Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 26.12.2012 - 18:44

Ahoj, nedávno jsme s kamarády našli novej mod, a myslím že by několik lidi mohl zaujmout.
Než bych to tady ale všechno vypovídal o čem to vše je, byl by konec světa, ale dám vám možnost si ten mod zkusit, napište PM a pošlu IP
Než bych to tady ale všechno vypovídal o čem to vše je, byl by konec světa, ale dám vám možnost si ten mod zkusit, napište PM a pošlu IP
Odesláno 26.12.2012 - 18:50

Mód Kill the King je opravdu super mód
) Já ho pravidelně hraju na serveru Team LineX .. Vím , že se na tomhle serveru hraje v podstatě nonstop jak je oblíbený
)
Jestli by tento mód byl i tady na 4gf.. bylo by to super ;-)) Rozhodně jsem pro

Jestli by tento mód byl i tady na 4gf.. bylo by to super ;-)) Rozhodně jsem pro

Odesláno 26.12.2012 - 18:53

Grizzlyyy přesně tento mod mám namysli

Odesláno 26.12.2012 - 18:57

nejvíc se mi na tom líbí ten postup hry.. za každý kill získáváš novou zbraň.. začínáš s pistolkou a můžeš skončit z rotačákem.. nebo ten terminátor.. a o tom assasinovi a tom čoklovi ani nemluvě.. ;D Fakt mě to baví.. a neomrzí tenhle mód

Odesláno 26.12.2012 - 18:59

přesně, myslím že někteří by to rádi zkusili ale i zůstali
a obzvlášť tu na 4gf by to mohla být pecka

Odesláno 26.12.2012 - 19:54

Na Linexu hraji velmi často, ale promod. Kill the king mod jsem hrál, ale zase tak mě nezaujal (nejde mi to). Ale určitě nejsem proti, třeba by mi to na 4gf šlo lépe.
Odesláno 26.12.2012 - 20:40

docela dobré něco jako Ass kdyby se tu daval a šlo by to bylo by dobré to mít jako na 50 je Sad/dem a treba to se podoba ass že by to bylo tam a jen by se tam vybíralo mezi tím možna by se zase na 28 hralo
Odesláno 26.12.2012 - 20:44

nevím jak se dělá anketa ale myslím že by o to byl zájem, zkusím kontaktovat admina a nějak se s ním domluvit, díky za podporu
Odesláno 26.12.2012 - 20:44

Tak ty si hustej urobil som topic dr a ty sem das kill the king a mne tam napises ze kluci pracuji na OW tak ja ty cies napisem Fox kluci pracuji na OW

Odesláno 26.12.2012 - 22:15

to je myšleno vše do budoucna
a navíc narozdíl od KTK dr jede

Odesláno 27.12.2012 - 13:49

už pár lidí mi napsalo PMku a myslím že by server měl úspěch nejenom těm co mi už psali, ale i u zahraničí hráčů
Odesláno 27.12.2012 - 13:55

Hmm popřemýšlíme, nahodíme a uvidíme.

Odesláno 27.12.2012 - 14:07

Tak to tam budu pečenej smaženej
Odesláno 27.12.2012 - 14:24

právě jsem ten mod vyzkoušel a musím říct, že je to docela sranda, klidně bych ho tu uvítal

Odesláno 27.12.2012 - 14:29

Já jsme mod zkusil s klukama a musím říct že je zábavný.Rád bych viděl tento mod i u 4gf.
Odesláno 27.12.2012 - 15:08

jak řekl Maršál
"Popřemýšlí, nahodí, uvidí"

Odesláno 27.12.2012 - 15:35

A zachvilu vas to nebude bavit ako Star Wars sak uvidime mna to uz nebavi

Odesláno 27.12.2012 - 22:50

Skvělej mod. Na 4gf bych ho taky rád uvítal.

Odesláno 28.12.2012 - 01:52

Proběhlo večerní testování a mohu vám slíbit, že se v nejbližší době ( pár dní ) můžete těšit na tento mód na 4GF.cz 
Prosím nespamujte, kdy už to bude! Děkuji. Nebojte se, dočkáte se

Prosím nespamujte, kdy už to bude! Děkuji. Nebojte se, dočkáte se

Odesláno 29.12.2012 - 21:23

Kill the King nahozen spuštěn na serveru : 88.86.107.135:29470 4GF.CZ #47 | Kill The King | CUSTOM-MAP
Přijďte zapařit
Přijďte zapařit
Odesláno 30.12.2012 - 08:33

Odesláno 30.12.2012 - 09:03

Smudlo ked zabijes toho assasina alebo psa tak das f a budes mat novu zbran
Odesláno 30.12.2012 - 10:20

Proč jste zrušili kill cam???
Edit: Myslím i ten závěrečnej kill
Edit: Myslím i ten závěrečnej kill
Příspěvek upravil WsxsW: 30.12.2012 - 10:30
Odesláno 30.12.2012 - 12:58

Chtěl bych se zeptat .. Jenom na KTK mi to občas padá a napíše mi to : DIrectX Error ->> DirectX encountered an uncorecorable error. Check the readme for posibble solutions.
Předem děkuji za odpvěď..
Ps: Moc děkuju za to , že jste Foxiho podpořili..
) Server #47 je teď můj nejoblíbenější
)
Předem děkuji za odpvěď..
Ps: Moc děkuju za to , že jste Foxiho podpořili..

Odesláno 30.12.2012 - 13:01

Výhody v lvlech je nový prestige, za prestige dostanete BOD, za bod si můžete přidat nový perk (double tap, rychlopřebíjení, průraznost kulet, ....) a za další dva body můžete mít navíc Claye, granáty, kuš...
Odesláno 30.12.2012 - 13:13

Idem vam to ukazat ako sa to hra :P
Odesláno 30.12.2012 - 19:48

Killcam nebol zruseny, dajako sa "bugol" server. Rano to restartujem, hadam sa to spravy :-)
Odesláno 31.12.2012 - 14:15

Úvod k modu KTK (Kill the King)
Guardine (ochrance kinga)
jako základní zbraň máte pistolku, za každe zabití assasina dostanede další pistoli kterou zeberete základně F, hraje se na Stage (úrovně) nedokážu přesně říct na které úrovni co je ale je 1-19stage. Čím vyžší stage tím lepší zbraň. Držte se poblíž Kinga, dostáváte body za jeho ochranu.
Assasing ("nakažení" co musí Kinga zabít aby vyhráli)
Assasin (hlavní s kuší) má 3x výbušný šíp, jinak má kuš (změnění zbraní změní na snipu nebo Mosing)
Pes (jen kouše - Knife, základně V) je rychlý a hůř se strefuje
Assasin (základní když vás někdo zabije jako jiný assasin nebo se spawnete později do kola) máte Snipu, Mosinga a nebo nůž +(3x vrhací nůž, základne G (granát))
Guardine (ochrance kinga)
jako základní zbraň máte pistolku, za každe zabití assasina dostanede další pistoli kterou zeberete základně F, hraje se na Stage (úrovně) nedokážu přesně říct na které úrovni co je ale je 1-19stage. Čím vyžší stage tím lepší zbraň. Držte se poblíž Kinga, dostáváte body za jeho ochranu.
Assasing ("nakažení" co musí Kinga zabít aby vyhráli)
Assasin (hlavní s kuší) má 3x výbušný šíp, jinak má kuš (změnění zbraní změní na snipu nebo Mosing)
Pes (jen kouše - Knife, základně V) je rychlý a hůř se strefuje
Assasin (základní když vás někdo zabije jako jiný assasin nebo se spawnete později do kola) máte Snipu, Mosinga a nebo nůž +(3x vrhací nůž, základne G (granát))
Odesláno 31.12.2012 - 22:36

ještě na jedno jsem zapoměl, jsou tam i killstreaky, bývá to většinou v rozmezí 3-4 killů (výbušné autíčko, ovládá se chůzi a odpaluje výstřelem) dále airstrike (typicken nálet) Mortar neboli bombardování, AC130, a heli na ovládání (ovládáte hlaveň kulometu nikoli helikoptéru 
Jakékoliv ostatní otázky k tomuto modu výtám a odpovím.

Jakékoliv ostatní otázky k tomuto modu výtám a odpovím.
Odesláno 1.01.2013 - 09:32

když jdu k plantu jako guards - nekdy mi to dá zbran a nekdy ne - pise to requiared 100 - tomu moc nerozumim. Hned po respawnu is jdu pro zbran a dostanu ji na plantu, ale pak treba 3 kola vubec nic.
Rotační kulomet jsem nemel ani jednou - jak ho získám ?
čím se hází nůž ?
Jako king jsem vymenil nechtene u plantu brokovnici za mosina - jde to vrátit zpět? Jak může King měnit zbraně?
Když nejsem poblíž Kinga - je možný že mě to hodí k assasins? - to se mě stalo 2x
Vzhled Kinga - jednou je to kenedy - pak nekdo jinej - podle čeho se to určuje?
Jaký význam mají lvl ? mám lvl 35 a podle mě je to stejný jako když jsem měl lvl 1.
JAký je nejvyšší lvl?
Platí pořád, když dá King heli - že se dostane do bugu ?
Rotační kulomet jsem nemel ani jednou - jak ho získám ?
čím se hází nůž ?
Jako king jsem vymenil nechtene u plantu brokovnici za mosina - jde to vrátit zpět? Jak může King měnit zbraně?
Když nejsem poblíž Kinga - je možný že mě to hodí k assasins? - to se mě stalo 2x
Vzhled Kinga - jednou je to kenedy - pak nekdo jinej - podle čeho se to určuje?
Jaký význam mají lvl ? mám lvl 35 a podle mě je to stejný jako když jsem měl lvl 1.
JAký je nejvyšší lvl?
Platí pořád, když dá King heli - že se dostane do bugu ?
Odesláno 1.01.2013 - 13:07

musíš mít 100 bodů, za každé zabití jak assasina či guarda dostaneš 10bodů
rotační kulomet získáž z plantu a nebo když budeš terminátor (náhodně vybere nebo posledního guardina kinga)
hází se nůž už zmíněno G - Granátem
jako King máš Magnuma a Brokovnici, za 100 bodů si u plantu koupíš zbraň (claye, tripwire, granáty, flashe... prostě náhoda)
možné to není musel tě někdo zabít
podle mapy
lvl rozdíly pouze v prestige a to dokončení 55lvl a potom použít nový prestige ale lvl 55 musíš mít dodělaný (najdeš v ESC)
nejvyžší lvl je 55 ale prestigů je mnoho nevím kolik přesně
kde king použije heli, tak po opustění heli buď letí padákem a nebo ho to spawne na místo kde heli použil
rotační kulomet získáž z plantu a nebo když budeš terminátor (náhodně vybere nebo posledního guardina kinga)
hází se nůž už zmíněno G - Granátem
jako King máš Magnuma a Brokovnici, za 100 bodů si u plantu koupíš zbraň (claye, tripwire, granáty, flashe... prostě náhoda)
možné to není musel tě někdo zabít
podle mapy
lvl rozdíly pouze v prestige a to dokončení 55lvl a potom použít nový prestige ale lvl 55 musíš mít dodělaný (najdeš v ESC)
nejvyžší lvl je 55 ale prestigů je mnoho nevím kolik přesně
kde king použije heli, tak po opustění heli buď letí padákem a nebo ho to spawne na místo kde heli použil
Odesláno 1.01.2013 - 14:34

rotačák získáš i ve stage 19 (19 killů za guardians)
Odesláno 1.01.2013 - 17:03

jj přesně

Odesláno 2.01.2013 - 12:04

Dnes som to skúšal s pár hráčmi, bolo nás tam iba 7, ale nadmieru vydarená partia, peckový mod. Len to tam je teraz trochu prázdne

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních