Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 27.04.2011 - 06:54

Myslím že je fajn, že je to až od 100 levelu, aspoň může valná většina hráčů závidět :-)
Leons: 4FG servery jak sis mohl určitě všimnout nejsou vyvážené ale preferujou spíše bonifikace za to že tu hraješ dlouho viz 100 level nebo že posíláš peníze viz VIP.
Takže hurá hrát ať je 100 level 8-) a pak teprve začne tvrdý kemp 8-)
Leons: 4FG servery jak sis mohl určitě všimnout nejsou vyvážené ale preferujou spíše bonifikace za to že tu hraješ dlouho viz 100 level nebo že posíláš peníze viz VIP.
Takže hurá hrát ať je 100 level 8-) a pak teprve začne tvrdý kemp 8-)
Odesláno 27.04.2011 - 11:35

Nemyslim ze by to niekoho odradilo. Nevidim tam nic nefer, hlavne ked je dokopy 135 levelov. Treba dajaku motivaciu. Hlavne zalohujte! Aby ste neprisli o levely.
Mimochodom, myslim ze ak-cko je stale lepsie a ucinejsie.
Mimochodom, myslim ze ak-cko je stale lepsie a ucinejsie.
Guest_Ibiza_*
Odesláno 28.04.2011 - 16:07

V tomhle musím souhlasit s hráčem Leons. Je doopravdy na (je to hnědé a smrdí to) že je až od 100 a pro nějaký (Něco horšího než-li debil) vip a sponzory od 84. Přijde mi to vážně nefér vůči lidem co se na ní těšili a co by si sní rádi zahrály. Protože si myslím, že tu nějakej magor nebudu seďet 23/7 jako mizu nebo clean jen kvůli tomu, aby si mohl zahrát s nějakou zbraní. Takže tímto jste mě vážně sklamaly! :-(
Guest_Thunder_*
Odesláno 28.04.2011 - 17:29

To jako myslíš vážně Ibizo, že členové VIP jsou něco horšího než debilové? A mizu a clean jsou magoři co si to tzv. "vyseděli"? Trošku přeháníš chlapečku, takže hodně rychle vystydni.
Příspěvek upravil Libunda: 29.04.2011 - 18:03
http://forum.4gf.cz/topic/71-pravidla-diskutovani-na-foru-4gf/
Odesláno 28.04.2011 - 18:08

Ibizo doufám že to co jsi napsal jsi nemyslel vážně.
Ty VIP a Sponzoři se aspoň snaží pomoct komunitě tak proč by nemohli mít takovéhle výhody?
to by mne docela zajímalo a ty a tobě podobný máte jen plnou hubu keců jak se vám něco nelíbí
ale aby jste nějak pomohli to ne vy umíte jen buzerovat, nic jiného tak bud radši už zticha
Ty VIP a Sponzoři se aspoň snaží pomoct komunitě tak proč by nemohli mít takovéhle výhody?
to by mne docela zajímalo a ty a tobě podobný máte jen plnou hubu keců jak se vám něco nelíbí
ale aby jste nějak pomohli to ne vy umíte jen buzerovat, nic jiného tak bud radši už zticha
Odesláno 28.04.2011 - 18:15

I kdyby to bylo až od 135 lvl,tak je to rozhodnutí majitelů servrů a moderů.Nikomu z nás nezbývá nic jiného,než se tomu bez řečí podřídit.Pokud se to někomu nelíbí,tak Gametracker ukazuje v tuto chvíli 10680 servrů CoD4 na světě.Takže výběr máte velice šírokej

Odesláno 28.04.2011 - 18:25

Já bych řek at zůstane na levelu jak je jen bych zredukoval jeji vlastnosti. Byla vyvinuta USA a ta ji vůbec nevyužíva v realu a ta optika co sem tak videl je dosti ,,protekční'' (myšleno tak že má tu vlastnost, že když zamíříte tak vidite tak jak kdyby ste nemířili) což bych řek že neni to FÉR. zredukoval bych optiku na přiblíženi co má EOTECH na M4 a trochu snížil rozhled v te optice.. jak to maj odstřelovačky. Jinak je to zbran jako každa jiná a me se mimochodem nelibi ale tou optikou je na servru nejlepší zbrani. A to že se říká že na blízko neni dělana bych řek že aj je, palebnou silu ma velkou.
Hra je pro zábavu a ne pro rozpravu.
Usmívej se a pomáhej, až ti bude nejhůř pomoc a usměv oceníš také!
Usmívej se a pomáhej, až ti bude nejhůř pomoc a usměv oceníš také!
Odesláno 28.04.2011 - 18:37

Uz som sa raz priznal, ta 100-vka bol moj klavesovy vyplod. A preco nie? Treba dajaku inspiraciu na vyssie levely. Mne sa zda, ze zo strany istych hracov ide iba o zavist a mozno mali velke ocakavanie.
Odesláno 28.04.2011 - 20:43

Zdravým. No včera som ju skúšal neviem či sa ku mne dostala omylom alebo ako (lvl 79) ale nič moc. Sú tam na výber aj lepšie a účinnejšie zbrane takže nieje za čím banovať.
Odesláno 28.04.2011 - 21:17

Odesláno 29.04.2011 - 07:56

Ja tiež súhlasím s tým lvl 100... motivácia aspoň nejaká je... Len už ste to fixli aby to nemali nižšie levely? lebo sa to tam vyskytlo znovu aj po fixe... Mod beží lepšie, mám nižší ping ako bežne a vyššie fps... takže chválim... až na tie drobné chyby ale to sa dá vyladiť... veľké sklamanie však to AC 130... absolútne neúčinné s tým malým fire ratom na 25mm a za 60 pointov sa vôbec neoplatí kupovať... to beriem ako veľkú nevýhodu...
Odesláno 29.04.2011 - 08:46

Tu xm-8 by uz nemali mat nizsie levely. Dufam, ze sa mi to podarilo fixnut.
Ta ac-130, stale to odladujeme.
Ano mod presiel upravou, snazili sme sa, troska znizit naroky. Napriklad helina presla optimalizaciou, kde ked niekto strielal z heliny, ludom isli FPS dolu, pripadne mali mikrolagy.
Ta ac-130, stale to odladujeme.
Ano mod presiel upravou, snazili sme sa, troska znizit naroky. Napriklad helina presla optimalizaciou, kde ked niekto strielal z heliny, ludom isli FPS dolu, pripadne mali mikrolagy.
Odesláno 29.04.2011 - 09:09

V životě a tak i ve hře si myslím to to : Nic není zadarmo,a tak se hráč musí probojovat k levelům a perkům.Kdyby to dostal každej hned tak ho ta hra hnedle omrzí.
Snažte se a zůstaňte s COD4 na věčné časy AMEN !
Snažte se a zůstaňte s COD4 na věčné časy AMEN !

Odesláno 29.04.2011 - 09:49

presne tak gladino, proto doporucuji mizakovi, mechousovi a cleanerovi ubrat cca 40lvl ...
Odesláno 29.04.2011 - 11:19

pěkně Briki :-) také souhlasím z lvl od kterého je a že pro vip a sponzor je to méně, jen škoda že není od 80lvl ale je až od 84. proč je to až 84 tu radši řešit nebudem :-))))))) ale alespoň je na co se těšit a né jen hrát na lvl bez nějakého bonusu.
Odesláno 29.04.2011 - 11:52

IBIZA - tak toto jsi teda celkem přehnal. Toto je urážka osoby dle trestního zákona a prezentována na veřejném místě. Jestli si myslíš, že jsi bůhvíjaký borec, když budeš někomu bezdůvodně nadávat, tak nejsi. Jenom světu ukazuješ velikost svého intelektu. S takovým hráčem já rozhodně hrát nehodlám.
Odesláno 29.04.2011 - 12:03

Ibiza dne 28.04.2011 - 16:07 napsal:
V tomhle musím souhlasit s hráčem Leons. Je doopravdy na (je to hnědé a smrdí to) že je až od 100 a pro nějaký (Něco horšího než-li debil) vip a sponzory od 84. Přijde mi to vážně nefér vůči lidem co se na ní těšili a co by si sní rádi zahrály. Protože si myslím, že tu nějakej magor nebudu seďet 23/7 jako mizu nebo clean jen kvůli tomu, aby si mohl zahrát s nějakou zbraní. Takže tímto jste mě vážně sklamaly! :-(
Lidé si taky museli počkat na revoluční změny pro jejich blaho v životě , tak čekej a nešil !!
Odesláno 30.04.2011 - 14:49

zdarec všem, musím se zde vyjádřit k některým hráčům s menším levelem než 100. Všiml jsem si, že dochází k přeposílání větších lvl hráčům s menším lvl a to zřejmě z důvodu vlastnit atom a novou XM-8. Ano, není to použití levelhacku, ale přikláním se k důkladnější kontrole a potrestíní těchto vykutálenců.
Odesláno 30.04.2011 - 18:48

>Mnau
už myslím je to v poriadku nevidel som tam nikoho s nízkym levelom zatedy... bol tam jeden s nervovým ale to bol sponzor čo splnal tú nižšiu hranicu čo je v poho...
A tá AC 130 dobre by bolo vrátiť to tak ako to bolo ten fire rate ved predsa hento sa nechytá ani na štandardný gulomet nieto ešte gatling... ked tak tomu pridajte prehrievanie sa na štýl M134 rotáčáku zo singla alebo zásobník tak by to bolo reálnejšie... Inak aj tá 40mm a 105mm majú málo ale zase tá výbušná sila je dosť veľká takže to je OK len tá 25tka bije do očí moc moc a je to nuda...
A spravili ste niečo s heli? bo sa mi stala taká vec že dostala 2x laser RPG odomňa priamy hit a nepadla (predtým stačilo 1rpg a pár roundov a na AC 2rpg)... má to nejaký súvis s juggernautom alebo ste jej zdvojnásobili health?
Inak výkonovo odladené to len chválim... zmizlo padanie hry čo som mal a keď je heli/AC/napalm žiadne lagy plynulo to ide taktiež lepší ping... po tejto stránke veľké + ... Hudba počas loadingu tiež fajn ale chcelo by to niečo výbušnejšie tú zvučku poprípade na každú mapu vlastnú ale to už je asi moc na tú hru... keď hovoríte že ste narazili na daľšie limity...
>Cleanerman
To akože si prepošlú savenuté pozície? najväčšia zbabelosť... ved ked hrám tak nech mám z toho nejaký pocit že som vykonal kus roboty
A teraz mám métu aspoň... ten stý level.. ale na rok pri mojom dávkovaní času na hry to vidím
už myslím je to v poriadku nevidel som tam nikoho s nízkym levelom zatedy... bol tam jeden s nervovým ale to bol sponzor čo splnal tú nižšiu hranicu čo je v poho...
A tá AC 130 dobre by bolo vrátiť to tak ako to bolo ten fire rate ved predsa hento sa nechytá ani na štandardný gulomet nieto ešte gatling... ked tak tomu pridajte prehrievanie sa na štýl M134 rotáčáku zo singla alebo zásobník tak by to bolo reálnejšie... Inak aj tá 40mm a 105mm majú málo ale zase tá výbušná sila je dosť veľká takže to je OK len tá 25tka bije do očí moc moc a je to nuda...
A spravili ste niečo s heli? bo sa mi stala taká vec že dostala 2x laser RPG odomňa priamy hit a nepadla (predtým stačilo 1rpg a pár roundov a na AC 2rpg)... má to nejaký súvis s juggernautom alebo ste jej zdvojnásobili health?
Inak výkonovo odladené to len chválim... zmizlo padanie hry čo som mal a keď je heli/AC/napalm žiadne lagy plynulo to ide taktiež lepší ping... po tejto stránke veľké + ... Hudba počas loadingu tiež fajn ale chcelo by to niečo výbušnejšie tú zvučku poprípade na každú mapu vlastnú ale to už je asi moc na tú hru... keď hovoríte že ste narazili na daľšie limity...
>Cleanerman
To akože si prepošlú savenuté pozície? najväčšia zbabelosť... ved ked hrám tak nech mám z toho nejaký pocit že som vykonal kus roboty

Odesláno 2.05.2011 - 21:25

Pravda s tim AC 130 by jste neco udelat mohli, je to tragedie. Zabit s nim nekoho je tezsi nez USPeckem.
Odesláno 2.06.2011 - 15:42

Je fajne, ukradl jsem jí jednomu mrtvému spoluhráči a docela pecka
chtělo by to víc nových zbraní
A fajn by bylo když jde zlatý AK a podobně, udělat třeba růžový zbraně

Odesláno 18.07.2011 - 16:24

Já jsem se tak bavil s nohym na TS a napadlo nás že by bylo dobrý třeba udělat černý deagle,třeba to někdy bude nechám se překvapit ale jen tak to sem píšu

Odesláno 31.07.2011 - 12:01

Proc nedate Comando z CoD 7 to by bylo super. mne se strasne libi a kutim si to sni!!§ XD
Odesláno 26.11.2011 - 21:25

hle kdyz uz ste tam dali assault zbran(Xm-8) mohli by ste tam dat i secondarni zbran
napr.magnum z Mw2

Odesláno 26.11.2011 - 21:29

Odesláno 26.11.2011 - 22:50

To už se tu řešilo mnohokrát, že by chtěli hráči něco přidat a vždy byla odpověď stejná. Hra má svoje limity a momentálně jsou na maximu, takže nelze nic přidat.
Odesláno 26.11.2011 - 23:29

Interpol nechtěl nic přidávat ale změnit minimální level pro získání zbraně,
což se určitě měnit nebude a zůstane to tak jak je to momentálně nastavené
což se určitě měnit nebude a zůstane to tak jak je to momentálně nastavené
Odesláno 26.11.2011 - 23:38

Já jsem reagoval na Bravo Six.
Odesláno 27.11.2011 - 09:22

takovej malej dotaz... myslite si, ze par dni po tom co vysel Battlefield 3 a COD Modern Warfare 3 nekdo resi, jak vylepsit COD4 ?
Zbrane jsou domenou Remiena, ktery ted podle meho sedi v tanku nebo shani javeliny...
Zbrane jsou domenou Remiena, ktery ted podle meho sedi v tanku nebo shani javeliny...
Odesláno 18.01.2013 - 11:58

ja uz se k ni pomalu blizim,obcas si ji pujcim,kdyz nekoho sejmu kdo ji ma
a hraje se sni fakt skvele..mozna by nebylo spatny na tu zban udelat taky maskovani

Odesláno 18.01.2013 - 17:38

Vzdyť už tam tahle zbraň je,já nic nového nevidim.
Odesláno 18.01.2013 - 22:03

Toto je trošku starší téma...
Odesláno 9.03.2013 - 23:06

Tjn hraje se mi sní luxusně
Odesláno 10.03.2013 - 01:00

Mě to je celkem jedno od jakyho lvl je cokoliv ja to hraji pro zabavu, a komunitu 4gf budu podporovat at se to libí či nelíbí mě to je jedno
akorát mě vadí co si kdo nalevlí v perku, kde jsem taky nadával ale snažil jsem se naexpit abych to měl taky a ted hráči maj to co jsem já musel protrpet abych to měl třeba plyn
akorát mě vadí co si kdo nalevlí v perku, kde jsem taky nadával ale snažil jsem se naexpit abych to měl taky a ted hráči maj to co jsem já musel protrpet abych to měl třeba plyn

Příspěvek upravil Bris©: 10.03.2013 - 14:51

Odesláno 11.07.2013 - 12:40

7 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 7 návětěvníků, 0 anonymních