlivcům omluvit zvlášť k tomu potřebuji mít přístup na TS, Servery.. ono ban nebyl zase až tak za ty uražky jako za provokace ale i to hrálo svou podstatnou roli při banování. Myslím si že jsem za tu dobu co mám ban (asi 3 měsíce - možná je to dýl nevím) pochopil, že moje chování nebylo adekvátní mému věku a vzhledem k novým skutečnostem v mém životě toto chování je pryč... pokud od adminu nedostanu druhou šanci věšet se nepůjdu život půjde dál ale chtěl jsem urovnat zdejší poměry ...
Odesláno 18.04.2012 - 09:16
Unban posuzují pouze vyvolení..to znamená ,,VEDENí,,takže to záleží pouze na nich..ale při té omluvě spoluhráčům..tak to bych chtěl být u toho
Odesláno 18.04.2012 - 09:21
P@lko Tobě jsem nějak ukřivdil nebo byl s tebou v konfliktu? ja jen že si to nevybavuju.. ale pokud to bude nutné tak svou hrdost spolknu a omluvim se klidně veřejně s tím problém namam
Odesláno 18.04.2012 - 09:22
co jsem tak koukal, tak bych to nechal na WW a možná briki... ti znají situaci nejlépe, pokud přesvedčí je, tak bych nebyl proti unbanu s výstrahou - jakékoliv provinění = okamžitě opět perma a ponechal bych stávající SPAMLEVEL
29.02.2012 - 18:31 permanent ban added
=> necelé 2 měsíce
29.02.2012 - 18:31 permanent ban added
=> necelé 2 měsíce
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 18.04.2012 - 09:22
Odesláno 18.04.2012 - 10:12
Palko v pořádku jen mi není jasné proč bys pak rád byl u omluvy ? když se tě to netýka ale v poho
Odesláno 18.04.2012 - 11:49
Gossu, vazne zajimavy cteni... vubec mi nedochazi, jak se nekdo muze takto obratit a zacit komunikovat "normalne". Ale coz, stava se...
Na serveru 54 a jeho TSku si drzime urcitou uroven poradku, kazdy vystrelek resime ihned a razantne, protoze server 54 je pro mnohe druhou domovinou. Hraci jako ty zpusobuji neustale konflikty, coz bohuzel vede k odchodu nekterych hracu, kteri patri mezi zakladni stavebni kameny #54 a kteri si reknou, ze jim to nestoji za ty nervy hrat s podobnymi typy.. Tomu chceme zabranit, proto postupujeme tak jak jsme postupovali v tvem pripade.
Me nebavi hrace trestat, proto jsem prvni konflikt s tebou resil pomalu a v klidu, jenze z tve strany nebylo pochopeno, coz vyustilo v 2h ban za provokace. Vetsina hracu na 54 pobere domluvu, nekteri to nepoberou. Neprizpusobivi jsou pak trestani i bez predchoziho upozorneni, protoze upozornovani na ne proste neplati. Do jake skupiny jsi patril ty asi neni nutne zminovat.
Pro me jsi se stal problemem, ktery jsem nemohl resit nezaujate, proto jsem vse prehodil na mnauua, u ktereho jsem doufal, ze svou diplomacii tvou vzpurnost zlomi. Nezlomil, zabanoval...
Na mou osobu jsi toho vyrkl dost a dokonce jsi se dostal i za hranice vztahu mezi hracem a administratorem. Tvoje vystupy na livechatu byly jen spickou ledovce.
Neverim ti ani trochu tvou pokoru a litost, se kterou prichazis. ALE... Ja nejsem objektivni, jsem vyslovene zaujaty proti tobe, protoze ve svych urazkach jsi dosel fakt daleko za hranice 4GF. Proto muj hlas k pripadnemu unbanu neni ani odbanovat ani nechat byt. Zkratka se nemohu rozhodnout.
Na serveru 54 a jeho TSku si drzime urcitou uroven poradku, kazdy vystrelek resime ihned a razantne, protoze server 54 je pro mnohe druhou domovinou. Hraci jako ty zpusobuji neustale konflikty, coz bohuzel vede k odchodu nekterych hracu, kteri patri mezi zakladni stavebni kameny #54 a kteri si reknou, ze jim to nestoji za ty nervy hrat s podobnymi typy.. Tomu chceme zabranit, proto postupujeme tak jak jsme postupovali v tvem pripade.
Me nebavi hrace trestat, proto jsem prvni konflikt s tebou resil pomalu a v klidu, jenze z tve strany nebylo pochopeno, coz vyustilo v 2h ban za provokace. Vetsina hracu na 54 pobere domluvu, nekteri to nepoberou. Neprizpusobivi jsou pak trestani i bez predchoziho upozorneni, protoze upozornovani na ne proste neplati. Do jake skupiny jsi patril ty asi neni nutne zminovat.
Pro me jsi se stal problemem, ktery jsem nemohl resit nezaujate, proto jsem vse prehodil na mnauua, u ktereho jsem doufal, ze svou diplomacii tvou vzpurnost zlomi. Nezlomil, zabanoval...
Na mou osobu jsi toho vyrkl dost a dokonce jsi se dostal i za hranice vztahu mezi hracem a administratorem. Tvoje vystupy na livechatu byly jen spickou ledovce.
Neverim ti ani trochu tvou pokoru a litost, se kterou prichazis. ALE... Ja nejsem objektivni, jsem vyslovene zaujaty proti tobe, protoze ve svych urazkach jsi dosel fakt daleko za hranice 4GF. Proto muj hlas k pripadnemu unbanu neni ani odbanovat ani nechat byt. Zkratka se nemohu rozhodnout.
Odesláno 18.04.2012 - 11:56
Briki - tak to mě upřímně mrzí že jsem v tobě zanechal tolik zarputilosti vůči mě.. ale chápu to taky jsem z tvrdohlavého semene, které když se šprajcne tak dlouho nepoleví... na svou obhajobu bych snad jen řekl že admini byli vůči mě zaujatí i z toho důvodu, že jsem nesouhlasil s mnoha jejich rozhodnutími. ale to sem nepatří to už bylo a já se k tomu nerad vracím. Kdyby to alespoň trochu šlo tak nečekám že budeme kamarádi nebo mi odpustíš, ale doufal sem alespoň v to, že příjmeš má slova
Odesláno 18.04.2012 - 12:12
Zasadni je to, ze jsem se stal zaujatym ne kvuli nicku Gossu, ne kvuli stylu hry.... Ale kvuli neustalemu napadani ostatnich... Situaci kolem klokana a kopyhnoje jsme si vysvetlili na TSku, sam jsi mi rekl, ze chapes muj postoj a je vse vysvetleno. V jine mistnosti na TSku bylo vse opacne, zacal jsi zbrojit a cilene provokovat. Toto pokrytectvi bylo na zacatku cele zaujatosti. Kdyby jsi mi rekl, ze s mym rozhodnutim stale nesouhlasis, pobral bych to. Ale tvoje forma protestu byla zatracene spatnou cestou a nejhorsi bylo, ze jsi se snazil obratit proti nam i ostatni hrace.
Odesláno 18.04.2012 - 12:16
Obrátit proti vám ostatní hráče? moment to si asi nerozumíme nebo já nerozumím tobě co si tím chtěl říct... jestli myslíš to že jsem přišel hrát na 54s tím, že admini tam jsou svérázní a zaujatí a nejednají objektivně vůdči všem hráčům stejně to mi bylo vtlouknuto do hlavy hned při samotném přůchodu na serverech 4GF to z mé hlavy nebylo... následnou vzpouru vyustil pro mě už taky zapomenutý a hrozně dementní Darks, který stál u 60% mých problémů s vámi a já na to přišel bohužel až v té době, kdy už bylo pozdě že jeho se držet je špatné
Odesláno 18.04.2012 - 14:42
Me osobne je naprosto jasna uloha Darkse v tom vsem. Ale kazdy ma svou hlavu a kazdy je odpovedny za to svoje.
Kdyz jsi prisel, byl jsi hned upozornen na to, ze si dovolujes prilis a ze ti nebudou tolerovany tvoje systematicke provokace. Hral a komunikoval jsi stylem "naseru tady vsechny, protoze ja muzu". Jestli toto beres jako zaujatost a neobjektivitu, hmm...
Gossu, kvuli tobe a tvemu chovani vyvstaly konflikty i s hraci, se kterymi bezne nebyl problem. Nebyt tebe, s temi hraci by nikdy ke konfliktu nedoslo. Mozna si je pamatujes...Navic tvoje retorika jak na TS tak ve hre a nasledne na livechatu mluvi za vse.
Kdyz jsi prisel, byl jsi hned upozornen na to, ze si dovolujes prilis a ze ti nebudou tolerovany tvoje systematicke provokace. Hral a komunikoval jsi stylem "naseru tady vsechny, protoze ja muzu". Jestli toto beres jako zaujatost a neobjektivitu, hmm...
Gossu, kvuli tobe a tvemu chovani vyvstaly konflikty i s hraci, se kterymi bezne nebyl problem. Nebyt tebe, s temi hraci by nikdy ke konfliktu nedoslo. Mozna si je pamatujes...Navic tvoje retorika jak na TS tak ve hre a nasledne na livechatu mluvi za vse.
Odesláno 18.04.2012 - 18:23
Hmm na tohle nemám co říct :-/ všecko co jsem chtěl napsat jsem napsal nebudu tu z toho dělat nějaký milionovy spamerský topic tak už to nechám na vás jak se rozhodnete tak se rozhodnete... vaše rozhodnutí budu plně tolerovat. Peace
Odesláno 18.04.2012 - 18:25
Nebudem tu vypisovat litánie a mat preslov na 200 riadkov. Jednoducho a v skratke. Moja zásada je okrem cheatov som vždy dal šancu človeku ukázať či sa dokáže zmeniť. Je len na ňom ukázať že áno viem sa zmeniť. Nie je problém pre admina pri sebemenšom preukazovaní starých praktík hráča opätovne zabanovať. Takisto nebudem vypisovať čo všetko sa odohralo za to krátke obdobie čo si tu pôsobil a čo si všetko spôsobil. Tvoj unban bol napisaný podľa predstáv 4GF a s pokorou a či to bolo myslené vážne vieš iba ty sám.
Result: Odbanovat na live chat a na TS hneď a CD-key do hry odbanovať 01.07.2012. Po odbanovaní CD-key ponechat spam level do odvolania (ide ti hlavne o hru nie?)
Samozrejme posledné slovo maju modré hviezdy toto je moj návrh.
PS: My dokážeme dať hráčovi šancu ale iba poslednu v tvojom pripade u mňa.
Result: Odbanovat na live chat a na TS hneď a CD-key do hry odbanovať 01.07.2012. Po odbanovaní CD-key ponechat spam level do odvolania (ide ti hlavne o hru nie?)
Samozrejme posledné slovo maju modré hviezdy toto je moj návrh.
PS: My dokážeme dať hráčovi šancu ale iba poslednu v tvojom pripade u mňa.
Odesláno 18.04.2012 - 18:31
WW původní ban byl na dva měsíce a pak byl prodloužen na perma a ty dva měsíce už uplynuly ... ty navrhuješ ban 1.7 to je za dva a půl měsíce to je docela kruté .. ale jinak vesměs souhlasím spamlevel ani nevim co znamena a jestli sem měl ale jak sem ríkal rád bych si s váma už zahrál ale čekat další tři měsíce to je nelidské :-/
Odesláno 18.04.2012 - 18:37
TempBan 14 days 20.02.2012 - 21:10 05.03.2012 - 21:10 Dlhodobe provokacie - nepoucitelny (by WW)
tvoj ban bol na dva tyzdne a nie na dva mesiace keby si si to poriadne pozrel a vskutku ti chybalo iba par dni a mohol si zase hrat ale ty si prisiel na livechat a pisal si co si pisal. Ako hovorim toto je moj navrh a bud ho prijmes alebo nechaj tak. Ale aj tak ako som spomenul vyssie posledne slovo maju modre hviezdy a tie mozu mat uplne iny nazor ako ja.
tvoj ban bol na dva tyzdne a nie na dva mesiace keby si si to poriadne pozrel a vskutku ti chybalo iba par dni a mohol si zase hrat ale ty si prisiel na livechat a pisal si co si pisal. Ako hovorim toto je moj navrh a bud ho prijmes alebo nechaj tak. Ale aj tak ako som spomenul vyssie posledne slovo maju modre hviezdy a tie mozu mat uplne iny nazor ako ja.
Odesláno 18.04.2012 - 18:39
jen jsem cekal az to napises ty Wille...
cele odpoledne jsem si to probiral v hlave... A ta polovina me osoby, ktera by ti dala sanci, vyhrava. S Williamem mame podobny nazor, ja bych to odbanoval klidne hned, at se ukazes ihned po tvych krasnych slovech plnych pokory. Nicmene temer pulrocni ban je vice nez vychovny, takze dobu odbanovani necham na vyssich.
Doporucuji ti shlednout toto http://forum.4gf.cz/...dpost__p__12050
Administratori tu jsou z nejakeho duvodu, nejsme nepratele, ale dokazeme odpovidat na projevy nepratelstvi a nekorektniho jednani.
cele odpoledne jsem si to probiral v hlave... A ta polovina me osoby, ktera by ti dala sanci, vyhrava. S Williamem mame podobny nazor, ja bych to odbanoval klidne hned, at se ukazes ihned po tvych krasnych slovech plnych pokory. Nicmene temer pulrocni ban je vice nez vychovny, takze dobu odbanovani necham na vyssich.
Doporucuji ti shlednout toto http://forum.4gf.cz/...dpost__p__12050
Administratori tu jsou z nejakeho duvodu, nejsme nepratele, ale dokazeme odpovidat na projevy nepratelstvi a nekorektniho jednani.
Odesláno 18.04.2012 - 18:46
Moc hezké video povedené a na můj případ sedne jak prdel na hrnec :P
Odesláno 18.04.2012 - 19:27
Zde je jediné a poslední rozhodnutí k odbanování hráče GoSsu.
Vše již bylo popsáno výše a není potřeba se opakovat a zbytečně ti znova zdůrazňovat co kdy a kde a jak moc. Sám moc dobře víš co jsi kde provedl řekl a koho jsi nasral! A to jestli je tvá žádost upřímná, se ukáže časem a sám budeš mít možnost nás přesvědčit o pravosti tvých slov.
Ps: Na hodinku tě odbanuji na TS a ještě si popovídáme.
Vše již bylo popsáno výše a není potřeba se opakovat a zbytečně ti znova zdůrazňovat co kdy a kde a jak moc. Sám moc dobře víš co jsi kde provedl řekl a koho jsi nasral! A to jestli je tvá žádost upřímná, se ukáže časem a sám budeš mít možnost nás přesvědčit o pravosti tvých slov.
- na servery 4GF.cz budeš odbanován 1.5.2012
- na TS budeš odbanován o měsíc déle tedy 1.6.2012 až podle tvého chování na serverech
- spam lvl ti zůstane do odvolání na hodnotě 10 z 20, tedy nedoporučuji moc spamovat jinak dojde k automatickému zabanování...
- a v neposlední řadě nebudeš si měnit nick a budeš vždy vystupovat pod nickem "GoSsu"
Ps: Na hodinku tě odbanuji na TS a ještě si popovídáme.
Odesláno 18.04.2012 - 19:30
Celej den premyslim nad timto topicem a celkove nad tim co se tady delo v dobe kdyz jsi pusobil na 4GF.
Kdyz ti Wiliam a Briki jsou ochotny ti dat posledni sanci ze jsi se mohl zmenit, aby jsi nerekl ze jsem proti tobe uplne zaujatej tak bych zmenil svuj nazor a dal ti posledni sanci.
Jen proto , ze si Wiliamova a Brikiho nazoru vazim a oni byli ty , kteri byly nejvic (urazeni) tvim chovanim, provokacemi
Kdyz ti Wiliam a Briki jsou ochotny ti dat posledni sanci ze jsi se mohl zmenit, aby jsi nerekl ze jsem proti tobe uplne zaujatej tak bych zmenil svuj nazor a dal ti posledni sanci.
Jen proto , ze si Wiliamova a Brikiho nazoru vazim a oni byli ty , kteri byly nejvic (urazeni) tvim chovanim, provokacemi
Odesláno 18.04.2012 - 19:38
Maršale? souhlasím se vším co jsi napsal jen mě mrzí ten teamspeak.. je to nutné mít na TS ban déle o měsíc? jjá rád u hraní diskutuju s ostatníma a nemyslím si že je adekvátní mít ban na ts když mužu chodit na serery :-/ ostatně je to kolektivní hra jak jste řekli a já bych byl rád součástí kolektiu i na TS pokud by mě tam lidi nechtěli jistě mi to na ts řeknou a já tam chodit třeba nebudu ale htěl bych mít unban i na ts k 1.5 pokud by to bylo možné .. díky
Odesláno 18.04.2012 - 21:33
11 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 11 návětěvníků, 0 anonymních