Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nekonečné expení.

9 odpovědí na toto téma

sweetNIKITA

Private

• Člen
  • 36 Příspěvků:
49
Zdravím adminy.
Mám takový problém už několik měsíců jsem na lvl 90. Už tu kvůli tomu nehraju. Mám takový pocit, že to asi chvíli přičítalo, ale jen malou chvíli. Pak zas většinou odečítalo, Jinak teď mi to stále už jen odečítá. Měl jsem lvl 92. Momentálně mám 90. A do levelu mě zbývá pouhých 3106 xp. Ale odehraji dvě hry a mám do lvl 5000 xp. Takže mám zálohu s těmi 3106 a po hře vrátím stav účtu uloženou zálohou. Jenže bych chtěl hrát normálně a postupovat. Přeci jen jsem na tomto serveru strávil přes dva roky hraní. Asi před dvěma měsíci to někdo z adminů (myslím Koněv) zkoušel opravit. Ono to myslím šlo, jenže mě bůhví proč tímto snížil lvl na myslím 72. To jsem měl snad před dvěma lety. Přesněji 25.3.2011. Tak jsem si to zálohou zase vrátil na těch 90. Takže je v něčích silách se s tím poprat a opravit to?? Byl bych mu vděčen. Ikdyž něktěří na jedle modu nebudou rádi. ))

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Hojky Nikita.
Iste vieš, že sme tento tvoj problém mali snahu riešiť. Raz som to riešil ja s Maršálom a potom Komanč. Ako sa ukázalo tak tieto riešenia k ničomu neviedli a problém pretrváva. Ja a ani Komanč nemáme možnosť túto chybu eliminovať. Jedná sa o chybu stats tabuľky, ktorá nie je dokončená. Podľa toho ako nás informoval Charlie tak si to počíta score a level svojvoľne od nejakého bodu X. Preto tebe a asi dvom ďalším chýbajú ikony vedľa nicku. Zdrojak prej už není a preto nie je z čoho urobiť nový mod.ff súbor. Už v minulosti sa riešila situácia,keď behom prechodu z jedného lvl na ďalší sa v priebehu skóre odpočítavalo ale pri prechode na ďalší lvl bolo všetko v poriadku. Na prvý pohľad to vraj vyzeralo na závažnú chybu ale v podstate to ale počítalo správne v pozadí. Ale podľa Charliho si o tom všetkom vedel. Tak neviem. Túto záležitosť musí doriešiť niekto iný.

A propo - tú poslednú vetu si si mohol odpustiť. Mňa osobne sa to dotklo. :dry:

:

Příspěvek upravil doDo': 1.01.2013 - 20:12

sweetNIKITA

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 36 Příspěvků:
49
Dodo ta poslední věta určitě nepatřila tobě. Ty jsi férový chlap. Byl jsi vždy nezaujatý. Navíc nebrečíš, když tě nekdo desetkrát za sebou kilne. A dobře se s tebou hraje. Jsi motor. Ale nevím, jak tvé odpovědi mám rozumět. Pomohlo by, kdybych hrál třeba od lvl 80 zpětně?? A pokusí se tedy někdo o rozluštění problému? Chvíli to i šlo.

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Nejde tak o moju odpoveď ako o zhodnotenie tohto problému Charlim. Podľa neho sa to už opraviť nedá, vzhľadom na to, že nie je zdroják. Mnaauuu alebo niekto iný kto sa v tom iste vyzná lepšie ako ja alebo Komanč sa k tomu iste vyjadrí. Ja viem, že sa to ťahá už dlho a si z toho sklamaný ale ja v tomto smere som už urobil zrejme maximum. Dúfajme, že sa to do konca roku 2013 vyrieši. :D

sweetNIKITA

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 36 Příspěvků:
49
Dík. Tak už mám jeden den za sebou. :-) Byl bych rád, kdyby se to mnauuuovi, nebo komančovi povedlo. Pošlu jim pak čokoládu. ))

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Asi si nečítal pozorne. :) Ja a ani Komanč to do kopy nedáme. To musia iné hlavy. ;)

sweetNIKITA

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 36 Příspěvků:
49
Jsem to nějak popletl. Jedině mňauuu a pak bůh. Ok.

sweetNIKITA

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 36 Příspěvků:
49
A nebude to dělat jen kvůli mě. I ostatní se brzy dostanou k tomuto problému, protože koukám, že někteří tu hrají jako o život.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Nikito v tomto problemu bych mozna zkusil presunout slozku players mimo codko aby se vytvorila nova pote bych zkusil hrat jestli ti pojedou expy v pohode tak nekdy vznikl problem pri zapisu do tvych mp data a tim se to cele seklo takze to zkus a dej vedet

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Stats tabulka je soucasti zdrojaku. Zdrojak uz nemam (proste jsem to vse hodil jednoho dne na DVD a to nekam zahodil) a tak neni v nicich silach neco resit. Smaz si profil a jed znovu od LVL55 (to jsi taky uz jednou udelal) nebo to hod za hlavu, vic moznosti neni. Navic jsem o tom problemu psal uz kdysi na starem foru.

Jsou veci, ktere lze resit upravou ve skriptech (neco lepe, neco hur), ale zasadni veci uz nikdo nezmeni, bohuzel. Mnau mi kdysi jednou nabizel online repozitar, jenze to bylo v dobe, kdy jsem toho mel tak nejak uz dost a ucit se a zvykat si na neco noveho uz nejak nenalezalo pochopeni v moji hlave a tak krome toho zminovaneho DVD, o kterem nemam tuseni kde je, neni zadna dalsi zaloha zdrojaku.
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních