Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 27.12.2012 - 17:02

Je celkem smutné že hráči v dnešní době nemají ponětí Co Search and Destroy je začne kolo scope vezme bombu a kempí na spawnu..
Teď použiju promodácký termín Nebo když za "attack" team co plantí celý team Kempí a netrpělivě zoomujou na planty jestli tam někdo z "defendu" není
Sice jsem promodák jak ..***ß&#&đ a hraju na OW ale promod a OW je furt to samé . mluvím teď o S&D Vzít bomu plantnout a hlídat jí.ale toto je neskutečné.. Jakmile je velká mapa viz Creek která je prakticky nehraná do té doby dokud jsou všechny dobré mapy vybrané tak tam je to samej kemp tak se bojíš aj jít ze spawnu jelikož tě sestřelí první scope hned ze spawnu.
Řešení: Máme zde 3 Promod servery, jeden z nich např 37: Předělat na OW s map listem:
Backlot
Crash
Strike
Crossfire
Citystreets [ District ]
Broadcast
Prostě intel mapy + nějaké origo.. taky se prakticky nehraje nic jiného než všechny origo mapy + speciál a nebo crossfire only ale není tu server kde jsou ty nejlepší mapy které hráči mají rádi
Myslím že mnoho hráčů i OW hráčů mi dají za pravdu že těch custom map tu je až moc nebo těch speciálních jako jsou mapy z BO. MW2 to už není CoD ale CSko kde už se v podstatě nehraje nic jiného než custom mapy.
Myslím že to není nic tak těžkého nahodit OW upravit rotaci a přejmenovat server
S pozdravem eSko'.
Teď použiju promodácký termín Nebo když za "attack" team co plantí celý team Kempí a netrpělivě zoomujou na planty jestli tam někdo z "defendu" není
Sice jsem promodák jak ..***ß&#&đ a hraju na OW ale promod a OW je furt to samé . mluvím teď o S&D Vzít bomu plantnout a hlídat jí.ale toto je neskutečné.. Jakmile je velká mapa viz Creek která je prakticky nehraná do té doby dokud jsou všechny dobré mapy vybrané tak tam je to samej kemp tak se bojíš aj jít ze spawnu jelikož tě sestřelí první scope hned ze spawnu.
Řešení: Máme zde 3 Promod servery, jeden z nich např 37: Předělat na OW s map listem:
Backlot
Crash
Strike
Crossfire
Citystreets [ District ]
Broadcast
Prostě intel mapy + nějaké origo.. taky se prakticky nehraje nic jiného než všechny origo mapy + speciál a nebo crossfire only ale není tu server kde jsou ty nejlepší mapy které hráči mají rádi
Myslím že mnoho hráčů i OW hráčů mi dají za pravdu že těch custom map tu je až moc nebo těch speciálních jako jsou mapy z BO. MW2 to už není CoD ale CSko kde už se v podstatě nehraje nic jiného než custom mapy.
Myslím že to není nic tak těžkého nahodit OW upravit rotaci a přejmenovat server
S pozdravem eSko'.
Odesláno 27.12.2012 - 17:18

Máš pravdu, ale tohle udělat ze serveru 26 nebo 50, takový server byl 18, jenže NIKDO nezačne chodit na nový server. Chce to předělat nějaký který hráči už znají a chodí na něj.
Odesláno 27.12.2012 - 17:54

jsou tu 2 rozdilne veci - kemp za attack + neochota plantovat a server s maplistem, ktery se vytvarel nekolik let...
bohuzel vysneny server s origo mapami mel prakticky nulovou navstevnost, tak byl nehrazen. Nebylo to o reklame nebo o znamem serveru. Hraci maji radi custom mapky, proto zustali na serveru 26/50. Takovy server tu chtelo par lidi, kteri tam nakonec ani nechodili... ze? . A udelat takovy server ze znameho serveru, aby nepotreboval reklamu? Hraci by zacali hodne rychle hledat server s customkami. Proste takovy server chce jen mizive procento hracu, nikoho nebavi hrat public 2v2.
Zkratka takovy server uz tu byl a byla to katastrofa... Nerikam, ze to nejde spustit.... Ale nejak postradam smysl a nejak mi nedochazi, jak by to vyresilo neochotu plantovat neboli hrat TDM s bombou...
WsxsW: vzpomen si na chat na serveru 26. Konverzace typu "pojdte na server 18 - SaD jen origo mapy..." odpovedi typu nn, ne, nejdu nebo se neozval vubec nikdo
bohuzel vysneny server s origo mapami mel prakticky nulovou navstevnost, tak byl nehrazen. Nebylo to o reklame nebo o znamem serveru. Hraci maji radi custom mapky, proto zustali na serveru 26/50. Takovy server tu chtelo par lidi, kteri tam nakonec ani nechodili... ze? . A udelat takovy server ze znameho serveru, aby nepotreboval reklamu? Hraci by zacali hodne rychle hledat server s customkami. Proste takovy server chce jen mizive procento hracu, nikoho nebavi hrat public 2v2.
Zkratka takovy server uz tu byl a byla to katastrofa... Nerikam, ze to nejde spustit.... Ale nejak postradam smysl a nejak mi nedochazi, jak by to vyresilo neochotu plantovat neboli hrat TDM s bombou...
WsxsW: vzpomen si na chat na serveru 26. Konverzace typu "pojdte na server 18 - SaD jen origo mapy..." odpovedi typu nn, ne, nejdu nebo se neozval vubec nikdo
Odesláno 27.12.2012 - 17:59

Neochotu plantovat ? tak s prominutím že to tak napíšu Tak co na to Sadko sakra leze.. Pokud jsem slyšel dobře tak 18 byl server s modem Modern Warfare tudíš origo mod,, nic novéh ale já mluvím o OW s origo mapama,, všechny servery co 4GF provozuje jsou jen Custom mapy a pár origo. a ty origo mapy jsou vybrané hned ze startu serveru tak pak není možnost si je zahrát, a toto mi potvrdilo několik lidí co hrajou na 50. Jsou tam úplně nesmyslné mapy ktere se hrajou už jen když není co hrát na 50 jsou origo mapy a snad 4 nebo 5 custom map které se hrajou už jen ke konci maplistu
Chtělo by to trochu přísnější na to SaDko jinak z toho fakt bude TDM s bombo a respawnem do 2 minutách--- Máš bombu a nechceš jí plantovat a úmyslné jsi jí sebral ? = ÚPÁLENÍ
Chtělo by to trochu přísnější na to SaDko jinak z toho fakt bude TDM s bombo a respawnem do 2 minutách--- Máš bombu a nechceš jí plantovat a úmyslné jsi jí sebral ? = ÚPÁLENÍ
Příspěvek upravil esko: 27.12.2012 - 18:11
Odesláno 27.12.2012 - 18:14

Briki já se nikomu nedivím, že tam nešli. Ovšem stačí přepínat mezi #50 a #26, ale někdy kvůli těch map zmizí všichni hráči a hrát se dá až třeba po hodině, což je velká škoda

Odesláno 27.12.2012 - 18:15

server 18 byl openwarfare mod... nikoliv stock modwarfare
SaD je takticky mod... Pred nejakou dobou jsme se snazili rozhybat hrace na serveru 54, neochota plantit nas dostavala do varu. Jednou jsem chtel oznacit hrace (cau Dejve) za to, ze se nestara o podstatu modu SaD, tedy o bombu. Na TS mi rekl "briki pockej, ja to dam".. A skutecne v posledni vterine vyhral cele kolo. Takze dokud neni na casomire 0:00, hraje se.
Pokud se to nekomu nelibi, tak jedinou moznosti je snizit cas na kolo. Coz uz bylo zavrhnuto pred davnou dobou. Nehodlame perzekuovat hrace, kteri cekaji s plantem na posledni okamziky kola. Pokud plantnou, splnili ucel modu SaD.
a btw. nelze ovlivnit jaky typ hracu se na server pripojuje. Nekdo rad beha, nekdo rad sedi, nekdo plantuje, nekdo eliminuje protivniky....
wsxsw: nedavna obmena maplistu se taky nelibi? Opet se hledal kompromis.. A ten kompromis byl vysledkem prace adminu, kteri na 26 hraji a sleduji reakce hracu. Slova diku od hracu zde na foru jsou dukazem, ze zmena byla ku prospechu.
spajkz: ty se laskave na toto tema ani nedivej. Server 18 jsi si vyrval a vybrecel ty osobne. Dostal jsi ho, ani diky jsi nenapsal. A nakonec tvoje navstevnost na "tvem" serveru byla nulova a pohrbil jsi ho sam.
SaD je takticky mod... Pred nejakou dobou jsme se snazili rozhybat hrace na serveru 54, neochota plantit nas dostavala do varu. Jednou jsem chtel oznacit hrace (cau Dejve) za to, ze se nestara o podstatu modu SaD, tedy o bombu. Na TS mi rekl "briki pockej, ja to dam".. A skutecne v posledni vterine vyhral cele kolo. Takze dokud neni na casomire 0:00, hraje se.
Pokud se to nekomu nelibi, tak jedinou moznosti je snizit cas na kolo. Coz uz bylo zavrhnuto pred davnou dobou. Nehodlame perzekuovat hrace, kteri cekaji s plantem na posledni okamziky kola. Pokud plantnou, splnili ucel modu SaD.
a btw. nelze ovlivnit jaky typ hracu se na server pripojuje. Nekdo rad beha, nekdo rad sedi, nekdo plantuje, nekdo eliminuje protivniky....
wsxsw: nedavna obmena maplistu se taky nelibi? Opet se hledal kompromis.. A ten kompromis byl vysledkem prace adminu, kteri na 26 hraji a sleduji reakce hracu. Slova diku od hracu zde na foru jsou dukazem, ze zmena byla ku prospechu.
spajkz: ty se laskave na toto tema ani nedivej. Server 18 jsi si vyrval a vybrecel ty osobne. Dostal jsi ho, ani diky jsi nenapsal. A nakonec tvoje navstevnost na "tvem" serveru byla nulova a pohrbil jsi ho sam.
Příspěvek upravil Briki: 27.12.2012 - 18:20
Odesláno 27.12.2012 - 18:15

Pripojuji se k escovi.Taky bych uvital tuhle zmenu.Je fakt ze spousta map na sad je k nice s atackem na respu.Myslim ze mapy creeck,block,showdown nuketown,wet work,hangar a tyhle mapy jsou nahouby na serveru 26 a 50.Kdyz prijdu na 54 tam vidim sad.Prijdu na 50 a 26 a hruza.Kdyby byly origo mapy a bez tech velkych camp map tak aspon u nich vim kudy behat a nejak ten atack camp ozelim,ale pri tom vyberu map ted je to zlo co tam hraci vyvadi.Je sice fakt ze mi muze nekdo rict ze kdyz chci sad tak at jdu na 54 kde to hraci umi hrat a vi co je sad,ale zase se mi stava ze tam hodne bloudim a planty hledam,proto tam nechodim i kdyz se mi tam custom mapy libi.Ale necham to na adminech.Treba se neco bude dit,do te doby ale hold budu muset prezit styl co se hraje na 26 a 50.
Odesláno 27.12.2012 - 18:18

Briki dne 27.12.2012 - 18:15 napsal:
server 18 byl openwarfare mod... nikoliv stock modwarfare
Briki ono ani nejde tak ze nekdo drzi cas a planti na posledni chvili,ale styl co se rozmohl treba ze scoper atack vezme bombu a jen kiluje a ani neplantne.Takze jen proste drzi bombu a killuje a to prave uz neni sad,ale spise je to styl hry ktery lze nazvat-Najdi a chytni si sveho campera.
Odesláno 27.12.2012 - 18:27

Panove, maplist nijak nezmeni povahu hracu.. tento topik ma nejaky nazev a maplist to nevyresi. Je to o hracich... A ty nezmenite... A upalovat scopera s bombou? To nee... Uz vidim, jak Klokan bere bombu, 2x obehne mapu se scopou a najednou inkvizice.
Tema maplist je na nejakou dobu uzavrene. Resi to kluci z 26, kdyz vidi negativni reakce hracu.
Ze je to o lidech, potvrzuje vyse uvedena pravda o 54 - tam se hraje SaD.
Tema maplist je na nejakou dobu uzavrene. Resi to kluci z 26, kdyz vidi negativni reakce hracu.
Ze je to o lidech, potvrzuje vyse uvedena pravda o 54 - tam se hraje SaD.
Příspěvek upravil Briki: 27.12.2012 - 18:29
Odesláno 27.12.2012 - 18:28

Já nechci aby se předělala 50 nebo 26 ale server který je prakticky nehraný takže by to nikomu nevadilo a čas by ukázal.. Já osobně bych tam hrál + další lidi co jsou v naší roomce [ taktéž jim to leze na nervy, ale nikdo to sem nenapsal. ] Jak již psal tu nejde o to že by plantl 10 sec před koncem.. Dobře né vždy je příležitost to plantnout za 15 sekund jako se stává na promodech, ten hráč se tam propracuje ale není možně aby sedel a jen s tou bombou koukal na jedno místo a čekal až ho někdo vyantikempí.. Osobně si myslim že pro modrou hvězdu to je práce na několik minut,, maximálně několik desítek ten mód přehodit a nahodit mapy do maplistu.. Ano hráči mají rádi custom mapy ale jsou tu i tací co je nemusí a kde oni si mají zahrát když tu je každej server nacpanej custom mapama ?.. Ano nechodili tam. .tak si řekli že tu mapu to přečkaj ale teď je takovej zvyk že ty custom mapy jsou hned za sebou a to se fakt nedá hrát když člověk tu mapu nezná a opravdu jen sedí a čeká co se stane.
Briki ty jsi mě nepochopil s tou inkvizicí.. Myšleno tak že prostě když ten hráč tu bombu umyslně sebere a pak to ještě neplatne a ještě s ní kempí a např se kvůli němu prohraje kolo tak to už je myslím k zamyšlení.. že tady není něco v pořádku... jestli ty lidi na sad lezou jen kvůli expům tak ať hrajou tak jak se SaD hrát má..
Briki ty jsi mě nepochopil s tou inkvizicí.. Myšleno tak že prostě když ten hráč tu bombu umyslně sebere a pak to ještě neplatne a ještě s ní kempí a např se kvůli němu prohraje kolo tak to už je myslím k zamyšlení.. že tady není něco v pořádku... jestli ty lidi na sad lezou jen kvůli expům tak ať hrajou tak jak se SaD hrát má..
Příspěvek upravil esko: 27.12.2012 - 18:30
Odesláno 27.12.2012 - 18:36

Opravdu a porad si myslis, ze maplist zmeni povahu hracu?
Kdyz na serveru 54 bylo 250 map, hralo tam tolik lidi a vsichni se ty mapy naucili... i holky (Barbie, Tynaa, dokonce i mala Jirinka - tehdy 12i leta holka)... akorat ty mapy umi prostrelovat jen KopaHnoje, ostatni to hrajou normalne, takze to neni o customkach... Je to o nekolika jedincich, kteri se ti svym stylemnestylem nelibi.
Kdyz na serveru 54 bylo 250 map, hralo tam tolik lidi a vsichni se ty mapy naucili... i holky (Barbie, Tynaa, dokonce i mala Jirinka - tehdy 12i leta holka)... akorat ty mapy umi prostrelovat jen KopaHnoje, ostatni to hrajou normalne, takze to neni o customkach... Je to o nekolika jedincich, kteri se ti svym stylemnestylem nelibi.
Odesláno 27.12.2012 - 18:41

Pomahu hráčů to nezmění ale narozdíl od custom map když už nějaká kempa je tak vím kudy na něj jít a nějak to vykoumat.. ale u těch custom map prostě to nejde...
+ to je i tom že si "mluvim za některé jedince" chceme požádně zahrát stock mapy
+ to je i tom že si "mluvim za některé jedince" chceme požádně zahrát stock mapy
Odesláno 27.12.2012 - 18:41

ja suhlasim s Brikim, riesilo sa to aktivne a osobne na servroch 26 a 50 ani nehram lebo pre mna je ta hra nielen o hre ale aj o ludoch a ty su na 54 90% normalny na dvoch spominanych servroch je to len o killovani, prestrelovani, co tiez nema so SaD vela spolocne. Na 54 sa myslim plantuje v pohode, ja teda plantujem rad, lebo je to cesta ako dosiahnut vitazstvo, navyse dostanes za to 700 xp. Je to celkom logicke a ak niekto nechce zomriet, nech je zalezeny, ale nech nebere bombu a taky na 54 niesu. je to o ludoch a nie o mapliste, suhlas Briki.

Odesláno 27.12.2012 - 18:45

aaale četl sis to všechno tu jde o to že na těch stock mapách aspoň víš jak na ty campy + bych zapnul team kill
Odesláno 27.12.2012 - 18:46

esko, kdyz si zacal hrat COD, tak jsi mel nastudovane mapy? Je to o tech vasich prustrelech, ze si na youtube nemuzete najit mista, kam strilet, aby to prolitlo mapou a pozabijelo pulku protivniku. Ty osobne znas origo mapy dost podrobne, vis jak se kam dostat, kudy strilet a prostrelovat.
Co takhle konecne zacit strilet protivniky podle oci, ne podle znalosti mapy ?
OMG je to public, hra pro prdel, zadna lanka...
Co takhle konecne zacit strilet protivniky podle oci, ne podle znalosti mapy ?
OMG je to public, hra pro prdel, zadna lanka...
Odesláno 27.12.2012 - 18:52

Od té doby co hraju na 4GF tak už jen kvůli tomu aby se o mě nepsalo haxor tak jsem promod wallbangy omezil na co nejvíc to jde.. ale tady na 4GF si prostě nezahraješ stock mapy třeba tu samou cca za hodinu nebo 30 minut.. a nevadí to pouze mě. + pak tu je to přoc PB nekickuje vysoké pingy borec tu hraje se 300 ping a nic a laguje nám hru...
A tak když jde hráč na stock mapy tak musí počítat s tím že ty mapy musí znám že si jinak nezahraje.
A tak když jde hráč na stock mapy tak musí počítat s tím že ty mapy musí znám že si jinak nezahraje.
Odesláno 27.12.2012 - 18:52

esko, cital som cely topik, a stale nesuhlasim, je to o ludoch, a kempu vindas aj pomocou sluchu, zraku, skaknia, behania, zalezi s cim hram, a ak ma nejaka kempa zabije, tak dalsie kolo to ma spocitane, na 95% ho moja gulka, alebo nozik neminu. Na custom mapkach sa neprestreluje, co urobi veeeeela, aspon pre mna. A je to ovela zaujimavejsie, ked hras tak, ze tu mapu nepoznas, si opatrny, pozorny a priblizi sa to co najviac realu, a nie je to mechanicke strielanie do steny cez pol mapu, alebo prejdes mechanicky kazde kolo tu istu cestu, kde sa pravdepodobne protivnik zrziava.
Hough
Hough

