Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

změny na serveru 54

mapy XP

• Nemůžete odpovědět na toto téma
83 odpovědí na toto téma

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

Dnešním dnem byl upraven maplist na serveru 54...

* odebrano nekolik neoblibenych map
* nektere upraveny k vyvazeni mezi attack a defense - zejmena uprava plantu, spawnu a polohy bomby
* pridani cca 20 novych map

vyuzijte novy downloader http://forum.4gf.cz/...ods-downloader/

dale doslo ke zmene bodovani a to mirne navyseni XP zejmena za taktickou slozku hry (plant/defuse/destroy bomb) - cilem je podpora SaD a prevence TDM s bombou...

Dale jsme resili Berretu - zustane v soucasne forme, tedy 3burst. Full.automatika byla zamitnuta, vzhledem k prehnane ucinnosti zbrane.
Desert Eagle bude resen v dalsi revizi OW. Jak? Nechte se prekvapit.

Obrovsky dik patri Remienovi, ktery se mnou stravil vskutku dost hodin na testech. Remi, diky...

Pokud Vy hraci 54 najdete nejake chyby pridanych map, tak se obracejte primo na me... nebo zde http://forum.4gf.cz/...y-cod4-fix-map/

preji prijemnou hru..

Příspěvek upravil Briki: 27.05.2012 - 18:50

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Konecne jsem dal dohromady zmeny maplistu v nazvech...

Pridane mapy:

mp_al_hoceima mp_archway mp_athena
mp_bacalao mp_backyard mp_blindside
mp_blue_farm mp_blue_rdc mp_blue_river
mp_drv0 mp_storm mp_silo5
mp_agx_bahnhof mp_airstrike_v1 mp_blue_italy
mp_blue_river mp_blue_skyscrapers mp_blue_village
mp_blue_yard mp_bhf_omaha mp_bhf_vimy
mp_dustcod4 mp_krezny mp_novoutpost2

odstraneny mapy:
mp_barn, mp_warehouse_13, mp_arnhem, mp_cod4malta, mp_citi_facility, mp_citi_swamp, mp_rockridge, mp_vukovar, mp_freeb
+ mp_doneck - tato shazovala server

upravy map:
mp_cda_mision_isla - posunut spawn attack - aby meli defense sanci vyskakat z lodi
mp_citi_hotel - zruseny teleporty
mp_fr_pv1 - presunuti attack spawnu z budovy, uprava polohy bomby

dalsi mapky budou nasledovat, ale uz asi nebudeme nic odebirat jen pridavat...

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc
cus briki, ted jsme hrali blue_italy, mapa fajn, ale respy strasne blizko u sebe...
Odeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
jj chtělo by to oddálit respy ale jinak dobrá mapa :D
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Ja jsem hral dneska poprve tuhle mapu mp_blue_skyscrapers a myslim si osobne ze k 54 a ani ke stylu SaD se nehodi.jsem pro jeji zruseni

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Kajo, neco jsem pridaval ja, neco remien, osobne jsem snad ani skyscapers nevidel... sejdem se vecer na testu?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
hmmm to nevim nevim mame v praci docela nabito

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
diky za podnety, respy na mp_blue_italy zaslouzi predelani, dokonce jsme uvazovali nad killzonami na strechach, aby z toho nebyla spidermanska mapa.

ty spawny uplne dobre neosefujeme v prubehu testovani, nebot na testech neni na serveru 20hracu. Proto prosim o trpelivost, sledovani a nahlasovani problemu.

skyscrapers je remikova mapa, nektere mapy jsme pridali spise z recese (15x15m velka mapa mp_archway, drevenna stavba mp_drv0...). I na teto mape zvazime zmeny - posun spawnu jednoho tymu na budovy, presun bombovisti...

kazdy nazor je vitany,ale mapy tam urcite na nejakou dobu nechame. Prvni dojem nemusi byt ten spravny.

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
blue_italy opraveny respy

Medvěd

Gunner Silver

• Člen
  • Others: Srazy
  • 71 Příspěvků:
125
spis bych uvital jinou zmenu (pri skoku skovat zbren) ale to je asi nemozne tu a ted to do me muzete sazet

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
jo a taky dsko a 3nady a vestu a .....

zalozil jsem tento topic ohledne informaci o novych mapach... uprave XP... cekam zde konstruktivni debatu o probehlych zmenach. Ostatni smerujte nekam jinam... thx

Medvěd

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
125
zmeny na servru 54 je nazev topicu pod koukam jeste a neco podobneho sem cekal ze napises ale to je jedno jen vyjadruju svuj nazor od toho tu je asi to forum

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
sam moc dobre vis, ze nelze ucinit zmeny v modu jen pro 54... tudiz bavime se o zmenach jen pro 54 - maplist, xp - vice nelze upravit bez zmeny v openwarfare samotnem.

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Doufám že když se upravuje desert tak se upraví nová snipa a famas, jelikož nevaží ani starou belu...
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
kloku, vyrizeno... diky za pripomenuti, i kdyz to sem taky nepatri :D

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
jo nemáš vůbec zač... jen mi to přišlo docela takový nefér... deserta mám rád a jen málo kdo sním umí tak že střelí jednu ránu a trefí se a né tak že vystřelí všech 7 kulek...
Odeslaný obrázek

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Gentlemani, drzte se prosím tématu (54, mapy, xp), ať později nemám tolik práce s promazáváním balastu........... díky !
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
ahoj u mapy mp_citi_hotel je sice pěkný že se zrušily ty teleporty, ale útočící hráčí se nedostanou k bombě tak rychle jako bránící. Tak jestli by nešlo udělat dát tu bombu o něco blíže.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
A tohle sem patří? proč se zase z další mapy ruší teleporty? zajímá mě jen prooooooooooč? co si vybavuju jsou (byly) tu takové mapy asi dvě. Ježiš marja proč to tam nemůže zůstat? To je věc kterou prostě nepochopím... kdyby to bylo na každý mapě tak neřeknu.. ale je to takový menší rozptýlení.... tak proč nenechat 2mapy kde by toto šlo?
Odeslaný obrázek

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
rekni mi proc!!! proc!!!! :D

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
mp_citi_hotel byla spoustou hracu oznacena k vyrazeni z maplistu, zaznival prave argument "teleporty"... tak jsme je zrusili, aby mapa mohla zustat. Bud zmenime bombpost nebo se vrati teleporty.

Jinde teleporty rusit nebudeme (mapa bj_wifi_port) - ale Termixxx se zavazuje, ze bude vsem vysvetlovat kemp za attack na tom ostruvku. Nemas zac, Terme..

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
chtěl bych se zeptat jestli by nešlo vrátit bodování co asi bylo před půl rokem na 54,byla tam stará dobrá parta žádní hráči co se honily za xp a ani hráči DM či TDM ikdyž je plnej server tak stálí hráči odchází nebo je to přestává bavit,nevím čím to je ale podle mě se z 54 stáva klasickej DM mod co si hráči přividělávaji xp nebo kazí hru stálým hráčům. a nebaví mě se dívat na kluky co si raději zahrají (fuj) promod než aby hrálo se sad a to znamená a myslím si co je platný že je 54 plná a nehraje se mod SAD krucinál proč to nemuže být po staru raději budu dělat XM8 nějakej ten rok navíc ale zahrajusi z bezva lidmi, než chodit někam pro xp,ale nebudu hrát pouze z hráčema co nemaj ponětí očem tenhle ten mod je děkuji za odpovědi hráču 54

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
je to tedy jedna jediná mapa..... nechal bych tam vyjímku z pravidla...... a prostě jak se bude hrát tak se bude hrát
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Brisi, vis sam, ze s tebou souhlasim, styl hry na 54 je rapidne zmenil a bohuzel bude hur. Styl nad, nad, nad, plyn a kemp se tak mocne rozsiril, ze je to bohuzel nezastavitelny trend. Je otazkou, jestli si nekteri hraci sahnou do svedomi, zda je ten dany styl projevech hracskeho umu nebo naopak neschopnosti.

Jsou hraci, kteri hraji s bombou, jsou hraci, kteri hraji TDM. Proto jsme XP zvysili za taktickou slozku hry, puvodne byly zvyseny expy i za killy, ale ty jsme hned vratili zpatky. Jenze vis kolik jsem si toho vyslechl??? Zvyseni za plant bez problemu, ale snizeni za kill?

Jsme na publicu, tymova taktika tu bude fungovat jen minimalne. Taky me nastve, kdyz do teamchatu napisu A a vsichni jdou na B... a ja jsem a A s bombou sam. Bohuzel na plant je urcity cas, takze hrac muze klidne prokempit cele kolo, ale kdyz 1s predkoncem plantne, splnil ukol.

Co dal?
Casteji oznacovat kempici hrace nereagujici na bombu? - ver mi, ze to sleduju
Zrusit xlrstats pro 54 ? - hmm
Dale snizovat XP za kill? - jakou mate predstavu? Jaka je hranice, aby na me nekdo nerval?
Zkraceni casu na 1 kolo? -20s? - hmm, mozna by to prinutilo hrace rychleji se hybat

Brisi, cela situace je dost komplikovana a bojim se, ze je neresitelna... 54 jakou jsme ji znali je pryc. Stari hraci odesli z ruznych duvodu, novi hraci jsou ale mnohdy chytri kluci, kteri nam to treba pomohou pozvednout.

54 4ever... neposerme to

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035

*
POPULÁRNÍ

Taky mě to mrzí kam se 54 náš domovský server dostal :cry:
Nicméně možná bych popřemýšlel nad tím co vymyslet aby ustaly věčné granáty a též věčný kemp který se poslední dobou rozmáhá obrovským způsobem
Já osobně bych uvažoval o rapidním snížení XP za zabití granátem a to opravdu rapidně na SaD je za granát 100xp já osobně bych byl za snížení na 10 - 20xp.
Ohledně kempu nevím jestly by to bylo reálné ale čim déle by daný hráč za attack kempil tak by za kill dostaval méně xp protože v porovnání s netaktickýma
modama je na tom i ta kempa mnohem lépe na SaD dá kempa kill a má 150xp to je jako 10 killu na TDM či DM takže když bude kempit a vlýtnou mu tam rusheři
tak má většinou hody což jim vyhovuje a ti co kempí už mají dávno nacvičené jak kempit aniž by dostaly stan takže by to chtělo něco nového proti nim.ať si kempí na TDM či DM ale ne na SaD kde tim kazí požitek ze hry všem ostatním.
Opravdu to chce s tím něco udělat aby se začalo hrát opravdu SaD a ne TDM s bombou a lepšíma XP

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Osobně pokud uvidim kohokoliv za attack na ostrůvku bude okamžitě potrestán potom ta hra ztrácí všechen smysl a bude to tam kde to teď bohužel je TDM s bombou :cry:

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Někteří hráči SaD hrají, jako kdyby bomba byla infikovaná a při jejím sebrání by dostali nějakou smrtelnou nemoc, nebo se jim do pc přenesl vir. Tak mě napadlo, jestli nezkusit tu taktickou složku hry oživit ještě třeba tím, že by se body dostaly už jenom za sebrání bomby. Ani by to nemusel být žádný velký počet bodů a dávaly by se třeba až poté, co by na mapě zůstal z týmu jen určitý počet hráčů. Možná to je blbost, ale jen mě to tak napadlo. K samotnému plantování by to asi hráče nenutilo, ale aspoň by je to třeba motivovalo k tomu, aby se hýbali po mapě směrem k bombě.

CarodejDorodej

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
5
Souhlasim s Briki aby se snizil cas ( Ale zaroven bych přidal cas pri defu bomby) Souhlasim i s Karlem o snizeni expu na nad ikdyz to nevyresi problem s nadama na resp atd :), a přiklanim se i ke snizeni doletu nozu :) PS: Kde jsou ty doby kdy se team rozdelil i na ts kdyz se hral SaD ....

Příspěvek upravil CarodejDorodej: 6.06.2012 - 08:30

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Čaro bohužel ty časy jsou dávno za námi

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
sloučeno
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Já bych se z těma zarputilejma kempama vůbec nepáral když jde upravit spam lvl tak udělat kemp lvl na určitou dobu a pak warn z hláškou běž si kempit na DM.A po porušení warnu mu třeba na pár hodin zablokovat přístup na server a tak dále stupňovat až ho to přestane bavit to kempení a když né tak si na 54 nezahraje jeho problém.Prostě tu 54 udělat anti kempovou aspoň ten jeden server ať je pro dobré hráče kteří si chtějí zahrát po práci a uklidnit se a ne se rozčilovat.

Samozřejmě je to myšleno pro attack ne pro defend!

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 6.06.2012 - 10:16

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
Hmmmmmmmmmmmmmm pravda kempi me stvou i kdyz sma to delam tez ale neni napsano nahodou nekde: I kempeni je tez styl hry????? True Story
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
A proč je teda warn za kempení na respu při attack Brndo. :yesek5:

Koukám kempeři už mínuskujou loool.Njn je vidět do které sorty hráčů patří a znepříjemňují všem hru :tongue:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
Já jsem své návrhy probral s Brikoušem na TS
Georgi já ti dával mínus za to, jak si psal že po warnech za kempení by mu byl odepřen přístup na server. To je úplná hloupost někoho banovat za to že kempí

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Nojo Kopo ja to myslel jako trest ne na furt a má ještě 26 a 50 na hraní já chtěl jen ať je 54 taková jaká byla jinde ať si hrajou jak chtěj toto je topic o 54 tak sem nevěděl že to myslej i na jiné servery. :unsure2:

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
georgi, jestli chces odepreni pristupu na servery - jinak receno BAN - za kemp.. no tak to tady muzem rovnou zavrit, resp. vypnout

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Nechtěl sem ban Briki taky jsi to pochopil jinak vždyt na jinem by hrál jen na 54 po warnu a nedodržení třeba 2 hodky aby se to vodnaučili.Já nemyslím na všech serverech už to píšu podruhé :yesek5:

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 6.06.2012 - 18:22

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Ahoj nevím jak a jestli se ne´ěco bude dít,ale nešlo by udělat to aby nebylo možné házet granaty jak s papírovou kuličkou aspon na 54 už nato začína být vysazeno hodně hráču a pokud ne tak hodně snížit xp teda život to ve hře nevrátí ale přestanou to doufám házet to je o nervy :( nebo misto nadu dát třeba smouk ale to mě asi neprojde :D děkuji za odpověd

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

takze...

z lidu a z debaty vysel navrh, ktery se mi jevi jako dost dobryyyy...

- snizit XP za kill granatem a nervem
- snizit ucinnost granatu a zaroven posiilit vliv perku "sonic boom" neboli posileni vybuchu - nikdo by si nemohl stezovat na malou ucinnost granatu, protoze ji muze zvysit perkem
- zagresivnit antikemp - prvni stan v pohode, ale pri druhem stanu jiz bez prodlevy a milosti upalit - muhehe

dalsi zmeny budou v planovane revizi OW, o ktere jeste nevim vsechno a to, co vim, nebudu zverejnovat... (ty zmeny beru ja osobne jako vskutku pozitivni)

za dalsi diskuzi dekuji

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
jen bych řekl pár slov k tomu kempení. Pánové, co tu hrajete delší dobu a ty mapy jakž takž znáte - vám se to povídá, ale vžijte se taky do kůže hráče neostříleného, který navíc nezná mapu a ani netuší, zpoza kterého rohu či keře na něj vyskočí rushující briketák a dá mu hedku. Tak prostě někam zaleze a kouká co se bude dít. U délehrajících hráčů je to prasárna - uznávám

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních