Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

OW: Release 24.12.2012

* * * * * 4 Hlasy

101 odpovědí na toto téma

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509

*
POPULÁRNÍ

Po dlhsom case....

Nove veci:
- kuša (crossbow) od levelu 65, pre Sponzor/VIP/Admin od 60
- kuša s attachmentom - vybusnou hlavicou (crossbow) od levelu 135, pre Sponzor/VIP/Admin od 115

Zmeny:
- nervovy granat prehodeny do Perku 1 (je pod tlacitkom 5, tak ako RPG alebo C4)
- padajuce AC130 (bolo prezentovane)
- pridana moznost zapnut na servery zdvihanie Objectiv veci (napr. bomba pri SD) pomocou klavesy F
- rozhodeny Desert Eagle a Gold Desert Eagle (po vystrele viacej "kope")
- navrat povodneho Skorpiona :-)
- vizualne zmeny/graficke upravy (ikonky)

Vyhodene veci:
- snipa L96-AW, nahradena zbranou crossbow

This post has been promoted to an article

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Topic Starter
  • Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
Vydane ^_^ po velkych krvepotnych mesiacoch a straaasnom finisi posledne dva tyzdne ^_^

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

Xbow je luxusní, nový design taky, ale ten deagle.. je nerfnutej až moc, nevyplatí se s ním hrát. Co má dělat člověk, kterej hraje s smg a chce zabít něco na dálku? Neřikám na takovou dálku, aby to používal místo scopy, ale prostě nemá jinou možnost než ho s tím deaglem vyťukat a to zabere dost dlouho. Osobně se mi líbil starej deagle.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Vraťte deagl, nervák bych možná pořešil jinak. Nechal bych jej postaru, ale bez účinku na respu. Pokud někdo nenosí masku je to jeho mínus. Ted už se mi sním nevyplatí hrát. Byla to jedna z věcí věc, proč jsem se rozhodl ke sponzoringu. Nic ve zlém, vážím si práce ostatních a věřím, že Mnauu nad tím proseděl hromadu hodin.....a zadarmo. Jinak kuše je vynikající.

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
urcite plus za Crossbow ikdyz se na SaDko typu 26/50 vubec nehodí ale je snim sranda.. cástecným plusem je moznost sebrání bomby az po stlaceni klavesy F.. AC-130 dobrý nápad ale jeste jsem nemel moznost to vyzkouset takze nevim, urcite mínus za deagla.. proc ho nastavovat odost hur nez je v originalni verzi hry ? loadscreen pri nacítání map.. původní byl urcite lepsí :D .. Se skorpionem sem hrál ale na HC sem zadný extra rozdíl nepoznal.. plyn v perku mi je sumak.. nepouzivam - revize spíse pro gametype TDM/DM/DEM pro SaD nicmoc.. ocenuji snahu,cas a práci vsech Moderu kteri se na revizi podíleli ale SaD je pro me velke zklamani, kdyz se budu chtít odreagovat a pobavit zajdu si na server 53 ale kdyz si budu chtít ''normalne'' zahrát tak jako dríve, nemám kde :unsure2:
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
Mne sa paci aj desert aj kusa, je to opet spestrenie, desert trafis na 1. ranu a je to tak, ako to bolo predtym, kusa nie je sice pre moj styl hry vhodna, ale paci sa mi.
co sa nervaku tyka tak je to zatial z mojej strany neoskusane, osobne ale preferujem odhalovac, takze asi papa nervak, no stun je stale k dispozicii :)
Skorpik, najlepsia vec na svete dal som s nim teraz asi 30000xp za hodku a pol a navyse som sa po prvy krat dostal do top 10 na 54 :D Vsak Remien, Termix, Nikita vam mozu porozpravat :) (screeny hovoria za vsetko :D :D )

Neviem ci to je nejaky vedlajsi efekt, no coin 1000 xp pada aj dva krat za mapu na 54 tam to padalo teraz furt, nestazujem sa, ale pytam sa, je to zamer?

