Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Porušení dohody na Deathrunu

• Nemůžete odpovědět na toto téma
16 odpovědí na toto téma

armin

Gunner Gold

• Člen
  • 86 Příspěvků:
88
  • LocationPraha; Česká republika
Zdravím všechny příznivce 4gf.cz

Mám tu jedno dle mého názoru zajímavé téma a tím je zavedení nového pravidla pro servery #55 a #56 Deathrun, jedná se o hráči oblíbené slíbení free runu a nebo knife a pak to samozřejmě s oblibou poruší. Dle mého názoru je to naprosto neetické a znepříjemňuje to hru všem na serveru (kromě aktivátora) :)
Na můj dotaz adminů jak toto řeší mi jeden odpoví že ho to nezajímá a o jiném vím že za to dává ban, takže bych chtěl nějak upřesnit jak to teda má být, řešení bych viděl pouze v zavedení pravidla a nebo ujasnění si toto s ostatními adminy aby tresty byly jednotné. není možné aby si každý admin určoval jak to bude řešit.

Poprosil bych vyjádření nejen adminů ale i ostatních hráčů DR. kterých se to týká.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď,

s pozdravem Armin.

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2

PetX

Notepad rat

• V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
Som toho názoru, že pokiaľ sa má zaviesť FREE, tak jedine priamo do módu, tj. možnosť aktivovať ho na začiatku kola...

Teda som PROTI banovaniu za porušenie dohody free alebo knife, kedže to nie je žiadne pravidlo ani nič podobné a dalo by sa to riešiť jedine ako provokácia...

armin

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
Ano v modu by to šlo řešit taky ale pokud vím tak tam to nefunguje spolehlivě, někdy vybere aktivátor free a i přes to může aktivovat.

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
no pokud chlap přijde o čest nebo nedodží slovo , tak pro mě je to člověk méněcenný. nedávám za to ban, ale dávam za to warny popř kick v OW tresty typu zhuleni/oznaceni

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Pokud se na jakémkoli serveru parta lidí dohodne ( tím myslím, pokud to VŠICHNI odsouhlasí), že dáme např.knife a pak tam někdo začne pálit, tak to beru jako poruŠení dohody a dávám Kick.
Pozor ale na případy, kdy si ten daný aktér nečte chat, přehlédne tu dohodu, nebo je třeba chvilku AFK. Trestám pouze ve chvíli, kdy tu dohodu i on sám odkýve a poruŠí.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
libu tohle neresime spis takovy to knife po plant apod. nebo kdyz nekdo da na death runu free a pak pousti pasti

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • Locationzemě česká
Možná jsem to špatně napsal, ale myslel jsem taky to samé + další věci.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Jednoduše to je o charakteru daného člověka když něco slíbím tak to také dodržím když né tak za co pak stojím jako člověk to už tady ani psát nebudu.
Je vidět že dnes už je to jinak než za mích mladých let. :unsure2:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
358
Sem téhož názoru jaký zde uvedl PetX jestli se má schvalovat FREE tak jedině tak že se zabuduje do modu... jelikož už se i několikrát stalo že aktivátor dal free jen proto že lidi nechtěli projít daným úsekem a čekali na aktivátora a on si je takto nalákal to ať se vám líbí nebo ne já třeba beru a beru to pouze jako fintu protože ten mod je rozdělenej na 2 party které hrajou proti sobě (aktivátor vs. jumpeři) takže já za to začnu trestat pouze tehdy až se vedení rozhodne zdali to bude schvalovat a nebo ne (ale pamatujte si že jestli se to schválí a nebude to zabudované v modu tak tu budete mít žádostí o ban až až... protože pokud u toho nebude daný admin tak to bude hodně zle dohledatelné :/ asi jako s BLOCKama na které hráči nadávají že jsou úmyslné ale většinou tam na to koukáte a oni jim třeba skáčou na záda a můžou si za to sami nebo se třeba cpou o to kdo bude první :/)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Bavíme se tu pouze o dethrunu ne o OW to je rozdíl a docela zásadní!
Free se do modu povolovat nebude a pokud nekdo napíše free a pak pustí pastičky je pouze na něm. Berme to, že tento mod je založen na chytrosti aktivátora a hráčů a fintičky jak jeden druheho porazit je jen na nich. Samozřejmě pokud je to vrámci slušného chování a mravů. To že slepě důvěřují aktivátorovi je jen na nich a vyhraje aktivátor :D Pochopte pointu dethrunu ;)

armin

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
Dobře,
když vedení rozhodlo, tak to tak bude :) mě šlo jen o to abych věděl jak to s tím je. Sice se dá říct že mě aktivátor přelstil když to udělá ale je to velmi nečestné. A to že sou na serveru hráči se kterými se na něčem dohodnete a oni to nedodrží, to vypovídá o jejich charakteru a je mi líto že v dnešní době jsou takových lidí spousty, jelikož to snižuje úroveň hry.

Jestli k tomu nikdo nic nemáte tak se to teda může zamknout ;)

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • Locationzemě česká
MK: nesouhlasím, rozebereme to u ohně :-)

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
libu jsem na tve strane, ale zas musim rict ze DR nehraju, takze nemuzu nic soudit, ale prece jen co reknu to splnim a na tom si zakladam

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
podle me je to trapne kdyz rekne ze je free a pousti pasti tak je to trapne,zbabele a nwm co este podle me by se za to mohl davat ason warn a pri opakovani tak kick protoze je to proste srabske nwm co dal
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

armin

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
Já si myslím totéž, prostě to není férové. Kdyby alespoň v módu povolili free, tak to něco vyřeší. Ale jak sem psal výše, pokud vím tak free run v módu nefunguje spolehlivě, to znamená že pasti jdou aktivovat i po zvolení free runu (jen někdy).

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
DR mě baví a docela často ho hraju - je to o hráčích - když jsem aktiv tak free nedávám a je to věc aktivátora - když mi stojí pět lidí před pastí a nikomu se nechce jít tak často pustim toho odvážného co nakonec skočí a pak sejmu ty co tam do něj knifujou ať jde. Je to o hráčích - spousta lidí tam nadává, když aktiv nedal free, že je noob atd. Spousta hráčů spolupracuje na TS navzájem se pouští. Taky tam potkávám spoustu lidí co ÚMYSLNĚ blokuje. A tak když si chci zahrát DR - kouknu co tam je za hráče a vybírám si na který server půjdu a když se připojím a vidím, že se tam hraje pofidérně tak ze servru brzo odcházím. A co týká FREE - kolikrát lidi stojej před pastí klidně přez minutu - aktivátora to nebaví a napíše free a pak je sejme - jinak by tam stáli do konce kola - FREEEEEEEEEE JE VĚC AKTIVáTORA A STEJNĚ TAK JEHO DODRŽENí
Odeslaný obrázek

armin

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
Nesouhlasím že dodržení je věc aktivátora, jestli ho dá nebo ne, to je na něm. A co se týče nazývání noobem když free nedá... to alespoň já nedělám (když je to v censored pluginu, takže ani nemůžu) :D . A poslední věc, já také většinou pouštím toho prvního který se odvážil a nečeká jako zbytek, ale také se mi stává že tam jeden stojí a blokuje mě... takže nemůžu jít a řežu do něj aby uhnul, nechápu proč se někdo postaví před trapu a čeká až se něco stane, přitom zbytek jumperů by to dal...

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2