Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Call of Duty 4 - Star Wars Mod: Galactic Warfare

• Nemůžete odpovědět na toto téma
77 odpovědí na toto téma

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273

*
POPULÁRNÍ

Zdravím jsem tu s odkazem k vedení 4GF.
a to s tím že jestli by jste tu nechtěli rozjet mod - Star Wars Mod: Galactic Warfare
tento mod je dobře hratelný a má svou úroveň je zábavný takže si myslím že by to mělo jistý přínos.

problem je v tom že tento mod se v dnešní době moc nehraje a málo kdo ho zná a tady u vás by se mohl tak nějak rozchodit snad každý by si ho rád vyzkoušel a po té posoudil zda-li je to pro něj to pravé ořechové či nikoliv ale podle mého by to pár lidí určitě chytilo.

přidávám video s gameplayem:

http://www.youtube.c...ature=endscreen

Příspěvek upravil Spajk: 27.08.2012 - 19:41

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Miky07

Private 1st Class

• Člen
  • 50 Příspěvků:
56
  • HLSW:Miky07
Soudě dle videa je tento mod docela zajímavý a rád bych si ho zde zahrál. Byla by to pro mne příjemná změna :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
již v minulosti se tento mod zkousel a nakonec to dopadlo velkym neuspechem a prazdnym serverem

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Já si ho vždy chtěl zahrát jen nikde jsem to nenašel bylo by to tu fajn

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
358
tento mod se tu dokonce už kdysi dávno i zkoušel ale nikoho to moc nechytlo a tak byli servery na SW zrušeny takže bych moc nedoufal že se to tu rozjede ale kdo ví :)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

Apple

Sergeant Silver

• Člen
  • 235 Příspěvků:
51
Ja bych si to zahral su to dobre mody :)

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
no ja myslim a pevně doufam že by se tu dalo dohromady dost lidi na to aby navštěvovali jeden server (:
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Momentálně je polovina všech CoD4 serverů prázdná a taky je nerušíte.

PepeQ

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
0
STAR WARS, STAR WARS, STAR WARS...... :)

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
jako fanda SW bych to určitě prubnul, vypadá to dobře :)
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Ja uz to hral ale jinde nebo aspon to bylo podobne ale ten server uz take neni.Je to dost dobrej mod nebylo by to spatne kdyby se udelal. :yesek5:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
  • HLSW:papez.jv4@seznam.cz
  • xFire:pep4n
No tak co zredukovat server třeba OW2 jsou dva servry, tak udělat jeden(stejně vác jak 5 lidí tam nebejvá) na něm dát vote o mody (TDM,DM,SaD, Koth......) a z toho druhého dát na měsíc, tento mod, když se nebude hrát, zpátky tam prdněte OW2. Prostě dát hráčum co chtějí ne? a o to vy se snažítě ;-)

Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Já bych si to určitě taky rád odzkoušel, bylo by to pro mne zase něco nového, něco, co jsem už na CoD dlouho neviděl.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá
Uz kdysi jsem hazel na forum apel na tento mod a dostal jsem stejnou odpoved ze mod tady byl ale nehral se ale to uz muselo byt hodne davno kdyz byl jeste husak na hrade....navic ted tu vidim stejnou podporu jak pro mod obscuriti (hracum by se libilo spestreni serveroveho parku)... navic si myslim ze od dob husaka uplynulo dost casu a na 4gf hraje vic hracu co by si novy mod zahralo

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
358
pokud vím tak o obscurity modu dost uvažovalo i vedení ale je tam zřejmě nějaké nedopatření ze strany modu a proto na 4gf asi ani nikdy tento mod nebude a pokud se jedná o SW MOD myslím si že 4gf má pár serverů kde se hráči téměř už nevyskytují tudíž bych byl klidně pro zkušební období SW MODu ale jak jsme už psal posledně když tu ten mod na serveru byl každý se o něj zajímal a byl o něj celkem zájem a každý chtěl zkusit star wars mod atd... uplynul měsíc a už tam nikdo nikdy nepřišel... ale tak co myslím si že když se to zkusí nic se tím neztratí a malá šance že se získají nový hráči kteří by na server chodili pravidelně tu je tak proč ne :) ROZHODNUTí JE SAMOZŘEJMĚ NA VEDENí (toto je jen můj osobní názor!!!)

Příspěvek upravil Col!ar: 28.08.2012 - 15:29

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
Pokud by to tedy klaplo, tak mě osobně by se líbilo SaDko v tomto modu a preferoval bych HC mode pokud je :) a samozřejmě TDM, kde si hráči prolezou mapy. Tak jsem zvědav jak to dopadne :)
Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
Yoko něco jako SaDko tam je eskort droida R2D2 na jedno ze dvou stanovišt', akorát místo bomby se tam musí dostat ten droid :D
Edit: to s tím droidem se jmenuje Very Important Droid. a SaDko tam bude určitě taky ...

Příspěvek upravil Spajk: 28.08.2012 - 18:52

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Tak co?

Paddy

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Jsem rozhodně pro,SW jsou u mě jednička :raygunji1: :5472:

Staford

Private 1st Class

• Člen
  • 54 Příspěvků:
45
Já bych byl taky pro...vypadá to zajímavě a jako fanda star wars bych to uvítal...určitě bych to hrál...

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
Ono to zas dopadne jako s tacticalem, kterej taky všichni chtěli jo jo jo, no jsem na vás zvědavej, pokud to uhádáte, jestli tam budete hrát.

Odeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Ja by som si to tiež rád zahral a vypadá to že by to mohlo byť dlhodobo hraťelné.No ale vtáčkovia štebotali že skor NE jak ANO tak dúfam že si to ešte rozmyslia.

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekJohn_RamboCZ dne 29.08.2012 - 06:55 napsal:

Ono to zas dopadne jako s tacticalem, kterej taky všichni chtěli jo jo jo, no jsem na vás zvědavej, pokud to uhádáte, jestli tam budete hrát.

Nemam pocit, že je by se tu někdo s někym hádal. Je tu prostě návrh na nový mode na servrech 4gf a nechápu, že lidi, kteří tento nápad podpořili hned shazuješ.
Odeslaný obrázek

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá
John_RamboCZ ......... nejdriv napises aby se dalo hracum co chteji a pak napises ze to dopadne jak s tacticalem a po nejake dobe to hrat nikdo nebude a si na nas zvedavej.....clovece si vyborny adept do parlamentu

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83

Zobrazit příspěvekxkukinho dne 29.08.2012 - 10:12 napsal:

John_RamboCZ ......... nejdriv napises aby se dalo hracum co chteji a pak napises ze to dopadne jak s tacticalem a po nejake dobe to hrat nikdo nebude a si na nas zvedavej.....clovece si vyborny adept do parlamentu

To mě říkají všichni, že bych se tam měl vydat. No uvidíme, Teď vyhodily Lessyho, třeba to zkusím za něj. :D :D :D

Já jenom říkám, když to chcete, klidně. Sám si to rád zahraju. Ale jak psal K4.

Odeslaný obrázek

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
a nešlo by to nějak udělat že by se dal server něco jako Mix že by tam byli ty mody co se nehraji na jednom serveru?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
bohužel to nejde je rozdil mezi stridanim gametype a stridanim modu takoveho

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
a dáte tomu modu šanci?

Jules-SK

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 75 Příspěvků:
154
  • LocationSlovakia
Ten mode vyzera fakt dobre ... Ide skor o to, ze nikomu sa tu nechce v nicom sprtat. Ked za viac ako rok hrania napr. SaD HC 26 tam neurobil ziadnu zmenu v mappacku / Aztec je odpad/, uz vidim ako sa niekomu chce prerabat nieco aby tu boli aj servery s SW modom ... :130:

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
Jules> Tak nehrej jenom na 26# já hrávám převážně 54# a na spectrum map si nestěžuju

Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
tohle jde trošku off topic, kdybych chtěl řešit rotace map na OW založím téma o tom, pište k danemu tematu ;) dík
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
a taky by bylo dobré kdyby se tu ukázala nějaká konkrétní odpověd' od vedení.
ja na to nespěchám nemusím ten mod mít ještě dnes jen by přišlo vhod napsat jestli tu čekáme zbytečně nebo jestli se něco stane
at' víme jak na tom my příznivci tohoto modu na 4GF jsme :)

Příspěvek upravil Spajk: 29.08.2012 - 20:00

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá

Zobrazit příspěvekSpajk dne 29.08.2012 - 19:59 napsal:

a taky by bylo dobré kdyby se tu ukázala nějaká konkrétní odpověd' od vedení.
ja na to nespěchám nemusím ten mod mít ještě dnes jen by přišlo vhod napsat jestli tu čekáme zbytečně nebo jestli se něco stane
at' víme jak na tom my příznivci tohoto modu na 4GF jsme :)

Presne tak ..... :-D :-D dva dny sleduju jenom jeden topic tak honem odpoved at nemam z fora jenom demo :-D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Řekl bych že čekáte zbytečně mi jsme to zažily a víme jak to dopadlo a znám to i já osobně ještě z dob kasanos kde jsem ten mod též zkoušel pustit ze začátku tam bylo plno ale neuplynul ani měsíc a server byl prázdný

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
No prave ja to na kasanos hral tak to znam a bavilo me to byl to opravdu dobrej mod skoda ho.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 29.08.2012 - 22:36

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
servery #18KC/TGR, #28Assasination, #47SAK, #64MIX taky želí prázdnotou, tak proč to nedát na zkoušku místo jednoho z nich ?
minulost je minulost ted' jsou tu jiný lidi.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Spajku rozhodnutí padlo

spajk ツ

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
rozhodnutí který nestojí za nic.
snažil sem se předložit něco "novýho" něco co by přitáhlo lidi, ne všechny OWčkáře ale lidi kterých je tu na jeden server dost, pohřbili jste šanci na změnu.. ale proč ? kvuli zkušenosti která tu byla před několika měsíci ? nevím kdo tam hrál a nehrál ale asi bylo něco špatně nebo jinak to nechápu že ten server prostě upadl v zapomění,... ta samá situace mod SAK - "Search And Kill" ze začátku taky docela oblíbenej mod slušná návštěvnost atd.. dokud se na serveru zaměřeným na jumpy a vychytralost jumpera nezačali dělat upravy jako "bug protection" .. neřeknu když se leze za mapu ale omezovat hráče v pohybu po mapě na takovým modu, no.. úpadek zajištěn ;) to sem trochu odbočil, muj záměr byl jen změna.. ale asi toho je moc nahradit jeden nenavštěvovanej server nečím "novým".. at' už jen na zkoušku nebo na stálo, je to škoda.
OW OW OW Ow ow ow o.. .. . booooring :sleeping:
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

F-Unit Free®

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
-2
  • HLSW:michec01@seznam.cz
Kdybyste to jsem dali nic jineho bych nehral podle toho videa..Je to :4: LUXUS Mod !!! Určitě bych skusil... :yahoo: :5472:

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Spajku věř tomu víme předem jak to dopadne zeptám se na rovinu proč si myslíš že serverů s tímhle modem je tak malo?
Je to jen proto že ten mod zaujme jen dočasně ale na dlouhodobější hraní ten mod vážně není.
Nicméně bavil jsem se o tom i s R3mienem který to též zamítl.
TO: Free video a osobní gameplay je docela rozdíl.podívej se na stránky gametrackeru a vyhledej si servery s modem star wars a můžeš si to zkusit
P.S. Ještě se zeptám na názor Maršála a Mnaauuua ale na rovinu vám říkám nepočítejte s tím

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních