Windows 8
Tr0jAN
2.05.2013
Ja len potom nechápem, že čo viac by ste chceli od MS, keď vám "prekážajú/neprekážajú" tie inovácie.
m.anass
3.05.2013
W8 mám už minimálně měsíc a nemůžu si je vynachválit. mám klasicky 500 GB disk a systém naběhne za 10 vteřin přesně. prostě super. Je to sice změna oproti W7, ale dá se na to zvyknout. Co se týká COD4, tak jsem měl jen jediný problém, a to ten, že když jsem nainstaloval CoD 5 WaW tak mi to prostě padalo a Pb nefungoval. odinstaloval jsem, a jede bez problémů, bez padání...
srnciMara
28.09.2013
Zdravím mám chybu u WIND 8 chybu při Instalaci kdy mě to nepustí ani do instalace CoD s hláškou 1628: Failed to complete installation nevíte někdo co s tím?
Arcas
28.09.2013
Windows 8 perfektní, měl jsem možnost vyzkoušet na školních PC. Nicméně mě celkem hodně brzdí metro a celkové ty jejich vymoženosti... Starý zvyk -> WIN a psaní názvu programu sice funguje, no to že mám start na celou obrazovku - k ničemu... Podle mě je to celkem velký krok zpět.
Smoky®
28.09.2013
win 8 je o zvyku, ale muj osobni nazor je ze nepatri na PC (mysleno stolni pocitac) system je delany na tablet a ntbk s dotykovkou
Arcas
28.09.2013
V tomhle máš dost pravdu. Nicméně ty úžasné školní notebooky nepřeinstaluješ a uč učitele jak s tím pracovat když s tím sám moc neumíš

Smoky®
28.09.2013
na ucitele s prominutim sere bilej tesak, na vysoky jsem umel s kompama lip jak oni a to jsem studoval IT