Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

OW: Release 24.12.2012

* * * * * 4 Hlasy

101 odpovědí na toto téma

CjeEe

Private

• Člen
  • 35 Příspěvků:
48
Chválím práci adminů a je stejně jedno, co tu napíšem, pač si to admini udělaj podle sebe :)
1. s přesunutím nerváku nesouhlasim, byla to jediná zbraň proti tichošlápkům, modlim se aspoň, aby v té opravě fungoval jak má, pač ho budu pořád nosit.
2. ta výbušná kuš mi příjde přehnaná, pač na několika mapách jsem několikrát umřel spolu s teamhráčí, jelikož nám to enemy posílali rovnou ze startu na resp.
3. chválim adminy, už to chtělo změnu.

TO: Neo, ty bys hrál na 135lvl 6 let? a to si myslíš, že hraješ dobře?(sám jsi psal) já a spousta lidí tu má 130+, 135, 136 a dokonce 138 a nehrají tu 6 let, já osobně to mam nahráne za 2 roky. >>chtěl jsem tum říct že dát 5k za mapu není problém>hrát SaD(planty a defy ;) )

Toť vše, zdravím admin tým a těším se na nějaké nové updaty. GL

Vše nej do Nového roku přeje clan »SAINT«
'Eris Quod Sum' # CjeEe

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
no ono je rozdíl zda hraješ to co tě baví (např snip.) a nebo zda seženeš za expama jen na SaD ......
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
hahaha pánové ja mam lvl 113 a to hraju OW od jeho vzniku XD a nikdy jsem nestazoval na nic krome ze zacatku gl a ls zbytecne to hrotite

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

SOAP

Private 1st Class

• Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Fajn dlho som tu nebol takže až teraz som stiahol novú revíziu prekvapila ma kuša... beriem ju skôr ako daľší granátomet - s výbušnou násadou, a bez nej je docela nanič iba ak na srandu takže som ju vyradil zo svojho repertoára nuž čo človek nemôže mať všetko bude mi chýbať L96. Ostatné zmeny som ešte neobjavil/resp. na ne nenatrafil ale čoskoro to hádam zistím... Myslím že pre niekoho táto revízia bude sklamaním nakoľko niektoré zmeny sú "k horšiemu" viď deagle ale ten ja nepoužívam ale osobne si myslím že taký kaliber sa ťažko drží v ruke a to ako sa s ním dalo strielať po starom bolo príliš jednoduché... Neviem či ste sa pohrali aj so stabilitou a bugfix a tak to by som ja uvítal najviac, a už ked má človek trpieť aj custom mapy tak či ste tie aspoň fixli nakoľko niektoré mali závažné chyby podla mňa... Idem otestovať lepšie novú verziu...

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
  • LocationČeská Republika
Podle mě je to paráda ty změny.. kromě jedný věci - plynu.. nevím proč se to měnilo..! stojí to za prd..! mě nezajímá, že si hráči stěžovali.. stežovali si jenom hráči, který si nechtěli brát masku, aby měli DS..!!!!!! Ds je totální hovadina, kterou mohl člověk na serverech jakékoliv hry vymyslet..!!!! v životě sem neviděl vojáka, který by měl na podrážce vycpávky..! a opět bych navrhoval 3 nady a DS dát na jeden, buď první, nebo třetí perk..! ať si vyberou
>>KaT<<

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
ja bych navrhoval dát do jedné řady plyn,ds a 3 nady protoze jaka koliv kombinace těchto tří věcí je nervy drásající
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
A já bych navrhoval, aby se už přestalo donekonečna řešit ds. V cod je si myslím víc věcí nereálných, ale to asi i proto, že je to jenom HRA! A není pravda, že to je jen proto aby si lidi nemuseli brát masku a mohli mít ds. Vy asi řešíte stále jen SaD, ale jsou tu i jiné gametypy a zkusili jste si hrát třeba DM když je tam několik hráčů, kteří rozhazují nervák jak jen nejvíc můžou? To už není jen o tom že nervák zabíjí, ale že není pořádně nic vidět, jak je všude kouř. A když už jsme u toho, tak třeba já chci na DM nosit i jiné perky než jen masku, např. munici s teflonem, nebo u některých zbraní menší rozptyl.

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
k revizi se vyjadřovat nebudu (můj osobní názor na ni není moc kladný), ale chtěl bych se zeptat vývojářského týmu, jestli by nešlo na SD, aby při plant/defus byla vidět bomba, jako je to v základní hře. Člověk pak má omezený rozhled a hra je zase o trochu o něčem jiném, když se musíte rozhlížet, ne jak nyní, když vidíte vše,co se pohne.
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
chcete reálnější hru ? byla tu ta možnost
taktikal server byl moc pěkný, žádný DS, při skákání sklopí zbraň a člověk doběhne tak daleko jak je lehký, (zasekávání zbraní, obvazi, atd...). nechápu proč nebyl výce navštěvovaný.

edit: prosím, nešlo by do opravného balíčku přidat, že se budou dostávat expit od přítomnosti 2 nebo od 3 hráčů na serveru ? hodněkrát hrajeme na #64 a #28 ve dvou nebo ve třech a čekáme klidně 2 hoďky a stejně nikdo nedojde :(

Příspěvek upravil xXx/neo: 5.01.2013 - 14:53

Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
z prostého důvodu poté co si někdo hrál s běhánim že si nedoběhl ani 5m tak lidé přestali chodit

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
  • LocationČeská Republika

Zobrazit příspěvekDeltaForce dne 27.12.2012 - 10:53 napsal:

Já se k tomu přidám přidávají se perky není pro ně místo :( a využití a čím dál těžší si mezi nima vybrat. Co se týče plynu nelíbí se mi to že byl dán na perk č.1 vrátilo se to do kolejí všichni DS a nikdo masku ano ma TDM,DM ano tam se to dá pochopit že se jim to nelíbilo ale na sad určitě bych to nechal tak jak to bylo deagle až nebude tak od těla dá se sním trefit je to ow né promod zatím se mi to líbí, i když promodově je to lepší ale to je zase něco jiného. S kuší jsem hrál 1 den dobrá zbran ale jak už někdo psal určitě oslabit velikost a učinnost bomb. To jsou asi zatím moje poznatky Děkuju Delta

Naprosto souhlasím s Deltou..
>>KaT<<

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Nevím jestli je to chyba nebo je to udělané schválně, ale když si vyberu nervák, tak začnu běhat rychleji. Přestože jsem měl jako zbraň SAW, tak když jsem zmačkl klávesu pro nervák, tak jsem se začal pohybovat značně rychleji, jako kdybych odhodil primární zbraň, nebo měl jen něco hodně lehkého. Poté co jsem přepnul zpátky na zbraň, tak jsem se zase začal pohybovat tak jako ztěžka.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
O tomhle bugu víme a v nejbližší době to bude fixnuto

Jules-SK

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 75 Příspěvků:
154
  • LocationSlovakia
Tu opravu toho nervaka ste avizovali na par dni, ale uz pomaly ubiehaju tyzdne. Prosim oznamte to potom niekde, kedy bude dalsia revize aby som ho mohol vratit to mojho itinerara. Bohuzial nic lepsie proti DS tu zatim neni :D Dik a budte pozehnany

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
já bych měl nápad a to přehodit DS do stejné skupiny jako odhalovač výbušnin - pokud chceš běhat potichu budeš se bát claymorů, nevím s jakou podporou se tento nápad setká, ale mě osobně by se toto líbilo :)
Odeslaný obrázek

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekyouko Kurama dne 13.01.2013 - 14:54 napsal:

já bych měl nápad a to přehodit DS do stejné skupiny jako odhalovač výbušnin - pokud chceš běhat potichu budeš se bát claymorů, nevím s jakou podporou se tento nápad setká, ale mě osobně by se toto líbilo :)
:score: :4: :welldone: :clapping: :goodjob: :agreed: :5537: :thx:
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Sox

Gunner Gold

• Člen
  • 87 Příspěvků:
38
Jestly můžu mimo řeč...

1)Nervák je od 95 (jestly se nepletu)
2)Takže 95+ vadí že maj nervák v 1 perku
3)Jejich jediná obrana proti DS?

Co tím chci říct?Jen to že menší lvl nervák nemaj ale ustojej to...Tak pořád nechápu proč si najednou stěžujete?Myslím že mlžete bejt rádi že máte 95 a nervák vůbec co mají říkat jiní lvl?

a to že mají si brát masku..atd..DS je od 44 lvl? maska od 67lvl?

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
nevím co tady stale řešíte nervak se přesunul o nekolik pater níž všichni včetně mě vzalo DS a stále o někomu vadí jděte už někam když xm8 přesunou admini na 65 lvl a famas daj na 80lvl tak to bude stale vadit,budte sakra rádi že mužete hrát někde zadara a kluci se o vás staraj teda pokud nemáte WH,važte si toho a neustále nerejpejte co vam vadí ted,zítra to zas bude jinak a stále dokola jak přesípací hodiny :( tak jak písnička tohle vadí mě a tohle tobě a všichni udělame moc nebo tak nějak :) ale pochopte že admini dělají co je ve vlastních silách a že tobě vadí to a tobě zas tohle jim moc nepomuže,nebo tobich zrušil chci tohle jdete nekam Admini chtejí vám spíjemnit hru a vy neustále mrčíte že mě se nelíbí to a mě zas toto

Příspěvek upravil Bris©: 13.01.2013 - 22:15

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Sox

Gunner Gold

• Člen
  • 87 Příspěvků:
38
Bris ano přesně

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekSox dne 13.01.2013 - 21:58 napsal:

Bris ano přesně
dík jinak to nevidím už mě štve to že každej si stěžuje, maš plus :),
vždyt jsou jak děti kteří nedostali lízatko omg

Příspěvek upravil Bris©: 13.01.2013 - 22:11

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
a navíc nevím jak to berou Vip a Sponzoříi ti co to berou tak nějak co admini dělaj tak ví oco jde ,ale myslím si že co se tady probírá je na hranici dětičnosti nebo tak nějak ,ale i tak si myslím že sahněte se do nižžího lvl komu vadí xm8 a famas ano mě vadí Famas ale chci dostat lvl na Famase a pokud chcete snižovat lvl na vše tak jdě´te do haje i já jsem se musel vyexpit na plyn a vim držel jsem pusu protože plyn byl víšš chcete lvl 1 maska či plyn ??? a nechcete dát třeba m4 na 1 lvl abyste to meli jednoduchy a co třeba ti s višíma lvl ?? to vše co jste si naexpili třeba na 200lvl klidně ale nižží lvl bude proti, vždy jsem dřžel pusu ale proč davat masku a plyn na třídu /třeba 20/ i já jsem musel přetrpět plyn než jsem měl masku co takhle to přestat zlechčovat těm co to nemaj každý má šancu si vyexpit masku,plyn,xm8 famase atd ...a kdo to chce hned tak přestan mrčet a začni hrát

Příspěvek upravil Bris©: 13.01.2013 - 22:32

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Zdravím,

kedy bude asi tak opravený ten bug nerváku? Už ma nebaví ako to využíva čím ďalej tým viac ľudí.

7 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 7 návětěvníků, 0 anonymních