:thumbup: Revize: GOOD JOB , admin team :thumbup:

Přiložené soubory

Příspěvek upravil aaale®: 25.12.2012 - 02:33

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Pro Spajka a maddyho Deagle je nefrnutej tak akorat prvni vystrel je stale presnej jen je rozhozen na rychlou strelbu takze chlapci staci strilet pomalu a je to furt ten samej deagle dmg a nic jsme neprenastavovaly.
Bengoro nervak se udelal takto z podstatneho duvodu mnoho lidi si uz nehorazne stezovalo ze na serverech dm/tdm se uz skoro neda hrat cele zelene mapy to akorat odradi nove hrace kteri by si chtely zahrat.
Takze to ber jako ohled nad lidma mene zkusenejsima.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
takže teď jsem hrál
- nervovy granat prehodeny do Perku 1 (je pod tlacitkom 5, tak ako RPG alebo C4) - naprosto souhlasim
- padajuce AC130 (bolo prezentovane) - neotestovano
- pridana moznost zapnut na servery zdvihanie Objectiv veci (napr. bomba pri SD) pomocou klavesy F - konecne se zabrani nahodnemu sebrani bomby pri defend
- rozhodeny Desert Eagle a Gold Desert Eagle (po vystrele viacej "kope") - - nevsiml jsem si rozdilu krome toho ze je tal od tela - pro strelce typu vystrilim zasobnik treba neco trefim problem, pro me one shot one kill zadna zmena
- navrat povodneho Skorpiona :-) HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
- vizualne zmeny/graficke upravy (ikonky)

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Asi budu jeden z mála kterýmu pořešení nerváku nevadí, ne-li dokonce líbí :) Pokud ho díky tomu bude na mapách méně tak jenom dobře. Je to dobrá pomůcka, ale všeho moc škodí. Jinak kuše je dobrá, myslím že se povedla. Zvláště ta s vybuchujícíma šípama přináší do hry trochu jiný rozměr :D
Padající AC130 je dobré zpestření hry, jen se mi ještě nepodařilo s tím někoho zabít. Deagla moc nepoužívám, takže jsem zatím žádný rozdíl nepoznal, ale souhlasím s nastavením, že po první ráně začne víc kopat, aspoň to bude o míření a ne o náhodném vystřílení zásobníku. Skorpion zatím vypadá dobře, hned jsem si s ním vytvořil jednu z class :)

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

dalsi revize se bude zanedlouho do teto se jeste neco poopravuje
budeme pridavat hardpointy ,gametypy ,perky + dalsi vychytavky

dole mensi demo co bude v nejake dalsi :)
nebudu tu psat co je co ale muzete hadat :)

Přiložený soubor  seznam perku.jpg   1.42MB   238 Počet stažení

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy

Hmm,tomuhle ja říkám :goodjob: .

Pěkný dárečky jste nám přichystali. :thumbup:

Odeslaný obrázek

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Deagle nahrazen USP
Maska nahrazena teflonem
Nervák nahrazen stunem

Zajímavá změna.......
S kuší jsem levej jako s každou snipou, ale ta s tím vybuchujícím šípem.......za tu chvíli co jsem proti ní hrál, řekl bych, že je až moc silnej ten výbuch a používá (a bude se asi i používat) spíš jako perfektně mířenej granát, než na odstřelování hráčů (jako je tomu v jiných CoD)
Včetně deagle jste mohli upravit i XM-8
Jinak v klidu.

Příspěvek upravil WsxsW: 25.12.2012 - 09:54

Oxxid

Corporal Silver

• Člen
  • 112 Příspěvků:
68
Souhlasím s WSXem že xm8 mohla být taky poupravena. Jinak nervák daný do prvního perku je super. Mě by se líbila penalizace za DS, třeba spomalení po skoku jako je tomu na promodu.

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Topic Starter
  • Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
Ten vybuchujuci zazrak nie je problem znizit, je to kompletne naskriptovane ^_^ (povodny vyvoj zabral 4 dni vyskumu a asi 3 kg mandariniek ^_^)

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Topic Starter
  • Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
FIX: kusu s vybuchujucim zazrakom je uz mozne dat ako sekundarnu zbran, samozrejme pri spravom nastaveni perku c.2 ^_^

Takze moja classa:
- broka
- kusa + vybuch
- rpg

Mu he he he ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

EDIT: este poznamka - zvacsenie vybuchu nema vplyv na tu explodujucu kusu (to len na okraj)

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
revize paráda. nemám připomínek . XM8 bych nechal - je dobrá proti cheaterům. ! ty pak řvou nejvíc. :D

armin

Gunner Gold

• Člen
  • 86 Příspěvků:
88
  • LocationPraha; Česká republika

Dobrá práce, fakt dobrá práce :)

Já osobně bych jen vrátil starého deagla, tohle je opravdu přehnané. A navíc se mi líbil zvuk zlatého deagla, zněl sice naprosto nereálně ale hustě. A když teď kope mnohem víc než na klasice tak to je opravdu co řict. A Smoky, nemyslím si, že je to problém pro hráče typu "random zásobník přes celou mapu", občas když se dostaneš do situace, že ti dojdou náboje v hlavní zbrani a nepřítel je hodně blízko, jedna rána nestačí.

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Topic Starter
  • Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
FIX: kusa s vybusninou => hrac dostane spravny oblecok (snipersky)

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
ahoj, s úpravou nerváku naprosto NEsouhlasím, když ho někam hodim tak mi pokaždý bouchne v půlce letu ( ve vduchu ) a absolutně nic nezabije, někdo tu psal že to odrazuje nové hráče :D pche :D :D myšleno ty, kteří se po narození na respu posunou o dva kroky zpátky a KEMPí jak malí ? na takovéto byl nervák ideální. Všichni ostatní z něj mohly utéct a často to udělaly. když upravovat nervový plyn tak mu dejte aspoň průhlednou barvu a ne že bude na 100 metrů vydět zelený oblak a každý s kouskemrozumu se mu vyhne. že po hození nerváku (už při odjištění) ztrácí dotyčný resp imunitu (tj. správně) tak ani nedochází k vyhození nerváku hned po narození.

kuše je super, a je sranda že po někom vystřelim, dotyčný mě zbije samopalem a pak ho dostihne muj šíp a je taky kill :)

dost mi vadí marty, používá ho skoro každý kdo není schopen se trefit do hráče a protitomu žádné opatření není. proti nerváku je maska a zase tolik hráčů nervák nemá. kdežto na DM má půlka lidí marty,není proti tomu žádná obrana. dovolim si říct že za jednu minutu hraní bouchne cca 40 granátu (marty) kdežto nerváku max 3.

na MX-8 mi nesahejte :D spon ne vtom smyslu že ji rozladíte míření nebo rozptyl

chybí mi grenátomet :) ale chápu že jste na hraně možností s CoD4

edit: zapoměl jsem na rychlejší načítání mapy, za to palec hore :)

Příspěvek upravil xXx/neo: 25.12.2012 - 14:36

Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, prosím o ponechání XM-8 jak je. To by bylo už příliš. Není pak motivace ji získat za pomoci lvl nebo sponzoringu. Je to silná zbran, přesná a výkonná. Ale je za odměnu, prostě za něco. Nejvíc proti nerváku nadávají ti, co hrají s mártyrem. Místo aby si vzali masku, tak běhají jen s martyrem a dávaj tak killy. Mě osobně zabije zabije martyr z 1/3 a většinou tak, že mě zabije mártyr někoho, kdo byl přede mnou zabit. To je skutečný problém a ne plyn. I když hraju bez masky, tak mě za mapu zabije 2x možná 3x. Vždy mu uteču. Upravte prosím i mártyr, aby zabil vždy jen toho, kdo ho killnul.

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Kuš super, Desert budu muset asi vyměnit za colta či usp sním se vůbec netrefím, nervák dobré že je to perk ale taky jsem si toho všiml štvě mě že mi v půlce letu vybuchne ale je to dobré mít nervak a třeba stun a nebo vzít smoke a do toho hodit nervák krásná kamufláž :D

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Topic Starter
  • Founder
  • 1729 Příspěvků:
3509
Nervak: pozriem, preco vybuchuje skorsie :-( => to je chyba!

EDIT: nervak remien opravil, coskoro vyde opravna revizia s touto opravou

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
opravy co nejdrive vydame uz mame opraveno:

- fov deagle uz nebude tak oddalen od hrace
- nervak speed bug off
- nervak uz nevybuchuje pred dopadem
- nervak nastaveno 2ks od zacatku max 4ks mozno nabrat na zemi
- coin texture fix
- 1911 oprava zvuku
- degle gold oprava zvuku
- zoom kuse opraveno

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
mohu se zeptatna ten zoom kuše ? doteďka se zoom nehýbal, ale jestli se bude hýbat (jako u ostatnich snipp) tak to bude trošku blbé, vzhledem k době letu střely (šípu)

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Revize pro mne opravdu dost pozitiv:

nerv granát - prevence proti zakouření mapy
kuše - zajímavé spestření hry po tolika letech hraní
možnost navolení klávesy na sebrání kufru - taky super, aspoň ho náhodně neseberu
omezení deserta - dobré, klidně ubrat více :) snipit po mapě s pistolí nemam rád
scorpion - pro mě asi nejvíc, byl jsem na něj léta zvyklej díky

Tak hoši jen tak dál, u mě palec nahoru :thumbup:

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
já to řikám pořád že nervový plyn má mít bezbarvou barvu :tongue:

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
A proc by mel mit bezbarvou barvu??? to mi hlava nebere prijde mi ze vam to hlavne vadi ze se tim zabijelo nejjednoduseji a byli to levne killy.

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Jde tu o zvyk..já oželím nade i zásobníky navíc kvůli plynu...však se zbraní po mapě válí dost.Desert mě nebolí,hraji s ním minimálně,uvažuji o ůplném vypuštění,raději si beru beretu.Takže mě osobně změny nevadí,naopak ,vítám je.Paleček nahoru sokolíci. :sm548:

Příspěvek upravil P@lko: 25.12.2012 - 14:44

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 25.12.2012 - 13:15 napsal:

opravy co nejdrive vydame uz mame opraveno:

- fov deagle uz nebude tak oddalen od hrace
- nervak speed bug off
- nervak uz nevybuchuje pred dopadem
- nervak nastaveno 2ks od zacatku max 4ks mozno nabrat na zemi
- coin texture fix
- 1911 oprava zvuku
- degle gold oprava zvuku
- zoom kuse opraveno
kedy to bude opravene?
Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
s tim nervakem 2ks si delate humor ne ?
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Cervicek

Private 1st Class

• Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
dobra prace :yesek5:

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 25.12.2012 - 14:41 napsal:

A proc by mel mit bezbarvou barvu??? to mi hlava nebere prijde mi ze vam to hlavne vadi ze se tim zabijelo nejjednoduseji a byli to levne killy.

jak jejjednodšší killy ? si děláš srandu. nejdřív si musel najít nějakou "hloupou" kempu co má 2x clay a vestičku + marty a tý si tam pak hodil ten nervák . jsem rád že si tu chcete takovéto hráče udržet.

proboha udělejte něco s tím marty, je to nehratelný :( kdy už proběhnu těma jejich gaymorama a kilnu ho tak mě sundá jeho lowskej marty :( člověk se ani nemuže hejbat protože to všude marty bouchá

děkuji za pochopení

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Super kluci Modří + vám :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
xXx staci sledovat kdo ho ma a to si pak hlidat na tom nic sloziteho neni a na martyho neumres delam to taky a na martyho jsem neumrel ani nepamatuju

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekP@lko dne 25.12.2012 - 14:43 napsal:

Jde tu o zvyk..já oželím nade i zásobníky navíc kvůli plynu...však se zbraní po mapě válí dost.Desert mě nebolí,hraji s ním minimálně,uvažuji o ůplném vypuštění,raději si beru beretu.Takže mě osobně změny nevadí,naopak ,vítám je.Paleček nahoru sokolíci. :sm548:

P@lko, tady nejde tak o naboje, ale o BomB Squad....jak teď hrát proti Valhalenovi?? Dřív jsem jeho claye obešel a pak vykouřil, co mám dělat teďka?????
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
tak a ted si vemte jake to bude az tu bude takovyhle seznam perku
to bude teprve dilema co si dat

Přiložený soubor  seznam perku.jpg   1.42MB   133 Počet stažení

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

Zobrazit příspěvekxXx/neo dne 25.12.2012 - 16:12 napsal:

jak jejjednodšší killy ? si děláš srandu. nejdřív si musel najít nějakou "hloupou" kempu co má 2x clay a vestičku + marty a tý si tam pak hodil ten nervák . jsem rád že si tu chcete takovéto hráče udržet.

proboha udělejte něco s tím marty, je to nehratelný :( kdy už proběhnu těma jejich gaymorama a kilnu ho tak mě sundá jeho lowskej marty :( člověk se ani nemuže hejbat protože to všude marty bouchá

děkuji za pochopení

Na TDM/DM se hned zase respawneš, když tě zabije marty a na SaD ho skoro nikdo nenosí. Chápu to, že hráčům kteří hrají na skill a podobné věci to může vadit, že jsou častěji mrtvý, ale když vám marty vadí, tak máte přece možnost ho sebrat ze země a odhodit ho pryč aby vás nezabil.

Ale ještě k té revizi. Docela mi vadí to sbírání bomby klávesou. Vždy když chci sebrat bombu po padlém spoluhráči, tak mi to zároveň zvedne i jeho zbraň a vymění za tu moji. To jediné mi tak trochu vadí, ale jinak jsem zatím s revizí spokojen(zvláště když se fixnou výše popsané chyby).

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
jo tak na to se tesim vubec nejvice :D

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 25.12.2012 - 17:28 napsal:

jo tak na to se tesim vubec nejvice :D

mě stačí to věčný pípaní ted,nechci vědět co pak :)

Ferenz jozko

Gunner Gold

• Člen
  • 95 Příspěvků:
21

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 25.12.2012 - 17:24 napsal:

tak a ted si vemte jake to bude az tu bude takovyhle seznam perku
to bude teprve dilema co si dat

Příloha seznam perku.jpg

to všetky tieto perky chcete dať do OW je to možné? a som trochu zvedavy prezradil by si mi nieakí z tých perkov čo ešte bežný hráč CoD 4 nepozná?

4 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních