HAWKEN
Marsal_Konev
5.12.2012
Hawken

Mám tu pro Vás připravovanou novinku ze světa Online her z uzavřeného Beta testu.
Hawken je multiplayerová bojová hra s roboty. Hra se zaměřuje na intenzivní a zábavné bojové zkušenosti, které navozuje pocit pilotování těžkého válečného robota, při zachování akce a strategie. K dispozici jsou Team Deathmatch a free-for-all.
Video:
Návod pro připojení se do Close Beta:
registrovat se: ZDE (vyplníte svůj email a přijde vám link na dokončení registrace)

Dokončení registrace:

(email a heslo budete používat při přihlášení!)
Beta key získáte ZDE po registraci vám příjde na email.
Po přihlášení a zadání Beta key se vám stáhne HawkenLauncher,exe

Spusťte a nainstalujte HawkenLauncher, který si hru natáhne z internetu cca 2,7GB.
System Requirements:
System requirements
- CPU: 2Ghz Dual Core
- Memory: 3GB RAM
- Graphics Card: 512MB Graphics card supporting DirectX 9.0c and Shader Model 3.0 ( nVidia 9800 GTX/ AMD HD 5670 )
- Operating System: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 32bit or 64bit
- Hard Drive: 5 GB of space
- Internet Connection: Broadband connection
- CPU: 3Ghz Dual Core
- Memory: 4GB RAM
- Graphics Card: 1024MB Graphics card supporting DirectX 9.0c and Shader Model 3.0 ( nVidia GTX 460/ AMD HD 6850 )
- Operating System: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 64bit
Tak teď už záleží pouze na Vás
Click here to view the record
KOVA
5.12.2012
Da se tady i kempit popř. NUKE házet??? dobrý nápad, vypada to pěkně, robot jak z Avataru!
doDo'
6.12.2012
Marsal_Konev
6.12.2012
Odpoledne vám ještě poradím co a jak poladit z poznatku co jsem zatím poznal.
Instruktáž na TS a můžeme si spolu zahrát
Instruktáž na TS a můžeme si spolu zahrát
Bris
6.12.2012
System Requirements
System requirements
Recommended Spec
Initial release will be PC – Windows XP, Vista or Windows 7 with latest service pack
System requirements
- CPU: 2Ghz Dual Core
- Memory: 3GB RAM
- Graphics Card: 512MB Graphics card supporting DirectX 9.0c and Shader Model 3.0 ( nVidia 9800 GTX/ AMD HD 5670 )
- Operating System: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 32bit or 64bit
Recommended Spec
- CPU: 3Ghz Dual Core
- Memory: 4GB RAM
- Graphics Card: 1024MB Graphics card supporting DirectX 9.0c and Shader Model 3.0 ( nVidia GTX 460/ AMD HD 6850 )
- Operating System: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 64bit
Initial release will be PC – Windows XP, Vista or Windows 7 with latest service pack
antifasatan
6.12.2012
to skoro všici hrajete jenom s tím 1. robotem co tam je? proč si nevemete toho co je tam free na koupení?
-BB-
6.12.2012
youko Kurama
6.12.2012
ale chvilema mi to brutalně laguje, zkusil jsem i dát vše na low i když by mi to měl comp v poho zvládat a výsldek nula, máte podobné zkušenosti nebo je problem u mě?
youko Kurama
8.12.2012
beta uzavřena, další fáze pokračování testů od středy 12tého
Příspěvek upravil youko Kurama: 8.12.2012 - 11:51
Příspěvek upravil youko Kurama: 8.12.2012 - 11:51
HariBuri
12.12.2012
HariBuri
12.12.2012
Beta začne o niečo pozdejšie , neviem či to stihnú dneska alebo už len zajtra v ranných hodinách ...
"Open Beta will be starting later today as we’ve determined that many accounts were not updated properly."
"Beta bude štartovať neskôr dnes sme dospeli k záveru, že mnohé účty neboli správne aktualizované."
Příspěvek upravil HariBuri: 12.12.2012 - 22:57
"Open Beta will be starting later today as we’ve determined that many accounts were not updated properly."
"Beta bude štartovať neskôr dnes sme dospeli k záveru, že mnohé účty neboli správne aktualizované."
Příspěvek upravil HariBuri: 12.12.2012 - 22:57
aaale®
13.12.2012
mne to nejak nejde, spusti sa mi hra a pise to "Syncing account" a tak je to tam zaseknute aj desat minut, neviete co s tym?
HariBuri
13.12.2012
aaale® dne 13.12.2012 - 13:43 napsal:
mne to nejak nejde, spusti sa mi hra a pise to "Syncing account" a tak je to tam zaseknute aj desat minut, neviete co s tym?
Pár krát sa mi to stalo pri closed beta , ale ked som opakoval prihlásenie tak mi to hned šlo , skús kuknúť na fóre hawkenu nejaké info ...
aaale®
13.12.2012
nepomaha ani reinstal ani vytvorit novy ucet, ani v internete neni problem, fakt som v koncoch
HariBuri
13.12.2012
Celkom fajn len ked som zistil že MC (meteor credits) treba kúpiť a hra ich neponúkne zadarmo tak ma to kus sklamalo ...
Score:
http://www.upnito.sk...2pkjfqx2nr4.jpg
Score:
http://www.upnito.sk...2pkjfqx2nr4.jpg
robie21
9.06.2014
Ahoj lidi potřeboval bych radu. Vždy když v Hawken vyberu nějaký mod a dám lounch tak mi to po chvíli hodí hlášku Find Match failed... je to tím že to hraje málo lidí nebo že sem něco opoměl?
youko Kurama
10.06.2014
netuším dlouho jsem to nehrál a ani se nechystám, titan fall power