Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

PunkBuster ma vyhadzuje :((( pls help

punkbuster

32 odpovědí na toto téma

nerW

Gunner Gold

• Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Ahojte mam mensi problem, punkbuster ma dnes zacal vyhadzovat z nicoho nič. Doteraz som hral a všetko bolo v poriadku ale teraz ma to neustale kickuje. Uz som si manualne updatol punkbuster zo stranky ktoru mi odporucalo na sreenoch a stale mi to nejde. Nievie mi prosim niekto poradit.

Este mala technicka specifikacia: nehravam COD na PCčku mam iMac27, core i5 s 8GBram, zavirene to nemam nakolko virusy pre Mac velmi niesu, je tam ine jadro systemu cize v tom by problem nemal byť. Ak by sa nasiel niekto ochotny co sa vyzna budem mu velmi vdacny.
Tu su screeny
Posted Image
Posted Image

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
co zkusit update punkbusteru? zkus to podle odkazu na nasem foru

a nezapomen pak restartnout komp

kuk tu http://forum.4gf.cz/...findpost__p__25

Příspěvek upravil Briki: 15.05.2012 - 19:38

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
som to uz zaktualizoval, problem ale je ze ja neviem spustit *.exe subor, mam totiz iny operacny system konkretne Mac Os X Lion 10.7.4... skusam este nieco na apple fore, uvidim ci sa podari

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
no joo vlastne... vozrany jabko... to mi nedoslo, sry

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Ono mám vlastnú skúsenosť, že niekedy samotná aktualízacia aj keď prebehne bez problémov nemusí problém vyriešiť. Ale skús. Ak by to nepomohlo, tak zmaž celú zložku pb z adresára hry, nainštaluj na novo pb a až potom aktualizuj.

Ups - jablko. :(

Příspěvek upravil doDo': 15.05.2012 - 19:41

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
A odkud se pripojujes jestli ne ze slovenska a cech tak mas asi smulu
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
http://www.google.cz...6&bih=631&cad=h

tady je nekolik zajimavych odkazu vcetne navodu na youtube

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Po update PB restart PC nezapomen
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
ja nemam PC Georgi, nemusim restartovat existuje prikaz pb_sv_restart ale ajtak diky...

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
aj tak restartuj :-)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Jo Briki, ono cez Wine nejde spustit vsetko, problem je ze subory Punkbustra pre Mac a pre PC sa lisia, cize aj keby som spustil punkbustra pre PC co vlastne viem urobit cez Parralers Desktop alevo VirtualBox tak subory su uz v zaklade ine (proste na mac to je to inac naprogramovane a subory sa lisia).

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
ale deltik mi uz nahrava svoju PB zlozku tak to skusim hned prehodit snad to pojde, nakoniec to vyzera ze subory COD\Pb su asi rovnake

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
jo tak stale to nejde aj ked som to rucne updatol podla navodu na http://www.punkbuste...age=dl-cod4.php

tu je este moj screenshot zlozky s punkbustrom
Posted Image

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
prost epo nahrati suboru pbsecs.htm do zlozky COD\pb by sa mi mal punkbuster aktualizovat sam po pripojeni na ich server... ale sa mi neaktualizuje tu je screen co napise
Posted Image

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Skoušel jsi i jine servery nebo jen 4gf?

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Tak som nakoniec napisal do supportu priamo na evenbalance.com uvidim co vyriesim. A snad si este zahrajem na 4gf.cz ale velke nadeje tomu nedavam :unsure:

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia

View PostS-N-D-K:GEORGE, on 15.05.2012 - 21:01, said:

Skoušel jsi i jine servery nebo jen 4gf?

skusal som hrat inde, viem sa vpohode pripojit a viem aj hrat, ale niek kazdy server ma zapnuty punkbuster, tak asi preto mi to ide.

S-N-D-K:Mareke

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
15
  • HLSW:S-N-D-K:Mareke
  • LocationPrague
Tak to jsi asi v riti:)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
NerWe tim to asi nebude PB je ted zaplej asi vsude je vtom neco jineho.Tedka jak sem cetl za co te to kope tak to tam pise neco ze nemas peache 1.7 skus ho preinstalovat.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 15.05.2012 - 21:11

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Uz som to vsetko preinstaloval na screenoch vidno ze mam patch 1.7.549... proste mam problem len s punkbustrom

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Vodstranil jsi ze hry celou slozku pb i ve virtual store?Askusit reinstal znovu?

Skus tohle http://www.evenbalan...pbsvc/pbsvc.exe

To ti preinstaluje samo celej pb

Příspěvek upravil Libunda: 15.05.2012 - 21:33
sloučeno do jednoho

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Georgi ty asi noc nečteš co??? Ja nemam Windows neviem spustit *.exe OS X je uplne iny operacny system ako Windows..... Dalsia vec Hra pre PC a pre Mac je rozdiel pretoze hra musi byt nativne prepisana na kod ktory pouziva Mac, alebo nejako portovana ale ak je len portovana potom to uz nieje nativne. Cize este raz v skrakte, punkbuster pre Windows mi nepomoze, punkbuster pre mac nejde rucne updatovat a automaticky sa nechce. Cize ak mi nepomoze Support na Evenbalance.com tak som stručne povedane v prdeli :D

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Tak si dej pořádnej operační systém a máš klid.Hod tam win7 jsou nej.

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Georgi nedal som 2tis Eur za Apple preto aby som tam mal Win7. COD 4 pre mna nieje primarne, je to len hra a ked to nepojde tak to proste hrat nebudem. Ale asi sa mi to podarilo tu v praci rozbehat, updatol sa mi ten punkbuster akurat ze teraz sa neviem pripojit lebo mi pise ze mam Global BAN na cdkey :( Tak si asi budem musiet zakupit Origo CDKey

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Pokud potřebuješ otevřít soubory "exe" z Windows tak si stahni WinOnx, který Ti to umožní. Ale jestli ti pb pro Windows nepomůže tak Ti zbývá jen aktualizovat ručně pb ten co tam máš

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Jo proto te to včera kopalo to je vono.Ja se take jednou pripojoval na cizí server a furt mě kopal PB tak sem to nehral a druhej den sem to zkusil znova a napsalo mě to že mam IP ban a vživotě sem tam nehral???

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Vyzera to ze tu v praci kde sice nemam svoj lvl sa mi konecne podarilo rozbehat ten punkbuster a nepise mi uz ziadne horeuvedene chyby :D Momentalne mam Punkbuster Global ID BAN :D cize mi treba novy CDKey zakupit

No ale este nieje iste ze po zmene CDKey mi to konecne pojde... cize sa moze stat ze si zakupim origo CDKey a bude mi nanic

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Pokud Ti píše Global ID BAN tak je to jasný ne ...Já mam origo, chovám se slušně :) a mam klid

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Njn to je možné :unsure2:

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Vyřešeno nerW si u mě objednal nový originální key :)

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia

View PostMaršál Koněv, on 16.05.2012 - 10:26, said:

Vyřešeno nerW si u mě objednal nový originální key :)

No snad to uz pojde, a nebudem mat ziadny problem s punkbustrom pretoze na Mac ten instalacny program od punkbustra je este pre stary system a ja uz mam Liona 10.7.4 a tam to nejde spustit pretoze to uz nieje podporovane, tak som to nejako updatol v praci cez starsiho maca, dojdem domov nahrajem to tam a uvidim ci si dnes zahram alebo to jablko rozmlatim kladivem :D

Příspěvek upravil nerW: 16.05.2012 - 10:31

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Ahojte, takze po roznych skusaniach a instalovaniach starsieho systemu (kvoli updatu punkbustra) som dosiel k nazoru ze si vlastne COD4 na vasich serveroch zatial nezahrajem. Zakupil som si od Marsala Origo Kluc, vratil mi lvl a sponzora za co sa mu chcem este raz podakovat, ale origo kluc moj problem odtranil len z polovice. Nakolko punkbuster ma nejaky vseobecny problem s updatom na Macintosh. Nasiel som thread na www.aspyr.com http://support.aspyr...unkbuster-files
kde som vlastne zistil ze to zatial nieje mozne rozbehnut a punkbuster sa neda updatnut na 2.301 verziu ktoru vyzaduju 4gf.cz servery. Neostava mi teda nic ine len cakat kym to opravia a vyjde funkcny update punkbustra na moju platformu...

Som z toho dost smutny, ale tak beriem to ako keby som mal BAN a odpykaval si trest :D
Takze sa chcem este dodatocne podakovat vsetkym ktory sa snazili mi pomoct ci uz tu na fore alebo na TSsku.

Příspěvek upravil nerW: 17.05.2012 - 07:07

nerW

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Takze podarilo sa mi to rozchodit, technicka podpora punkbustra zabrala. Navod je tu http://support.aspyr...blems-with-cod4

Tak vsetci ktorí hráte na jablku už to máte vyriešené.

Prosím LOCK.

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních