Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

30.6.2013 - Ukončení

92 odpovědí na toto téma

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Oznamuji že dne 30.6.2013 ukončím své působení na 4GF, bude to poslední den kdy mě uvidíte na serverech 4GF. Všem se nám tady uleví. Já budu mít svůj klid a vy taky. Je to reakce na to co se tu děje vůči mé osobě a už mě to nebaví. Snášel jsem to dost dlouho.

WW a Brikimu ukážu pak že hraju poctivě, až budu u Brikouše.

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Jaj kdo bude tak krásně rozčilovat na 54, já sem taky terč a nebaví mě to neustale,ale kvůli tomu neodejdu jinam , NE ! :kolobok_addon_gamer:

Příspěvek upravil Bris©: 29.03.2013 - 11:28

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Lol Kopečku, seš blázen. Ak majú problém hráči s tým, že si dobrý a ty kvôli tomu prestaneš hrať na 4gf, tak čo myslíš? Pôjdeš niekam inam a tam budeš mať pokoj? Utekajú len zbabelci a admini sú tu od toho aby lapali cheaterov.
Inak dnes by to Kopecku šlo ... :)

Sox

Gunner Gold

• Člen
  • 87 Příspěvků:
38
Neznám tě ale co sem proti tobě hrál mě velice bavilo,Kašly na to a bud tu:) Seš dobrej hráč;)

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Kopo já bych to nehrotil - tohle se řeší s chladnou hlavou......, ráno moudřejší večera - to platí a platit bude. Něco jiného je, pokud by byli proto tobě všichni -ale já jsem s tebou ! Za zády jsem ti nikdy nestál, ale pokud si vemu DS tak te klidne zaříznu - což o něčem svědčí. :biggrin3:

Chtělo by to nezasvěcené zasvětit do : 1) configu , 2) stabilních FPS , 3) zvuku ,4) znalost mapy - včetně wallbangu ajn.

Pokud Eda bude hrát proti tobě se sluchátkama na skype ve stereu, s FPS 40-250 , a bez znalosti mapy - jseš hned cheater. :biggrin3:
Tak to prostě je.

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava

*
POPULÁRNÍ

Haaaaaa sa poserem :D Kto ta zas vytocil? chod sa poriadne ožrat nech zresetujes a ideme dalej :D

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Kopa, jsi nejlepsi hrac na 4GF... Spoustu chlapcu "pojd na promod" bys strcil do kapsy. A to je samozrejme duvodem utoku proti tobe.

1/ vecne mega skore - no kdo je ochoten vecne snaset tvoje 30-0-6
2/ frustrace tvych protihracu - proste jsou nasraty, kdyz neustale vidi "Killed by Anti-KopaHnoje"
3/ tvuj styl - dobehnes na misto 1, tak chvili pockas, vymlatis rushery, presun na misto 2, kde nasleduje domlaceni zbytku protihracu - velmi casto napadane jako kemp na respu za attack

reseni:
1/ skore - sednes si k memu kompu a zahrajes... dle tveho prani "WW a Brikimu ukážu pak že hraju poctivě, až budu u Brikouše."
2/ s tim nic neudelame
3/ tvuj styl odpovida SaD v tom taktickem pojeti... nejde o kemp ani rush.... rekl bych takovy hodne prerusovany rush... - Raptor, Siska, kvrdlic - 3 hraci, kterym jsi trnem v oku.. problem je, ze jakmile je zacneme omezovat v tvem napadani, tak oni zacnou s tim svym klasickym "no jo kamarad adminu". V tom je problem, ze abychom se nedostavali do zbytecnych konfrontaci, tak to radsi nechame byt... To je asi chyba. Warn za rule10 (kemp na respu za attack) od nas dostavaji skutecne respkempy, jenze hraci to tak nevidi.. Vzdy v tom vidi zaujatost, takze najit zlatou stredni cestu je dost tezke.

Kopec, vydrz s nervem, dokazes svuj um (nasledne zverejnim zde na foru) a vsem zavres hubu... Do te doby, budu vic koukat na konverzace, ktere vedes s nekterymi hraci... Zdrz se provokaci nebo to taky schytas.

V cervnu ahoj...

Příspěvek upravil Briki: 29.03.2013 - 14:25

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
1/ už teď schytávám že si na serveru můžu dělat co chci
2/ klidně mi to dejte sežrat a zabanujte mě na stejnou dobu jako je
3/ přestávám psát do chatu, na cokoliv neodpovídám už
4/ a to je to důležitý. Mě vystavujete tomu že já prostě musím u tebe dokázat v podstatě svojí nevinnu. Co když se mi to nepovede pořádně hrát a nepůjde mi to? Stává se to dost často

Mám teď 2 možnosti:
1/ ukázat že to umím
2/ mám nutkání to schválně pokazit

jo a je jedno jak dopadne, prostě už jsem se tak rozhodl

Příspěvek upravil KopA HnojE: 29.03.2013 - 14:02

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Nemusis nic, jen ti davame moznost... Nechces? Nemusis...

Je hodne tezke zabanovat ty kriklouny za napadani tvoji osoby, protoze se to vzdycky obrati proti nam. My taky poslouchame kecy, ze tebe nikdo trestat nebude, ale Dusan dostava warny jeden za druhym. Jenze my vidime rozdil ve hre... ti, co si stezuji ten rozdil nevidi, protoze ho videt nemusi. A kdyz budou za svoje vykriky trestani, tak to teprv uvidis, co se stane. Vybehne zde na foru tuna kritickych topiku, ve kterem bude spolecny jmenovatel "KopaHnoje".

Zkusime najit nejakou stredni cestu, ale neni to lehke

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
ano dáváte mi možnost, kterou když nevyužiji tak se stane co? Kdyby bylo průkazný demo tak už mám ban, v podstatě když nebudu u tebe hrát tak se nemůže nic stát

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Kopo, jsi tercem utoku... ale ne ode me... tak klidek

Příspěvek upravil Briki: 29.03.2013 - 14:26

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Kopečku já bych se tím nenervoval jediné co k tomu řeknu já osobně preferuji presumpci neviny a ohledně toho že by jsi měl hrát u brikiho tak to není ani tak o tom aby jsi dokázal nevinu ale aby jsi ukázal všem že to umíš poctivě a nepotřebuješ k tomu nějaký zasraný prográmky.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
vysvetleni pro nezasvecene
to, ze ho posadim u me ke kompu a ukaze nam svoji hru - TO JE VSE JEN V UROVNI PRATELSKE NIKOLIV OBVINUJICI - vymysleli jsme to u piva, spolecne s kopou...

Zasadni problem je v chovani hracu vuci Kopovi, doporucuju prolezt log ze vcerejska - Kopa a kvrdlic - to je naprosto typicke.

Badman

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
-11
Ahoj Kopo, zatím co jsem hrál na 54 tak jen obdivuji to tvé skoré jako cheatera bych tě netypoval. Když umíš tak umíš.
A lidé jen závidí že jsi dost dobrý hráč což je velká pravda.S pozdravem srnci|Srneček

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
v pravidlach je takisto uvedene ze obvinovanie z cheatingu bez dokazov je zakazane a uz som to mnohokrat riesil kickom alebo kratkym banom z neopravneneho obvinovania z cheatingu. Takze pokial je admin na servery a niekto neustale niekoho napada cez chat a obvinuje ho z cheatingu tak admin to poriesi. Bud si isty ze pokial tam budem ja tak to vzdy poriesim......

Veteran

Private

• Člen
  • 36 Příspěvků:
46
  • HLSW:Veteran.cz
  • LocationDvůr Králové nad labem
Kopo hrali jsem spolu dost dlouho a taky jsem to pocitil jaky to je kdyz do tebe rejpou .menil jsem nick,perky a ted mam pokoj. Nezahazuj jeste flintu do zita .stejne se zachvily vratis tak jak jsem to udelal ja ...Tvoje rodina je :4gf: , a bude porad.Kopo dej si tak 14 dni pauzu a uvidis ze se rad vratis mezi sve kamose a znam,e hrace. :thumbup: .

George®

Private

• V.I.P Člen
  • 34 Příspěvků:
13
  • LocationPovrly
Ahoj Kopo
Taky mě točíš s tím jak ti to jde. :biggrin3: Ale taková je hra a hodně lidí na 4gf se musí naučit prohrávat.
Často se ve mě zavrtává červíček pochybností o tom jestli něco nemáš, posuziji to pouze z kill cam.
A některé záběry jsou dost diskutabilní. Asi znalost mapy a zvyklostí hráčů.
Nicméně je vidět, že ti to jde a jsi moc dobrý hráč.
Proto si říkám, že nemůžeš mít zapotřebí používat nějaké prográmky, to by tě snad ani nemohlo bavit.
Držim palce a přeju pevný nervy. Dej si pauzu jak říkaji kluci a vyexpi si nějaký tanky a pak se vrať, já to taky tak dělám.
Pak se s chutí zase vracím zpět ke codku.
Tím samozřejmě neříkám, že musíš dělat pauzu, jen doporučení.

Příspěvek upravil George®: 29.03.2013 - 19:52

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Kopáči neblbni :((
Odeslaný obrázek

MalySmokotSvK

Master Corporal Silver

• Člen
  • 182 Příspěvků:
121
  • LocationTheHostie
moc sme sa spolu nebavili ale si jeden s dobrych hráčov čo dobrych najlepších a nadavky sú len závisť

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy

*
POPULÁRNÍ

Zobrazit příspěvekKopA HnojE dne 29.03.2013 - 11:23 napsal:

Oznamuji že dne 30.6.2013 ukončím své působení na 4GF, bude to poslední den kdy mě uvidíte na serverech 4GF. Všem se nám tady uleví. Já budu mít svůj klid a vy taky. Je to reakce na to co se tu děje vůči mé osobě a už mě to nebaví. Snášel jsem to dost dlouho.

WW a Brikimu ukážu pak že hraju poctivě, až budu u Brikouše.
Stále mám větší dojem..že spousta lidí,hráčů neví o čem ta hra je...tím pádem bych podobné provokace či narážky Kopo vůbec,zdůrazňuji..vůbec neřešil.....Hrej si svůj styl hry..a pokud se do tebe opět budou nevybíravě navážet,ozvy se,s dotyčnýma si to vyřídíme..pokud někdo nemůže rozdejchat to,že jsi lepší nežli on a používá k tomu nevybíravé a urážlivé nadávky či narážky..nemá na servru co dělat.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Dante_

Private

• Člen
  • 30 Příspěvků:
73
  • LocationSlovakia
Ako píše P@lko moc by som to nehrotil. Tiež som mal tento problém, kedy si veľa hráčov myslelo, že mám cheaty... (niekto ešte stále :biggrin3:). Ale teraz to už beriem skôr ako kompliment, pretože už mi to vôbec nejde :biggrin3:.
Odeslaný obrázek

MalySmokotSvK

Master Corporal Silver

• Člen
  • 182 Příspěvků:
121
  • LocationTheHostie
Kopa hral som stebou 10 minút si proste pán hráč ktorý sa nevidí tak často prestan stým že končíš a kašli na haterov...

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Haha, tohle tady mám taky za sebou, dovolil bych si říci :D s Kopou jsme párkrát hráli a je to profík :)

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Dám ti radu,tím že odsud odejdeš,uděláš jedině radost těm,kteří tě nesnáší,oni to budou brát jako výhru nad tebou,když naopak zůstaneš a uděláš kolem sebe pomyslnou bublinu(tzn. že takové hráče budeš úplně ignorovat),tak jsi vyhrál ty, oni dají časem pokoj,protože není nic horšího pro rýpaly,než když je má napadaná osoba totálně víš kde.Nauč se to vůbec neřešit,protože jedině tak dosáhneš časem pokoje,neboť rýpaly to přestane časem bavit.To byla přátelská rada :) .

FoJaNeR___noob

Lance Corporal Silver

• Sponzor Silver
  • Others: Člen
  • 146 Příspěvků:
120

Zobrazit příspěveksmudla © dne 29.03.2013 - 12:29 napsal:

Kopo já bych to nehrotil - tohle se řeší s chladnou hlavou......, ráno moudřejší večera - to platí a platit bude. Něco jiného je, pokud by byli proto tobě všichni -ale já jsem s tebou ! Za zády jsem ti nikdy nestál, ale pokud si vemu DS tak te klidne zaříznu - což o něčem svědčí. :biggrin3:

Chtělo by to nezasvěcené zasvětit do : 1) configu , 2) stabilních FPS , 3) zvuku ,4) znalost mapy - včetně wallbangu ajn.

Pokud Eda bude hrát proti tobě se sluchátkama na skype ve stereu, s FPS 40-250 , a bez znalosti mapy - jseš hned cheater. :biggrin3:
Tak to prostě je.
Pro mě je už zásah do configu zvýhodňování se nad ostatními, kteří úpravu configu odmítají, nebo ho neumí přepisovat. Proč je to vůbec povolené? A na 4GF, kde se hraje v rotaci asi 30000 map nejde znát mapy a místa. Já nejsem žádnej začátečník, hraji už od jedničky a poslední dobou se mi nezdá na můj vkus až moc velké herní umění už velké kopy hráčů.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
hmm 30 000map... hmmm to by ti na ně 1T disk nestačil....
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
uprava konfigu? - 4GF nepodporuje vetsinu promennych, kteym lze ziskat vyhodu proti ostatnim na promodu... vetsina uprav grafiky je na OW spise na skodu...

o konfigu to neni, u kopy to je v knowhow

Nikito, 140 map a kopa je zna vsechny....

termixxx: dej si jinej podpis.....

Příspěvek upravil Briki: 1.04.2013 - 18:27

FoJaNeR___noob

Lance Corporal Silver

• Sponzor Silver
  • 146 Příspěvků:
120

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 1.04.2013 - 18:25 napsal:

hmm 30 000map... hmmm to by ti na ně 1T disk nestačil....
Bylo tím myšleno, že znalost mapy zde nemůžeš brát jako výhodu. Map je tolik, že si nemůžeš pamatovat všechny místa. To bys musel mít 1T pak v hlavě.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
no když hraješ denně, nebo často a dlouho mapy opakuješ poměrně často a na každé si najdeš svoje místo..... jde to si to zapamatovat.... a v hlavě je podstatně víc než 1T místa :-)
A briki máš recht... asi změním :-)
Odeslaný obrázek

FoJaNeR___noob

Lance Corporal Silver

• Sponzor Silver
  • 146 Příspěvků:
120

Zobrazit příspěvekBriki dne 1.04.2013 - 18:26 napsal:

uprava konfigu? - 4GF nepodporuje vetsinu promennych, kteym lze ziskat vyhodu proti ostatnim na promodu... vetsina uprav grafiky je na OW spise na skodu...

o konfigu to neni, u kopy to je v knowhow

Nikito, 140 map a kopa je zna vsechny....

Tak proč si ty konfigy upravujete, když to nemá žádný efekt?

termixxx: dej si jinej podpis.....

George®

Private

• V.I.P Člen
  • 34 Příspěvků:
13
  • LocationPovrly
Tak Kopa nehraje všechny mapy na jedničku, už jsem ho i spektoval jak za attack kempí na respu :biggrin3: když jsem byl dávno mrtvej.
Často se stává že za večer jede jedna oblíbená mapa 3x. Ty exotický snad nezná nikdo :wacko:

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
Jinak jen pro info
Podle jeho dosavadních informací, zveřejněných na nedávném 125. zasedání IEEE, je tak výkon lidského mozku až 38 petaflops, což je 38 tisíc biliónů operací za sekundu a je vybaven paměťovou kapacitou až 3 584 TB.
Odeslaný obrázek

George®

Private

• V.I.P Člen
  • 34 Příspěvků:
13
  • LocationPovrly
Slušný, ale když se bavím s některejma typama tak mám pochybnosti o jejich "výkonu".

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
kopa jede jak kdy.. rush nebo pomaly rush... tzn. bezi, zstavi, ceka, bezi, zastavi, ceka... takticka hra

ale prakticky nikdy nesplnuje "kriteria" kemp na respu".... kdybych to videl, vywarnuju ho ze serveru... kriteria nesplnuje...

Příspěvek upravil Briki: 1.04.2013 - 20:22

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
To je blbost ze by je neznal nikdo :D dit je hrozne jednoduchy si to zapamatovat. a kopecek a cheater jestli jo tak to stim neumi :D pac ho dost casto predhanim ve score aj v 1v1 :D
je to proste blbost aby si zde koncil.
koho budu na 54 zabijet hroudicko.

btw: staci si tu mapu 3-4x zahrat a vis kudy vetsina lidi chodi a vis kam hodit nad nebo kde si na nej pockat

Příspěvek upravil Seeker: 1.04.2013 - 18:42

Odeslaný obrázek

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
a hlavne musis u toho premyslet ne ze budes behat jak smyslu zbavenej totez plati o strelbe
Odeslaný obrázek

George®

Private

• V.I.P Člen
  • 34 Příspěvků:
13
  • LocationPovrly
Jasně, je pravda že běh/chůze/kemp ve správný kombinaci je nejlepší. A pokud to dokážeš správně dávkovat a kombinovat tak to funguje všude i na TDM.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
no jistě
Odeslaný obrázek

George®

Private

• V.I.P Člen
  • 34 Příspěvků:
13
  • LocationPovrly
Já osobně hraju pro zábavu, abych u toho nějak zvlášť přemýšlel to ne, ale někdo to dost prožívá tak chápu, že se tim i zabývá na vyšší úrovni než já a je tudíž lepší.
Před půlhodkou jsem měl na 54 score 29/10 holt se někdy zadaří. A nikdo nemyslel že cheatuju, jen řekli, že jsem vyčůranej a a a v v vo tom to je. :jupi:

FoJaNeR___noob

Lance Corporal Silver

• Sponzor Silver
  • 146 Příspěvků:
120
Já zde na tomto fóru nikoho z ničeho neobviňuju, ani jsem to jmenovitě nikdy nedělal. Ale taky dost hráčů. Ktěří hráli dost podivně, tady už taky nehraje. Jen něktěří jsou na podezřelých místech podezřele snadno. Ví kudy jít, aby nikoho nepotkal. Ví, kudy přesně oběhnout. Ví, kde čekat. Já jsem si taky změnil nick, protože na jednom serveru, kam jsem chodil hrát, tak mě také napadali a nechtěli sem chodit. Takže to znám. Jenže já vždy měl čistý štít i config. )) Jenže tady hraje tolik lidí, že nikdy nemůžeš odhadnout, s jakou taktikou, nebo netaktikou na tebe vyrukují. Já raději hraji proti těm, kteří to umí. Protože ti se dají lépe přečíst, než někdo kdo to moc neumí, protože ten se chová úplně proti logice.

16 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 16 návětěvníků, 0 anonymních