Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 2.06.2012 - 20:48

Zdravím, chci apelovat na hráče, aby začali znovu hrát na serveru 28(ass). V nedávné době proběhla změna maplistu, která se projevila tím, že hrači si nové mapy zahráli, zjistili že jsou out (odvozuji z toho že i po upravě se podstatně hrály víc custom mapy než ty nové až na pár výjimek), tak začali hrát jinde a server se tak uplně pohřbil. Už to budou pomalu 2 měsíce, že se bude maplist redukovat ale nic se nestalo a hráči se sem už nevracejí, spíše vůbec.
Proto doufám, že hráči a admin tým si toto přečtou a server se znova zaplní.
Proto doufám, že hráči a admin tým si toto přečtou a server se znova zaplní.
Odesláno 2.06.2012 - 21:10

já a mnoho hračů jsme často hrávali na 28 ale já jaksi poslední dobou nemám čas a vůbec tam nechodím
Odesláno 2.06.2012 - 22:32

Souhlasím s tím, že už delší dobu je návštěvnost nízká, dřív když jsem večer (např. kolem 20. hod) přišel na server, tak byl minimálně z poloviny zaplněný, teď v tu samou dobu když přijdu, tak musím většinou dlouho dělat křoví než někdo přijde. Ale nemohu s tebou souhlasit, že je to jenom vinou těch nových map. Zaprvé, když se přidaly nové mapy, tak se hrálo podle toho kdo tam hrál. Když bylo víc příznivců těch už zaběhlých, tak se hrály, když bylo dostatek příznivců těch nových, tak se mapy prostřídaly(hrály se nové i ty už zaběhnuté). Za druhé, co jsem tak mluvil s některými hráči, tak tam přestali chodit buďto z časových důvodů, nebo protože přešli na jinou hru, ale o tom, že by tam přestali chodit kvůli mapám, tak o tom jsem zatím moc neslyšel. Chápu tě Afroninjo, že ti ty nové mapy vadí, mnoho z nás ví proč, ale za sebe říkám, že já bych všechnu vinu na nové mapy neházel. Naopak můj názor je, že to byl dobrý nápad je tam zařadit.
Odesláno 3.06.2012 - 01:55

ale pánové vždy se přidávaly mapy avždy budou tím to není...
já osobně mám assassination strašně rád - dle mého názoru nejlepší mód, ale hold tam nikdo nechodí, tak co se dá dělat. Spíš mi přijde škoda, že tam všichni chodili jen kvuli expům, přitom ten mod je vyborný. Klidně bych zavedl, že na mody smi jen ten kdo přijde na TS, ale zas chapu že 70% hráčů na TS nemůže z různých důvodů. viz já, ale přece jen remien má v plánu spoustu xp boost akcí, takže sledujte forum a nechte se překvapit.
reedit po večerce(vypito moc napsáno před usnutím)
já osobně mám assassination strašně rád - dle mého názoru nejlepší mód, ale hold tam nikdo nechodí, tak co se dá dělat. Spíš mi přijde škoda, že tam všichni chodili jen kvuli expům, přitom ten mod je vyborný. Klidně bych zavedl, že na mody smi jen ten kdo přijde na TS, ale zas chapu že 70% hráčů na TS nemůže z různých důvodů. viz já, ale přece jen remien má v plánu spoustu xp boost akcí, takže sledujte forum a nechte se překvapit.
reedit po večerce(vypito moc napsáno před usnutím)
Příspěvek upravil جامايكا - Smoky: 3.06.2012 - 08:48
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 3.06.2012 - 01:56

Nechem byť sebecký, preto že taký vôbec nie som, ale jednoducho mi nedá nenapísať.... S chalanmi z klanu sme robili vždy "krovie" na 28mičke.... teraz sme začali hrať WoT....dosť to chytilo všetkých... ale žiadny strach, nepotrvá to dlho a budeme hrať aj CODa
Takže JoSO vám krovie spraví a vráti "spátky život dvadset ocmičce
"
Afro, nezúfaj........ chýbaš mi !!!!

Afro, nezúfaj........ chýbaš mi !!!!

Odesláno 3.06.2012 - 09:27

Odesláno 3.06.2012 - 10:23

Afro tohle jsi uz resil v jinem topicu a myslel sem ze te vetsina komentaru vyvedla z tveho omylu mapama to urcite neni.
lidi prestaly chodit na 28 kuli vice vecem : Venku je hezky tka proc sedet doma.
hrat porad 1 hru dokola dost lidi nebavi tak stahnou jinou WOT, LoL a jine.
stal se urcity problem , ktery vratil vsechny mapy na 28 tim myslim Wet work , district , bog atd.
Ja osobne tet nemivam moc casu abych hral COD. venku je hezky tak sem vetsinu casu pryc. a kdyz prijdu tak se me nechce delat krovi a chci si aspon chvili zahrat.
lidi prestaly chodit na 28 kuli vice vecem : Venku je hezky tka proc sedet doma.
hrat porad 1 hru dokola dost lidi nebavi tak stahnou jinou WOT, LoL a jine.
stal se urcity problem , ktery vratil vsechny mapy na 28 tim myslim Wet work , district , bog atd.
Ja osobne tet nemivam moc casu abych hral COD. venku je hezky tak sem vetsinu casu pryc. a kdyz prijdu tak se me nechce delat krovi a chci si aspon chvili zahrat.
Odesláno 3.06.2012 - 11:29

Nezlobte se na mě,ale přijde mi, že spíše reagujete na to kdo to napsal a podle toho vypadají vaše odpovědi. Ruku na srdce, kdyby to napsal kdokoliv jiný začne se servr pomalu zaplňpovat. Přiznávám, že to nenapsal zrovna vhodně. Snahou bylo požádat hráče, aby si našli opět cestu k assasinovi a mohlo se hrát jako dříve. Stačí se na hlsw podívat, kde jsou hráči co dříve server 28 navštěvovali. Většina jich je na 26, která je neústále přeplněná, což podle mě, není ten pravý požitek ze hry. Hráči se spíše snaží zabít co nejvíc nepřátel než plantnout bombu. Vzpomeňte na assasina, je to hlavně o taktice. Musí se podařit dostat bezpečně VIP na bod a podle toho se hraje(pokud se nenajde nějaký chytrák, který si potřebuje něco dokázat a hned na bod, sorry ale je to tak!). Afrouš se zmiňuje hodně o map listu. Spíše jsme chtěli požádat admin tým, aby prošel hratelnost jednotlivých map a trochu je zredukoval, přece jen jde vidět, že když už si hráči najdou cestu na servr 28, tak hrají, dokud nedojde rotace ,,horších map´´.
Proto ještě jednou prosím hráče, aby se pokusili o zlepšení účasti na assasinovi. Díky všem ;-)
Proto ještě jednou prosím hráče, aby se pokusili o zlepšení účasti na assasinovi. Díky všem ;-)
Příspěvek upravil pan.Nuzny: 3.06.2012 - 11:31
Odesláno 3.06.2012 - 13:27

No a jsme doma, víceméně. Z toho co tu čtu vidím problém víc v tom, že nejsou lidi kterým jde o ten mod a kteří by přišli už třeba navečer a trochu to rozjeli tím že budou dělat křoví, takže ti kterým jde jen o expy když pak vidí prázdný server, tak jasně že jdou jinam(26, 50, 54). Přiznejme si to, za vše opět může starý známý WoT, které nám stále krade spoluhráče
Co se maplistu týká, tak souhlasím že některé mapy by se mohli odstranit, ale některé bych určitě nechal, protože mi přijdou na assasina jako vhodné, jen to chce se je naučit.
btw. reagoval bych stejně kdyby to samé napsal někdo jiný

btw. reagoval bych stejně kdyby to samé napsal někdo jiný

Odesláno 3.06.2012 - 16:44

W.o.T je proste pecka ...
Nebojte, JoSO sa opäť rozhýbe a bude to všetko ok, rivalita, neznášanlivosť sa vráti do našich kruhov a budeme žiť opäť dovtedy, pokým si nás W.o.T. neukradne

Nebojte, JoSO sa opäť rozhýbe a bude to všetko ok, rivalita, neznášanlivosť sa vráti do našich kruhov a budeme žiť opäť dovtedy, pokým si nás W.o.T. neukradne

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních