Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

iw3mp.exe error

• Nemůžete odpovědět na toto téma
42 odpovědí na toto téma

SOAP

Private 1st Class

• Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Čaute ľudia

Mám problém pri hraní CODka, niekedy ide úplne v poho a inokedy to samé odseba padne, čierna obrazovka, a hodí iw3mp.exe error... keď ho rozbalím je tam napísaný chybný modul "pbcl.dll" skúšal som vymazať a nanovo nainštalovať pb aj som pridal firewall/antivirus výnimku pre pb ale nepomohlo to... máte ešte nejaké nápady?

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
To neni pb ale grafika slaba kdyz zcerna obraz.Reinstaluj grafiku - skus jestli se neprehriva - kdyztak novou pastu na chlazeni - kdyz mas pasivni chlazeni zkusit pridat vrtulku a jestli nemas pc ale notebock tak podlozku z chlazenim.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Ale kdeže vôbec grafika, grafika stíha ani ventilátor nemusí ísť na 100% to hovorím že hrám dá čiernu obrazovku a hneď vyskočí iw3mp.exe prestal pracovať a tam je že podrobnosti a ďalej chybný modul: pbcl.dll a ešte kopu čísel o ktorých už nemám šajnu ja :D

Příspěvek upravil Libunda: 11.07.2012 - 20:04
Necituj poslední příspěvek, je to zbytečné.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Tak si delej co chces ale reinstaluj aspon ovladac grafiky me taky jede bez prehrejvani a obcas to blbne reinstaluju ovladac a jede to.

A jak tak koukam tak to muzou delat i konfigy neprepisovals je nahodou nebo neco?

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 11.07.2012 - 10:53

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Ovládače mám práveže update preto neviem kde ešte môže byť chyba...

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
skus tohle to sem ted nasel na google http://forum.cavemen...1c63792bc6908ca

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Pomohlo mi úplně vypnout Windows Defender, což není úplně ideální situace, nicméně pokud jste za firewallem, používáte antivir + programy pro prevenci jako SpywareBlaster a Spybot, tak by to nemělo tolik vadit.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7

Zobrazit příspěvekS-N-D-K:GEORGE dne 11.07.2012 - 10:56 napsal:

skus tohle to sem ted nasel na google http://forum.cavemen...1c63792bc6908ca

hmmm to už znie lepšie... k firewallu sa nedostanem lebo mi ho nejako obchádza antivírus (symantec endpoint) a v tom som pridal externe výnimky aj pre firewall aj pre antivír, a mám ešte aj malwarebytes ale ten zapínam len keď skenujem PC... díky aj tak...

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
jestli jde o chybu pbcl.dll tak je chybou pb a ovladač zvukovky, nemaji se rádi, restni PB a zkus se podivat po nových ovladačích zvuku.....

http://forum.4gf.cz/...812-padani-hry/ tady se to už řešilo

Příspěvek upravil MuStanG: 11.07.2012 - 11:06

______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7

Zobrazit příspěvekMuStanG dne 11.07.2012 - 11:05 napsal:

jestli jde o chybu pbcl.dll tak je chybou pb a ovladač zvukovky, nemaji se rádi, restni PB a zkus se podivat po nových ovladačích zvuku.....

Inak to som teraz našiel na googli že to môže kolidovať ten pb a zvuk tak som vymázol starý realtekový ovládač lebo nedávno som dával externú zvukovku a tá ma svoj iný... tak realteka kompletne mažem teraz skúsim čo to urobí...

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Vic sem toho nenasel https://www.google.c...iw=1173&bih=771

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
OK díky chalani tento Váš starší 4gf topic je fajn skúsim spraviť čo najviac toho čo sa dá... len som skúšal aj to mssmp3.asi na .bak ale to kompletne zblblo nešiel zvuk a stále mi reloadovalo zbraň aelbo niektoré zbrane nemali ani recoil a nepomohlo ani reconect ani reštart PC tak som dal naspäť zálohovaný starý súbor...

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
taky jsem zkoušel ten soubor přejmenovat, zmizí ti ale písničky na začátku a konci hry, zvuky letadel, vybuchu, tikání...sice to pomůže (mě to pomohlo) ale za jakou cenu....zkus kdyžtak stáhnout pbsv.exe nebo jak to je, ten program by ti měl opravit PB a mělo by to více méně přestat padat.. :-)

______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Mam Pb setup cez to som kompletne odinštaloval a nanovo nainštaloval najnovší Pb vždy to robím lebo potom to kickovalo za zastaranú verziu... neviem čo už s tým ďalej... vymazal som ten realtek ešte hladám nejaké zbytky vyčistím PC a potom to skúsim zahrať... je to nanič keď top padá lebo príde človek o kopu XP koľkokrát... 1min pred koncom kola ked padne

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Ja mel padani hry furt kdyz sem mel XP pred novym rokem sem preinstaloval na win7 64bit a je klid ani jednou to nepadlo jen kdyz nechtic pri prehazovani map zmacknu tab jinak uz opravdu ne.

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
myslím, že ty i když to spadne, expy ti zůstanou, všechno se to ukládá na hlavní server, takže bys o ně neměl přijít.....teda, mě to tak funguje...když mám např. 1000xp za kolo, a spadne to, tak se mi uloží, a při restartu mi naběhnou staty, kde mám puvodni xp + 1000

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Neni pravda Mustangu jak to padne tak je to pryc.To vim podle sebe pustil sem atom treba pak to padlo a po znovu pripojeni sem ty body mel a mohl sem pustit znova.Proste jak to padne tak jako kdyby jsi predtim nehral.

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
ok Geo, měls pravdu, teď mi to padlo....expy zustaly při starém....asi chyba moji paměti....

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
pokud pada knohovna pbcl.dll, je to problem ovladacu zvukovky..
v topiku "padani hry" je myslim od Cuca krasny navod z youtubu jak vyresit tyto trable - rucni reinstal ovladacu, zapojeni mikrofonu - toto jsou nejcastejsi reseni

punkbustera po instalaci musis jeste aktualizovat (projet musi oba soubory pbsvc.exe a pbsetup.exe)

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Niekedy stačí ak do zdierky pre mikrofón zapojíš 3,5 jack konektor.

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
Problém s padáním také nastává je-li zakázáno zvukové zařízení pro vstup zvuku.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
No skúšal som všetko od zastrkávania slúchadiel aj mikrofonu cez kompletný reinstall ovládačov + realtek som komplet zablokoval a odinštaloval nechal som len externú zvukovku, dva dni v pohode a dnes 4 pády po sebe... odinštaloval som komletne PB pbsvc.exe a nainštaloval cez pbsetup + prebehol pbsvc.exe ktorý oznámil že všetko je v poriadku... fakt už nechápem - ešte som našiel aj ten fixnutý súbor mssmp3.asi lebo ked ho premenujem na .bak tak mi blbne hra aj ked reštartujem PC môžem spraviť hocičo vypadáva zvuk a stále reloaduje zbraň :D

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Možno skončíš ako ja minule. Padanie hry a vyskúšal som hádam všetko čo sa vyskúšať dalo, končiac formatom "C" a novým Winom. Nakoniec som upgradoval PC, okrem HDD, zvukovky, mechaník a je pokoj. Viem, blbá a finančne náročná rada, ale čo už. Strávil som nad tým hodiny a nič nepomohlo.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
No šak to... windows sa mi nechce prehadzovať ešte aspoň dovtedy kým nekúpim externý disk na zálohy nebudem to všetko napaľovať veď len fotiek mám kol 50gb... nechápem to lebo to doteraz nerobilo, ako padlo a potom bol pokoj ale teraz stále každé kolo padne... ach akurát terza som spravil next level dal som ac130 a konec, dole, aspoň keby to ukladalo tie XP ani by ma to neštvalo, bez toho padania by som mal raz tolko XP...

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
aky mas pocitac? ak je to nieco slabsie, tak to moze byt preto. ja som vyriesil chladenie na notebooku, a hned to prestalo padat, lebo lepsie bezi pc
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Skus tohle to nasel cuco a pomaha to

http://www.youtube.c...layer_embedded#!

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Tieto fintičky som tiež skúšal. Zabralo to na pár hodín a potom to aj tak padlo.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Presne ja som našiel asi podstatu problému - je to súbor mssmp3.asi a jeho (ne)kompatibilita s niektorými typmi Athlonov konkrétne X2 64bit a tie mám aj ja... existuje na to original fix od IW ale nedá sa už z ich stránky stiahnuť napíše mi vždy 404 error.... :D takže som asi v háji... a nový PC ešte skladať nebudem tento má tri roky a dodnes púšťam všetky hry takmer na max takže s nejakým COD enginom pochybujem že by mal problém...

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Take nekdy pomahlo v options primo ve hre zvukova zarizeni a prepnout jinej zvuk

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Ja som už skúsil fakt všetko chalani díky... kašlem na to už... ale vždy to spraví len keď hrám mapu odzačiatku ak sa pripojím niekedy v strede boja tak to v pohode dohrám...

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Soap - ja som mal Itnel, keď sa objavil ten problém.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Tak potom som z toho jeleň už úplne... Mne to tiež šlapalo zhruba dva roky v pohode až jedného dňa to takto padlo a odvtedy to pokračuje a nespomínam si že by som niečo dôležité inštaloval (ovládače a pod.) :D a padá to aj na mode aj na klasiku proste je to je to jedno jednoducho si to padne... prosím už sem nedávajte všetky tie otrepané triky všetky som skúsil ani jeden nepomohol až na reinstall winu a to nebudem kvôli codku robiť radšej pojdem hrať battlefield znovu... díky moc ako ale myslím že toto nebude nikdy "solved" :D

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
To mi hovor. Mňa to stálo kopu nervov a času a aj tak som to neporiešil. Sem tam niečo začalo vyzerať nádejne ale na druhý deň to bolo späť. Vyriešil to upgrade PC. Inak ak chceš tak ti tu môžem pustnúť čo som ohľadom toho všetko vyskúšal. Písal som to na inom fóre. Možno tam nájdeš niečo čo si ešte neodskúšal.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
No možeš ale to je proste zle nakodovane alebo čo ten subor a jednoducho to nejde a neviem prečo či dam minimalne detaily alebo maximalne pada stále... všetko updatovane... ale idem kupiť externy disk všetko zalohujem a prejdem na win 7 bo by som chcel konečne kúpiť BF3 ja som bol odjakživa viac BFko... :)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
To udelas jen dobre ze prejdes na win7 to je chvalihodne :yesek5:

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
a když si kupiš BFko tak si mne za odměnu přidat do přátel :-)

http://battlelog.bat...tats/373094008/

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Určite určite... uvidím kedy sa k tomu dostanem ale dúfam že čo najskôr... hádam to dovtedy ešte viac vyladia ale kamoš hovoril že už tam nie je toľko bugov... a chystám sa na armored kill to bude moja parketa :D

nopixel

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 110 Příspěvků:
105
Měl jsem stejný problém a našel jsem tady na forku tuto radu.

http://www.evenbalan...pbsvc/pbsvc.exe az to spustis klikni na install/reinstall . Mě to pomohlo

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Soap - už sa mi nepodarilo vyhľadať všetko čo som okolo toho podnikol a popísal. Niečo som predsa len našiel, tak si to prečítaj, ak chceš. :)

Tu je prvý:
Ja mikrac zapojeny mam. Tieto rutiny som skusal. Aktualizacia ovladacov grafiky, zvukovky, update biosu, preinstalovanie hry, antivir vypnuty - zapnuty, odvirenie pocitaca, vypnutie - zapnutie - povolenie vinimky programu vo firewalle, odinstalovanie programov pouzivajuce codeky, aktualizacia Win, update hernych ovladacov G15, G13 a G9, deaktivacia Sond Blastaer Fatality a pouzitie len zvukovky na doske, uprava grafiky v hre a fps na nizsie hodnoty, premenovanie suboru mmsmp3.asi na bak, premenovanie zlozky miles na miles_ , nastavenie smesavaca zvuku na predvolene, defragmacia HD, precistenie registrov cez Cleaner program, format registrov a este som to urobil raz cez TuneUp. Mozno este aj nieco ine ale uz si to ani nepamatam. Jedine co zabralo aspon troska bolo to premenovanie asi na bak. Vydrzalo to 2 mapy.

... a druhý
Vratim sa k problemu so zaseknutim hry a chrcanim v sluchadlach. Komentar o tom ze aj ja mam Win7 / 64 a ziadny problem, nie je zcela spravny. Aj ja som si to myslel, pretoze som tuto hru hral pomerne dost dlho na seven 64 a no problem. Len tu zrazu sa tento problem objavil a nepamatam si, ze by som nieco v PC zasadne menil alebo instaloval. Proste z nicoho nic, hra sekla, zvuk to iste a pomohol uz len restart. Ctrl, alt, delete nemalo sancu. Musel som pouzit reset cudlicek na bedni. Tyzden som sa s tym babral a vcera som zrejme nasiel na tento problem riesenie. Pre porovnanie napisem zostavu.
Manufacturer: Intel
Processor: Intel® Core™2 Quad CPU Q9650
Memory: DDR3 4GB 1600 CL9 Corsair Twin3X DHX nVidia EPP2.0
Hard Drive: WD GreenPower 1TB sata 16MB cache, Low Noise
Video Card: ASUS - NVIDIA GeForce ENGTX295 1792MB DDR3
Monitor: LG Flatron W2286L 22"
Sound Card: SB Fatality X-Fi Professional
Speakers/Headphones: Philips SPA9300 2.1 / Sennheiser PC350
Keyboard: Logitech G15 + Logitech G13
Mouse: Logitech G9
Mouse Surface: Razer - eXactMat X speed
Operating System: Windows 7 Ultimate 64 bit
Motherboard: Asus P5Q3 Deluxe Wifi-AP@n
Computer Case: Thermaltake Armor+MX

... zvukovku som pri probleme vyhodil (zatial len z kompu ) a frcim na vstavanej. A co som vsetko robil? Mozno sa uz na vsetko ani nepamatam ale predsa to len chronologisky skusim uviest. Vsetko z nulovym efektom. Par krat som si mylsel ze to uz mam vyriesene, ale nakoniec to aj tak seklo. Niekedy do par minut, niekedy po mape alebo aj styroch.
1 - Skotroloval som jednu pamat za druhou. Skusal som to aj s uplne novymi.
2 - Nahodil Ati Radeonu.
3 - Znizil vsetko na minimum aj fps.
4 - Novy HDD.
5 - Vratil stary HDD aj grafiku.
6 - Format C a nova instalcia Win7.
7 - Instal COD4 kde som ponechal deafultny config a ziadne mapy, mody v zlozkach.
8 - Vyskusal som viac ako 8 ovladacov GK.
9 - Rozne ovladace zvukovky.
10 - Lan ovladace - Marwellyukon ethernet.
11 - Chipset
12 - Presiel ostatne oddiely hdd antivirom, pouzil ESET Online Scanner a vsetko precistil.
13 - Znizil kvalitu zvuku v hre.
14 - Vypol firewall aj antivir.
15 - Modlil som sa.
16 - Nahradil som G9,G15 štandardom a G13 odpojil uplne a potom vratil spät.
17 - Precistil vsetky ventilatory.
18 - Vybral procesor a opetovne zalozil s novou chladiacou pastou.
19 - Odskusal novy zdroj.
... a zrejme este zopar dalsich veci, ktore ma v zufalstve napadali, le uz si to neviem vsetko vybavit. V hre mi jeden hrac s nickom HRA poradil aby som sa mrkol na smesovac. Nic moc mi to nehovorilo a hladal som utechu u stricka googla. Nasiel som toto:
Měl by to být problém se zvukem,pokud máš integrovanou zvukovku..jestli jo,tak otevři ovládací panely-zvuk-záznam a pokud tam není zobrazen směšovač stereo,tak klikni pravým a dej zobrazit vypnutá zařízení a povol směsovač stereo-použít-ok a spusť hru...pokud ani tohle nepomůže tak běž do ovládacích panelů,správce zařízeni a odinstaluj ovladače na zvuk a restartuj komp a on si sám najde nové ovladače,to už by mělo jet na 100%

... toto síce pomohlo ale len dočasne na čo som prišiel až za pár dní.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Fúúú tak ty si iný priekopník... ja som skúsil akurát tú prvú časť s tými ovladačmi atď atď no a toto by som určite neskúšal meniť HW kvôli hre... padá to ale už sa to zlepšilo trochu padne to len zhruba každú tretiu mapu :D našiel som ten fixnutý mssmp3.asi tak asi to trochu pomohlo ale nie dosť... ak sa to vráti naspäť že to bude padať každú mapu aj 3x mažem a kašlem na to... Díky za návody ale myslím že vlastne nikto nevie ako tá chyba pracuje takže neriešiteľný problém... posuniem sa na ten Battlefield ten má bugy ale hrateľnosť sa nedá porovnávať... som na to čučal že konec...

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních