Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 18.08.2012 - 18:56

POPULÁRNÍ
Dlouhoočekávaný herní client je tu !
Spouštíme testovací provoz. Pro připojení na server #54 potřebujete být přihlášeni přes clienta.
Přihlásíte se pomocí účtu z fóra.
Informace a download naleznete na http://client.4gf.cz
Jakékoliv problémy a připomínky posílejte prosím na http://forum.4gf.cz/...4gf-gameclient/
Click here to view the record
Spouštíme testovací provoz. Pro připojení na server #54 potřebujete být přihlášeni přes clienta.
Přihlásíte se pomocí účtu z fóra.
Informace a download naleznete na http://client.4gf.cz
Jakékoliv problémy a připomínky posílejte prosím na http://forum.4gf.cz/...4gf-gameclient/
Click here to view the record
Odesláno 18.08.2012 - 23:19

TVL , at si to pouziva kdo chce ,ale lidi k tomu nenutte ! .. .
Odesláno 18.08.2012 - 23:47

ked uz nieco spustite tak by ste to mohli aspon otestovat na nejakych testovaci serveroch a nie ze klient mi bude pisat Update failed a z hry ma bude kazdych 5 min vyhadzovat!
Odesláno 19.08.2012 - 01:27

Staci klienta spoustet jako správce a pak to jede bohužel v tomto je opet na vine win7 se zaplym uac a poté další možnost je na straně vašeho firewallu
Odesláno 19.08.2012 - 06:24

OS - WIN 7 64 bit - v program files nefunguje, musí se přesunout jinam na C:/. Po přesunutí "jinam" se updejtuje , vyplním jméno a heslo a pořád načítá a nenajede.
Odesláno 19.08.2012 - 06:54

Vazeni hraci, spustilo se testovani klienta na serveru 54, protoze na 54 jsou hraci nejvice "friendly"...
Cartman: Pripojeni na vsechny 4GF servery bude postupem casu mozne jen pres klienta... Takova je vize.
Stanper: Na test serveru nikdy nebudeme mit 30 a vice lidi... Administratori maji vypnuta UAC, neinstaluji klienta ani cod4 do program files, takze pravdepodobnost, ze jim klient bude blbnout je mensi. Proto potrebujeme bezne hrace s rozlicnym nastavenim jejich systemu. A to rozdilne nastaveni mas treba prave ty.
Prosime vas o trpelivost, chyby jsou reseny ihned, coz vam mohou potvrdit jiz samotni hraci 54.
Kdo ma problem s instalaci, updatem nebo s prihlasenim - piste sem http://forum.4gf.cz/...4gf-gameclient/ - nazapomente zadat svuj pbguid
Thx
Cartman: Pripojeni na vsechny 4GF servery bude postupem casu mozne jen pres klienta... Takova je vize.
Stanper: Na test serveru nikdy nebudeme mit 30 a vice lidi... Administratori maji vypnuta UAC, neinstaluji klienta ani cod4 do program files, takze pravdepodobnost, ze jim klient bude blbnout je mensi. Proto potrebujeme bezne hrace s rozlicnym nastavenim jejich systemu. A to rozdilne nastaveni mas treba prave ty.
Prosime vas o trpelivost, chyby jsou reseny ihned, coz vam mohou potvrdit jiz samotni hraci 54.
Kdo ma problem s instalaci, updatem nebo s prihlasenim - piste sem http://forum.4gf.cz/...4gf-gameclient/ - nazapomente zadat svuj pbguid
Thx
Odesláno 19.08.2012 - 07:10

Odesláno 19.08.2012 - 10:10

zdarec nainstaloval jsem si clienta a hlasí mi error
Odesláno 19.08.2012 - 10:21

mohl by jsi to lepe popsat? pls
Odesláno 19.08.2012 - 10:27

Když hraju přes herního klienta tak se mi zmenší FPSka na 50 .. a laguje mi to i když hraju promod na serverech které nejsou od 4GF
(4)ever®
Odesláno 19.08.2012 - 10:31

píše chybu updejtu
Odesláno 19.08.2012 - 10:32

blok firewalu ???
Odesláno 19.08.2012 - 10:39

hoši jako nechci prudit, ale asi jste se zbláznili
když si odmyslím pochybnej smysl takovýho klienta, tak vypustit něco co půlce lidí nejde, no já nevím
napsat aplikaci tak aby v roce 2012 vyžadovala administratorský práva (jako proč?) je úlet
takže jste mi zkazili dopoledne a možná zbytek života
když si odmyslím pochybnej smysl takovýho klienta, tak vypustit něco co půlce lidí nejde, no já nevím
napsat aplikaci tak aby v roce 2012 vyžadovala administratorský práva (jako proč?) je úlet
takže jste mi zkazili dopoledne a možná zbytek života

Odesláno 19.08.2012 - 10:44

vydva
1) odmyslím pochybnej smysl takovýho klienta - smysl to má i když ty ho nevidíš či nevíš
2) napsat aplikaci tak aby v roce 2012 vyžadovala administratorský práva - s důvěrou se obrat na toho, kdo vypustil Win
1) odmyslím pochybnej smysl takovýho klienta - smysl to má i když ty ho nevidíš či nevíš
2) napsat aplikaci tak aby v roce 2012 vyžadovala administratorský práva - s důvěrou se obrat na toho, kdo vypustil Win
Odesláno 19.08.2012 - 10:49

mno počkej Cleane, 90% aplikací co ve Winech mám admin práva nevyžaduje, takže to asi jde
a ten smysl, mohly by nám být ozřejmen, nebo je to tajné?
a ten smysl, mohly by nám být ozřejmen, nebo je to tajné?
Odesláno 19.08.2012 - 10:53

ono taky záleží na tom, jak máš ty win nastavené
Odesláno 19.08.2012 - 11:01

ano mám zaplý UAC, z určitýho důvodu, doteďka jsem s tím neměl jedinej problém, takže nemám důvod na tom nic měnit, je to default nastavení WIndows, s tím je potřeba prostě počítat
tak abych to shrnul a namlátili jsme tady prázdnou slámu:
1) klient standardně nainstalovanej do PrF se bez admin práv nespustí (update fail)
2) s admin právama se spustí i funguje, ale hru spouští jako admin pochopitelně a to je problém pro ty co mají soubory v uživatelských složkách
3) po nainstalování na C: se nelze přihlásit (i s FW off)
aby bylo jasno, nejsem zásadně proti, ale trochu testování si to zasloužilo před tvrdým vyžadováním na 54
tak abych to shrnul a namlátili jsme tady prázdnou slámu:
1) klient standardně nainstalovanej do PrF se bez admin práv nespustí (update fail)
2) s admin právama se spustí i funguje, ale hru spouští jako admin pochopitelně a to je problém pro ty co mají soubory v uživatelských složkách
3) po nainstalování na C: se nelze přihlásit (i s FW off)
aby bylo jasno, nejsem zásadně proti, ale trochu testování si to zasloužilo před tvrdým vyžadováním na 54
Odesláno 19.08.2012 - 11:08

Zdravim nejde se mě clientu přihlásit UAC mam zaplý program spuštím jako admin a problém přetrvává i když vypnu firewall
Odesláno 19.08.2012 - 13:27

ja to naistaluju a spustim normalne ale nejde mi zadat cesta -vyberu ji ale nevidim nejaky potvrzeni anebo to nevidim?
nesel by udelat nejakej postup neco jako bylo instalovani a nastavovani ts3? a uz kdyz jsem to ztahoval tak se to avastu nelibilo.
nesel by udelat nejakej postup neco jako bylo instalovani a nastavovani ts3? a uz kdyz jsem to ztahoval tak se to avastu nelibilo.
Příspěvek upravil BARTY: 19.08.2012 - 13:30
BARTY
Odesláno 19.08.2012 - 14:18

ja mam hru na inom disku ako klienta, toho som nehal nainstalovat do PrF, a neni problem, nastavil som cestu ku hre a od zaciatku vsetko bezi ako ma, a je to super vec

Odesláno 19.08.2012 - 15:28

do riti aj s vami, ten ***** klient mi resetoval celu hru takze zacianm o 1. lvl
Odesláno 19.08.2012 - 15:31

neresetoval ale problem je v tom ze jak se to pousti jako spravce tak to nesaha do virtualstore ale do PrF přímo kde nemáš ani složku players a ani složku usermaps bud prosimtě trpěliví intenzivně na tom pracujeme
Odesláno 19.08.2012 - 15:38

Stanper dne 19.08.2012 - 15:28 napsal:
do riti aj s vami, ten ***** klient mi resetoval celu hru takze zacianm o 1. lvl
Trváš si na tom, co si právě napsal?? Hlavně tu první část??!!
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 19.08.2012 - 16:09

jasne, donedávna sa dalo na vašich serveroch v pohode hrať ale teraz radšej prejdem na niečo iné.
Odesláno 19.08.2012 - 16:59

POPULÁRNÍ
Pro všechny budoucí pisatele do této sekce!!!
Tento portál (4GF.cz) je vyvíjen a tvořen pro hráče, jakožto komunitu. Neustále se zde pracuje na pozadí na zlepšování a vyvíjení tohoto portálu, aby zde bylo dobře a příjemně se zde hrálo hráčům, aby se pak následně vraceli z5. To že si dovolíme někdy pustit ven ne úplně dotvořenou aplikaci či zlepšení, je cíleně účelné pro nás vývojáře. Ne vždy se dá otestovat v laboratorních podmínkách vše. Prostě se to musí někdy pustit mezi vás hráče a sledovat vaše odezvy a připomínky.
Pro to Vás žádám.
Buďte trpělivý a snažte se spolu s námi vytvořit aplikaci, která bude kuprospěchu pro Vás všechny.
Klient zde není pouze z našeho rozmaru, ale je účelový a důležitý, jak pro vás tak pro nás.
Proto než ZDE něco napíšete zbavte se emocí, přečtěte si předchozí příspěvky, pokud již ten samý problém není řešen a pokud ne, přispějte i vy svým poznatkem či problémem a spolu vytvořme plnohodnotného klienta.
Doufám tedy, že se budete snažit a budete se řídit mými slovy.
Děkujeme (vedení 4GF.cz)
Tento portál (4GF.cz) je vyvíjen a tvořen pro hráče, jakožto komunitu. Neustále se zde pracuje na pozadí na zlepšování a vyvíjení tohoto portálu, aby zde bylo dobře a příjemně se zde hrálo hráčům, aby se pak následně vraceli z5. To že si dovolíme někdy pustit ven ne úplně dotvořenou aplikaci či zlepšení, je cíleně účelné pro nás vývojáře. Ne vždy se dá otestovat v laboratorních podmínkách vše. Prostě se to musí někdy pustit mezi vás hráče a sledovat vaše odezvy a připomínky.
Pro to Vás žádám.
Buďte trpělivý a snažte se spolu s námi vytvořit aplikaci, která bude kuprospěchu pro Vás všechny.
Klient zde není pouze z našeho rozmaru, ale je účelový a důležitý, jak pro vás tak pro nás.
Proto než ZDE něco napíšete zbavte se emocí, přečtěte si předchozí příspěvky, pokud již ten samý problém není řešen a pokud ne, přispějte i vy svým poznatkem či problémem a spolu vytvořme plnohodnotného klienta.
Doufám tedy, že se budete snažit a budete se řídit mými slovy.
Děkujeme (vedení 4GF.cz)
Odesláno 19.08.2012 - 18:43

Takže se mám do budoucna rozloučit s mnou hodně oblíbeným HLSW? :-( No nic změna je život. Počítám teda že se to později bude aplikovat a zbylé servery?
Odesláno 19.08.2012 - 19:16

Stanper dne 19.08.2012 - 15:28 napsal:
Ja mel dneska take prvni lvl.Jednoducha pomoc zkopirovat slozku players a usermaps z app dat do Prf a jede to pak muzete vypnout UAC je to lepsi.Protoze co hrajete pres HLSW tak by se ukladalo do appdat a pres klienta do Prf tak sem UAC vypl a jeto to bych pak mel pres HLSW jine lvl nez pres klienta.
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 19.08.2012 - 19:16
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.08.2012 - 19:53

ja nehrajem cez ziadne hlsw a to uac ani netusim co je, ja spustim odkaz na iw3mp.exe a tam vyberiem server. takto mi to vyhovuje. myslim si ze by ten klient nemusel byt povinny pre kazdeho hraca. kto chce, nech si ho da ale mne iba prekaza. preco si nemozem hrat tak ako chcem?
P.S.: prepacte mi to spravanie vyssie, ale cloveka to dokaze nahnevat
P.S. 2 : v app data ja nemam ziadne adresare smerujuce pre CoD
P.S.: prepacte mi to spravanie vyssie, ale cloveka to dokaze nahnevat
P.S. 2 : v app data ja nemam ziadne adresare smerujuce pre CoD
Příspěvek upravil Stanper: 19.08.2012 - 19:56
Odesláno 19.08.2012 - 20:27

Stanper asi mas win7 ze?start/jmeno/AppData/Local/VirtualStore/ProgramFiles(x86)/Activision/CallOfDuty4/players. Abys nasel appData musis zapnout zobrazovani skrytych souboru a slozek.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.08.2012 - 20:53

lenze ja som cod neinstalova do program files
Odesláno 19.08.2012 - 20:57

Ale jo ale slozku players a usermap mas tam jak ti pisu v appdatech protoze mas urcite zaplej UAC a nainstalovany cod v PrF tak to tam v appdatech mas na sto pro.Jinak bys nejel pres klienta od 1lvl
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 19.08.2012 - 21:43
Odesláno 19.08.2012 - 21:28

pokud jedes pres klienta a hru nemas v program files tak je divne ze ti padl lvl
Odesláno 20.08.2012 - 06:05

Herní client nainstalován..i spuštěn bez jakýchkoliv problémů.Odzkoušeno na servru 52.Sem,tam to dosti citelně láglo,jinak Fps v pohodě,já osobně v tom problém nevidím,takže nechápu,jak to někomu nejde nainstalovat..či mu to ukazuje nějakej error.

Odesláno 20.08.2012 - 15:51

Byla vydána nová instalace klienta která řeší problémy s hláškou update failed. takže těm co to vypisuje tuto chybu tak stávajícího klienta odinstalujte a stáhněte novou instalačku z http://client.4gf.cz a znovu nainstalujte.totéž platí i pro lidi kteří museli klienta spouštět jako správce
s tim že většinou přišly o lvl v nyní by jste měli mít vše funkční a s levlem který jste měly
s tim že většinou přišly o lvl v nyní by jste měli mít vše funkční a s levlem který jste měly
Odesláno 20.08.2012 - 16:17

Odesláno 20.08.2012 - 16:34

spust klienta přihlaš se poté klikni na nastavení a tam klikni na to pole co je pod cod4 a zadej cestu kde mas hru nainstalovanou
Odesláno 20.08.2012 - 17:41

já děkuji za rychlou opravu klienta, mě to tedy už funguje, těším se na další postupné vylepšování
jen maličkost, která mě zaskočila:
instalace nové verze zřejmě alespoň u mě proběhla s admin právama s tím, že nakonci instalace jsem dal rovnou spustit klienta a tím došlo ke klasické lajně se spuštěním hry s admin právama a výsledným lvl 1
při příštím spuštění klienta už si práva nepovyšuje, takže to funguje správně
jen kdyby na to někdo narazil taky, možná radši tu možnost přímého spuštění z instalátoru odebrat
jen maličkost, která mě zaskočila:
instalace nové verze zřejmě alespoň u mě proběhla s admin právama s tím, že nakonci instalace jsem dal rovnou spustit klienta a tím došlo ke klasické lajně se spuštěním hry s admin právama a výsledným lvl 1
při příštím spuštění klienta už si práva nepovyšuje, takže to funguje správně
jen kdyby na to někdo narazil taky, možná radši tu možnost přímého spuštění z instalátoru odebrat
Odesláno 20.08.2012 - 18:09

odebrána možnost přímého spuštění
Odesláno 20.08.2012 - 18:15

mě to taky funguje
dotaz - 1) pokud je server plný - nemám kam napsat heslo jako sponzor nebo vip - a pridelit mi slot.
2) pokud je server plný , klient mě připojí a napíše server full. HLSW čeká a jakmile se uvolní slot hned mě připojí.
půjde to nějak udělat? díky.
dotaz - 1) pokud je server plný - nemám kam napsat heslo jako sponzor nebo vip - a pridelit mi slot.
2) pokud je server plný , klient mě připojí a napíše server full. HLSW čeká a jakmile se uvolní slot hned mě připojí.
půjde to nějak udělat? díky.
Příspěvek upravil Libunda: 21.08.2012 - 08:43
Odesláno 20.08.2012 - 19:20

zatim staci kliknout pravym na server a zobrazi se vlozit password nebo tak nejak a tam dej private pass na server
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních