Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

COD4 DeathRun

Spameri

7 odpovědí na toto téma

Ron

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Ahoj,!
Jsem rád za server DeathRun ale hru mě kazí (Ne jenom mě) Nějací hráči z Ruska?Ukrajiny?Belgie? (Nevím co ot je za zemi)
Píšou různé nesmysli co nejsou ani slova a píšou je neustále..Běžte si to zkusit ráno bude neustále plný chat techto slov ,,,áááááíííooooo,,
Snad nejsem a já vím že nejsem jediný komu to vadí když je to každých 5 vterin nelze jim zablokovat přístup?)Nebo blokace chatu?

PS:Priloži lbych screeny Jak blokují a neustále spamují: ,,,áááááíííooooo,, ooooooééééééááááácrrrr Ale když udělám screen Je celí černý

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
Taky bych se nebránil tomu kdyby byl chat omezen jen na češtinu, slovenštinu a angličtinu. Je pravda, že když se tam sejde více azbuku používajících hráčů, tak je to celkem protivné.

Rone pokud chceš udělat screen - standartně je nastaven na klávese F12 ( můžeš si změnit v multi-controls jestli se nepletu ) a screeny se ti ukládají v případě DR do Activision - mw1 - mods - 4gf_deathrun - screenshots
( pokud budeš hrát jiný mod budou se ti ukládat do složky tohoto modu ). Samozřejmě záleží kde máš mw1 nainstalované :)
Odeslaný obrázek

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Z

Zobrazit příspěvekyouko Kurama dne 14.08.2012 - 09:47 napsal:

Taky bych se nebránil tomu kdyby byl chat omezen jen na češtinu, slovenštinu a angličtinu. Je pravda, že když se tam sejde více azbuku používajících hráčů, tak je to celkem protivné.

Rone pokud chceš udělat screen - standartně je nastaven na klávese F12 ( můžeš si změnit v multi-controls jestli se nepletu ) a screeny se ti ukládají v případě DR do Activision - mw1 - mods - 4gf_deathrun - screenshots
( pokud budeš hrát jiný mod budou se ti ukládat do složky tohoto modu ). Samozřejmě záleží kde máš mw1 nainstalované :)
Zkoušel jsem to přes ,,PrtScr,, Většnou to funguje :) Dík za radu

PetX

Notepad rat

• V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
Diskriminácia.

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Nemyslím to jako Diskriminaci...Ale píšou neustáleé nesmysli a kazí to hru...Třeba omezení chatu...

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
358
pro tebe nesmysli pro ně normální mluva :D myslím že toto téma nemá přijatelné řešení :D maximálně tak zablokovat přístup lidí z daných zemí ale to pochybuji :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

Starty

Private 1st Class

• Člen
  • 52 Příspěvků:
14
  • LocationOsnice
možná by trochu stačilo zvýšit spam level... ?
Odeslaný obrázek zkuste si hrát na 50 fps

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Prosím O lock

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních