Ahoj,!
Jsem rád za server DeathRun ale hru mě kazí (Ne jenom mě) Nějací hráči z Ruska?Ukrajiny?Belgie? (Nevím co ot je za zemi)
Píšou různé nesmysli co nejsou ani slova a píšou je neustále..Běžte si to zkusit ráno bude neustále plný chat techto slov ,,,áááááíííooooo,,
Snad nejsem a já vím že nejsem jediný komu to vadí když je to každých 5 vterin nelze jim zablokovat přístup?)Nebo blokace chatu?
PS:Priloži lbych screeny Jak blokují a neustále spamují: ,,,áááááíííooooo,, ooooooééééééááááácrrrr Ale když udělám screen Je celí černý
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 14.08.2012 - 06:31

Odesláno 14.08.2012 - 09:47

Taky bych se nebránil tomu kdyby byl chat omezen jen na češtinu, slovenštinu a angličtinu. Je pravda, že když se tam sejde více azbuku používajících hráčů, tak je to celkem protivné.
Rone pokud chceš udělat screen - standartně je nastaven na klávese F12 ( můžeš si změnit v multi-controls jestli se nepletu ) a screeny se ti ukládají v případě DR do Activision - mw1 - mods - 4gf_deathrun - screenshots
( pokud budeš hrát jiný mod budou se ti ukládat do složky tohoto modu ). Samozřejmě záleží kde máš mw1 nainstalované
Rone pokud chceš udělat screen - standartně je nastaven na klávese F12 ( můžeš si změnit v multi-controls jestli se nepletu ) a screeny se ti ukládají v případě DR do Activision - mw1 - mods - 4gf_deathrun - screenshots
( pokud budeš hrát jiný mod budou se ti ukládat do složky tohoto modu ). Samozřejmě záleží kde máš mw1 nainstalované

Odesláno 14.08.2012 - 13:01

Z
Zkoušel jsem to přes ,,PrtScr,, Většnou to funguje
Dík za radu
youko Kurama dne 14.08.2012 - 09:47 napsal:
Taky bych se nebránil tomu kdyby byl chat omezen jen na češtinu, slovenštinu a angličtinu. Je pravda, že když se tam sejde více azbuku používajících hráčů, tak je to celkem protivné.

Odesláno 14.08.2012 - 16:25

Diskriminácia.
Odesláno 14.08.2012 - 20:08

Nemyslím to jako Diskriminaci...Ale píšou neustáleé nesmysli a kazí to hru...Třeba omezení chatu...
Odesláno 14.08.2012 - 21:44

pro tebe nesmysli pro ně normální mluva
myslím že toto téma nemá přijatelné řešení
maximálně tak zablokovat přístup lidí z daných zemí ale to pochybuji

STEAM ÚČET Col!ar full
Odesláno 14.08.2012 - 21:59

Odesláno 21.08.2012 - 06:02

Prosím O lock
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních