Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

NÁVRAT ŽIVOTA NA YEDDLE SERVER

23 odpovědí na toto téma

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava

*
POPULÁRNÍ

Zdravím všechny přívržence Yeddle Modu,

Poslední dobou si nelze nepovšimnout že se server těší větší návštěvností , než kdy za uplynulé mynulé období.
Obzvláště dnešní den, mi udělal radost a to když byl server naprosto plný, a to několik hodin byl totalně zaplněný
až jsme musely s antifasatanem přejít na V.I.P Sloty aby se tam dostaly i další hráči. :4:
Přiložený soubor  Yeddle.jpg   198.67K   172 Počet stažení
viz:zde důkaz :yahoo: :yesek5:

Tímto chci poděkovat všem věrným hráčum , kteří po nepříznivém období Yeddle Modu , na něj nezanevřeli
a obzvláště AKTIVNíM ADMINŮM kteří tento mod nenechaly na holičkách a neberou adminství jen skrze adminských práv, ale proto že mohou Yeddle modu pomoci :3:

DOBRá PRáCE KOLEGOVé :goodjob: :thumbup:

Příspěvek upravil Komanc: 7.10.2012 - 18:27

Odeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Super! Konečne sa ukazuje že tie hodiny "delání kroví" mali nejaký zmysel a nebehali sme tam často dvaja niekedy traja len tak pre nič za nič.
Hlavná v daka patrí určite doDovi a tebe komanči a v neposlednom rade tým pár hráčom čo boli ochotný sa zabaviť v dvojici-trojici na prázdnej mape.
Dúfam že to takto vydrží a návštevnosť sa ustáli na nejakých prijaťelných číslach.Určite by bolo príjemné si každý večer zahrať aspoň zo 7až10 ludmi.
Držím Yedlle modu palce

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ

*
POPULÁRNÍ

Áno, je to super ale každa minca ma dve strany. V minulosti, keď som si chcel v pokoji zahrať musel som meniť nick. Ak som bol na serveri ako admin, tak každú chvíľu niekto otravoval s hlúposťami. Ale v pohode - od toho sú admini. Keď som prišiel na Yeddle a dostal admina, takéto situacie nastali len výnimočne. A to nehovorím o uražkach, obviňovaní z cheatov atď. Keď si dobre pamätam, tak Yeddle bolo niekedy heslované a stretavali sa tu hrači, ktorý si chceli kľudne zahrať bez provokacií, uražok. Proste odreagovať sa po praci, trošku pokecať s kamošmi, pobaviť sa a potom s dobrým pocitom, že hra splnila svoj účel isť spať. Server sa sprístupnil a pokiaľ bola navštevnosť taka aka bola, tak tento scénar hry pokračoval. Za poslednú dobu hrači pribudli, čo nas samozrejme teší a pribudlo aj viac prace. Rôzne otazky ohľadne serveru, sťažnosti na toho a toho, par uražok a obvinení. Včera som dohral niečo po jednej rano a ďalšiu hodinu som prechadzal dema, lebo podľa niektorých bol na servery každý tretí cheater. Nejde o tú pracu okolo toho, veď ak by nas to nebavilo nerobíme to ale nadobúdam pocit, že tieto negatíva od hračov sa stupňujú. Osobne si myslím o tolerancii zo strany adminov, že je pomerne liberalna ale na druhej strane mam pocit zneužívania zo strany hračov tento naš priateľský postoj. Naším zaujmom nie je vyhadzovať hračov zo serveru a banovať ako na pase, ale taktiež nemienime tolerovať uražky hračov, ktorý si na server prišli fakt len zahrať a vďaka par obmedzeným večne nespokojným cholerikom príde k zisteniu, že si až tak v kľude nezahral, bolo mu vynadané o zo servera sa odpaja neodreagovaný a so zlým pocitom z celej hry a z celého Yeddle módu. To sa napríklad stalo dnes mne. Nikdy za celu dobu čo tu hram som zo servera takto znechutený neodchadzal. Hrač či hračka Kettrin mi to svojím obviňovaním, že mam WH a to vraj admin neděla - dosť vytočil. Je rozdiel ak si niekto robí srandu o WH a surové obviňovanie. Ja ako admin si na servru nedovolím obviňovať hrača z podvodu, pokiaľ na to nemam dôkaz a preto nemienim tolerovať nespokojne ego kempera, ktorý aj napriek tomu, že je stale zalezený a len čaka kto mu vybehne, dostava na prdel. Napriek výzve aby s tým obviňovaním skončil, tak si neodpusti uštipačnú poznamku o vyhražaní. Nie som nejak extra malicherný, uražlivý ale aj ja mam svoje hranice. Nikto ma nebude uražať, že používam cheaty! Pre mňa, za mňa nech si toči demo kto chce aj celý deň ale ja kvôli hlupakom si svoju vlastnú hru točiť nebudem. Ja som ten kemp toleroval a Komanč si až do prstov hrýzol aby kettrin nelietal po mape zo stanom. V pravidlach mame zmienku o notorickom kempe a jeho postihu, napriek tomu nikto z nas nezasiahol ale asi sa to bude musieť zmeniť. Aj voči takýmto hračom a aj voči tým, ktorý si na server neprišli zahrať ale vyhľadavať konflikty o ktoré my admini a drviva väčšina hračov nestojíme. Nie som zastanca opakovaného dohovarania a výchovy. Pokiaľ si hrač nevie uvedomiť, že je u niekoho na navšteve a podľa toho sa ma spravať, neostava nič iné len ho pekne odprevadiť ku vchodu a zavrieť dvere. Príde na navštevu ďalší a ďalší deň a ak svoje spravenie nezmení, treba tie dvere zamknúť navždy.

Toľko som okolo toho písať nechcel ale týmto chcem vyslať spravu hračom, ktorý k nam prídu na navštevu aby sa podľa toho spravali. Jedno napomenutie za čokoľvek a na druhý krat sa lúčime. Ak sa to bude opakovať viac krat tak o takého hrača nestojíme. Aj tolerancia ma svoje hranice a my ako admini a ľudia, ktorým na Yeddle zaleží chceme vytvoriť na serveri atmosféru, ktora bude reprezentovať zabavu, humor, pohodu aby sa k nam hrači radi vracali prave kvôli tomu. Normalne zmýšľajúci človek o hadky, nadavky a konflikty nestojí. Ak ma niekto voči tomu výhrady a nevie sa s týmto stotožniť, budeme radi ak si najde iný server a necha slušných ľudí na pokoji

Dobrú noc.

PS - nechÁpem tie "Á" ... ani editovať sa to nedÁ, pretože sa to stÁle vrÁti do takého stavu ako to je, takže som dol dal bez dĺžňov :)

Příspěvek upravil doDo': 9.10.2012 - 00:15

Komanc

Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
doDo naprosto se s tvými pocity ztotožnuji, a divím se že jsi odešel ze serveru, aniž by jsi uvedeného(nou), nechal bez potrestání.
Hráči si musí uvědomit že ačkoliv jsme dosti tolerantní admini, tak takovýto urážky a narážky typu :máš Wh Atd, na běžného hráče na tož Admina se na 4Gf trestá!
Pokud nemáte demo které by dokazavalo hráčovo provinění,budou takové to výjevy trestány.
Přesto že Yeddle Mod, je tak trochu odlišný od serverů 4Gf, tak pravidla jsou naprosto stejná.
To je vše co bych k tomu dodal.
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

*
POPULÁRNÍ

Ja to resil driv takto:

1) varovani, at se zklidni... neco slusneho
2) druhe varovani, kdy jsem uz pohrozil vyhazovem, ze tu nemusi byt, kdyz se mu zde nelibi
3) uz nic nerikam a hledam nick na vyhozeni :)

Kazit si naladu kvuli par nevychovanym spratkum co si mysleji, ze za monitorem jsou chlapaci co maji v ruce zbran (sice jen virtualni, ale to v tom okamziku asi hraje malou roli).... fakt ne :) Uplyne nejaky ten bantime, prijde znovu a je klidny, hraje se dal. Opakuje se znovu scenar, hledam alt+tab a ban v Echelonu na tyden. Treba si mezitim najde jiny server, kde bude otravovat zase jiny lidi. Prijde po tydnu znovu a zadna zmena, tak flak ho - perma ;)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Komanc

Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Charlie určitě takové to řešení by bylo na místě, ale do jisté míry tu začína býti problém, problém takový že banovat zde na Yeddle z našich aktivních Adminů nemůže nikdo.

COŽ V NĚKTERýCH CHVýLýCH PŘEDSTAVUJE NEMALý PROBLEM :unsure2:
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Komanci nesrovnával bych 4GF a YEDDLE protože pravidla jsou na každém uplně jiná například kempení na dm či tdm.tam primo zakazujete kemp což se mi moc nelíbí ale jsou to vaše servery takže vaše pravidla

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
K4r3l01, to srovnání malo byť hlavne v pravidle týkajúceho sa obviňovania z cheatov a to máme predpokladám rovnaké. Zrejme som v mojom príspevku do toho nemal ťahať kemp, ale chcel som tým naznačiť, že napriek tomu kempovaniu aké tam predvázdal(la) kettrin tak sme to nechali tak a nedali ani stan a ani kick. Nepovedal by som, že kemp je na Yeddle striktne zakázaný. Sám vieš, že slovo kemp sa dá definovať rôzne, respektíve to každý vníma inak. Pre niekoho je kemp aj to keď bežíš. :) Normálny kemp tolerovaný je ale taký ten úmyselný, zákerný kemp sa zrejme nepáči nikomu. Máš rozohrané kolo, zabitých 5 v rade, vlezieš do budovy a prásk. Povieš si - dobre, počul ma a počkal si na mňa. Ale ak sa to na jednej mape opakuje 20 krát a vidíš stále ten istý nick, tak sa ti to prestáva páčiť. O týchto odlišnostiach medzi 4gf.cz a Yeddle viem. Mne sa napríklad nepáči tolerovanie kemperov na 52 a 62 a hlavne tých, ktorý si takto kempnú pred resp. Mne to fér nepríde, ale ako vravíš, my máme svoje a vy vaše pravidlá. Nechajme túto časť o kempení. Tu išlo hlavne o to urážanie a obviňovanie z cheatov.

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 9.10.2012 - 17:15 napsal:

Komanci nesrovnával bych 4GF a YEDDLE protože pravidla jsou na každém uplně jiná například kempení na dm či tdm.tam primo zakazujete kemp což se mi moc nelíbí ale jsou to vaše servery takže vaše pravidla
Jestli ti kempy nevadi, tak si s nima hraj :D neni to vylozene zakaz kempu, kazdy nekdy kempne, ale perma posed v ruznych koutech a cekat na obeti jak to delaval treba Kratas, za to se vyhazuje. A o to jde, nic vic. Vse ostatni, co je v rozumne mire se prehlizi. Ne velkoryse, ale proste jako kdyby se nic nestalo.

Jinak co se tyka B3, nevim, proc treba Dodo nema pristup, nebo Komanc. Lachy taky dostal pristup a nikomu to nevadilo. Navic, kdyz nekdo nastavi pravomoce pres B3 pouze pro dva CHS servery, tak si myslim, ze neni co resit. Mi nerikejte, ze nejde omezit prava na ban, restart map/server a chat history pro dva servery.....
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Abych ti ve zkratce odpověděl když to tu tak řešíme veřejně...

Proč jsem nepovolil přístupy pro B3/Echelon? Jednoduše, Yeddle serveru bylo poskytnuto útočiště jen proto že byly ze strany tvého providera jisté problémy a pro chod serveru to je nevyhovující. V první řadě chci předeslat, aby to nebylo pochopeno zle či nějak špatně, nemám proti Yeddle serverům nic ba naopak občas si tam zajdu zahrát i když nemám poslední dobou moc času. Proto se také angažuji při jeho úpravách na žádost doDa. Tak vraťme se k tvému otazníku proč nemají přístup. Tvé rozdávání práv na základě příslibu nahánění lidí na server a jeho zaplnění se mi nelíbí a neztotožňuji se sním a takto to u nás nechodí. Zavedl jsem jistý řád a ten se dodržuje, to je jeden z důvodů a další proč se tak nestane je, že máme jednotný Echelon pro všechny servery a nebude se nikterak separovat pouze jen pro Yeddle a 4GF.cz. Instrukce v případě větších prohřešků WH/ Cheating či větší vulgarita mají na žádost adminů Yeddle či žádosti na forum Senior Admini vyřešit. Lachymu na jeho žádost byla odebrána práva pro přístup do Echelonu, B3 na servery Yeddle zůstaly. A už vůbec se mi nelíbí že slibuješ něco na co ani nemáš právo. Jedná se o příslib vytvoření Snip serveru. Snip server se nebude nahazovat jelikož je již přítomen na serverech 4GF.cz a proto nevidím důvod vytváření duplicity serveru. Není to ani tak dlouhá doba kdy tu lidí dychtily po SAD serveru a těch slibů, že tam budou chodit a kde jsme teď server je neustále prázdný a nikdo tam nechodí. Proto si nejsem vědom že by jsi o tomto mohl rozhodovat co se kde nového nahodí nového a nehledě na to že již dlouhou dobu nikterak nepomáháš s chodem serverů ať už jakýmkoliv způsobem a vynořit se jednou za půl roku a vykřikovat nebo začít něco měnit. Ano tvé neodmyslitelné právo je Yeddle které jsi vytvořil a věnoval jsi tomu nemalé úsilí a čas. Proto se ho nesnažím nikterak potopit, ale pomáhat v jeho rozkvětu aby se na tvém serveru lidem dobře hrálo, samozřejmě na žádost tvých adminů. Sice mi to nejde tak bryskně jak bych si sám představoval, ale snažím se pomoci Yeddle. A další aspekt mého rozhořčení při čtení tvých příspěvků ať už veřejných či neveřejných je tvé chování (příkazové věty) jak kdyby ti to tu patřilo u mne moc neuspějí a nemám to rád.
Proto příště mírni své příspěvky a uvědom si že jsi u nás na hostingu z přátelství a blízkosti k tvému módu a k dřívější historii jsme ti rádi vypomohli.

Ps: jsem se nějak rozepsal až jsem tolik nechtěl. *

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Hele, ja jsem rad, ze mi Mnau a Remien pomohli s kodovanim, kdyz mi dosla sila a/nebo kdyz se prenasel mod na hosting k 4gf. Byla to velka pomoc, o tom zadna. Taky dekuji, ze jsi me a Lachymu vysvetlil, jak funguje B3ka, ale nevim, proc bych to ted mel znovu zminovat. Podekoval jsem nekolikrat a nejen ja. Ale taky nezapomen, ze i pro me byla ohromna duvera cely zdrojak uploadovat na pro me cizi server, kde se na vsechno muze kdokoli kdykoli podivat. Co ja mohl vedet, co se bude dit dal? Sami vite vsichni dobre, jaka radost by byla, kdyby jste najednou museli nekam z ruky uploadovat zdrojaky. Psal uz nekdy z jara, ze mi to je jedno a zavreme to. Kluci nechteli, dobre. Psal jsem, zavreme SD server, nikdo tam nechodil, tak co s tim. Taky se nejak nechtelo. Kdykoli mi chtel nekdo poslat penize, presmeroval jsem je na Vas a to i v dobe, kdy jsem hostoval jeste z domu a nemeli jsme spolecneho nic, jen jsem to nikomu nepsal, nerikal, takze mi prosimte nevypravej, jak delam malo. A vubec si to prosimte prestan brat vsechno tak hrozne osobne, ty mas nazor, ja mam nazor, nic vic to neni. A pokud je B3 tak hroznej problem, kdyz tady mas dva adminy, co se aktivne zajmaji a staraji o vse kolem, a byli by urcite velice vdecny za podanou ruku, tak to vypni a bude mit Yeddle pouze konzoli, ban.txt a AACP a je to. Verim, ze si poradeji i tak dobre, aktivni jsou dost. Znovu - je to muj nazor a snazim se jim vyresit pomerne zasadni problem pri adminovani a to je zbavovani se neprijemnych hracu. A to nepisu ani z vlastniho zapaleni. Kdyby mi od adminu neprisli zadne zpravy, nejspis bych se vubec neozval, takze nejednam ani z vlastni iniciativy. Nic vic me nezajma a vse ostatni mi je, jak jsem psal nekolikrat, vazne jedno. Svuj cas jsem si s modem a hranim uzil a je to pase. Bylo to fajn, rad na to vzpominam, ale zivot se netoci kolem jedne veci ale jde dal. Kdo by chtel mit nejake pochybnosti, tak se staci podivat, kdy jsem byl naposledy na serveru, na OW foru a komu jsem na nektere maily uz vubec ani neodpovedel (nic osobniho, jen to byly otazky, na ktere jsem nemel odpovedi a/nebo ani nechtel zacinat zadnou konverzaci, odpovidal jsem pouze lidem, ktere jsem znal/znam). Nemam za potrebi se s kymkoli dohadovat, fakt ne. A uz vubec kvuli PC hre.

Pak je tu druha moznost, ze si kluci zaridi vlastni server/hosting a prenesou si cely mod tam a budes mit klid, nikdo te nebude dale obtezovat, nebudes muset resit tento problem a vsichni muzou zit spokojene sve zivoty dal. Kdyby jsi radeji venoval tu energii do nich a snazil se jim vyjit vstric, nebo jim vysvetlil, v cem je problem, nebo co ja vim, co ti na nich vadi, nez s vysvetlvovanim, co ja, co ja, co ja. Ja = nic, ty jsi tady reditel, tak jim prosimte dej vedet, jak se situace ma, at se s tim mohou nejak vyporadat, nebo se nejak konstruktivne pobavte spolu, jak danou situaci vyresite, jinak to je porad jen behani kolem kase ale vysledek nula.

A to je vse, co k veci mohu a chci napsat, nic dalsiho uz nemam a nejspis mit ani nebudu. Ja to pro sebe povazuji jako uzavrenou vec a budu se zdrzovat dalsich reakci na toto tema. Pouze jsem chtel pomoct lidem, co se o mod dale zajmaji, ale vymyka se to pomalu uplne mimo tema a to neni dobre. Vse jsem rekl, napsal, sdelil a je to fakt na Vas, co se o to zajmate, aby jste nasli nejake, pro vsechny zucastnene, uspokojive reseni, se kterym budete moct zit.

Hodne stesti a dobrou zabavu vsem, at uz toto tema dopadne jakkoli.

PS: pokud se nekdo citi urazen, pohorseny pripadne nejakym jinym negativnim zpusobem napadeny ci dotceny, tak mi to je lito, nebyl to zamer, ale s tim taky nic neudelam. Jsou to moje nazory, se kterym se nemusi kazdy ztotoznovat nebo souhlasit. Co clovek, to nazor.

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ

*
POPULÁRNÍ

Keď Komanč zakladal tento topik zrejme nečakal, že sa to bude uberať týmto smerom. Z môjho pohľadu je toto nešťastne zvolený spôsob konverzácie o záležitostiach, ktoré u bežného hráča vzhľadom na to, že je minimálne informovaný o krokoch, ktoré v rámci Yeddle módu v minulosti prebehli a naďalej prebiehajú a o všetkých s tým spojených súvislostiach, môžu nabudiť dojem vnútorných nezhôd medzi adminami Yeddle a 4gf.cz. Ak to budú hráči vnímať v tomto kontexte, tak si nemyslím, že to niekomu prospeje. Preto sa úplne stotožňujem s Maršalom, že toto sa malo odohrávať mimo fóra alebo prinajmenšom v topiku určenom výhradne adminom.

Osobne som sa do tejto diskusie medzi Charlim a Maršálom zapojiť nechcel a volil som k tomu pasívny postoj. Musím však rámci povedzme nejakej tej objektivity zareagovať.
Charlie, ako admina, strojcu Yeddle módu a priateľa si ťa veľmi vážim. Prijal si ma ako mapadmina a v krátkej dobe si mi umožnil byť hlavným adminom na Yeddle. Dúfam, že som tvoju dôveru nesklamal a pokiaľ si dobre pamätám, vážne nezhody sme medzi sebou nikdy nemali. Vychádzali sme spolu dobre a často sme spoločne delali to křovíčko, len aby sa našlo niekoľko hráčov s ktorými by sme si zahrali aspoň pár máp. Boli to ťažké časy pre server, ale na druhej strane sme si pomerne veľa pokecali cez chat a okrem bežnej spoločenskej konverzácií som sa vďaka tebe priučil k mnohým veciam ohľadom fungovania serverov a veci s tým súvisiace. Aj teraz som presvedčený, že to čo si písal v spojitosti s nami, ktorý sa snažíme server udržať a spravovať ho, nám malo pomôcť a umožniť nám k tomu pristupovať efektívnejšie. Momentálne sa obávam, že to má opačný efekt. Už je to nejaký piatok čo sme medzi sebou hodili reč, takže predpokladám že nie si plne informovaný čo sa na servery deje, aké kroky sa podnikli a naďalej podnikajú. Zrejme je to moja chyba, že som ťa o tom neinformoval ale z posledných tvojich príspevkov bolo zjavne cítiť, že o chod serveru a všetko s tým spojené momentálne záujem nemáš. Chápem to. Ako čas plynie priority sa menia a tvoje záujmy v tomto období ti nedovoľujú venovať sa aj tejto aktivite, respektíve ich nechceš s týmto všetkým čo sa tu deje spájať. Preto ak dovolíš, ti ozrejmím pár skutočnosti.

Pokiaľ si niekde začul, že Yeddle ako také chce 4gf.cz na čele s Maršalom pochovať na smetisko dejín tak ťa môžem ubezpečiť, že to nie je pravda. Práve naopak. Veľká ústretovosť či už zo strany Maršála, Cleanerman , K4r3l01 a predpokladám aj ostatných adminov, ak by sme ich o to požiadali. Ak je potreba niekoho zabanovať, tak Cleanerman bez nejakého preťahovania a špekulovania to zariadil a K4r3l01 sa ponúkol s pomocou kedykoľvek ju budeme potrebovať. Čo sa Maršala týka, tak jemu si ukrivdil hádam najviac. Je to práve on, ktorý ma evidentný záujem aby mal server návštevnosť a aby tam hráči chodili pravidelne. Pokiaľ má pocit, že ešte nenastal správny čas na to aby sme mali prístup na B3 a echelon tak nech. Pre mňa a Komanča nie je až také dôležité mať všetky práva a páky na riadenie serveru. Pre nás je dôležité aby server s návštevnosťou pokračoval na tej ceste ako je to teraz a aj naďalej poskytoval zábavou a radosť hráčom, ktorý si sem prídu či už zablbnúť, odreagovať sa alebo ukázať svoj skill. A práve v tomto smere sme Maršálovi veľmi vďačný, lebo na to čo sa tu v poslednej dobe ohľadne Yeddle dialo, nám bol stále nápomocný a len vďaka spolupráci s ním na server pribudli nové mapy, ktoré ešte stále spoločne dolaďujeme aby to všetko šlapalo tak ako má. Ak poviem, že sme toto všetko riešili cez TS skoro denne pár hodín tak zrejme ani neuveríš. Ja som na TS nebol 15 rokov tak často ako za posledné dva týždne. Toto myslím vypovedá za všetko a nedá sa uprieť Maršalovi snaha o spoluprácu. A to boli prípady, že sme ho o to nemuseli ani prosiť a sám nás kontaktoval na TS a už sa skúšali mapy, rotácia atď. Taktiež veľa užitočných rád, pripomienok nápadov atď. Takže ja si nemyslím, že človek ktorý obetuje toľko veľa svojho voľného času, ktorý by mohol využiť niekde inde, to s Yeddle mysli zle. Zrejme nevieš ani o tom, že v budúcnosti by sme chceli zmeniť Yeddle SD na CF. Určitú predstavu sme MK predniesli a aj v tomto smere nám vyšiel v ústrety a bude sa v tom angažovať.

Charlie ak sa chceš mňa alebo Komanča na niečo spýtať tak kedykoľvek. Predídeme tak týmto nedorozumeniam, ktorými len zbytočne kalíme vodu. Keď som si prečítal tvoj posledný príspevok, tak som si vravel - "A teraz je ámen, Maršal sa nám definitívne vykašle na hlavu" Našťastie som sa mýlil a aj dnes sme spoločne upravovali rotáciu a zajtra v tom pokračujeme. Ale vieš, iste ho to mrzí, že snaha ktorú vynaložil aby nám pomohol je z tvojej neinformovanosti takto dehonestovaná.

Tak asi by to malo byť všetko čo som chcel k tomu napísať.

PS: Charlie a ešte otázka - " Kdyby mi od adminu neprisli zadne zpravy...", ktorý admini? To by ma docela zaujímalo.

Komanc

Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Dodo naprosto souhlasim s tebou a lepe bych to nedokazal napsat :yesek5:
Odeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Tak jsem po dlouhe době skusil zase YEDDLE na těch pár zaseku a rotací kterým se nechtělo si myslím že se to začíná vyvíjet kupředu rád se uvás občas zastávím a zahrají poklona vám :)
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Komanc

Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava

Zobrazit příspěvekBris© dne 15.10.2012 - 10:47 napsal:

Tak jsem po dlouhe době skusil zase YEDDLE na těch pár zaseku a rotací kterým se nechtělo si myslím že se to začíná vyvíjet kupředu rád se uvás občas zastávím a zahrají poklona vám :)

Bris budem radi kdyz se na Yeddle zastavis, a co se tyce zaseku rotace, tak nedavno jsme davaly nove mapy a jeste se nejake nesrovnalosti doladuji. V zhledem k tomu ze server je posledni dobou stale zaplneny at uz plne nebo jen zpolovic, tak neni defakto kdy ty mapy a rotaci poradne odskouset a tim odstranit chyby.
Tudiz byly prave v tom okamziku kdy jsi se pripojil mapy rucne prehazovany abychom konecne zjistily kde byly chyby.Nicmene chyby by uz mely byt definitivne odstraneny.Zato vdecime 4gf vedeni :4: :yesek5:
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Tak jsem včera zavítal na Yeddle server a musím napsat, že jste mě mile překvapili. Hraji jen Dm a to na 52. a 62. Tyto dva servery jsou moje " srdcovka ". Přesto se mi u vás líbilo. Je to hlavně o střílení a ikdyž je to také Dm, tak je úplně jiný. Jako " oddechovka " od nuke a plynu super.

Komanc

Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Čus Bengoro

Jsme rádi že jsi se u nás na Yeddle zastavil, a taktéž jsme rádi že se ti u nás líbilo. A máš naprostou pravdu, tento server je taková oddechovka od klasického DM.
Prioritou toho-to modu, je především o odreágování a skvělému pobavení.Tak-že pokud si k nám najdeš zase cestu budem jen rádi :yesek5:
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Ahoj. Nebudem zakladať nové téma, takže použijem tento už vytvorený topic.

Na servery sa dookola opakujú výrazy "kemp, je tu zakázané kempiť" atď. Kazí to hru nie len nám adminom ale aj hráčom, ktorých nebaví čítať v chate dookola o kempení. Nehovoriac o tom, že toto hráč ani nemá čo riešiť na servery. Aj my si chceme zahrať a nemáme chuť za každým, keď sa hráčovi zdá, že ten a ten je kemper, bežať do spectu. Aj pri hre vieme reagovať na to, kto kempí alebo nie. Ja osobne to riešim tak, že pokiaľ mám pocit, že hráč kempi nad rámec tolerancie, dohrám mapu a na druhej si ho čeknem. Bolo by dobre aby ste túto citlivú záležitosť ohľadne kempenia, lebo je to fakt tanec na tenkom ľade - prenechali na adminov. Možno len na upresnenie - kemp na servery zakázaný nie je, ale sú zakázané určité podoby kempu. Zakázaný je notorický kemp na malých mapách, kde sa prevážne rushuje. Príklad hráč Sany: zalezie niekam do budovy s výhľadom na jediný bod, zo zadu chránený stenami a čaká kto mu vbehne do rány. To jo zákerný kemp, nehovoriac o kempe s výhľadom na spawn. Tolerovať by sa to do určitej miery dalo ak by mal snipku a kempne sa niekde v baráku, kde ma 2 - 3 strategické body, ktoré si stráži. Pohybuje sa napríklad medzi 3 oknami ale pritom majú šancu aj ostatný hráči. Rozdiel sú rat mapy. Tie sme tam dávali hlavne kvôli tomu aby si hráč oddýchol od rushovania a trošku si zakempil snipou. Komu sa chce na týchto mapách použivať automat a behať, tak dle libosti. Proste a jednoducho - je na nás aby sme rozhodli kto kempi a kto nie. Pre ostatných je určené fórum, kde môžete podať návrh aby sme sa pozreli na toho alebo toho hráča. V opačnom prípade fakt začnem dávať warn hráčom vykrikujúc do chatu o kempení. Pravdou je, že na servery sa pohybuje pár hráčov náchylných na kemp, ktorý je už na hrane. Napríklad kratas03, kettrin. V konečnom dôsledku nie je našim cieľom za kemp banovať. Upozornenie, kick, časový ban až pri hráčoch, ktorý ani napriek upozorneniam nereagujú a notorickým kempom kazia hru ostatným hráčom. Tak takýmto budeme naopak znepríjemňovať hru my. Na začiatok upozornením, stanom a keď to inak nepôjde tak aj časovým banom.
Dva screeny, kde sa jedná o zákerný kemp, ktorý som spomínal.
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek
... tí dvaja tam dokázali takto čumieť aj pár minút, pokiaľ sa nepodarilo ich dať niekomu dole. Nerozumiem prečo to vôbec hrajú.

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
ja tam ted byl a je to prázdný....

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ

*
POPULÁRNÍ

Odpovedáš s dvojročným oneskorením. Neva, hlavne že sme všetci zdraví. :D

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Smudlo ono je tam kazdy den to zdrave jadro od 17:00 ale po 19:00 sa rozchadzame za rodinnymi povinnostami. :biggrin3:

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Presne. Dave musi po 19:00 umyvat riad, Jahulka vysavat, Pape zavarat ovocie, Diego kosi travnik, Dadin musi po 20:00 byt uz vposteli, Pinky vari veceru pre Michala, Kasta chlasta a ja hrajem tanky.

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Kurna doDo ty si u mna zabudol kameru :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3:

Kasťa

Private

• Člen
  • 38 Příspěvků:
63
  • LocationNMnM
Nejen u tebe Dave.. ale asi i u nás v krčmě :biggrin3:
Odeslaný obrázek

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních