Hele, ja jsem rad, ze mi Mnau a Remien pomohli s kodovanim, kdyz mi dosla sila a/nebo kdyz se prenasel mod na hosting k 4gf. Byla to velka pomoc, o tom zadna. Taky dekuji, ze jsi me a Lachymu vysvetlil, jak funguje B3ka, ale nevim, proc bych to ted mel znovu zminovat. Podekoval jsem nekolikrat a nejen ja. Ale taky nezapomen, ze i pro me byla ohromna duvera cely zdrojak uploadovat na pro me cizi server, kde se na vsechno muze kdokoli kdykoli podivat. Co ja mohl vedet, co se bude dit dal? Sami vite vsichni dobre, jaka radost by byla, kdyby jste najednou museli nekam z ruky uploadovat zdrojaky. Psal uz nekdy z jara, ze mi to je jedno a zavreme to. Kluci nechteli, dobre. Psal jsem, zavreme SD server, nikdo tam nechodil, tak co s tim. Taky se nejak nechtelo. Kdykoli mi chtel nekdo poslat penize, presmeroval jsem je na Vas a to i v dobe, kdy jsem hostoval jeste z domu a nemeli jsme spolecneho nic, jen jsem to nikomu nepsal, nerikal, takze mi prosimte nevypravej, jak delam malo. A vubec si to prosimte prestan brat vsechno tak hrozne osobne, ty mas nazor, ja mam nazor, nic vic to neni. A pokud je B3 tak hroznej problem, kdyz tady mas dva adminy, co se aktivne zajmaji a staraji o vse kolem, a byli by urcite velice vdecny za podanou ruku, tak to vypni a bude mit Yeddle pouze konzoli, ban.txt a AACP a je to. Verim, ze si poradeji i tak dobre, aktivni jsou dost. Znovu - je to muj nazor a snazim se jim vyresit pomerne zasadni problem pri adminovani a to je zbavovani se neprijemnych hracu. A to nepisu ani z vlastniho zapaleni. Kdyby mi od adminu neprisli zadne zpravy, nejspis bych se vubec neozval, takze nejednam ani z vlastni iniciativy. Nic vic me nezajma a vse ostatni mi je, jak jsem psal nekolikrat, vazne jedno. Svuj cas jsem si s modem a hranim uzil a je to pase. Bylo to fajn, rad na to vzpominam, ale zivot se netoci kolem jedne veci ale jde dal. Kdo by chtel mit nejake pochybnosti, tak se staci podivat, kdy jsem byl naposledy na serveru, na OW foru a komu jsem na nektere maily uz vubec ani neodpovedel (nic osobniho, jen to byly otazky, na ktere jsem nemel odpovedi a/nebo ani nechtel zacinat zadnou konverzaci, odpovidal jsem pouze lidem, ktere jsem znal/znam). Nemam za potrebi se s kymkoli dohadovat, fakt ne. A uz vubec kvuli PC hre.
Pak je tu druha moznost, ze si kluci zaridi vlastni server/hosting a prenesou si cely mod tam a budes mit klid, nikdo te nebude dale obtezovat, nebudes muset resit tento problem a vsichni muzou zit spokojene sve zivoty dal. Kdyby jsi radeji venoval tu energii do nich a snazil se jim vyjit vstric, nebo jim vysvetlil, v cem je problem, nebo co ja vim, co ti na nich vadi, nez s vysvetlvovanim, co ja, co ja, co ja. Ja = nic, ty jsi tady reditel, tak jim prosimte dej vedet, jak se situace ma, at se s tim mohou nejak vyporadat, nebo se nejak konstruktivne pobavte spolu, jak danou situaci vyresite, jinak to je porad jen behani kolem kase ale vysledek nula.
A to je vse, co k veci mohu a chci napsat, nic dalsiho uz nemam a nejspis mit ani nebudu. Ja to pro sebe povazuji jako uzavrenou vec a budu se zdrzovat dalsich reakci na toto tema. Pouze jsem chtel pomoct lidem, co se o mod dale zajmaji, ale vymyka se to pomalu uplne mimo tema a to neni dobre. Vse jsem rekl, napsal, sdelil a je to fakt na Vas, co se o to zajmate, aby jste nasli nejake, pro vsechny zucastnene, uspokojive reseni, se kterym budete moct zit.
Hodne stesti a dobrou zabavu vsem, at uz toto tema dopadne jakkoli.
PS: pokud se nekdo citi urazen, pohorseny pripadne nejakym jinym negativnim zpusobem napadeny ci dotceny, tak mi to je lito, nebyl to zamer, ale s tim taky nic neudelam. Jsou to moje nazory, se kterym se nemusi kazdy ztotoznovat nebo souhlasit. Co clovek, to nazor.
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)