Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

problem s errory ...

5 odpovědí na toto téma

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
Ahoj vcera jsem zkousel nejake movie cfg apod., kdyz me to treba pri otevreni konzole koplo uplne ze hrya naskocil nejaky error. dneska pri PCW me to koplo pri vyberu teamu, pak zbrane a recordu. Tudiz jsem se pustil to cisteni PC.... Vymazal jsem 150GB blbosti odinstaloval CoD4 a znova nainstaloval zamozrejme jsem zapomnel na patche tudiz me to nepustilo na server. Po nainstalovani patchu me to uz ani nepusti do hry tady je screen toho erroru Přiložený soubor  Bez názvu.png   429.61K   67 Počet stažení poradite nekdo?? nekde na YT jsem videl ze se musi nainstalovat patche 1.1 - 1.7 ... diky moc ;)

JokE...

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Písal si, že máš originál až 2x tak to vlož do mechaniky, daj preskúmať a vyber - setup / Data / zone / english a tam to máš, len to prekopíruj.

Příspěvek upravil doDo': 30.05.2012 - 20:05

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
http://forum.4gf.cz/...modern-warfare/ tady mas patche stací jen 1.6 a 1.7 a napřed nainstaluj 1.6 a potom 1.7 jinak to nepujde

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 31.05.2012 - 08:36

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
georgu ta patche jsem instaloval uz 3x

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
jestli za tzo nahodou nemuzou ty configy

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
chlapec nam zapomel oznamit ze chybova hlaska se neustale meni... ale vsechny mely jedno spolecne a to "dvar"

jeho config mel uctyhodnych 120kB coz je 10x vice nez origo, proto byl odstranen a problem tim vyresen...

situace vyresena pres TS a teamviewer, hrac hraje bez erroru...

lock

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních