Zdarec, měli jsme teď debatu ohledně nerváků a plynové masky, nešla by dát plynová maska za menši level než 67? Dík za odpověď
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 30.07.2012 - 15:30

MAKE SOFT, NOT WAR!!!
Odesláno 30.07.2012 - 15:52

Vzhledem ke stylu hrani napriklad na DM serverech by to bylo jiste ku prospechu...
Jiz jsme to vedeni navrhovali, vysledek uvidite az v dalsi revizi OW.
Jiz jsme to vedeni navrhovali, vysledek uvidite az v dalsi revizi OW.
Odesláno 30.07.2012 - 15:54

Odesláno 30.07.2012 - 16:01

taky moznost...
Odesláno 30.07.2012 - 16:11

výhodnější možnost, lvl 95 bude mít za chvíli každej jouda to se budou mapy zelenat a teprve potom se z toho muzou jít pos...

Odesláno 30.07.2012 - 16:25

Ale ti co maji radi "DS" ti si stejne masku nevemou.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 30.07.2012 - 16:29

taky pravda Georgi, ale zas až tolik lidí to DS rádo nemá...jinak zvednuti levelu je taky řešení, ale i tak lidí co mají lvl okolo 110 je taky dost..takže když zvednout tak na 200

MAKE SOFT, NOT WAR!!!
Odesláno 30.07.2012 - 16:32

Odesláno 30.07.2012 - 17:13

Jsem pro variantu snížit level pro získání masky, protože ikdyby se zvýšil level pro získání plynu(např. 110; Sponz + VIP: 95), tak stejně se najdou hráči, kteří ten vyšší level už budou mít a budou i nadále kolo co kolo ten plyn házet(u SaD), nebo stále házet na respy(u DM).
Odesláno 30.07.2012 - 18:22

Jojo ten plyn je zlej , kdyby se zrusil plyn tak bych klidne zrusil marty
fakt . ty hry sou brutalni nekdy . SAMI plyny , nady , stihacky , nuke, heli, a hrac co se nerodi tak je hned tuhej

Odesláno 30.07.2012 - 19:02

taky bych byl pro snižení lvl pro dosažení masky protože plyn odlákává hlavně nové hráče - proti black ops je tu plyn opravdu brutální

Odesláno 30.07.2012 - 19:07

Já bych smazal plyn a bylo by po problémech

Odesláno 30.07.2012 - 19:43

Já bych přidal rozdíl +5 nebo +10 (klidně i víc aby to vyplnilo těch 231 lvlů) lvlů u každého perku / zbraně na získání a upravil level systém. Všechny perky se otevírají strašně brzo a rozdíl mezi nimi jsou možná 3 lvly a u zbraní to samé (možná se pletu ale ne o moc). Level systém je taky trochu divnej, pokud podle tohohle uvidíme hráče s lvlem 144 bude to úspěch.
Odesláno 30.07.2012 - 20:12

Já bych to zachoval tak jak to je. Pokud chcete masku, tak lvl 67 není tak moc. Stejně málo lidí masku využívá. Na dm jsou hráči, kteří tu budou nadávat proti plynu, ale masku si nevezmou. Místo toho mají martyra a pak sem píšou jak je ten plyn zlej a jak by zrušili nády, nuke, heli apod. Nějaké kosmetické změny jsou potřeba, aby se servery oživily, ale nesmí se to přehánět. Je tady i řada hráčů, kterým změny nebudou vyhovovat.
Odesláno 30.07.2012 - 20:58

Ospravedlnujem sa, ale myslim ze tato debata je mimo, znizit level za masku je nezmysel, je to tam prepchate perkami, zbranami, HP. Ja som za zdvihanie levelov, lebo su tu hraci : Vete, Briki, Rowdy, Gladiator, Kopa ...... je ich fakt vela, ktori maju cez 130 lvl, a uz nemaju pred sebou vidinu nicoho noveho
Viem ze bude revizia a nieco sa asi zmeni, no davat levely nizsie je (precacte) BLBOST. Tak ako niekolkokrat bolo povedane nikdy nedostanete hned vsetko naraz, ani tu nedostanete hned vsetko naraz ci to je maska, alebo xm-8, alebo cokolvek.
mam to napisat ja, alebo to spravi dakto iny?
Nic sa menit nebude, vsetko ostava tak ako je! (do revizie)

mam to napisat ja, alebo to spravi dakto iny?
Nic sa menit nebude, vsetko ostava tak ako je! (do revizie)

Příspěvek upravil Libunda: 31.07.2012 - 07:17
Mnooo, snaha se cení, ale "locked" nech opravdu na nás ...

Odesláno 30.07.2012 - 21:05

Já jsem pro zmenšení účinnosti plynu, nebo alespoň aby začal působit
o pár sekund později, protože ještě ani není vidět ale už má plný účinek.
Také bych uvítal pokud by nešel skrz zdi a dalo se z něj alepsoň trochu utéci.
Odesláno 30.07.2012 - 21:09

TRIBES dne 30.07.2012 - 21:05 napsal:
Já jsem pro zmenšení účinnosti plynu, nebo alespoň aby začal působit

Odesláno 31.07.2012 - 05:35

Nic bych dolu nedával, jak tady řekl aaale a plně s ním souhlasím. Co pro hráče s vyšším lvl? Nad 130 je maximálně motivace dalšího lvlu.
A já, kterej se řídí heslem DS4ever není problém se tohu vyhejbat. Na Sadku normálně me zabíjí plyn tak každou druhou mapu. Prostě se nuččte to, je když vydíte žlutej dým, tak prostě nevlítnu do něj jako zdivočelí prase. Prsotě pokad mě to nikdo nechodí pod nohy tak je 98% pravděbodobnost, že do něj nevlítnu.
Tak furt nehrajte DM a jděte si zahrát SaD, když se zadaří tak i 5k za mapu není problém nahrát ;-).
A já, kterej se řídí heslem DS4ever není problém se tohu vyhejbat. Na Sadku normálně me zabíjí plyn tak každou druhou mapu. Prostě se nuččte to, je když vydíte žlutej dým, tak prostě nevlítnu do něj jako zdivočelí prase. Prsotě pokad mě to nikdo nechodí pod nohy tak je 98% pravděbodobnost, že do něj nevlítnu.
Tak furt nehrajte DM a jděte si zahrát SaD, když se zadaří tak i 5k za mapu není problém nahrát ;-).
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních