DeaDBeaf - hudobny prehravac
mnaauuu
26.05.2012
Pouzivate linux? Najcastejsie Ubuntu? A chyba vam jednoduchy prehravac zvukovych suborov (mp3)? Davam do pozornosti prave takyto zazrak. Ma jednoduche rozhranie, bez zbytocnych okras, bez divnosti v podobe "online" zalezistosti. Bez akychkolvek veciciek, co musite na 100 krat preklikat. Bez nutnosti mat celu zbierku v dajakom podivnom zozname (zvycajne to volaju volaju library).
Potesi najme zoznam zaloziek, jednoduchy equalizer, moznost prehravat aj sietove (zvukove) streamy. Zaujme kompaktny a pritom jednoduchy vzhlad, co si osobne na nom cenim najviac.
Moj nazor? Na Windows patri Aimp a na linux DeadBeaf
Originalna stranka: odkaz
Mimochodom, potesi aj android verzia (+reklamy): odkaz
A samozrejme bez reklam pre android: odkaz

Click here to view the record
Potesi najme zoznam zaloziek, jednoduchy equalizer, moznost prehravat aj sietove (zvukove) streamy. Zaujme kompaktny a pritom jednoduchy vzhlad, co si osobne na nom cenim najviac.
Moj nazor? Na Windows patri Aimp a na linux DeadBeaf

Originalna stranka: odkaz
Mimochodom, potesi aj android verzia (+reklamy): odkaz
A samozrejme bez reklam pre android: odkaz

Click here to view the record
Smoky®
26.05.2012
ja na WIN pouzivaj JetAudio podle me nejlepsi univerzalni prehravac, jeste se mi nestalo ze bych neco neprehral
Brnda
27.05.2012
ja na pisnicky pouzivam vyhradne prehravac youtube spolehlivej a vsechno tam rozjedu

Oxxid
27.05.2012
Ja doporucuji VLC media player a classic media player. Taky používam na všecko

mnaauuu
27.05.2012
Ale my sa bavime o zvukovom prehravaci.
Inak suhlas na videa plati VLC. GOM sa pokazil, resp. zakonzervoval aj s chybami, nove verzie neriesili zasadne padania a HW urychlovania.
Inak suhlas na videa plati VLC. GOM sa pokazil, resp. zakonzervoval aj s chybami, nove verzie neriesili zasadne padania a HW urychlovania.