Odesláno 27.12.2012 - 18:54

Ale ty to prostě nechápeš mě custom mapy nevaděj, mě to baví když tu mapu neznám ale prostě tady si není možnost zahrát stock mapy popřípadně INTEL maplist.. a to je to co mi tu vadí tady se nejde nic jiného než custom mapy s pár stock mapama
Odesláno 27.12.2012 - 19:01

briketo nikdo mi nebude rikat na co se mam a na co se nemam divat a nemuzes mi porad dokola predhazovat server 18 ! server jste nezakladali pro me ale pro hrace a nikde jsem nevidel ze by jste hrace nejak o ''mem novem'' serveru kterej sem si jak rikas vybrecel informovali.. tusim nikde ? server nestal ani za blbej jeden radek do console.. taky jsem si tu nikdy nevsiml nejakeho tematu s votingem pro zjisteni ohlasu k Origo mapam.. hlavne ze hraci chteji customky a kdyz se nekdo ozve na origa to je jen spajk a jeho banda ..

Odesláno 27.12.2012 - 19:12

Ano taky mi vadí camp při atacku a že bych těch jmen z 26 mohl vyjmenovat, ale nikdo vás nenutí aby jste je lovili na respu, stačí hlídat planty. A ono by je přešlo kdyby jim na ten resp nikdo nechodil.
Problém je v tom, že já si taky neumim lehnout a snažim se prosekat si cestu dokud někdo žije a běham na druhý resp, takže asi tak
Je to o hráčích.
Problém je v tom, že já si taky neumim lehnout a snažim se prosekat si cestu dokud někdo žije a běham na druhý resp, takže asi tak

Je to o hráčích.

Odesláno 27.12.2012 - 19:15

Yoko s tím souhlasím že za def se ty kili mos hunťej ale prostě dobře když tu mapu nezná dobrý nebo neumí to tak si tu bombu vezme vyzkouší si to řekne si že toto neni pro něj tak tak to v crouchu projde až k plantu a tam to hlídá a né že si na spawnu za popelku sedne. od kempení tu jsou jiné mody jakož to TDM A FFA [ DM ]
Příspěvek upravil esko: 27.12.2012 - 19:16
Odesláno 27.12.2012 - 19:20

ja ti nerozkazuju, ja ti jen radim (abychom se zbytecne nedohadovali)... server 18 byl vytvoren na popud tebe a nekolika dalsich lidi, z nichz nekteri nasledne uznali, ze to byla chyba. Reklamu jste slibovali sami a neudelali jste nic. Chteli jste ten server a byli jste upozorneni, ze je to vase iniciativa... Nic, nic, nic... tvoje navstevnost byla minimalni, stejne jsi sedel furt na 26/50. Takze nic nehazej na 4GF, bylo to na vas a vy jste se na to vyprdli... Nevzpominam si na post zde na foru, kde by nekdo z vas zadal o reklamu pro ten vysneny server.
Vysledkem tohoto tematu je jedine. Chcete server s origo mapami, protoze existuji hraci, kteri dokazou kempit s bombou treba i na respu.
Vidite tu absurditu? Co bude priste? Server s povolenyma cheatama?
Vysledkem tohoto tematu je jedine. Chcete server s origo mapami, protoze existuji hraci, kteri dokazou kempit s bombou treba i na respu.
Vidite tu absurditu? Co bude priste? Server s povolenyma cheatama?
Odesláno 27.12.2012 - 19:24

chtělo by to udělat perk - " cigareta" - že bych si vždycky na ty dvě minuty zapálil - než dorazí - jestli vůbec dorazí k plantu za atack.
. Jinak čas je danej - hráč si s ním může naložit jak chce - pokud bude ovšem plnit úkoly mapy.

Odesláno 27.12.2012 - 19:28

ja to sem napsal protoze jste to tu zacali resit a ty jsi me tady jmenoval.. lol me je sumak kdo kde si kempi s bombou, tady uz to jiný nebude.
Příspěvek upravil Spajkzorzuryeyeyzjeah: 27.12.2012 - 19:28

Odesláno 27.12.2012 - 21:25

Ok tak v tom případě bych chtěl teda požádat jestli by ta 18# nemohla být znovu spuštěna.. já tam hrát budu určitě.
Odesláno 27.12.2012 - 23:07

Jak si to tu tak pročítám tak bych si s tebou dovolil nesouhlasit Briki, já bych chtěl také server pouze origo mapy. Nezpochybňuji tady malou návštěvnost již zmiňované #18, ale v té době jsem o ní například vůbec nevěděl. A už vůbec nechápu proč to tady ženeš do takovýhle extrémů.
Nicméně to, jaké budou mapy na serveru neřeší povahu hráčů, těm jde pouze o nejlepší staty ať jsou to origo mapy nebo custom, na týmovou hru při sadku se tady každej vykašle, škoda... :/
A poslední věcí, je to že tu skoro nikdo nechápe podstatu fóra. Každej zakládá nové téma aniž by hledal jestli se tu něco takového neřešilo, tím adminům přibývá práce a nemají čas ani náladu odpovídat na každé téma týkající se změny rotace map na serveru. Z toho vyplývá že se stejně většinou nic nevyřesí
Toť můj názor.
Nicméně to, jaké budou mapy na serveru neřeší povahu hráčů, těm jde pouze o nejlepší staty ať jsou to origo mapy nebo custom, na týmovou hru při sadku se tady každej vykašle, škoda... :/
A poslední věcí, je to že tu skoro nikdo nechápe podstatu fóra. Každej zakládá nové téma aniž by hledal jestli se tu něco takového neřešilo, tím adminům přibývá práce a nemají čas ani náladu odpovídat na každé téma týkající se změny rotace map na serveru. Z toho vyplývá že se stejně většinou nic nevyřesí

Toť můj názor.
MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2
Odesláno 28.12.2012 - 11:20

Ježíšmarja to seuž zase řeší maplist?
Esko Server s origo intel mapama tu byl a byl neúspěšnej server jel asi 4 měsíce a za tu dobu se tam připojilo asi 20 lidi takže řeknu jediné
Neni to složité to nastavit i když to je práce minimálně na hodinu aby vše fungovalo jak má.
Ale k věci Esko nikdo to tu už z nás nastavovat nebude aby to byla opětovně zbytečná práce
Takž řeknu to naposled server jen s origo(INTEL) mapama se konat nebude.
Esko Server s origo intel mapama tu byl a byl neúspěšnej server jel asi 4 měsíce a za tu dobu se tam připojilo asi 20 lidi takže řeknu jediné
Neni to složité to nastavit i když to je práce minimálně na hodinu aby vše fungovalo jak má.
Ale k věci Esko nikdo to tu už z nás nastavovat nebude aby to byla opětovně zbytečná práce
Takž řeknu to naposled server jen s origo(INTEL) mapama se konat nebude.
Odesláno 28.12.2012 - 11:30

a co je server 18 ted ? nic nez prázdnota.. ted kdyz se to zase resí ty origo mapy je snad vetsí sance ze by tam nekdo sel na ten server .. ale me uz to je jedno ja s tim nechci mit nic spolecneho.. kdyz server nahodite hrát tam budu kdyz bude ským..

Odesláno 28.12.2012 - 11:34

Spajku jednoduchá odpověď kterou jsi asi nepobral z minulého příspěvku.
NENAHODÍME protože by to opět dopadlo jako minule a to vážně nikoho nebaví něco nastavovat a pak jen vidět jak to bylo zbytečné
NENAHODÍME protože by to opět dopadlo jako minule a to vážně nikoho nebaví něco nastavovat a pak jen vidět jak to bylo zbytečné
Odesláno 28.12.2012 - 12:04

Neřikám, ať se dělá server s origo mapama, prostě by na něj nikdo nechodil (už máme oveřeno). Ale příde mi nefér od vás, že zamítnutí zdůvodňujete malou návštěvností...
Z těch cca. 30ti serverů, co máte je stejně polovina permanentně pod 30% kapacity, tak nevidim důvod proč by jeden z nich nemoh bejt s ofiko mapama
namísto například fotbalu, tam fakt nikdo nechodí.
Z těch cca. 30ti serverů, co máte je stejně polovina permanentně pod 30% kapacity, tak nevidim důvod proč by jeden z nich nemoh bejt s ofiko mapama

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2
Odesláno 28.12.2012 - 13:13

4GF se pysni rozmanitosti serveru, COD4 pomalu zmira, i kdyz z urciteho pohledu je nadcasove... proto rusit gametype kill confirmed kvuli pokusu nema moc smyslu.
Toto tema je zde s typickou periodicitou, pokazde je resume stejne... Nikoho z nas uz to nebavi cist. Mnau to kdysi napsal velmi krasne v jednom topiku
cituji:
preco su tam CUSTOM mapy? Lebo medved
pripadne zahradny jezko
. A preco vlastne nie? Bolo vytipovanych viacero map s podobnymi vlastnostami ako ORIGO mapy. Zakladne mapy su uz obohrate - hra ma viacero rokov. Maplist pre tieto servery sa vzdy citlivo vybera aby obsahoval zakladne mapy, mapy z inych COD serii a zopar map, ktore maju podobne specifikacie (ani velke, ani male - jednoducho tak akurat) ako original mapy.
Maprotacie pre akykolvek server nikdy nie su finalne. Ako ubiehaju tyzdne a mesiace, vzdy sa menia. Tak ako sa meni aj samotne nastavenie serverov. Zmena predstavuje zivot a vyvoj smerom dopredu (samozrejme konstruktivne zmeny). Stagnacia predstavuje upadok, pomalu agoniu.
Nemyslim si, ze by se jeho nazor nejak zmenil. Ono divat se, ze necemu venujete svuj cas a usili, a pak sledujete, jak samotni zadatele o zmenu nakonec vubec nemaji zajem, to je demotivujici. Podivejte na Spajka, dava od toho ruce pryc, protoze vi, jak to skonci. Uz je tu nejakou dobu a vi, ze hracu origo map je mene nez hracu origo+custom map. Na promodu se hraji intel mapy a stejne vetsina hracu bombu neresi. Takze budu se opakovat, ale otazka nerespektovani typu hry nema nic spolecneho s maplistem.
Toto tema je zde s typickou periodicitou, pokazde je resume stejne... Nikoho z nas uz to nebavi cist. Mnau to kdysi napsal velmi krasne v jednom topiku
cituji:
preco su tam CUSTOM mapy? Lebo medved

Maprotacie pre akykolvek server nikdy nie su finalne. Ako ubiehaju tyzdne a mesiace, vzdy sa menia. Tak ako sa meni aj samotne nastavenie serverov. Zmena predstavuje zivot a vyvoj smerom dopredu (samozrejme konstruktivne zmeny). Stagnacia predstavuje upadok, pomalu agoniu.
Nemyslim si, ze by se jeho nazor nejak zmenil. Ono divat se, ze necemu venujete svuj cas a usili, a pak sledujete, jak samotni zadatele o zmenu nakonec vubec nemaji zajem, to je demotivujici. Podivejte na Spajka, dava od toho ruce pryc, protoze vi, jak to skonci. Uz je tu nejakou dobu a vi, ze hracu origo map je mene nez hracu origo+custom map. Na promodu se hraji intel mapy a stejne vetsina hracu bombu neresi. Takze budu se opakovat, ale otazka nerespektovani typu hry nema nic spolecneho s maplistem.
Příspěvek upravil Briki: 28.12.2012 - 13:14
Odesláno 28.12.2012 - 13:23

NÉ! Nezastávám se názoru, že by se některý ze serverů měl rušit, nebo předělávat.. Prostě udělat takové nastvení, aby " STAN " nebyl jako varování, ale aby hráč, který stanuje okamžitě shořel..! Dále se kemperem stává i ten, co se snaží vlítnout na nepřátelský spawn a nechat tam pár zásobníků, ale jelikož buď odepisuje na FB nebo si odbíhá někam mimo, už mu příjde zbytečné se někam hnát, protože čas, který prošvihl využil nepřítel na to, aby sám sobě vybudoval pozici..
Prostě nastavit server tak, aby každý hráč, který do 5-ti nebo do 10-ti sekund neopustil spawn po začátku kola byl okamžitě přehozen do spectátoru..!
Prostě nastavit server tak, aby každý hráč, který do 5-ti nebo do 10-ti sekund neopustil spawn po začátku kola byl okamžitě přehozen do spectátoru..!
>>KaT<<
Odesláno 28.12.2012 - 13:27

Briki je pekny ze si dávás tu práci s tím sem odepisovat ale zase jsi docela vedle.. ja od toho davam ruce pryc protoze odmitam o takový server znovu zadat aby kdyz to nedopadne pripadna vina nelezela zase na me. Kdyz by se takový server znovu rozjel a obeznámilo se s nim vice nez 2 lidi bylo by to jedine dobre.. mozna ze tu je vice hracu co chteji customky a mozne ze ne ale je tu dost hracu na to aby zaplnili jeden takovej server..

Odesláno 28.12.2012 - 13:32

Nyni jsem te jmenoval jako hrace se zkusenostmi... nejsem vedle, bylo to mysleno presne tak jak jsi napsal - aby "vina" nelezela na tobe, protoze sam nejsi diky zkusenostem z minula presvedcen o uspesnosti serveru..
Btw. jak by nekdo z vas docilil, aby se na serveru s origomapami nekempilo s bombou? Opet pripominam nazev tohoto topiku.
Proc se tu vsichni vyjadrujete jen k maplistu? Jedinej kat se tu vyjadril k reseni afk hracu nikoliv kemperu.
Btw. jak by nekdo z vas docilil, aby se na serveru s origomapami nekempilo s bombou? Opet pripominam nazev tohoto topiku.
Proc se tu vsichni vyjadrujete jen k maplistu? Jedinej kat se tu vyjadril k reseni afk hracu nikoliv kemperu.
Příspěvek upravil Briki: 28.12.2012 - 13:40
Odesláno 28.12.2012 - 16:54

Maplist nemá s podstatou topiku co dělat, hráči jiní nebudou. Pokaždý budou chtít vyšší level, vyšší staty atd... a protože toho se docílí nejefektivněji co největším počtem zabití za mapu, tak sedí a čekají než budou moct nějakýho chudáka zabít
Bomba mi připadá na zdejších SaD serverech jen jako malý bonus k expům. Seberu na spawnu bombu...whatever...možná si to plantnu. Nevidím žádný vhodný řešení jak tomuhle zamezit. Možná zvýšení expů za plant, ale to už tu někdy někde bylo a nevím jestli to fungovalo. Třeba by třeba pomohl i in-game voice chat, prostě by jste na toho s bombou zařvali ať táhne plácnout a doufali, že poslechne, ale to asi není moc elegantní řešení.

Odesláno 28.12.2012 - 17:02

amen maddy...
Odesláno 28.12.2012 - 17:59

To je těžký, obecně mě 4gf příde jako uzavřená komunita pro pár hráčů, kteří jsou vnímáni. Zbytek je jen jako křoví pro zaplnění slotů
prostě když sem napíše někdo konstruktivní připomínku, nebo návrh tak ho všichni ukamenujou, protože na věc maj jinej názor. Už hodněkrát se mi stalo, že sem něco navrhl a bylo mi odpovězeno vcelku negativně a mé téma upadlo v zapomění. A ejhle... po měsíci se připojím na server a změna provedena přesně jak jsem ji navrhl
to mě docela pobavilo a nejlepší na tom je, že admini vám řeknou, že už to chtěli udělat dávno 
A teď k věcem zde probíraným. Nemyslím si, že by do CoD4 MW patřily mapy z CoD4 MW2 nebo jiných her, ty prostě patří do těch nových her, pokud někdo chce hrát tyhle mapy tak ať si je jde zahrát na příslušné hry, (motor z báwa taky necpu do feldy, to je něco podobného). A vaše zdůvodnění, že CoD4 je stará hra je nesmysl, tak neposkytujte CoD4 ale nové hry, do kterých tyto mapy a perky a ostatní nesmysly patří.

A teď k věcem zde probíraným. Nemyslím si, že by do CoD4 MW patřily mapy z CoD4 MW2 nebo jiných her, ty prostě patří do těch nových her, pokud někdo chce hrát tyhle mapy tak ať si je jde zahrát na příslušné hry, (motor z báwa taky necpu do feldy, to je něco podobného). A vaše zdůvodnění, že CoD4 je stará hra je nesmysl, tak neposkytujte CoD4 ale nové hry, do kterých tyto mapy a perky a ostatní nesmysly patří.
MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# SteelSeris SiberiaV2
Odesláno 28.12.2012 - 18:27

Nejsme uzavreni, kazdy napad je prinosem. Treba je neco odmitnuto, ale v pozadi si to porad pamatujeme a i odmitnuty navrh pak nekdy zazni mezi administratory. Jenze vse neni tak jednoduche jak by se na prvni pohled zdalo. Skutecne zmeny v modu delaji modre hvezdy, ti maji odpovednost za vysledek, proto musi byt vse dukladne poreseno. Chteli jste revizi modu, neco noveho, dostali jste to... Nekdo dostal to, druhy zase neco jineho. Nikdy se vsechno nelibi vsem. Proto nekdy nejaky navrh neni prijat... Kdyz prijde doba ten navrh realizovat, tak se realizuje. Je to o skladbe hracu, o casu vyvojaru modu. Neni vse cernobile...
Kdyz se ozve 1 hrac a my dle zkusenosti vime, ze to zrovna v tu chvili neni dobre, navrh je zamitnut. Kdyz se ozve 40 hracu, tak se o tom jinak premysli.
Kdyz se ozve 1 hrac a my dle zkusenosti vime, ze to zrovna v tu chvili neni dobre, navrh je zamitnut. Kdyz se ozve 40 hracu, tak se o tom jinak premysli.
Odesláno 28.12.2012 - 19:56

Stále si stojím za tím že na SaD se prostě hraje a má hrát s bombou-- A pokud to někdo odmítá hrát a je tam jen kvůli expum tak ho na to upozornit a pak to řešit jiným způsobem.. To rovnou můžete na TDM dát stejné expy jak na Sad.. a respawn tam dát 30 sekund-- Tento topic jsem zakládal kvůli mapám [ rotaci ] tak bych u toho chtěl taky zůstat
Odesláno 28.12.2012 - 22:39

Esko pochop ze to neni kvuli mapa ale je to lidma a ne mapama
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních