Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Dlouhé rozbroje s DS

• Nemůžete odpovědět na toto téma
73 odpovědí na toto téma

Patos

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 94 Příspěvků:
259
  • xFire:P4tos
  • LocationPardubice Czech republik

*
POPULÁRNÍ

Zajímavý topic...zase mě to ujišťuje v mém přesvědčení,že hráči cod4 jsou tak trochu pacienti :biggrin3: . Nicméně bych rád přidal svůj názor. DS je perk který je nepostradatelnou součástí této HRY! Záměrně jsem slovo hra zvýraznil,protože spousta lidí tady na to trochu zapomíná. Říkejte si co chcete,ale je to jeden z nejzábavnějších perků které tato HRA nabízí. Jeho zrušení nebo výrazné oslabení by bylo velkou chybou. Spousta hráčů chodí kvůli DS hrát na 4gf tuto hru. Kdyby tento perk zmizel tak se domnívám ,že by to znamenalo spoustu ztracených duší. Uvažte ,že spousta hráčů si sem chodí na hodinu dvě odpočinout večer po škole nebo po práci. Nemůžou se rovnat s hráči kteří tu denně odehrají pět,šest hodin.A právě DS perk jim dává šanci se těmto profi hráčů alespoň částečně vyrovnat.Osobně bych vytvořil hardcore server který by tento perk a další jiné "nereálné" nenabízel a tam by mohly naše skilly léčit svoje ego, které jim my ds lamky tolik poškozujeme.

Ps: Chtělo by si to sednout někde u pivka a vyříkat si to z očí do očí co ?
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
trosku OT patos precetl jsem slovo pivo? kdy a kde? :cheers:

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Patos

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 94 Příspěvků:
259
  • xFire:P4tos
  • LocationPardubice Czech republik

Zobrazit příspěvekSmoky® dne 18.02.2013 - 15:06 napsal:

trosku OT patos precetl jsem slovo pivo? kdy a kde? :cheers:

Asi to budem muset nechat na chatu 2013, ale tam to určitě rozlousknem :beer:
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
fox nevíš co povídáš... tak mlč a trenuj
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
to by se jen něco upravovalo a zmýšlelo proboha nic nedělejte,tak jak tu už bylo psané vždyse najde někdo kdo založí topik s tím že se mu něco nelíbí a zda se s tím dá něco dělat,
blbost!
to už by kluci nedělali nic jiného než upravovali prky nebo něco podobného a myslím i zbytečného,jak se říka s jídlem roste chuť a tak nějak je to i z prkama,jednomu už nesedí to druhému ono.
a tak se vymýšlí co by kdyby

Příspěvek upravil J&hule: 18.02.2013 - 19:16

Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
K teme, ako pisal remien. Dnes do obedu na sukromnej retransmisii medzi dvoma statmi (mobil CZ-SK), sme sa zaoberali, ako mierne zmenit DS. Lepsie povedane ci by sa dalo vyuzit perku ktory nepuzivame EAVSDROP. Zda sa, ze by z toho nieco mohlo byt.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

romis02

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
2
myslím že všichni s malým lvl používaly ds...ale hight lvl jelikož chtějí používat plyn a jine ´´vyhodnejsi perky´´ prekazkou jim je jenom ds...spíš mi vadí u hight lvl že využívají akorát ´´bugu´´ u zbraní (rychlejší střelba - kolečko jako fire!).to je naprosta srabarna a vubec,,ban a tečka!na to by si měly dát admini spíše více pozor! a nebo zmíněné úpravy configů!!!!!!tak se nad sebou zamyslete...(VŠICHNI)

Cuban

Recruit

• Člen
  • 13 Příspěvků:
-5
Kdyby jste aspoň místo perku, který zlepšuje sluch a je při něm slyšet Ds nedali to že vidím nepřítelův chat tak by to bylo cajk :)

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994

*
POPULÁRNÍ

já bych dal k zamyšlení celou úpravu perků - kolik lidí tu každý den hraje????? kolik lidí si stěžuje na perky????? spustili se tyto servery pro 20-25 hráčů??????a co tisíce dalších hráčů??????

já mám v živé pamněti boj o server s origo mapami - ty jsou nejlepší a všichni je chtějí !!!!!!! výsledek ???? zavedl se server 18 a byl stále plný !!!! (2hráči prvních 10minut) pak se po pár týdnech zase vtichosti zrušil

pokud vedení plánuje zabývat se tímto tématem, dovoluji si upozornit na riziko, že kvůli 10-20 uřvaným jedincům přijde 4GF třeba o stovky hráčů, kteří prostě tady přestanou hrát a půjdou jinam - už je zpět těžko získáme !!! Je to jen na vás, modří !!!

myslím si, že je na tomto modu ještě spoustu práce s odstraněním bugů a doladěním hry než se zabývat DS jenom proto, že si někdo neumí pohlídat prdel a nechá se vyndat zezadu, protože má v ruce klobásu místo myši a nestihne reagovat.

většina lidí si sem chodí zahrát pro zábavu a pro odpočinek po práci, škole atd, vždy se tento server prezentoval jako klidný a relaxační - bohužel se to poslední dobou zvrhlo v honbu za Xlrstats umístění ( někteří nevahají pro lepší výsledek použít i cheaty) a ta pověstná pohoda hraní se vytratila - co ty statistiky smazat a byl by klid

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
amen bratře...

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035

*
POPULÁRNÍ

Dovolim si souhlasit s cleanem neco na tomhle co napsal bude a zrusit xlrstats ve hre aby byl videt jen na webu jsem pro vsemi 10

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Souhlasil bych s Cl, jen bych doplnil, že neřve kvůli DS - 10-20 hráčů, ale jen Vsx, Spajk, A Nerw. Asi budou ohlasy na mou osobu, ale je mi to uplně jedno. Je to součást hry už několik let, tak nevím o co pořád tady běží, ikdyž to moc nepoužívám Jak zde někdo napsal pořád lidi budou na něco prskat tak to je a bude. Na tom xlr něco je, jsou jedinci, kteří to mačkaj po každém zabití celý den lol. A to je teda materiál :kolobok_addon_gamer:

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Na tom co napsal Clean a Patos je podle mě velký kus pravdy. A řekl bych že těch hráčů co vytrvale a nejvíc řeší perk ds a chtějí jeho odstranění nebo aspoň oslabení nebude víc než prstů na rukách, kdežto začínajících, nebo slabších hráčů bude mnohem víc. Nevím jak přesně bude to oslabení DS řešený, jen bych nerad aby to nakonec vypadalo tak, že nováčkům a slabším hráčům se trochu znevýhodní jejich hraní na úkor toho, aby se skillerům na jejich žádosti zjednodušila hra aby měli lepší xlrstats.

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Každý ma trošku pravdy, ale najviac súhlasím s Cleanom. Jediná vec, čo ma ešte zaráža (nie uráža), že DS je často spojované so slabšími hráčmi a nováčikmi. Ja DS používam a nováčik sto pro nie som, keďže to hrám od prvého dielu a tam DS nebol a ani v COD2 - aspoň myslím, bolo to dávno. Či som slabší alebo lama pretože používam DS? No neviem. Nie som najväčšia skilla, ale ani nie žiadna ľahká korisť. Na prvých miestach v tabuľke som sa nachádzal aj keď DS v starších dieloch hry neboli alebo v COD4 nebola možnosť si ho navoliť. Ono je to aj o tom kto čo hrá a ako hrá, ale aj keby som hral SAD tak si DS dám pretože z ponuky perkov sady 3 ma nič iné neoslovilo. Zbytočnosť a nelogičnosť niektorých perkov zo spomínanej sady rozoberať nebudem. Každý to vníma inak a každý nech si používa čo chce pokiaľ to umožňuje nastavenie hry a serveru. Teraz sa tu vyrukovalo s DS, hráčom sa vyhovie a máme tu precedens. Čo bude nasledovať? Last Stand? Martyrdom? ... atď, atď.

Příspěvek upravil doDo': 18.02.2013 - 23:57

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Nemyslel jsem to tak že když má ds tak je to slaby hráč, ale že když třeba ten hráč (ještě) neumí zase tak moc dobře hrát, tak tím ds si aspoň trochu pomůže.

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
-.-

zas... DS.

V prvom rade, chcete porovnávať hru s realitou ? FAJN.

Preč s rýchlimi rukami, preč s detekciou clay, žiadne UAV, preč s presnejšou strelbou, preč antiradar, a v neposlednom rade preč s Dead Silence.

Zbrane začnú viac "kopať", obmedzené skákanie ( žiadne antilopy ), žiadne doplňanie HP, šrapnely z granátu, zasekávajúce sa zbrane, balistická krivka pri paľbe, reálne zvuky z bojiska ( lietadlá, výbuchy zodpovedajúce realite - ich sila v dB ) a vtedy je ti DS na prd. Nepočúvaš či niekto uteká a hľadá práve teba.

Je to hra, hra pre zábavu - arkáda. Koniec debaty, lama nelama. Ds do hry patrí, tak ako všetky ostatné perky.

FIN.

môžete LOCK :D

Liška

Master Sergeant Silver

• Člen
  • 270 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekspooo dne 18.02.2013 - 19:02 napsal:

fox nevíš co povídáš... tak mlč a trenuj
nevím co povídám? ^_^

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
masaker souhlasim s tebou ve vsech bodech uz jsem neco podobneho psal pouze jsem nechtel jmenovat primo.
fox to je naprosto to same nekdo si tu stezuje na perk a pak sam buguje - pro me to vechno jsou radobyskilleri a nepoctivy hraci

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Nekonečnej boj.Proč se s tím vůbec ještě zaobíráte? Je to přece perk jako každej jinej. Když se to předělá,tak si stejně najdete jinej perk a budete šít do něj.Dejte už s tím pokoj a raději hrajte ;)
Odeslaný obrázek

romis02

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
2
konečně se debata odebírá správným směrem...viz cley dodo.....nevim proc by admini mely na každý skileruv posledni krok k ovladnuti serveru a na kazde mape byt první za každou cenu a honit ego a xlr... :biggrin3: ...a vyhovět jim jejich přiblblým prosbám...DS je charakter serveru a hry....(Ve 3 nabídce perků se opravdu nenachází nic zajímavého...pro mě)Jiné téma...hráče neznám omlouvám se za opětovné vložení...ale myslím že by se admini měly zabývat adminováním na tato téma......bugy ve hře...configy...fast snip...s levlem 103 je to opravdu smesne..co pro (skill) jsou schopni udelat..spíše rádoby skill (cheatersé dítě)...a rád s tím pomohu...

Příspěvek upravil romis02: 19.02.2013 - 16:26

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Pi vydani dalsi revize s stiznosti presunou na Jugernaut takze vpohode ;)

Jak zabit Jugernauta :
1) tri rany snipou barret do havy
2) presny zasah 4x Rpg-7
3) AC130
4) ion satelite
5) ptesny zadah nuke ( radiace nezabira )
6) napalm
7) zasomnik z M60 aspin 20% kulek do lavy
8) pokud ho nekdo nehituje 5sec tak se mu plne obnovi zdravi
9) helina aspon nekolik davek ( pokud ji nesunda jako prvni )
10) ostatni veci ho tak max nastvou ;)

Odesláno z mého Xiaomi Phone MI2 pomocí aplikace Tapatalk.

Liška

Master Sergeant Silver

• Člen
  • 270 Příspěvků:
132
Remi si zabil :D

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
;) defekt

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Remi to te sezerou zaziva to bude prca hlavne na SaD :D

Odesláno z mého Kesa Tablet pomocí Tapatalk 2

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
nevim kdo krome me a cici beha na sad s RPG. doufam ze bude alespon pomaleji chodit, tak odhadem 60% a nebude moct behat

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Pomalejsi bude ale bude moct plant a def
Jako zaklad dostane M60 + red dot
Crna hp shopu bude pro dm tdm 70 mozna vice a sd atd.. 100 a vice
Lvl nekde po 100

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
vsechno je narvany u stovky nechcete to trosku porozhazet na ty lvly?

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
V teto revizi ne az vte dalsi
Tato bude jen juger a v dalsi pribude cca 9 harpointu

Takze se hp shop predela a to kompletne

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Seznam hardpointu

1) uav ponese nsvadenou raketu
2) jugernaut
3) dragon fire ( skupina nekolika rc helin )
4) nalet jako napalm ale plyn
5) rc auticko
6) turret ( kulomet )
7) turret ( delo )
8) turret ( specialni )
9) b52 plosne bombardovani ( nahradi nuke ta se posune vyse )
10) utocna tezka hely ( raketove salvy )
11) transportni utocna tezka hely ( pilot raketove salvy + 2 dalsi hraci trzke kulomety postranach v oblekach jugernauta )
12) finalni hardpoint s trvanim cca 4 az 5 min bude mit efekt na cely tym ( specialne navrzen ke spokojenosti WW )

A poze se to roztaha po levlech

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
pánové, nerad vám kazím zábavu, ale vaše příspěvky patří jinam, tady jsou mimo mísu

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Ds uz je ale doreseno ;)

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
DS je mi jedno dneska mě zase totálně vytočilo to vaše nereálně nastavené aku=snipa sbohem Delta PS:můj poslední příspěvek zde na Foru

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
delto klid, ty mě taky sereš pokaždy, když proti mě hraješ. je to jen hra

hele, dej si zpět nick delta, at tě nemusím pořád chodit spektovat :)

papuca rulezzz

Private

• Člen
  • 24 Příspěvků:
-27
  • LocationJihlava
Asi tak,nejvetšší LAMY jsou ti kteří si jen stěžují

Já patřím knim :mad:

4 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních