Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Windows 8

46 odpovědí na toto téma

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Ja len potom nechápem, že čo viac by ste chceli od MS, keď vám "prekážajú/neprekážajú" tie inovácie.

m.anass

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
4
  • LocationZlaté Hory
W8 mám už minimálně měsíc a nemůžu si je vynachválit. mám klasicky 500 GB disk a systém naběhne za 10 vteřin přesně. prostě super. Je to sice změna oproti W7, ale dá se na to zvyknout. Co se týká COD4, tak jsem měl jen jediný problém, a to ten, že když jsem nainstaloval CoD 5 WaW tak mi to prostě padalo a Pb nefungoval. odinstaloval jsem, a jede bez problémů, bez padání...

srnciMara

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
9
  • LocationValašské Meziříčí
Zdravím mám chybu u WIND 8 chybu při Instalaci kdy mě to nepustí ani do instalace CoD s hláškou 1628: Failed to complete installation nevíte někdo co s tím?

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Windows 8 perfektní, měl jsem možnost vyzkoušet na školních PC. Nicméně mě celkem hodně brzdí metro a celkové ty jejich vymoženosti... Starý zvyk -> WIN a psaní názvu programu sice funguje, no to že mám start na celou obrazovku - k ničemu... Podle mě je to celkem velký krok zpět.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
win 8 je o zvyku, ale muj osobni nazor je ze nepatri na PC (mysleno stolni pocitac) system je delany na tablet a ntbk s dotykovkou

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
V tomhle máš dost pravdu. Nicméně ty úžasné školní notebooky nepřeinstaluješ a uč učitele jak s tím pracovat když s tím sám moc neumíš :D
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
na ucitele s prominutim sere bilej tesak, na vysoky jsem umel s kompama lip jak oni a to jsem studoval IT

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních